Aishah 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aishah : mlajsa je zenska, starejsa je moski! Vse gre cist mem mene, mi noce noben odgovort?????? slej ko prej bi ti en odgovoru, mej mal potrpljenja, kar preskočil te ne bi! si pa tko al tko šele dons podala spola, to pa je dost pomemben vedt torej za ta prvo karto na hitro (ženske): oseba bi se mogoče našla v tujini, lahko tudi ljubezen v tujini, ima rada potovanja, glede na to, da je vladar sončnega znamenja v dvojčku, merkur pa v 9h možno, da tudi komunikacije s tujino (mogoče kakšno delo, opravki s tujci) Veliko ji pomeni kariera, zelo važno ji je, da pride na cilj, energična oseba (včasih) glede financ je ta oseba zlo površna, denar pride in gre, nestalni dohodki. konjukcija med marsom in saturnom kaže na to (kot je že se mi zdi da samson napisu v enem prejšnjih postov), da se oseba zelo težko spravi k delu/stvari , vendar ko pa se, je delo temeljito opravljeno (ker je mars slabo aspektiran, v konj, s saturnom, bi to lahko pomenilo, da se ta oseba hitro zameri prijateljem in pa da jih nima veliko) včasih površna, zanimanje za okultne vede. všeč so ji energični moški, partnerja si je(bo) najbrž najdla v krogu prijateljev. z enim od staršev se razume dobrom (najvrjetneje z očetom) z drugim manj dobro. Tiste opozicije bi lahko nakazovale na to, da zna biti ta oseba tudi problematična in nepraktična. Malce kasneje naredim opis še za drugo karto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 Se opravicujem Aishah, ker dons s5 nism utegnu charta tvoje prjatlce pod drobnogled vzet... take cudne dneve mam-merkur v raku(tut moj natalen)-to bo tezek mesc zame. Bom probu cimprej. @mantis: Imava pac razlicna mnenja glede enih stvari, jaz lahko zivim s tem, ti pa po mojem tudi... dajva zdruzit moci pa raje energijo v izmenjavo znanja usmeriva, kokr pa da se prerekava!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se opravicujem Aishah, ker dons s5 nism utegnu charta tvoje prjatlce pod drobnogled vzet... take cudne dneve mam-merkur v raku(tut moj natalen)-to bo tezek mesc zame. Bom probu cimprej. ... sej bo minil , sej kul, sam ne pozabt, če se bo slučajn še velik prostovolcev pojavl, da morš najprej od moje prjatlce interpretirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aishah : mlajsa je zenska, starejsa je moski! Vse gre cist mem mene, mi noce noben odgovort?????? Tole je pa za drugi char, ki si ga podala: tole je pa po moje taka nežna zasanjana dušca, verjetn tud zlo prijetnega izgledaima bogato domišljijo, se zna izražat, verjetno se zanima za mistiko. zna šparat, denar, ki ga dobi ob delu pridno shranjuje, denarja mu po moje ne primanjkuje, če v povezavi z denarjem ni vse pošlihtano zna postati nervozen. možno dost sprememb v poklicu, (luna konj. MC), zanimiv poklic, nenavadne ideje v poklicu je slučajno del svojega življenja preživel v tujini? ta oseba je zelo pravična, verjetno se zanima za umetnost če ima otroke, so ti verjetno precej svobodomiselni in bodo v življenju dosti dosegli. Med prijatelji ima nek poseben ugled, možno, da je njihov "voditelj" njegov poklic je nekaj v povezavi s tujino, tujci, možno tudi kakšno zanimanje za astrologijo? (možno, da je učitelj, predavatelj na kaki fakulteti?), pomembno mu je, da se pri delu dobro počuti. -tolk od mene, zelo dobrodošli so tvoji komentarji na opisa! (vsi ki sodelujemo v tej temi in komentiramo se večinoma še učimo, zato je še posebej dobr vedet, kje smo se zmotl, da bomo v prihodnje bolj pozorni ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> KAKSEN zakon imajo, KDAJ SO KRIZE V ZAKONU, in ti garantiram,da jih nekateri ob povsem isti karti ne bodo cutili! In kdaj so umrli na koncu koncev!!! Nekje sem brala,da se tud smrt da predvidet kao in ce bi bilo to res, Pa mi povej, zakaj je bil moj sošolec rojen na isti dan, ob isti uri in s 5 minutami zamika, PA ŠE VEDNO IMAVA ISTE PLANETNE POLOŽAJE IN KAKO TO,DA JE IMEL 2 RESNI ZVEZI, jaz pa ne,a? Jaz pa prebolevam ljubezen iz moje pubertete hahaha. Ker vsemu hocem prit do cistega.Astrologija postaja vse bolj priznana in dejstvo je, da vanjo nekateri ne verjamejo. V določenem chartu se da predvidet kdaj so krize v zakonu. Da jih nekateri sploh ne čutijo, ne bo držalo. Morda je point samo v različni razlagi. In ja, v določenih kartah se da predvideti tudi smrt. jaz sploh rada pogledam na to področje..za svojo evidenco seveda...Orbisi? Astrologi se redno prepirajo, kaj je bolj prav in kaj ne. V mojem času "astrologiranja" sem ZASE ugotovila, da je čisto v redu, da jemljem večje orbise, včasih kar celo znamenje. In še tisto o tvojem sošolcu in tebi. Že res, da imata iste planete, sta pa rojena v določenem časovnem zamiku. Če je Asc isti, še ne pomeni, da bo vajin life enak. Ker ti si ženska in on on je moški. Tisto, kar kaže njegova Luna recimo, to doživljaš ti, pri njemu pa to kaže na partnerko, itd...Sicer pa, veliko sreče pri raziskovanju kart, planetov... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 aishah 1 osebo - mene si kar zadela, sam tisto o prijateljih pa ni ravno res, jih imam toliko kot mi pase in nisem zamerljiv clovek, ravno obratno, sem tudi zelo druzaben clovek, kariera mi pomeni dosti, ja to imas prav, kes res pride pa gre, ampak upam da se bo to postimal, tujina me tudi zelo vlece.... 2.oseba - moj oce - ne bi rekla zasanjan, ampak v svojem svetu, ne vem ce se zanima ravno za mistiko, ker zelo malo govori, najbrz veliko razmislja, je bolj introvertiran, vsaj meni se zdi tako kar se tice sparanja je res, v poklicu 0 sprememb, ma zahteven job, ki ga pomoje mori, ker je drugace v prostem casu slikar in se njegov job ne sklada s tem, nima zanimivega poklica - strojni inzenir, v tujini ni bil nikoli, se mi zdi da ga tudi ne mika, prijateljev nima veliko, vecinoma je z mojo mamo:}))), Kar pa si prav interpretirala je pa svobodomiselnost mene in mojega brata:)))) Bi blo fino ce bi se samson malo tole probal interpretirat! Mejte se lepo!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alkimistka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Aishah: Se to kar sem pozabla: moja karta: povrsna sem, ampak pri stvareh ki me ne zanimajo,za okultne vede se zanimam, rada mam energicne moske, partnerja sem si nasla v krogu prijateljev, s starsi se vcasih razumem vcasih ne,vcasih sem tudi problematicna, dej mi se prosim povej za poklic, kaj mi recimo najbolj lezi??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 Evo pa sem nasu se en zlo neobicajen chart... da vidimo kako boste kaj to interpretirali-Aishah, ti se kar loti, jaz se tvoje prjatlce "lotim" mal kasnej! Oseba je z spola! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Če probam mal blefirat, dost ji pomeni, kako izgleda (asc tehtnica pa polna prva hiša), mogoče malo obsedena s tem? (resno, blefiram, nimam blage, tko da feel free to correct me ) T kvadrat Venera Mars Luna, mogoče malo težka kar se tiče ljubezenskih odnosov, težave v ljubezni, v izražanju čustev mogoče... Mars je obenem vladar sedme hiše... Saturn na asc, izgleda ali deluje starejša? Večina planetov na levi strani, torej se zanaša nase. Uran sekstil Sonce, rabi svobodo, inovativna, če spet malo ugibam, Uran kot predstavnik astrologije v 2. v sekstilu s Soncem v 12., bi ji lahko mogoče znanje astrologije pomagalo pri zaslužku? Ima oče velik vpliv nanjo oz. na njeno življenje? Evo, mal blefiranja z moje strani, mogoče sem pa celo kaj zadela... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Lahko kdo ob priliki moj chart pogleda? Na 14. strani je... Sem se matrala z njim vso nedeljo... pa... (ni znanja, ni talenta, ni časa...) Zdi se mi, da "so mi zvezde naklonjene", zanima pa me, kje se vidi, da ne izkoriščam svojih potencialov in priložnosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če probam mal blefirat, dost ji pomeni, kako izgleda (asc tehtnica pa polna prva hiša), mogoče malo obsedena s tem? (resno, blefiram, nimam blage, tko da feel free to correct me ) HAHA... OBSEDENA JAP!!!DRGAC PA NEVERJETNO SARMANTNA OSEBA! T kvadrat Venera Mars Luna, mogoče malo težka kar se tiče ljubezenskih odnosov, težave v ljubezni, v izražanju čustev mogoče... Mars je obenem vladar sedme hiše... ZACUDA NE!!! Saturn na asc, izgleda ali deluje starejša? MOGOCE,SAM NE BISTVENO!!! Večina planetov na levi strani, torej se zanaša nase. TO PA DEFINITIVNO!!! Uran sekstil Sonce, rabi svobodo, inovativna, če spet malo ugibam, Uran kot predstavnik astrologije v 2. v sekstilu s Soncem v 12., bi ji lahko mogoče znanje astrologije pomagalo pri zaslužku? OD TEGA PA NIC... NE VERJAME V ASTROLOGIJO...PRAVZAPRAV JO SOVRAZI DO OBISTI, VERJETNO VECINA PLANETOV NA LEVI STRANI CETERIS PARIBUS NE GOVORI O CLOVEKU, KI BI SE ZANASAL NA PLANETE??? Ima oče velik vpliv nanjo oz. na njeno življenje? JAH NO... IMA, SAMO NE POZITIVNEGA!!!! Evo, mal blefiranja z moje strani, mogoče sem pa celo kaj zadela... SEJ TI GRE KAR DOBR RIBICA.SAM ME ZANIMA CE BI REKLA, DA JE TO MOJA SESTRA???KER CE POGLEDAS MOJ PA NJEN CHART... NOBENE KARMICNE POVEZAVE, SKOR NEVERJETNO, POPOLNOMA NIC... ALI JE PA VSAJ JAZ NE NAJDEM.... AJA NO EDINOLE NEKAJ MAVA SKUPNEGA OBA MAVA MAMO V KONJ. Z JUPITROM NA KOTIH(ONA DISPOZITORJA 4. HISE NA ASC., JAZ PA LUNO Z JUPITROM NA MC), PA VIDI SE SLAB ODNOS OBEH Z OCETOM...SAMO NOBENE KARMICNE POVEZAVE...A JE TO SPLOH MOZNO-PA BRAT PA SESTRA??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 No lej, neki sem pa celo zadela... Kaj pa vem.... očitno je že možno ane... ...karmične povezave... kako ti to gledaš, z Verteksom ali kako drugače? Sicer pa, ne da bi se zanašala na planete... samo da bi jih mogoče znala izkoristit ne... No ampak pustmo to, k tule ni case.... Šarmantna, zelo verjamem, a je lahko oseba z asc tehtnice sploh drugačna? Aja, tisto z izgleda ali deluje starejša, mišljeno tko, da je zelo zrela za svoja leta oz. da so ji nekoč ali ji pa še vedno pripisujejo to? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Bast, tvoj chart je pa ves počečkan! Pa malo nejasna slika, sem se kar ustrašla karkoli govorit ko je tolk enih aspektov.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poldka 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ko vam bo zmanjkalo kart, bom vesela, ce boste se mojo obdelal ... lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 U Poldka ma zmaja! Meni še vedno ni čist jasno, kaj naj bi predstavljali, vem da jih ni lih uno ful fajn met, ker kažejo na dosti ovir, ampak po drugi strani pa na velik potencial rasti... kar se pa tiče samih planetov, ki jih sestavljajo pa .... Samson? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No lej, neki sem pa celo zadela... Kaj pa vem.... očitno je že možno ane... ...karmične povezave... kako ti to gledaš, z Verteksom ali kako drugače? PONAVAD SE GLEDA RECIMO KOLK SE KAJ UJEMAJO POMEMBNEJSE TOCKE V CHARTU RECIMO MOJ ASC., MC, OBA VOZLA, SONCE, LUNA... JE PONAVAD VSAJ V ENI(PONAVADI VECIH) KONJUNKCIJAH Z NJENIM ASC., MC, VOZLOMA, SONCE, LUNA...MOJ FOTER IN JAZ MAVA RECMO HUDO POVEZAVO-JAZ MAM MOJ ASC V KONJ. Z URANOM TOCNO NA NJEGOVEM SEV. VOZLU.PA TUT DRGAC SE ZNAMENJA DEDUJEJO.RECIMO MOJ FOTR JE RIBA-DVOJCEK(ASC)-RAK(LUNA)MAT JE RAK-SKORPIJON-DVOJCEKIN NIC CUDNGA, DA SM PRISEL POL VEN IZ TEGA DVOJCEK-SKORPIJON-DEVICA(MAT MA V 5. HISI(1. OTROK) MERKURJA-IN GLEJ GA ZLOMKA RES MAM 4 PLANETE PA SE MC V DEVICI IN SONCE IN VENERO V DVOJCKIH, BOLJ V NULO SKOR NE GRE...). MERKUR V RAKU(FOTROVA LUNA, MAMINO SONCE) PA V VZAJEMNI RECEPCIJI Z LUNO V DEVICI ITAK VLADA MOJEMU CHARTU, TKO DA SE VSE KAR LEPO POKLAPA...BOLJ CUDNO MI JE KAKO ZA VRAGA JE LAHKO PRISLA IZ TE KOMBINACIJE SESTRINA KOMBINACIJADEVICA-TEHTNICA-BIK, TO MI PA RES NI CIST JASN...OCITNO PRETEZNO OD STARIH STARSEV-OD NJIH NIMAM PODATKOV-VSAJ UR NE. Šarmantna, zelo verjamem, a je lahko oseba z asc tehtnice sploh drugačna? JAH CE MA SATURNA NA ASC. TUT TO NI IZKLJUCENO... Aja, tisto z izgleda ali deluje starejša, mišljeno tko, da je zelo zrela za svoja leta oz. da so ji nekoč ali ji pa še vedno pripisujejo to? ONA IZGLEDA STAREJSE, OBNASA SE RAVNO NE... PA CUDNO,DA IMA ONA SONCE V DEVICI PA JAZ TOOOK MOCNO DEVICO, FOTR PA MAT PA SKOR NIC V DEVICI-TO SVA OCITNO OD STARGA FOTRA PODEDOVALA. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Samson, sam devica sploh ni tko švoh veš, je čist kul. Vpraši mene, frfrasto ribo, mi je že v osnovni rekla razredničarka, da sem raztresena k cukr... Malo več picajzlosti in natančnosti mi ne bi škodilo, tko da device kar občudujem (kadar ne kritizirajo ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Vrh zmaja....? A je to tam, kjer se zmaj drži vrvice? Torej pri Poldki Saturn? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 Device znajo bit tut kul, sam jest sm una "tahuda" ki vse zanalizira do kraja, ki hoce met vse do kraja zorganiziran-dobr da tist uranck tam mal razbija to.. Sam z leti je cedalje boljs.... ko sm bil mlajsi je pa ta device se bolj ven sekala(obsedenost s higineo, hipohondrija... vse najslabse).Hvalabogu... Vrh zmaja je v planetu, ki je v sextilu z obema krakoma in ne tako kot pri jodu. Vrh kaze, kje se bo ta zmaj manifestiral, konfiguracija planetov znotraj zmaja pa kako se bo manifestiral. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Polna 6. hiša, wow! Mal gremo prehitro se mi zdi, malo se umirite s charti, ker postajamo preveč površni... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 OK, OK...ustavite konje... lepo prosim, da do nadaljnega ne limate nbenih chartov vec gor, ker se je ze ogromno tega nabralo, pa bomo najprej vse te analizirali, ko se bo pa to popucalo pa komod se kaj prilimate. Hvala za razumevanje. Ok zdaj gremo po dnevnem redu: 1.) Aishahina prijateljica2.) alikimistka in njen oce3.) poldka4.) valikirna mama A smo koga pozabili? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Samson, Bast si pozabil! Valkira, bi bilo že res čudno, da ne bi bila.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 Ok zdaj po poskusajmo ugotoviti se kaksne vrste zdravnica je. Ma kdo ze kako idejo??? Aja... Bast pride za Aishahino prijateljco na vrsto, ki pride na vrsto takoj zdaj.... kul stavek, ni kaj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 Aishah..tvoj prijateljica-to je res najtezji chart, ki sem ga kdaj videl... bom probal...sam ze sam zaradi retro vplivov lahko vse cisto mimo sekam, tko da have mercy!!! Najprej bi reku, da mora biti ta oseba zelo drugacna, ze samo po dejstvu, da je retro tko merkur(drugacen nacin misljenja), kot tudi venera(drugacne vrednote), pa ce zanemarimo vse ostale retro planete(BTW: retro je vse kar je sploh lahko razen jupitra, marsa in kirona). Zivi v nekem svojem " sanjskem" svetu, na to namiguje tut sonce v 12.... Skoraj zagotovo ima oseba tezave s samozavestjo(sonce opozicija neptun), tezave ima tudi z iskanjem primernega partnerja, kajti:1. venera kvadrat mars(ljudje, ki jih privlaci, se ne ujemajo najbolje z ljudjmi ki privlacijo njo, se pravi, da se ponavadi spravlja v zveze z neprimernimi partnerji)2. venera opozicija saturn in neptun(venera se dodatno blokirana, isce "sanjskega moskega" ali nekoga, ki mu zeli pomagati, ne realne zveze... Zanimiv je odnos z materjo, vladar 4. v opoziciji s saturnom in uranom....A je mogoce ona izgubila enega od starsev(pluton v 4.)-locitev ali (bognedaj) celo smrt?? Drugace je pa na poklicnem podrocju izredno odlocena in ambiciozna, tisti sanjski svet je verjetno svet, v katerem si slika sebe kot osebo s statusom v druzbi... Na poklicnem podrocju ima/bo imela precej tezav z avtoritetami-verjetno bi bilo zanjo najbolj da, dela sama in nima nadrejenih. no pa da vidmo kako je sel skozi najtezji chart... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko kdo ob priliki moj chart pogleda? Na 14. strani je... Sem se matrala z njim vso nedeljo... pa... (ni znanja, ni talenta, ni časa...) Zdi se mi, da "so mi zvezde naklonjene", zanima pa me, kje se vidi, da ne izkoriščam svojih potencialov in priložnosti... Nekaj se vidi skozi opozicijo saturna marsu in luni.. Sicer pa ce imas za dispozitorja charta jupitra, to ni vedno najboljse...seveda stvari laufajo, rojena si pod srecno zvezdo... Samo jupiter je za razliko od saturna, ki je strogi ucitelj in ti da trojno porcijo domace naloge in pri katerem so testi res tezki, tiste sorte profesor, ki ti senka 5-ko. Seveda se vec naucis pri saturnu... kaj je hotel pesnik s tem povedat??Ce je jupiter dispozitor charta ti niti ni treba uporabljat vseh potencialov, pa stvari se vedno laufajo.... sama potuha. Po mojem se tukaj najbolj vidi-skozi jupitra. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.