Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aishah:

Se to kar sem pozabla:

moja karta: povrsna sem, ampak pri stvareh ki me ne zanimajo,

za okultne vede se zanimam, rada mam energicne moske, partnerja sem si nasla v krogu prijateljev, s starsi se vcasih razumem vcasih ne,

vcasih sem tudi problematicna, dej mi se prosim povej za poklic, kaj mi recimo najbolj lezi???

za poklic nej ti raj kdo drug pove, ker jst tok podrobno, da bi se sam na en vidik osredotočla in vse povezala še ne znam xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Evo pa sem nasu se en zlo neobicajen chart... da vidimo kako boste kaj to interpretirali-Aishah, ti se kar loti, jaz se tvoje prjatlce "lotim" mal kasnej!

Oseba je z spola!

tole karto je pa ribica lepo pokomentirala, bom jst še kej prpomlna k bo cajt xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Aishah..tvoj prijateljica-to je res najtezji chart, ki sem ga kdaj videl... bom probal...sam ze sam zaradi retro vplivov lahko vse cisto mimo sekam, tko da have mercy!!!

Najprej bi reku, da mora biti ta oseba zelo drugacna, ze samo po dejstvu, da je retro tko merkur(drugacen nacin misljenja), kot tudi venera(drugacne vrednote), pa ce zanemarimo vse ostale retro planete(BTW: retro je vse kar je sploh lahko razen jupitra, marsa in kirona). Zivi v nekem svojem " sanjskem" svetu, na to namiguje tut sonce v 12....

Skoraj zagotovo ima oseba tezave s samozavestjo(sonce opozicija neptun), tezave ima tudi z iskanjem primernega partnerja, kajti:

1. venera kvadrat mars(ljudje, ki jih privlaci, se ne ujemajo najbolje z ljudjmi ki privlacijo njo, se pravi, da se ponavadi spravlja v zveze z neprimernimi partnerji)

2. venera opozicija saturn in neptun(venera se dodatno blokirana, isce "sanjskega moskega" ali nekoga, ki mu zeli pomagati, ne realne zveze...

Zanimiv je odnos z materjo, vladar 4. v opoziciji s saturnom in uranom....

A je mogoce ona izgubila enega od starsev(pluton v 4.)-locitev ali (bognedaj) celo smrt??

Drugace je pa na poklicnem podrocju izredno odlocena in ambiciozna, tisti sanjski svet je verjetno svet, v katerem si slika sebe kot osebo s statusom v druzbi...

Na poklicnem podrocju ima/bo imela precej tezav z avtoritetami-verjetno bi bilo zanjo najbolj da, dela sama in nima nadrejenih.

no pa da vidmo kako je sel skozi najtezji chart...

Je prjatlca vse prebrala, prav, da si zadel, sam s starši je pa vse kul. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Nekaj se vidi skozi opozicijo saturna marsu in luni..

Ce je jupiter dispozitor charta ti niti  ni treba uporabljat vseh potencialov, pa stvari se vedno laufajo.... sama potuha.

opozicija saturna in lune v sco je hudo nelep aspekt

pa že luna si me ful privošči.

saturn je pa... saturn :sori: ... trenutno v 5. hiši...

ampak, praviš, še dobr da ga mam x:Dx

jupitra sem pa itak šele pred nekaj dnevi odkrila x8Dx

Alkimistka, za tvojega očeta... nekaj mojih kiksev x:Dx

Neptun v prvi hiši, zaslepljenost, v bistvu nezavedno "laže" samemu sebi in posledično tudi drugim... in potem ugotovi, da je resnica malo drugačna... zna bit frustrirajoče tole, da sam zase ne more bit ziher, kakšen je, dojemanje samega sebe je zamegljeno.

Pluton v 11. hiši kaže to kar si napisala, da niti nima toliko prijateljev, mogoče je kakšnega pomembnega že izgubil?

Mars v tretji kaže na bitke v otroštvu, Kiron v četrti pa rano, ki se navezuje na družino. Mars tvori sekstil s Saturnom, trigon s Soncem, opozicijo z Luno.... boljši odnosi z očetom kot z mamo?

T kvadrat med Luno, Marsom in asc. .... mogoče se mora borit s svojimi čustvi?

Tole, da slika, se sklada z njegovo šesto hišo v ribah... vladar Neptun v 1....

Saturn v 1. mu daje lekcije o sebi... povezano z Neptunom, mogoče se ne pozna dovolj dobro, ali pa je rabil dlje časa, da je ugotovil, kdo je? (blefiram x:Ix :8): )

Mogoče še kej napišem kasneje.... x;)x x:)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Poldka...

Konjunkcija Sonca in Merkurja v trigonu s Saturnom kaže, da si inteligentna, da premisliš preden poveš, preudarna, modra.

Jupiter na asc. ti lahko prinaša težave s telesno težo, vendar ker je Venera tudi v konjunkciji z asc si lahko kljub temu zelo privlačna in šarmantna, tudi notranje (je Venera v 12. hiši, skrita).

Saturn v peti hiši lahko kaže na težave z zanositvijo ali pa pridejo otroci pozno, Saturn ima čas in se mu ne mudi z otroki.

Prijatelji so ti pomembni, vendar dokler so do tebe iskreni in pošteni. Mars opozicija Saturn... mogoče težave pri postavljanju zase? Pač, Mars bi se razpočil in šel v boj z vso agresijo, Saturn pa mu tega ne dovoli...

Saturn opozicija Neptun konjunkcija Luna.... lahko bi bila umetnica, velik potencial, vendar ti Saturn ne pusti vedno, da bi se vedno umetniško izražala. Saturn blokira čustva, ne veš točno, kaj čutiš, čustvena zmeda...

Venera kvadrat Uran®, mogoče kakšne posebne seksualne želje in fantazije.

I gave it a shot... :inocent: :8): Na retrogradne se ful ne spoznam... Samson, kaj je fora retrogradnih, kakšen pomen imajo glede na direktne? (kakšna razlika je med direktnim Plutonom in retrogradnim?)

Na retrogradne se ful ne spoznam... Samson, kaj je fora retrogradnih, kakšen pomen imajo glede na direktne? (kakšna razlika je med direktnim Plutonom in retrogradnim?)[/color]

Pri retro planetih je teorij veliko. Vecina astrologov se strinja, da imajo kar nekaj opraviti s clovekovo karmo, tko kot vrinjena znamenja, aspekti na vozla..

Ce je planet retro naj bi to po vecini teorij pomenilo, da se energije planeta tezje izrazijo navzven, ponavadi sele kasneje v zivljenju...retro transaturnovci niti niso tko pomembni, ker so generacijsko retro... najbolj pomembni so retro merkur, venera in mars, manj jupiter in saturn.

Pri retro merkurju in veneri, ki sta retrogradna krajse obdobje je dobro pogledat progresirano karto, da vidis kdaj priblizno naj bi se planet zacel s direktno gibati-kdaj naj bi se te zavrte energije sprostile oz. kdaj naj bi se se retro vpliv pri osebi omilil.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No saj Rx jupiter in saturn sta pomembna, samo Rx merkur, venero in mars vecina ljudi precej mocneje cuti...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Rojena 22.6.1949 ob 6.55. Rakica z ascendentom v levu ima levov pluton v konjunkciji z ascendentom, njena luna je v biku je v kvadratu s plutonom in v 150* z neptunom, venera je v kvadratu z neptunom, sonce je v sekstilu s saturnom, 150* z jupitrom in v konjunckciji z uranom. In nic! Nobene temacnosti, ta oseba je blazno sarmantna, vedno vedno nasmejana in prijazna, polna topline. Pa bi ji vendar moral pluton delovat in jo delat oblastno, pa na vse ljudi okrog sebe ima ogromen vpliv-to pa je res,ampak pozitivnega, kamorkoli pride, je v centru pozornosti. Pa bi ako naj bila vsaj samodestruktivna, ma nic! Dober vodja. Njen pluton je direkten!

A vidiš kaj prinese medsebojna recepcija Venere in Lune po znamenju - nasmejanost in toplino. xsrcx xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

@astrotalisman: kaj pa prinese medsebojna recepcija lune v devici in merkurja v raku???

Frank Zappa

Midpoint je srediscna tocka med dvema planetoma...pa niti ni tko pomambna zadeva.

Medsebojna oz. vzajemna recepcija je ko imas vladarja X znamenja v Y znamenju tko imam jaz luno v devici(devici je dispozitor merkur), vladarja Y znamenja pa v X znamenju-tko imam jaz merkurja v raku( raku vlada luna).

In za to medsebojno recepcijo merkur v raku, luna v devici me zanima ker so razlage zlo razlicne-kako si to ti razlagas astrotalisman?

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Hvala za razlago Samson, za midpointe sem slisala,ampak nikol jih nisem gledala. Medsebojna recepcija med luno in venere zgornje osebe je torej na 14 stopinji dvojcka. Vedno je prisotna toplina in nasmejanost? Pol je recepcija moje lune in venere na priblizno 2 stopinjah kozoroga xrolleyesx

Ne, ne... midpointi in medsebojna recepcija nimajo nic skupnega!jabolka in hruske...

Vzajemna recepcija je isto kokr da bi mela ti(npr. luna) recimo svoje stanovanje(devica))-pa bi sama notr zivela, isto bi mela pa tudi tvoja prjatlca(npr. merkur) svoje stanovanje nekje(devica)... ampak ti bi se v njenem stanovanju ful boljse pocutila kot doma( luna se v raku najbolse pocut(je doma), veliko boljse kot v devici) ona bi se pa pri tebi ful dobro pocutila(merkur se v devici veliko boljse pocuti(je doma) kot v raku) in zato bi ful veliko obiskovali ena drugo.

No ce sta planeta v medsebojni recpciji to pomeni, da se pri svojih odlocitvah in nacinu delovanja delujeta povezano (obiskujeta prijateljicino stanovanje).

To pomeni, ne glede na to v kaxnem aspektu sta planeta po vecini interpretacij enako kot konjunkcija vpletenih 2 planetov, samo se mocneje...

Ceprav nekateri astrologi priznavajpo medsebojno recepcijo le ce sta planeta med seboj tudi v aspektu...ampak pustmo zdaj to!

Frank Zappa

:palec: Prvi v domicilu drugega in hkrati drugi v domicilu prvega, ja.

Frank Zappa

Jaz sem pa sumu na to... luna v devici(analiza)... prvi dispozitor 6. v 4.-dom, drugi v 7.-partnerstvo.Al psihiatrinja al pa nekdo, ki je specializiran za zdravljenje odvisnosti od drog in posledicno razbitih druzin...

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Imaš zmaja... :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:  x:Dx

glede na svoje skromno znanje astrologije vidim, da imaš saturna v peti hiši v dvojčkih, saturna pa obvladam x:Dx .

Torej si zelo inteligentna oseba, talentirana, lahko si uspešna in vidna v javnosti, morda si bolj zadržana kar se tiče lastnega telesa in spolnosti, drugače pa ful kul... x8Dx  :palec:

Sem kaj zadela... :inocent:

popolnoma nic me ne preseneca, da imam zmaja, saj sem sama en velik ZMAJ x:)x x:Dx

kar se inteligentnosti tice je to relativno, amapk recimo, da se kar sem, vidna v javnosti sem tud (imam pac tako sluzbo), in popolnoma prav imas kar se tice zadrzanosti glede telesa in spolnosti :palec: BRAVO :palec:

DA SEM DRUGACE KR KUL, MORJO PA DRUGI POTRDT :)

hvala za trud Diana

<{POST_SNAPBACK}>@astrotalisman: kaj pa prinese medsebojna recepcija lune v devici in merkurja v raku???

Luna je tista, ki vsrkava informacije in jih poveže s tvojo bitjo, naloga Merkurja pa je, da to pravilno razporedi in artikulira. Na kratko, ta recepcija prinaša etično pravilen način razmišljanja s poudarkom na področjih hiš, kjer sta planeta.

Eticno pravilen nacin razmisljanja na podrocju 8. in 9. hise???Tole je pa res outofmyleague!!!

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Poldka...

Konjunkcija Sonca in Merkurja v trigonu s Saturnom kaže, da si inteligentna, da premisliš preden poveš, preudarna, modra.

Jupiter na asc. ti lahko prinaša težave s telesno težo, vendar ker je Venera tudi v konjunkciji z asc si lahko kljub temu zelo privlačna in šarmantna, tudi notranje (je Venera v 12. hiši, skrita).

Saturn v peti hiši lahko kaže na težave z zanositvijo ali pa pridejo otroci pozno, Saturn ima čas in se mu ne mudi z otroki.

Prijatelji so ti pomembni, vendar dokler so do tebe iskreni in pošteni. Mars opozicija Saturn... mogoče težave pri postavljanju zase? Pač, Mars bi se razpočil in šel v boj z vso agresijo, Saturn pa mu tega ne dovoli...

Saturn opozicija Neptun konjunkcija Luna.... lahko bi bila umetnica, velik potencial, vendar ti Saturn ne pusti vedno, da bi se vedno umetniško izražala. Saturn blokira čustva, ne veš točno, kaj čutiš, čustvena zmeda...

Venera kvadrat Uran®, mogoče kakšne posebne seksualne želje in fantazije.

I gave it a shot... :inocent:  :8): Na retrogradne se ful ne spoznam... Samson, kaj je fora retrogradnih, kakšen pomen imajo glede na direktne? (kakšna razlika je med direktnim Plutonom in retrogradnim?)

takole je tole, veckrat res dobro premislim preden, kaj povem (predvsem v sluzbi in pri pomembnih zadevah), se mi ap pogosto dogaja, da prehitro kaj zinem :))

obcasno imam tezave s telesno tezo (vsi mi sicer pravijo, da pretiravam) nisem ravno debela, ampak kaksen kg manj mi ne bi skodoval, kar se lepote tice, je pa tos tvar, ki jo morajo oceniti drugi

kar se otrok tice je tako, da sem stara 32 let in jih se nimam in prav nic tudi ne kaze, da jih bom v kratkem imela (ni kandidata za oceta :) ), tako da tudi to drzi

kar se prijateljev tice in postavljanja zase vse drzi 100000%

umetnost mi ni ravno pri srcu, ceprav je moj poklic do neke mere umetniski, kar se tice pa custve je pa tudi cisto res, ne znam jih izrazat in OGROMNOKRAT sem custveno zmedena

:palec: BRAVO :palec: ribica Katja in HVALA lepa

Evo tukaj sem nasel eno razlago za vzajemno recepcijo lune in merkurja... na tem sajtu povezujejo to recepcijo in v bistvu vse aspekte teh 2 planetov z jasnovidnostjo...

Zanimivo, da mam tut urana na asc. ki naj bi tut pomenil isto... pa se v trigonu z merkujem v vodnih znamenjih...

Zanimivo, da taki blagoslovi prihajajo ponavadi v paketih... Marsa ma tut konjunckijo lune in merkurja v chartu, ma pa hkrati neptuna v konj. z asc...

Cudna so pota Gospodova...

Vzajemna recepcija lune in merkurja

Frank Zappa

Valkira, bi ti kaj več povedala o tvoji mami, pa se ne znajdem... skoraj vse v šesti hiši, se pravi zelo poudarjeno delo v zdravstvu...

Pluton v peti lahko kaže na kakšen splav oz. težavno glede prvega otroka, v 7. Venera - drugi otrok je lepotec, pa tudi partner mora biti lep. Pluton kvadrat Venera, teažvni odnosi med prvim in drugim otrokom (sej ne vem, a si edinka, al kej, to so samo možnosti.... :8): ), pa tudi lahko kaže na veliko strast in mogoče celo perverzije (jao kaj to pišem, to je tvoja mama for god's sake.... xrolleyesx x;)x )

Satrun v četrti tvori sekstil z Merkurjem, ki je vladar 2. in 6. hiše - mogoče je potrebovala dolgo časa, da se je osamosvojila, da je sama začela služiti denar in ga prinašati domov? Druga hiša je cela v dvojčkih, vladar Merkur pa v šesti hiši - zdravi z besedami.

Kvadrat Saturna z Marsom ji onemogoča čustvene izbruhe.

Uran v 2. v kvadratu s Soncem in Luno v 6. - kaj pa vem, Uran je inovator, ima svoj način služenja denarja, ki mogoče njenim staršem ni bil ravno...? Mah blef, ne vem. Obenem pa ji trigon Urana z Marsom koristi pri uresničevanju njenih idej glede zdravljenja, lahko da uvede kakšno posebno metodo za zdravljenje in je pripravljena boriti se za to....

Mogoče še kdo drug kaj pove...

<{POST_SNAPBACK}>Eticno pravilen nacin razmisljanja na podrocju 8. in 9. hise???Tole je pa res outofmyleague!!!

Dvojček kar seka iz tebe. "Festina lente!" so rekli stari Rimljani.

Rekel sem s poudarkom, ne pa tako kot ti gledaš.

Razen tega imaš Luno v 10.

Outofyourleague?

Nasploh pa moram pohvaliti tvojo prizadevnost, ampak glej 1. stavek. :palec: xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Dvojček kar seka iz tebe. "Festina lente!" so rekli stari Rimljani.

Rekel sem s poudarkom, ne pa tako kot ti gledaš.

Razen tega imaš Luno v 10.

Outofyourleague?

Nasploh pa moram pohvaliti tvojo prizadevnost, ampak glej 1. stavek. :palec:  xDDx

"Tempus fugit" to je vodnarjeva doba, tle pocasne povozi cas oz. kdor ne gre s casom, scasoma gre... x:Dx

Jah tehnicno gledano je v 9., ceprav se verjetno res lahko interpretira v 10.-se pravi povezava kariere, statusa in virov drugih eticno, ekh...to je pa cist brezveze... zakva bi se pa gnal za statusom, polozajem, ce ne bom pol nc sebi nakradel???Eh to more biti neki narobe... astrologija sucks... grem raje naprej metodologijo sportnega treniranja studirat... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Jaz mam vzajemno recepcijo merkurja in lune.

Sam o jasnovidnosti pa ne duha ne sluha... verjetno veliko prevec zivalskih beljakovin pojem... x:Dx x:Dx

Frank Zappa

Bela Vrtnica, ne razumem točno, kaj želiš vprašat... kako če kdo ima te aspekte? A med Luno in Merkurjem? Jaz imam trigon, Merkur v 12. in Luna v 5. hiši.

Samson, nič ne treniraš jasnovidnosti! x;)x

Samson, nič ne treniraš jasnovidnosti! x;)x [/color]

Sej res ribica-pr teb se tole ujame-v kerih 2 znamenjih pa mas merkur oz. luno?

Bi blo zanimivo vidt ce mata nino pa behi tut kaxn aspekt med planteoma... Marsa ma konjunkcijo-to sm ze omenu...

Jah sej res moja intuicija pa vezba... sej mam karte doma... ciganke... tarot sm prodal behiju... se bo treba spravt 1X h kartam...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...