Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

Samson, Merkur v ribah v 12. in Luna v raku v 5. x:)x [/color]

Jah pol pa nic cudnga... luna v domicilu... merkur pa v ribah, 12. hisa(podzavest), oboje v trigoncku... vse se lustno poklapa...

Pri men bi se ta intuicija verjetno bolj kazala na poslovnem podrocju, glede na to da sta vpleteni 8. in 10. hisa...

Katja, a ti si pol riba-riba-rak??

U mater... ti mors bit pa pol en tak bluzic k moj fotr( riba-dvojcek-rak). x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Še mene še mene 15.4.1984 20.55 LJ ;) za vse nadebudne astrologe še en chart za pogledat :) pa bom hvaležen za vsak vpogled ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

UUU ribica... kaj je ze mantis rekla o homoseksualnosti... velik potencial, ce mas mars konj. venera, saturn v 8. hisi... ampak mas pa obenem v 5. lunco, tko da otroci bojo-clo precej jih bo. Mogoce si pa bi?? x:Ix

Drgac pa otroci-zadeva je taka. Ce se strinjate bi zdaj zadevo malo bolj organizirano furali, ker to nikamor vec ne pelje... mamo gor 10 chartov in 1 interpretira enga, drug druzga, tretji sedmega, cetrti... Predlagam, da spremenimo pravila igre nazaj na nacin na katerega smo Gatesa analizirali, s to razliko, da analiziramo cloveka, ki je prisoten, da imamo feedback!!Ker tako se ne bomo kaj dosti naucili... 1 chart na dan pa tistega do konca, ker zdaj vsak napise vec ali manj samo tisto za kar je gotov... nic vec ne tvegamo-in tko se bomo precej malo naucili!

Po mojem bi bilo to nekako najbolje!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>UUU ribica... kaj je ze mantis rekla o homoseksualnosti... velik potencial, ce mas mars konj. venera, saturn v 8. hisi... ampak mas pa obenem v 5. lunco, tko da otroci bojo-clo precej jih bo. Mogoce si pa bi?? x:Ix

x:px x:px x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x Z žensko še nisem bla, pa tudi ne bi se mogla odpovedat moškemu.... :vragec: x:px :onfire: x;)x

Ja ja, bolj organizirano mora bit. Magari napiši pravila v prvi post, da bo vedno na vrhu strani. Kaj pol danes sem jaz? :inocent: x:o)x ...lahko tudi ne, ni panike, ne bom nič huda če ne... x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pravila LNF Astro Sole:

1. Eno rojstno karto obravnavamo en dan oz. do trenutka, ko sodelujoci interpretatorji soglasno sklenejo, da so karto zadovoljivo intepretirali.

2. Med casom, ko se analizira rojstna karta, se pravi od casa ko je obravnavana rojstna karta objavljena pa vse do sprejetega soglasja o sklenitvi interpretacije, se NE OBJAVLJA novih kart. Nove karte se lahko objavijo sele ko je proces interpretacije obravnavane karte zakljucen in se ni objavljene nove karte. V primeru, da se pojavita skorajda istcanso dve novi karti za interpretacijo se interpretira tisto, ki je bila objavljena prva, objavljalca drugo objavljene karte pa zaradi preglednosti teme naprosamo, da karto odstrani in pocaka na naslednji primeren trenutek za objavo.

3. Pri interpretaciji karte vsak od sodelujocih interpretatorjev iz karte poskusa analizirati vsaj:

a) osebnost

B) odnose z bliznjimi (starsi, prijatelji, partnerji...)

c) poklicno pot in uspesnost

d) financno stanje

e) drugo

Interpretatorji lahko sklenejo interpretacijo sele ko se interpretacija karte vsaj za obravnavana 4 podrocja ujema z realnim stanjem interpretiranca. Ce prihaja do odklonov interpretacije in realnosti, se poskusa odpraviti napake oz. najti in pravilno ovrednotiti pokazatelje realnega stanja.

4. Ce kateri od interpretatorjev pride do nepremostljivega problema pri interpretaciji naj te probleme v obliki vprasanj objavi na dnu njegove interpretacije, da bo preglednost vecja.

Pravilnik je okviren, tako da so predlogi dobrodosli!

Frank Zappa

Dajmo danes oz. do nadaljnega ribico Katjo!

Frank Zappa

Wow Mantis :2src: najlepša hvala!! Nisem si mislila, da se boš tako potrudila, sem brez besed! xDDx x:Xx xsrcx

Luna v raku na zacetku 5. hise. Poveličevanje zenskih in materinskih vrednot. Domisljija, romanticnost, tradicija, navezanost na varnost in udobje, izjemna pomembnost otrostva ( ni bilo nujno zelo srecno)

:inocent: Po čem to sklepaš?

Faks mi je zelo pomemben, študiram pravo (9. in 10. hiša v strelcu, strelca pa povezujejo s pravom xnckrivx ) in si ne želim it na kak drug faks :sori: , je pa tale res trd oreh. :o|o: Pa ravno zato tudi ne želim drugam, to me zanima, v tem uživam. Upam, da ne bom prekinila študija.

Sem razmišljala sicer v gimnaziji še o študiju psihologije, ki bi mi tudi ležal - vendar delo bi me uničilo, probleme drugih bi preveč vlekla nase in preveč bi se obremenjevala z njimi.

Pluton, ki ni ugoden za poroko - niti nimam želje se poročit, sem bolj koruzniške sorte. Mogoče si pa še kdaj premislim. x;)x

Ooo, to je pa lepo videt, srečna zveza še naprej... :inlove: :icon1_blush: Ni novega moškega, pa upam tudi, da ga ne bo. Sem se pa res ponovno zaljubila v mojega.... :wub:

V glavnem, zelo si zadela, v bistvu je vse do zdaj res, kar pa še bo bomo pa videli. Najlepša hvala! x:)x

Jaz bi si tale trigon razlagal tako, da jo je mama znala dobro usmerjati... ce bi bil pa recimo z jupitrom(jupiter-luna) bi si pa to razlagal, tko da jo je znala spodbujati...

Frank Zappa

V bistvu je res, mela sem dost katastrofalno otroštvo, moja dva sta se ločila, ampak nismo imeli denarja, da bi se odselili... tko da smo kljub temu živeli skupaj in to je bla grozna muka.... kreganje, clo tepla sta se pa tako, mah, grozno.... :V: Potem smo dobili službeno stanovanje v najem na Fužinah, 4 leta po ločitvi šele...

Najbrž pa ta trigon kaže, da ni v bistvu vse tko hudo, kakor če bi bil npr. kvadrat al pa kej... ker danes se super razumeta, vidimo se dokaj pogosto, vsak božič skupaj praznujemo, vsekakor veliko boljši odnosi. :palec: xDDx x^x

@mantis(ali komurkoli z odgovori):

1.) Zanima me ce ti ne bi vedela kaj studira ribica in ce bi se par let nazaj ribica obrnila nate, da ji svetujes (hipoteticno zgolj na osnovi charta) v katerem poklicu bi z njenimi talenti najbolje funkcionirala, kaj bi ji svetovala in zakaj?

2.) Ali se morda iz charta ribice da razbrati, ce ima kakega brata/sestro?

3.) Ali se iz njenega charta da sklepati o kaxnih zdravstvenih tezavah in ce se da-o kaxnih?

Frank Zappa

Mhm zanimivo, ves da tale sport tut meni ni tko zlo zgreseno deloval, kar ma tut marsa v 1. hisi v ovnu konec koncev... pa tolk ribe... kaj jaz vem sportni ples... kaj na to vizo mogoce... :inocent:

Frank Zappa

(popravljeno)

Da še jst malo dodam (čist po mojem filingu, tko da so vsi popravki zelo dobrodošli), čeprav je neprimerno lažje iskat "vzroke" odločitve poklicne poti, kot pa jih sam najti. Po drugi strani imamo pa verjetno tko vsi charte, ki nakazujeja vsaj nekaj možnosti.

Med prvim sem opazila veliki trikotnik. Res, da sicer ni v hišah dela oz kariere, samo sej je tko vse povezan. Glede na to, da je ta trikotnih v vodnih znamenjih (in še to med drugim v 8 in 12 hiši) bi šla tudi jaz na prvo žogo na osebo z močnim zavedanjem "nečesa več". Zmožnostjo empatije, intuicije, čutenja sočloveka in tudi "kolektivnih problemov". Kar nakazuje, da jo zanima več od razumsko določenih oprijemljivih stvari. Pozitivno je tudi, da ima ta isti trikotnik dve navezi v kvadratu. Ena proti uranu v deveti, kar pomeni, da lahko želi z nenavadnimi prijemi, filozofijo ali raziskovanjem podpreti oz se več naučiti o sočloveku in verjetno tudi svojem notranjem svetu. Drugi je od lune v peti proti veneri in znova ustvarja željo da udejanji ta talent.

Ker pa je 10. hiša tista, ki naj bi nakazovala pot kariere, se pravzaprav tudi ta dobro vklopi. Vrh je sicer res v strelcu, vendar ga delno verjetno lahko interpretitiramo že tudi v kozorogu. Ta naj bi imel tudi čez učenje, pravičnost, čas tradicijo in neke splošne vrednote (v povezavi s strelcem in močno empatijo) lahko razberem zakaj pravo. Skupaj z nptunom direkt na MC (ki lahko med drugim nakazuje delo s kriminalistiko, razkrivanjem iluzij,...). Ta neptun ima sextil z saturnom (ki je del trikotnika in hkrati sovladar 10. hiše) kar lahko nakazuje, da bo nekoč prav v povezavi s poklicem deležna priznanja.

Po drugi strani pa neptun na MC nakazuje tudi določene nejasnosti, skrivnosti ali celo sprembe, tko da se zna zgodit, da bo poklicna pot spremenjena.

Naj dodam samo še, da v končni fazi se da pomagat prov dobr tudi s pomočjo prava - če le angažiranost ni izključno z razlogom služenja denarja in bit "hud odvetnik" x^x

Tole sem ven natrosla čist samo zato, ker se učimo, pa iščem variente interpretacije tega kar je Ribica že povedala - eno samo poklicno pot, brez poprejšnjega namiga pa je sicer kar težko določit (vsaj v večini primerov).

lp

Popravljeno -> megi*

Samson23, mantis, ribica Katja & co

kok ste pridni!!! in hitri x8Dx ... in ful dobr vam gre :palec: x^x

* a pol tud tisti, ki smo še dolžni feedback, počakamo, da pridemo ponovno na vrsto? ... ni zihr, da bom mela lih takrat čas...

@bast: Tvoj chart je bil ze pod drobnogledom, mogoce ga nismo obdelali tako metodicno kot te sedaj... ce imas interes, ga lahko ob PRIMERNEM TRENUTKU ponovno prilepis, pa bomo sli se 1X skupaj skozi, ceprav menim, da smo kar povedali kar se je povedati dalo.

Frank Zappa

Mantis, vidim, da si ti imela podobno, saj je v bistvu zelo podobno pomoje... Nisem bila deležna nasilja, je bilo pa psihično zelo mučno. Ampak v nasprotju z veliko otroki (berem vsaj), ki se počutijo, da se starši kregajo zaradi njih, nisem čutila nobene krivde za to, kar se je dogajalo. Sicer je kreganje zelo vplivalo name, ampak bila sta toliko, da sta razložila, da je to pač med njima in da nisva z bratom nič kriva... Tudi drug drugega nista zaničevala ali dajala kakih ciničnih pripomb nama z bratom, kot vidim kje da šinfajo partnerja pred otrokom... :xx!:

Samson, omenjaš ples - indijski :2src: Kjer je povezan ples z duhovnostjo, ko plešeš se povezuješ z zemljo in naravo, TO je zame... x^x (sam cajta mi zmanjkuje... :o|o: )

Megi, hvala za tvoj doprinos x:)x če le angažiranost ni izključno z razlogom služenja denarja in bit "hud odvetnik" V bistvu mi ni do tega, da bi bila odvetnica, pa tudi v državni upravi ni baš nek hud keš x:Dx , se pa zelo strinjam s tem, kar si napisala (kar še bo bomo pa videli). Aja, tamle praviš Neptun sekstil Saturn, pa ni, je sekstil Pluton (nekje sem brala, da imamo vsi rojeni v prejšnjem stoletju ta aspekt). x:)x :palec:

Sicer pa ne vem, a se da še sploh kaj povedat? Ah, odnos z bratom, Merkur v velikem trigonu, lep odnos, povezava s Saturnom, mogoče da me je veliko naučil in mi bil za vzor (nekako nadomeščal vlogo očeta, čeprav sva bila z očetom vedno v stiku, pač ne živi z nami), kvadrat z Uranom in polsekstil (ta aspekt je itak manj pomemben) z Marsom... kaj pa vem, včasih si greva na živce... :rolleyes: ne vem točno, kako bi razlagala ta dva aspekta.

Todika, vladarja druge hiši (hiše denarja), Marsa imaš v dvanajsti hiši, hiši zmede in nemoči, kjer je med drugim v KVADRATU z Neptunom (napačne odločitve), ki je bajdevej še naravni vladar te iste dvanajste hiše - torej "Mars, ki skrbi za denar v tvojem chartu, je skregan s svojim lastnim gostiteljem".

Daj, da ti denar vodi partner, pa bo vse v redu in jasno in prav. :eek: x;)x

Res pa je, da potlej ne boš mogla mućkat, kar pa ti s Škorpijonom v drugi hiši (in z manipulatorsko nastrojenim Plutonom v prvi hiši) niti ne bo enostavno ... :eek: :xx!: x:Dx .

Plutonći dela po svoje, pa grize, pa grize, pa bi, ... anede?

x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Todika, vladarja druge hiši (hiše denarja), Marsa imaš v dvanajsti hiši, hiši zmede in nemoči, kjer je med drugim v KVADRATU z Neptunom (napačne odločitve), ki je bajdevej še naravni vladar te iste dvanajste hiše - torej "Mars, ki skrbi za denar v tvojem chartu, je skregan s svojim lastnim gostiteljem".

Daj, da ti denar vodi partner, pa bo vse v redu in jasno in prav.  :eek:  x;)x

Res pa je, da potlej ne boš mogla mućkat, kar pa ti s Škorpijonom v drugi hiši (in z manipulatorsko nastrojenim Plutonom v prvi hiši) niti ne bo enostavno ...   :eek:  :xx!:  x:Dx .

Plutonći dela po svoje, pa grize, pa grize, pa bi, ... anede?

x:Dx

Jaz bi tukaj izkoristil dejstvo, da je tole sola in vskocil s parimi vprasanji!

1. Zakaj nisi vzel 1. vladarja 2. hise, venera-ki je tut slabo aspektirana(sicer je na MC) v kvadratu s saturnom v 12. hisi

2. Zakaj si vzel tradicionalnega 2. vladarja 2. hise marsa in sele na koncu majckeno omenis tudi plutoncka?

3. Neptun potemtakem v negatinih aspektih z vladarji hise, ki jo obravnavamo vse zamegli, distorizira??Kaj pa v pozitivnih aspektih??A neptun v grobem pomeni vrednote in potem ce so aspekti dobri to pomeni, da imamo prave, ustrezne vradnote, v primeru slabih aspektih pa "neprave," distorzirane, ne cenimo pravih stvari-sicer je to precej tezko objektivno dolociti, ampak vseeno??

P.S.: Se opravicujem za morebitno neumestnost vprasanj!

Frank Zappa

Neumestnih vprašanj ni.

Tvojim pa sploh nič ne manjka.

1. Zakaj bi vzel Venero, saj je bilo vprašanje o denarju?

Če ne bi imeli z drugo hišo NOBENIH pokazateljev, potem že morda, glede na to, da je naravna vladarka druge hiše in s tem tudi financ, ker pa je tu pokazateljev dovolj ...

2. Vladarja sta oba, tako Mars kot Pluton. Navadno pogledam kar oba, ker je to čisto dobro.

A tudi če bi kot vladarja 02. vzel Plutona, bi bilo kaj bolje? Edina aspekta sta mu sekstila z Neptunom (!; generacijski aspekt, nekaj milijard ljudi ga ima, torej strašna stvar) in Luno v "brezskrbni" tretji hiši, oba pa v podobno berzskrbnem Strelcu. Strašno fino!

Glede na to, da je 02 kljub vsemu v SC, kar nikoli ni zelo prijetno (tudi če človek s takim horoskopom vedno zvozi, pa ga vedno znova daje napetost, "ali bo ali ne bo"), je ta Pluton kar nekako "prelep". V najboljšem primeru bi Todika (če upoštevamo samo PL), lahko na stara leta goljufala (lepše rečeno "okoli prenašala") sorodnike in sosede - ker Pluton pač ni "prijatelj iz sosednje ulice". Stalno ga malo ščiplje. Da bi. Karkoli že.

Mars je pa sploh off.

3. Neptun je v pozitivnih aspektih prinašalec navdiha - umetniki, igralci, pesniki, pevci/pivci, podobno. V neugodnih aspektih smo pa o njem že rekli marsikaj. A ne glede na aspekte pri njenu nikoli ni nič jasnega. Takšen pač je. (Jaz ga recimo maram najmanj od vseh.)

Lep pozdrav!

xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...