stankaa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neumestnih vprašanj ni. Ej zaj bojo šele navalili in to z mano vred Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Aja, pozabu: Omenjena Luna je tudi v opoziciji s Soncem, tako ga je Mars povrhu vsega še fokus T-kvadrata. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2005 Zanimivo... Zdele sele razumem zakaj si mi taX rekel, da ne znam skrbeti za denar... Sem vedno gruntal-kako za vraga saj je vladar 2. hise jupiter, ki je v konj. z luno in MC in ni nikakor negativno aspektiran... od kergakoli planeta. No samo ce pogledam, da je drugi vladar 2. hise saturn, ki je sicer v skrbni devici in v konj. z marsom, a hkrati zal tudi v T-kvadratu z VENERO in soncem(8. hisa-dvojcka) na eni strani in NEPTUNOM(2.hisa-strelc) na drugi strani. Kaj nja bi pa to pomenilo, da zasluzil bom kar nekaj in da znam varcevati, samo da zaradi neptuna lahko prihaja do popolnoma nepredvidenih precejsnih izdatkov, ki so lahko povezani tudi s precej zapravljivo partnerico(venera v 8.)??? Zdaj mi pa samo se tole povej. Ce si narisem dispositor tree svojga charta vsem planetom vlada vzajemna recepcija merkurja v raku v 8. hisi( ki naj bi znal z denarjem) in lune v devici konec 9. oz. interpretiramo kar v 10. hiso(ki naj bi tudi znala z denarjem)-ali so potem ti negativno aspekti omiljeni??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 okol prnašala sorodnike in sosede ta je pa dobra na stara lete....nč se ve....pazte se me in to v najbolšem primeru kaj pa v najslabšem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 A potrebujete novo žrtev? 15.4.1984 20.55 LJ Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2005 Dej karto gor.Jaz nimam vec placa. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Žrtveno jagnje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Moram it spat, very busy lately, ampak malo sem opazovala tale chart.... in čisto tako, da boš imel nek odgovor, raje nek poskus odgovora Luna konjunkcija Pluton v 12. hiši.... čustva, ki niso tako zelo intenzivna kot če bi bila Luna tudi v sco, vendar so vseeno lahko destruktivna, sploh 12. hiša na to kaže, ker jih skrivaš.... mogoče povezana z očetom, opozicija Sonce.... Pluton Luna opp Merkur spet kaže na neizražanje čustev.... Saturn na asc - deluješ starejši kot si (pa to itak vsi že vemo... ) Tok na hitro, kar mi je padlo v oko. Pa lahko še kdo kaj pove ne? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 mhm ribica bo kr držalo... si morem prec eno mal mlajšo frizuro dobit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2005 To ni se nic...Jaz sem pa progresiran rakec(v raku tut merkur), luna v levu...vsi 3. v 8. hisi ...v 10. mam mars pa plutona, po asc. sem strelec, na desc. mam venero(ni vec retro), na asc. neptun, uran pa pade v 12. hiso... ...aja sam sem pa progresiran retro merkur :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 a mi lahk kdo razloži..sem si izračunala horoskop, pa zdej mi ni nč jasn kako se to interpretira sonce- rakluna - škorpijonmerkur- rakvenera- dvojčkamars- levjupiter- ribisaturn- rakuran- tehtnicaneptun- strelecpluton- tehtnica 1. hiša- devica2. hiša- devica3. hiša- tehtnica4. hiša- škorpijon5. hiša- strelec6. hiša- vodnar7. hiša- ribi8. hiša- ribi9. hiša- oven10. hiša- bik11. hiša- dvojčka12. hiša- lev točka duha- oventočka fortune- kozorogkulminantni planet- veneravzhajajoči planet- mars a bo dost? thanx..sej ni treba se ful razpisat, sam tist povejte k je pomembno Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 tole je komentar za karto od el nina: AC v škorpijonu, vladar v 12 hiši; občasno maš rad samoto, da si sam s svojimi mislimi, da lohka v miru razmišlaš, to ti velik pomen. Glede na to da maš tud luno v 12h, verjetno v konj. s plutonom, svoja močna čustva običajno raje zadržiš zase, tko da tvoji bližnji ne morjo potuhtat kaj se dogaja, ko pa izbruhne zna bit pa kr hudo (sonce v ovnu, tle si to mal asprotuje po eni strani oven-se hitro razbur, pove, po drugi strani AC škorpijon, pluton, luna v 12h-drži v seb, skrivnosten, prikrito) drgač sm pa vidla da je o tem že ribica neki pisala dost praktično razmišlaš, merkur v biku pa po spet eni drugi strani nakazuje diplomatski odnos do drugih , sonce v 6h- delo ti (bo) velik pomenil, verjetno tud uspeh na področju dela (vladar 10h-kariera, gre v 6h-delo, spomnm se, da je v eni temi pisal, da bi taka oseba dosegla lahko visok položaj v zdravstvu) neptun in uran v 2h: denar služš verjetno na nenavaden način, pride pa doskrat nepričakovano in nepričakovan tud izgine možno da je eden od staršev precej nenavaden ok tok od mene surya dej raj prpopi svojo karto, ker tkole je zlo težko interpretirat. (če ti ne bo hotl prlept zravn jo pa mal pomanjši) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>cez devet let bom progresirana skorpija s soncem v peti hisi. sonce bo med plutonom in saturnom. pluton bo v konjunkciji z merkurjem. v peti hisi bom imela uran.neptun in jupiter v sesti.MC na natalni luni v ovnu. progresiran ascendent v levu. mars in venera v konjunkciji v devici, tretja hisa. <{POST_SNAPBACK}>To ni se nic...Jaz sem pa progresiran rakec(v raku tut merkur), luna v levu...vsi 3. v 8. hisi ...v 10. mam mars pa plutona, po asc. sem strelec, na desc. mam venero(ni vec retro), na asc. neptun, uran pa pade v 12. hiso... ...aja sam sem pa progresiran retro merkur :xx!: :xx!:Vsem nam se progresijo planetki...pa to še ne pomeni, da iz Dvojčka postaneš Rak ali iz Tehtnice Škorpijon. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Super ste no.Zdaj pa še moja malenkost..ko in če vam bo zneslo23,11,1970, 07,15 koln Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 napredujesh ,samson?jaz sem mal ven padla...ne da se mi v poletnem casu,pa se tle v sluzbi prevec mozganckov uporabljat tebi pa zelim se naprej napredovanje Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2005 Napredujem... jap... zdele sem v fazi, ko sem se posvetil drugim zadevam... bolj me fascinira kako iti NAD horoskop oz. karmo... kokr pa kaj horoskop pomeni... je pa vsekakor dobro poznati svoje sovraznike.. tko da cist odpisal astrologije se nisem... Sej zdej so itak pocitnice... ne mors bit med pocitncam v soli, no... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napredujem... jap... zdele sem v fazi, ko sem se posvetil drugim zadevam... bolj me fascinira kako iti NAD horoskop oz. karmo... kokr pa kaj horoskop pomeni... je pa vsekakor dobro poznati svoje sovraznike.. tko da cist odpisal astrologije se nisem... Sej zdej so itak pocitnice... ne mors bit med pocitncam v soli, no... he,he ,pocitnice ,ja.kaj pravis ,da si sel nad horoskop...kaj naj bi bilo zdej to ,iti nad horoskop? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jaz imam eno vprašanje v zvezi s horoskopom. Zanima me namreč, kaj pomeni, če so vse hiše in znamenja hiš v medsebojni polarnosti: oven/tehnica, rak/kozorog, bik/škorpijon,...... 1hiša (oven) v znamenju tehtnice, 2hiša(bik) v škorpijonu... in kaj pomeni, če ležijo "doma": 1hiša(oven) v znamenju ovna, 2hiša(bik) v znamenju bika itd. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Hvala za izčrpen odgovor,.... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alia 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 hej, a šola še poteka al moram počakat do septembra? sm brala, kar ste tle pisal in sm čist fascinirana nekaj malega celo že razumem... bi bla pa zlo vesela, če bi mi kdo karto raztolmaču. ako se je kdo že naveličal počitnic... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 ako se je kdo že naveličal počitnic... Navelical pocitnic se ravno nisem... me pa zanima kok sm kaj napredoval od zadnje analize-cca. 2 mesca nazaj... pripopaj chart... pa da vidmo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 a se je treba prijavit na čakalno listo ? ker če je tako, bi se dala v vrsto za alio ....pa če je kdo na volji za komentirat. upam, da ni ovira, če ne znaš charta pripopat gor lp Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 zakaj pa niste do konca pokomentiral Ninota? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Tut jst upam, da ni ovira, ce ne znam charta prlimat... se bom potrudila... da vidm, če bo uspel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alia 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 jes!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.