Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

Zanimivo...

Zdele sele razumem zakaj si mi taX rekel, da ne znam skrbeti za denar...

Sem vedno gruntal-kako za vraga saj je vladar 2. hise jupiter, ki je v konj. z luno in MC in ni nikakor negativno aspektiran... od kergakoli planeta.

No samo ce pogledam, da je drugi vladar 2. hise saturn, ki je sicer v skrbni devici in v konj. z marsom, a hkrati zal tudi v T-kvadratu z VENERO in soncem(8. hisa-dvojcka) na eni strani in NEPTUNOM(2.hisa-strelc) na drugi strani.

Kaj nja bi pa to pomenilo, da zasluzil bom kar nekaj in da znam varcevati, samo da zaradi neptuna lahko prihaja do popolnoma nepredvidenih precejsnih izdatkov, ki so lahko povezani tudi s precej zapravljivo partnerico(venera v 8.)???

Zdaj mi pa samo se tole povej. Ce si narisem dispositor tree svojga charta vsem planetom vlada vzajemna recepcija merkurja v raku v 8. hisi( ki naj bi znal z denarjem) in lune v devici konec 9. oz. interpretiramo kar v 10. hiso(ki naj bi tudi znala z denarjem)-ali so potem ti negativno aspekti omiljeni???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

okol prnašala sorodnike in sosede :wOOt: xg:Dx xg:Dx ta je pa dobra x:Dx

na stara lete....nč se ve....pazte se me x:Dx

in to v najbolšem primeru :eek: :vio: kaj pa v najslabšem

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Dej karto gor.Jaz nimam vec placa. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Moram it spat, very busy lately, ampak malo sem opazovala tale chart.... in čisto tako, da boš imel nek odgovor, raje nek poskus odgovora x:Dx

Luna konjunkcija Pluton v 12. hiši.... čustva, ki niso tako zelo intenzivna kot če bi bila Luna tudi v sco, vendar so vseeno lahko destruktivna, sploh 12. hiša na to kaže, ker jih skrivaš.... mogoče povezana z očetom, opozicija Sonce.... Pluton Luna opp Merkur spet kaže na neizražanje čustev.... Saturn na asc - deluješ starejši kot si (pa to itak vsi že vemo... x:Dx x;)x )

Tok na hitro, kar mi je padlo v oko. x:)x Pa lahko še kdo kaj pove ne?

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

• 2 weeks later...

To ni se nic...

Jaz sem pa progresiran rakec(v raku tut merkur), luna v levu...vsi 3. v 8. hisi x:Dx ...v 10. mam mars pa plutona, po asc. sem strelec, na desc. mam venero(ni vec retro), na asc. neptun, uran pa pade v 12. hiso... x:Dx :vragec:

...aja sam sem pa progresiran retro merkur :xx!: :xx!:

Frank Zappa

• 3 weeks later...

a mi lahk kdo razloži..sem si izračunala horoskop, pa zdej mi ni nč jasn kako se to interpretira xrolleyesx

sonce- rak

luna - škorpijon

merkur- rak

venera- dvojčka

mars- lev

jupiter- ribi

saturn- rak

uran- tehtnica

neptun- strelec

pluton- tehtnica

1. hiša- devica

2. hiša- devica

3. hiša- tehtnica

4. hiša- škorpijon

5. hiša- strelec

6. hiša- vodnar

7. hiša- ribi

8. hiša- ribi

9. hiša- oven

10. hiša- bik

11. hiša- dvojčka

12. hiša- lev

točka duha- oven

točka fortune- kozorog

kulminantni planet- venera

vzhajajoči planet- mars

a bo dost?

thanx..sej ni treba se ful razpisat, sam tist povejte k je pomembno x:)x

DON'T PANIC

tole je komentar za karto od el nina:

AC v škorpijonu, vladar v 12 hiši; občasno maš rad samoto, da si sam s svojimi mislimi, da lohka v miru razmišlaš, to ti velik pomen. Glede na to da maš tud luno v 12h, verjetno v konj. s plutonom, svoja močna čustva običajno raje zadržiš zase, tko da tvoji bližnji ne morjo potuhtat kaj se dogaja, ko pa izbruhne zna bit pa kr hudo (sonce v ovnu, tle si to mal asprotuje po eni strani oven-se hitro razbur, pove, po drugi strani AC škorpijon, pluton, luna v 12h-drži v seb, skrivnosten, prikrito) drgač sm pa vidla da je o tem že ribica neki pisala

dost praktično razmišlaš, merkur v biku pa po spet eni drugi strani nakazuje diplomatski odnos do drugih , sonce v 6h- delo ti (bo) velik pomenil, verjetno tud uspeh na področju dela (vladar 10h-kariera, gre v 6h-delo, spomnm se, da je v eni temi pisal, da bi taka oseba dosegla lahko visok položaj v zdravstvu)

neptun in uran v 2h: denar služš verjetno na nenavaden način, pride pa doskrat nepričakovano in nepričakovan tud izgine xDDx

možno da je eden od staršev precej nenavaden

ok tok od mene xDDx

surya dej raj prpopi svojo karto, ker tkole je zlo težko interpretirat. (če ti ne bo hotl prlept zravn jo pa mal pomanjši)

<{POST_SNAPBACK}>cez devet let bom progresirana skorpija s soncem v peti hisi.

sonce bo med plutonom in saturnom. pluton bo v konjunkciji z merkurjem.

v peti hisi bom imela uran.

neptun in jupiter v sesti.

MC na natalni luni v ovnu.

progresiran ascendent v levu.

mars in venera v konjunkciji v devici, tretja hisa.

x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>To ni se nic...

Jaz sem pa progresiran rakec(v raku tut merkur), luna v levu...vsi 3. v 8. hisi x:Dx ...v 10. mam mars pa plutona, po asc. sem strelec, na desc. mam venero(ni vec retro), na asc. neptun, uran pa pade v 12. hiso... x:Dx  :vragec:

...aja sam sem pa progresiran retro merkur :xx!:  :xx!:

Vsem nam se progresijo planetki...pa to še ne pomeni, da iz Dvojčka postaneš Rak ali iz Tehtnice Škorpijon.

Dum spiro, spero.

• 2 weeks later...

napredujesh ,samson?jaz sem mal ven padla...ne da se mi v poletnem casu,pa se tle v sluzbi prevec mozganckov uporabljat x:o)x x:Dx

tebi pa zelim se naprej napredovanje :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Napredujem... jap... x:Dx x:Dx x:Dx zdele sem v fazi, ko sem se posvetil drugim zadevam... bolj me fascinira kako iti NAD horoskop oz. karmo... kokr pa kaj horoskop pomeni... je pa vsekakor dobro poznati svoje sovraznike.. tko da cist odpisal astrologije se nisem...

Sej zdej so itak pocitnice... ne mors bit med pocitncam v soli, no... x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Napredujem... jap...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  zdele sem v fazi, ko sem se posvetil drugim zadevam... bolj me fascinira kako iti NAD horoskop oz. karmo... kokr pa kaj horoskop pomeni... je pa vsekakor dobro poznati svoje sovraznike.. tko da cist odpisal astrologije se nisem...

Sej zdej so itak pocitnice... ne mors bit med pocitncam v soli, no... x;)x

he,he ,pocitnice ,ja.kaj pravis ,da si sel nad horoskop...kaj naj bi bilo zdej to ,iti nad horoskop?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Jaz imam eno vprašanje v zvezi s horoskopom. Zanima me namreč, kaj pomeni, če so vse hiše in znamenja hiš v medsebojni polarnosti: oven/tehnica, rak/kozorog, bik/škorpijon,...... 1hiša (oven) v znamenju tehtnice, 2hiša(bik) v škorpijonu... in kaj pomeni, če ležijo "doma": 1hiša(oven) v znamenju ovna, 2hiša(bik) v znamenju bika itd.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hvala za izčrpen odgovor,.... xsrcx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

hej, a šola še poteka al moram počakat do septembra? x:)x sm brala, kar ste tle pisal in sm čist fascinirana :wOOt: xsuperx nekaj malega celo že razumem... bi bla pa zlo vesela, če bi mi kdo karto raztolmaču. ako se je kdo že naveličal počitnic... :madpro:

LP

ako se je kdo že naveličal počitnic... :madpro:

Navelical pocitnic se ravno nisem... me pa zanima kok sm kaj napredoval od zadnje analize-cca. 2 mesca nazaj... pripopaj chart... pa da vidmo...

Frank Zappa

a se je treba prijavit na čakalno listo ? ker če je tako, bi se dala v vrsto za alio :inocent: ....pa če je kdo na volji za komentirat. upam, da ni ovira, če ne znaš charta pripopat gor x:Ix

lp

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...