Samson23 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 Maste prav... bo treba kar lepo po vrsti...sicer pri ninoti ni vec kaj dodati... naslednji je bil pa... bom preveril za nazaj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 ok...super. samson, a boš tok prjazn, pa boš napisal tud vrstni red? pliz Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2005 Najprej nataly, potem Alia, potem pa se Amis.Taka je lista! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 nataly, ker sta v Solar Fireju dva Kolna, sem vzel tistega pri katerem ti venera pade na ascendent. Upam, da je pravi. Poudarjeni 1.in 11. hisa... se pravi poudarek na tebi in tvoji skupini ljudi. 4 planeti v 1. hisi, 9 teles v vzhodni hemisferi... zelo mocan ego, verjetno se ne oziras kaj prevec na druge. Z venero in jupitrom na asc. moras biti zelo ustvarjalna, privlacna uzivacica, mozno da imas tezave s tezo, ceprav tisti skorpijon da nekaj resnosti... Ker pa sta tukaj se sonce in neptun, se ta2 dodata svoj umetniski, "zblojen" pecat... ker je sonce vladar MC in neptun vladar 5. hise ustvarjalnosti... moras biti zelo ustvarjalna oseba, kar potrjuje tudi dispozitorsko drevo charta, ki mu vlada vzajemna recepcija marsa v tehtnici in venere v skorpijonu. Poleg tega je tudi luna v konjunkciji s plutonom oba pa sta v sextilu s soncem in neptunom... tako, da skorajda moras biti umetnica. Sploh, ker je vladar 2. v konj. z asc. in venero, se pravi si sluzis denar s tem kar si. Karta sploh nima nobenega kvadrata in mars je 12. hisi... kljub temu, da imas ogromno energije (jupi, sonce v 1.) si zelo varcna pri uporabi... to se lepo poklapa s tistim o umetnosti, uzivastvu... Odnosi med starsema so morali biti glede na sextil sonca in lune in odsotnost aspekta med uranom in soncem kar dobri oz. vsaj ne slabi. Z jupitrom v skorpijonu te verjetno zlo zanimajo globine cloveske psihe... mozn, da palis na new age, Junga, pop psihologijo... Verjetno ti vse v lajfu lepo laufa...vsaj kvadratkov ni, edine tezave imas verjetno v partnerskem zivljenju. Si pa tudi ze v letih, ko ti je verjetno uspelo obvladati to opozicijo. Ce ne, si mogoce se vedno sama in se podajas v razne avanture(nenazadnje je v tebi ogromno custev in verjetno se vedno verjames)... Haha... me prav zanima kok sm zadel! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alia 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 kmalu bom na vrsti...Samson, kolk časa potrebuje člowk, da je sposobn eno karto interpretirat? ok, res da se šele 3 dni ukvarjam s tem... sam trenutno sm čist zmedena. ogromno enih informacij, pa tolk stvari je treba upoštevat!!! se bojim, da je spet na delu moj "ovnovski entuziazem" ki je, citiram: "navadno samo začetniški" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Pa ti si se že potrudil Ampak daj vzami raje ono drugo karto.Ker jaz vidim raje jupitra in venero v 12. sco.Zadosta težav mi dela neptun na soncu - 0,32 oz0,36 strelca.Znam pisati. Oz. tako kot si rekel - sem že služila tudi s tem. Ne dosti, ker me daje lenoba in ko koončno dobim naročilo...zabluzim.Kilogarami tak - tak...hitro gor hitro dol...partnerstvo - 19 let v stalni vezi, dve hčeri...V glavnem...res bi jupitra in venero prestavila v 12. hišo...x krat sta se že izkazala Pokukaj še tja...sicer pa hvala lepa. Lepo ti gre tole od rok Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kmalu bom na vrsti...Samson, kolk časa potrebuje člowk, da je sposobn eno karto interpretirat? Tolk casa, da jo zna interpretirat... Odvisno od cloveka, pa odvisno od nivoja na kerem jo zelis analizirati. Osnov(znamenja, planeti, hise, aspekti) se lahko relativno hitro nauci, ker sistem ze v osnovi temelji na mnemonicnih tehnikah, sama sinteza-ponderiranje in detalji...to je pa malce tezje... jaz sem ta prvi chart analiziral kolkr tolk v redu po cca. 1 mescu... je pa res, da se zdaj ne znam nevemkwa... Gerkman v svoji knjigi pravi, da vsak se tako nadarjen astrolog rabi vsaj dve leti, da zna dobro interpretirat karto... se pravi imam se eno leto in 8 mescev casa, da bom znal dobr interpretirat karto... Hah tut tle velja Paretovo pravilo 80% znanja v 20% casa in 20% znanja v 80% časa... @nataly: jah ce mas pa jupitra pa venero v 12. pol pa to spremeni precej stvari(velik manj krompirja in manj uzivastva, saj sta v bistvu oba benefika "skrita" in ne zelo ocitna, kokr bi blo v primeru, da bi bla v 1. bajti). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Tako je.. ker potem je tole en grozen mix - muten,podtalen..skratka...sicer pa še vedno brez kvadrata...razen enega čisto mičkenega - ki ga skoraj ne morem šteti med merkurjem in X. Torej - kup opozicij - skoraj vse s saturnom, ki mi otežuje malo lajf(ali pa ne) konec koncev kam pa pridemo s samimi trigoni in konjunkcijami...Sama kot oteževalno okoliščino štejem predvsem neptun. Ne le da sem nagnjena k odvisnostim - bilo kakim -nimam alkoholnega mačka, komot bi lahko kadila..bilo kaj..odvisna bi ratala od neta..od odnosov..skratka...zato ne pijem(preveč) kadim tudi ne ..na net hodim redko(ali sploh ne)...le odnosov še nekako nisem rešila. In zmožnost jasne presoje mi manjka..včasih..tako optimistično zrem v svet..vidim samo dobro..pol pa blazno razočarana...in že vzrok za deporo. Skratka..kul da si se lotil in vse pohvale. Očitno imaš močan aspekt med merkurjem in uranom Čeprav se stvari s to karto malo spremenijo vseeno ostane talent, lenoba in takšne reči..na srečo manj kilogrami in ja..zanimajo me psihologija, smrt obsmrtno dogajanje..temne plati človeka... Odnose s staršema imam zelo dobre..se ful razumemo skoraj dnevno slišimo in tako..In ja..zelo egoistične sorte...zdaj me pa imate... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 Skratka..kul da si se lotil in vse pohvale. Očitno imaš močan aspekt med merkurjem in uranom Uran v 1. v konj. z asc.(orbis pol stopinje) oboje v trigonu z merkurjem( orbis z asc. 0.04 stopinj z uranom pa 0.37 stopinj)... sev. vozel in fortuna v vodnarju v 3. (merkurjevi bajti) jah no... kar dobre aspekte med merkurjem in uranom mam jap... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Bomo še torej kaj slišali o tebi. Se mi je zdelo da bo nekaj v tem stilu ja...sama premorem sekstil med merkurjem in uranom...vendar tole še zdaleč ni tako mogočno kot trigon..Skratka - ustno pohvaljen Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ... Gerkman v svoji knjigi pravi, da vsak se tako nadarjen astrolog rabi vsaj dve leti, da zna dobro interpretirat karto... se pravi imam se eno leto in 8 mescev casa, da bom znal dobr interpretirat karto...Obstaja tudi slovenski astrolog, ki trdi, da "dobrega astrologa brez zelo močne sedme hiše ni" - ker ima tak horoskop pač sam, anede. Pa imamo tudi enega, ki se ima za astroterapevta - čeprav astrologija ni in ne more biti terapija in če je človek terapevt, potem je pač terapevt po eni in eventualno še astrolog po drugi strani, ne pa tako, kot trdi sam, da "z astrologijo zdravi". In čeprav je Viktor Gerkman kar fejst fant, mi je pa postavljanje nekega takega generalnega pravila precej mimo. Srečal sem že astrologe, ki so v nekaj letih absolvirali več kot kateri drugi v času celokupnega študija na astrološkem faksu (kar seveda ni značilno samo za astrologijo), pa tudi kar nekaj posameznikov in posameznic v Sloveniji, ki imajo za seboj malo murje astrološkega izobraževanja, pa ob pogledu na natalno karto ne znajo povedati ničesar. (Med njimi vsaj ena s slovensko astrološko diplomo oziroma certifikatom. Da ne bi bilo pomot.) Zadeva je vsekakor manj zakoličena, kot pa pravi Gerkman. Ki si je dovolj slabo uslugo napravil s tem, da pristop k njegovemu študiju pogojuje s faksom. Saj verjetno ima na nek način prav, vendar ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najprej nataly, potem Alia, potem pa se Amis.Taka je lista! Khm, khm....jz bi tud Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Sej po moje ze par forumovcev ve mojo karto, kr jo prtisnem vsepovsod zraven... Jz tud, jz tud Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 Obstaja tudi slovenski astrolog, ki trdi, da "dobrega astrologa brez zelo močne sedme hiše ni" - ker ima tak horoskop pač sam, anede. In čeprav je Viktor Gerkman kar fejst fant, mi je pa postavljanje nekega takega generalnega pravila precej mimo. Srečal sem že astrologe, ki so v nekaj letih absolvirali več kot kateri drugi v času celokupnega študija na astrološkem faksu (kar seveda ni značilno samo za astrologijo), pa tudi kar nekaj posameznikov in posameznic v Sloveniji, ki imajo za seboj malo murje astrološkega izobraževanja, pa ob pogledu na natalno karto ne znajo povedati ničesar. (Med njimi vsaj ena s slovensko astrološko diplomo oziroma certifikatom. Da ne bi bilo pomot.) Zadeva je vsekakor manj zakoličena, kot pa pravi Gerkman. Haha... jah sej vem, da ni cist tko... pa da je vse relativno... sam pac je fajn alibi za napake (in lenobo )... vsaj dokler 1X ne bom 2 leti v tem hecu(ce bom)... pol bo treba pa drug alibi najti... Ni dobrega astrologa brez mocne 7. hise... ta je pa najboljsa...Katera pa naj bi bila pravzaprav hisa astrologije??V enih virih jo uvrscajo med okultno in posledicno v 8. hiso... v drugih pa pod visoko znanost in v 9. hiso?? @Devica... beri LNF manifest. Za preglednost gre. hvala! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Sej...a nism v vrsti čist pregledna? Zadnja pač. Za...Amis.Al si mislu kaj drugega? Sori, res ne štekam. Postavla sm se v vrsto... A morm zbrisat une poste? Kak manifest? A morm počakat? Kua? Pa ni za kej Drgač pa...11. hiša Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 11.???A to sklepas po analogiji z vodnarjem??Jah no, sej je logicno... sam nikjer se nism zasledil te opredelitve... sej znamenja pa hise se tut 100% ne prekrivajo... je pa velika povezava to je res... 11. je bolj opredeljena z tistem v prihodnost usmerjenim vidikom vodnarja in s skupino v okviru katere bos v to prihodnost sel... skupine, prijatelji... v kakxno osebo se bos v zivljenju razvijal, katere kvalitete osebnosti bodo z leti prihajale na udar... vsaj kolikor sem uspel razbrati iz literature... tistega odstekanega elementa niti ne daje tolko... razen ce nimas tam denimo kaxnrega stelija... s5 stvar ponderiranja... sam v osnovi dvomim, da je 11. hisa astrologije... Jao to bo s5 kaos... ze vidim... naj ti bo... sam ostali naj pa se mal pocakajo plis... do taX, ko bomo devico "obdelali" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Sej ne vem za tole enajsto... Ko se pač menmo kao, da hiša naredi dobrega astrologa...Lohk bi tud jasnovidnih 29 stopinj...Ne vem.... Aha, sm skužila, kaj si mislil z manifestom. Sm pol hotla že zbrisat, pa sm vidla, da si napisal "naj ti bo". HVAAAAALAAAA Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Bern, zakaj si tako FENSI...pa mi ne odgovoris na vprasanje , v zvezi z PLUS IN MINUS aspekti poslala sm ti ga namrec 2 tedna nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 A ne... Sej Jupitra si jz kr v prvi interpretiram Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Mantis, lada te mam Sicer bi pa s tole dvanajsto kr shajala... Problem je vecji tule sonce kvadrat neptun venera kvadrat neptun neptun v 2. hiši Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bern, zakaj si tako FENSI...pa mi ne odgovoris na vprasanje , v zvezi z PLUS IN MINUS aspekti poslala sm ti ga namrec 2 tedna nazajTko FENSI sem zaradi tega, ker imam šele danes pravo priliko početi kaj astrološkega, medtem ko me zdaj ni bilo kaj dosti in sem na LNF skočil samo za kako minutko ali dve, pri tem pa tudi ti nisi tko FENSI, da bi tisti edini dve minutki potrošil prav zate. Ni kaj, čudakov tle na netu kolkr hočeš. Aha, bajdevej, do pošte se še nisem prikopal. Moram najprej malo spucat, da vidim, kaj je uporabnega gor. Pol pa bo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 alia: Steven Forrest pravi, da se iz vsakega charta lahko razvije vsaj 10.000 razlicnih ljudi... tvoj chart je eden izmed tistih, pri katerih ta trditev cisto drzi... namrec tolko enih aspektov... se moj chart zgleda ob tvojem smesno predvidiljiv... in nemogoce je da bi vsi ti aspekti nate vplivali..tko da... Pa ce poskusam malce. Veliki trigon sonce-jupiter&mars-neptun v ognjenih znamenjih ter vzajemna recepcija med soncem in marsom vsekakor pricajo o enormni zivljenjski energiji, sposobnosti navdusevanja drugih... ker veliki trigon vkljucuje 2, 6 in 10. hiso in marsa in jupitra na MC to nakazuje na veliko moznost uspeha... veliko borbenost... moznost uspeha na podrocju sporta, vodenja-managenet... Uranom v 1., ki te naredi nenavadno, samosvojo, se bolj intenzivno, ker tvori kvadrat z marsom in jupitrom, ti dela tudi svojeglavo, trmasto... Poleg tega imas v karti se dva kar krepka T-kvadratka... pluton-sonce-luna... ta prica o tezavah med starsema in s starsema... se pravi o starsih nic dobrega... te pa deal tudi nestabilno, muhasto... ker pa je lunca v sextilu med trigonom uran-merkur, imas verjetno tudi precejsen literarni talent... tudi merkur v ribah v 5. in drug T-kvadrat saturn-merkur-neptun bi lahko dajal dolocene talente na tem podrocju...ali te pa samo zblodi...odvisno od tega kako ga obvladujes...Ker je neptun tudi vladar 5. (pa tudi lunca v hladnem kozorogu)hise se(kljub veliki zelji) verjetno ne zaljubis zlahka...verjetno se tega lotevas zelo razumsko... ceprav z venero v dvojckih zgledas veliko manj zapeta kar se tega tice. Ko/ce si nasla pravega si morata pustiti precej svobode, da bo ali pa ze zveza funkcionirala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 še jaz, še jaz Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 OK te pac ni blo... Ja mas prov nism tok Fensi zate, da bi mi odgovoru ampak...sm Fensi za ljudi k men odgovarjajo v lajfu. Vsaka stvar je za neki dobra..tud to da si ti tok "Fensi", s tvojimi izjavami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.