Bern 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Meni se ravno ne zdi stupid question. Horoskop ima pa pesniški, priznam. Brihten, da mu škodi, zna prepričati človeka, da je stena črna, trmast, smotan. Alkohol? Žal ja. Uran in Neptun v 12. hiši - izogib od realnosti. Nekaj rovarjenja, če pa bi delal v kaki zaprti skupnosti, bi bilo to rešitev zanj. Šanse? So. Da bi šel med ljudi in se spremenil? Ne. V nekem krogu, skritem od oči javnosti, edino tako. Kaj z njim? Spraviti ga v ustanovo, tam aktivirati in naj se z alkoholom UKVARJA namesto da bi ga konzumiral. Mislim, da bi bila to zelo dobra varianta. Zna se posvetiti drugim, intuitivno jih razume, celemu svetu bi rad dobro. Torej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 To pomen, da boš v vodi (morje, reka, banja........) ponoči ob polni luni okrog 12*00, v troje (med njimi bo en rak) juhejala približno 4 do 8 ur Trudi s'loh nisem vedla,da si zopet med nami. Lepo pozdravljen Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Meni se ravno ne zdi stupid question. Horoskop ima pa pesniški, priznam. Brihten, da mu škodi, zna prepričati človeka, da je stena črna, trmast, smotan. Alkohol? Žal ja. Uran in Neptun v 12. hiši - izogib od realnosti. Nekaj rovarjenja, če pa bi delal v kaki zaprti skupnosti, bi bilo to rešitev zanj. Šanse? So. Da bi šel med ljudi in se spremenil? Ne. V nekem krogu, skritem od oči javnosti, edino tako. Kaj z njim? Spraviti ga v ustanovo, tam aktivirati in naj se z alkoholom UKVARJA namesto da bi ga konzumiral. Mislim, da bi bila to zelo dobra varianta. Zna se posvetiti drugim, intuitivno jih razume, celemu svetu bi rad dobro. Torej... jeeeeeeee! "pesniški" brihten ja, zelo, trmast zelo, nepopustljiv totalno, ne sklepa kompromisov.heheh, to bi blo pa dobro pogruntati, kaka ustanova bi bla zanj. samo dvomim, da se bo ukvarjal z alkoholom, ker so njegova strast računalniki in v tem bo tudi 99 % ostal. blazen matematik, lani je bil 2. na državnem tekomovanju. finta je, da ne zna biti pri miru in da je res rad bolj sam, čeprav ma kar dosti prijateljev in je kar priljubljen, kolikor se meni zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 OK, če je že računalniški tip (kar je čisto primerna razlaga za močno 12. hišo!), potem bi bilo dobro, če bi imel cilj ali namen (reševanje težav, razvoj računalniške aplikacije ali kaj takega, vsekakor pa mora biti nekaj, kar mu bo prineslo odobravanje s strani ljudi, ker POZORNOST ima pa zelo rad). Kajti drugače se lahko prelevi v hekerja, ki si bo izmišljal viruse, recimo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 o ja, pa še kako mu godi pozornost! in hvalisav je tudi precej. pa skrbno pazi na izgled, nonstop si dela frizurco, me sprašuje, če ni predebel, stiskam mu ogrce, ... em, ni dvakrat za rečt, da ne bo heker. drugače ga zanima, da bi sestavljal igrice ali kaj takega, jaz ga vidim v tem, da bi neky sestavljal al pa to, kot praviš ti - glavno, da nekaj razvija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 No, a bi se kateri izmed vas preizkusil na moji karti? http://img213.imageshack.us/img213/9545/achart3sgfilejvab64u1131513008.th.gif Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 No, a bi se kateri izmed vas preizkusil na moji karti? Zanima me, kako te je tranzit plutona pretransformiral nekaj let nazaj? Kot veš tranzit preko ASC, kasneje preko saturna in urana , obdobje v času 6-7 let nazaj je bilo kar pestro? Lahko sama kaj poveš o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Lep pozdrav! Jaz sicer na tem forumu prakticno nisem se nic kaj povedala, vas pa redno spremljam in berem vase objave. Pa bi vas poprosila, ce lahko malo mojo karto pokomentirate? Tiste "taglavne" stvari, pa na kaj naj pazim, kaj je morda dobro...No, podatki so naslednji: 21.11.1984, 04.10, Maribor. Lep pozdrav! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 No, a bi se kateri izmed vas preizkusil na moji karti? http://img213.imageshack.us/img213/9545/achart3sgfilejvab64u1131513008.th.gif Melody bol bot natančna in povej kaj te najbolj zanima....lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Mene pa zanima kaj prinaša oz. kaj pomeni če imaš sonce, venero in jupiter v znamenju škorpijona in vse tri v prvi hiši! Zraven pa še ascendent v škorpijonu! A ni to mal čudno Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Še glede tega bi prosila za odgovor, ko bo kdo našel čas. In sicer me zanima kje na karti oz. v katero hišo pogledaš glede sesterskih odnosov in odnosov v družini?Jaz sem nad odnosom z mojo sestro že čisto obupala, pa me zanima kako se to vidi iz astrološkega vidika in kateri aspekti nagajajo. Ga ni človeka na svetu, ki bi me znal tako prizadet kot moja sestra... Še glede tega bi prosila za odgovor, ko bo kdo našel čas. In sicer me zanima kje na karti oz. v katero hišo pogledaš glede sesterskih odnosov in odnosov v družini?Jaz sem nad odnosom z mojo sestro že čisto obupala, pa me zanima kako se to vidi iz astrološkega vidika in kateri aspekti nagajajo. Ga ni človeka na svetu, ki bi me znal tako prizadet kot moja sestra... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2006 ...bratje in sestre so 3. hisa... mogoce mas tam kaxnega zlodeja... al pa je vladar 3. hise afliktiran......za relacije oce-mama in tvoj odnos glej sonce in 4. hiso za oceta in luno in 10. hiso za mamo... medsebojne aspekte med vsem in aspekte na asc. oz. vladarja asc. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Jaz imam vse te hiše prazne... sestra ima tud prazno 3 hišo. Kaj pa pomeni, da je vladar 3. hise afliktiran?Jaz imam merkur v 12 hiši ona pa v 8 v znamenju tehtnice. Hmm pojma nimam kaj je tle za en hudič! Takole zgleda najin chart. :xx!: Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 A mi nihče ne bo pomagu razvozlat tega, kar nama kaže chart... Zakaj se ne morva štekat? Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 ...OK, zdaj je cca. 1 leto od zacetka te teme... ker mam trenutno mal vec cajta sm mislu, ce bi tole temo s5 malo oziveli in sli analizirat kaxn chart po paragrafih manifesta na 1. strani... tko, da naj se kdo javi s svojim chartom da zacnemo... pa da vidim kok sem jaz sam astrolosko napredoval v 1 letu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ej samsonajt, pejd pogledat u temo konj. in steliji......tist se mi res hudo zdi....lohk sem prestaviš č češ tud...... plis Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 mene pa res zdej nekaj zanima kaj pomeni tocn al pa priblizn da mam polovico vseh planetov (z soncem in luno) v vodnarju?in ta 2 sta v isti hisi 6, ostali 3-je pa v 7... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 mene pa res zdej nekaj zanima kaj pomeni tocn al pa priblizn da mam polovico vseh planetov (z soncem in luno) v vodnarju?in ta 2 sta v isti hisi 6, ostali 3-je pa v 7... ..propopi chart, pa bomo kaj vec povedal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 to misls tole zadevo?http://www3.shrani.si/files/achartbu790112.gif Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 ...tole ja... kaxen je odnos z ocetom(ce je)??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 a se vidva zajebavata.....al sam js ne vidim charta Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 todi sej se vidi... sam nalaga se mal casa (odvsin od compa pa povezave)... drugac pa zgleda tebe neki zajebava! tud v slikah (pri cvekarijah) ne vidis sebe... emm.. a ostale fotke (od drugih) lahko vidis? samson pa zakaj je to pomembno? al grem raje kr po knjige pa si preberem... sam k se mi ne lub s tem, tolk ja lena sem za te stvari... drugac je pa odnos z ocetom cudovit! (lahko knjigo napisem???) ful stvari sem mu v srednji soli pa to lahko zaupala k si nekatere moje prijateljice sploh starsem povedat neb upale... npr. da dobis 1... svojega sem celo lahko klicala po mobitelu, ces ce lahko grem zato pa zato od pouka, pa ce mi potem opravicilo napise... spostujem ga!!! (sam ne (le) zrd tega "primera" k sem ga napisala)! "smili" se mi, nikol mu ne lazem...... itd.... zakaj, kaksen odnos, (((ce sploh je)))??????? to si verjetn vidu starsa odlocu si se pa za oceta? al kako.... :xx!: mene bolj zanima kaj pomeni 5 planetov (z luno pa soncem) v vodnarju? a to nima zdej nobene veze? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Evo, še moj chart ... se javim za analizo ... me kar firbec matra, kaj imaš za povedat ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Evo, še moj chart ... se javim za analizo ... me kar firbec matra, kaj imaš za povedat ... ASC v kozorogu, lejo jo resno punco po en stran, sonce v konjukciji z uranom v deseti hiši ti je verjetno naredu pred nekaj leti spremembo glede študija, mogoča prekinitev ali kakšna kaj presenetljivega glede enega od staršev, ki je bolj uranovski? Mars v 12 hiši povzroča, da si včasih sama sebi večji neprijatelj, kot kdorkoli drug, mogoče povzroča notranje boje? Imaš precej neptunovskih prijateljev, mogoče umetniško navdahnjenih ali takih, ki iščejo potrditev v pijači ali drugih opijatih sredstvih. Konjukcija saturna in jupitra povzroča, da ne uživaš vedno tako kot bi rada, kajti še v tako lepih cajtih, ti nekaj pride na pot in te navdaja kdaj pa kdaj s pesimizmom. Luna je v plodnem biku in v lepem aspektu z ASC, zato ti ne dela težav v komunikaciji in v družbi bližnjih. Konjukcija plutona in venere ti verjetno povzroča malo več posesivnosti, kajti tvoj vladar v objemu lepe venere včasih pomeni prav to, mogoča tudi razno razna eksperimentiranja v seksu??? Zanima me, kaj se dogaja na področju partnerstva? Že kar nekaj časa ti saturn blokira sedmo hišo, zato verjetno zahteva od tebe precej dela na tem področju ali mogoča tudi prekinitev pred letom ali dvema? Govorim na uč. Proti koncu leta ti bo jupiter pretranzitital deseto hišo, hišo kariere, posla in šel preko sonca in urana, zato izkoristi to kot pozitivno, sicer bi bla lahko bolj lena, prehod jupitra preko sonca, pazi se zanositve. Tekom dveh let bi opozorila samo na kakšno avtodestruktvinost in močno agresivnost pri prehodu plutona preko natalnega marsa, kar bi se lahko odražalo v tvoji podzavesti, zato priporočam čimboljše branje primernega čtiva za dušo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Mi lahko prosim en razlozi, kaj pomeni tole Jupiter conjunction Descendant? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.