Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

xDDx

Moja mačja princesa je Ribica, s klepetavo dvojčkasto Luno xsrcx x:Dx.

Glede na to, da leze že proti 14. leu, postaja vse bolj godrnjava stara teta :o|o: xsrcx xsrcx x:)x

Velikanka je pa Dvojčica, z vodnarsko Luno. Konjunkcija Sonca in Jupitra.

Ona je najbolj plemenito in dobro bitje na svetu. Bolj inteligentna od 80% mojih poznanstev. :O: x^x

Žal ji smrdijo noge do neba :sori: :o|o: :V: xnckrivx

Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx To bo pa težko? Mogoče bi blo mogoče samo ali je jeseni ali pomladi, ali kje ima luno. Moja muca na dan, ko je bila luna v škorpionu, to pomeni tam, kjer jo je imela natalno, ni jedla nič, ta pravi post enkrat mesečno. Sem opazovala, vendar imam njene podatke.

:P ja mislim da je jeseni ker je en malo posesivna:D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona

vprašanje: ali je možno, da se bo tale oseba kdaj poklicno ali pa tudi samo za hobi ukvarjala s pisanjem, slikanjem in podobnim:

vrh 6. hiše v Biku, Venera v 9. hiši v trigonu z Neptunom v 1. hiši? se da gledat v bistvu tako, da gledaš aspekte z vladarjem 6. hiše?

hobi je nakazan v 5.hiši.

Drugače pa: pisanje spada bolj pod domeno Merkurja,slikanje pa Neptuna.

Tudi tisto pod'podobnim' ,bi uvrstila med neptunske energije x:)x

Bi pa s temle aspektom lahko pisala pravljice ali kakšno znanstveno fantastiko lažje sorte x:Dx

Kar se poklica tiče pa glej 2.6.in 10 hišo. Šesta hiša kaže bolj na tiste,ki delajo zate.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest mačona
hobi je nakazan v 5.hiši.

Drugače pa: pisanje spada bolj pod domeno Merkurja,slikanje pa Neptuna.

Tudi tisto pod'podobnim' ,bi uvrstila med neptunske energije x:)x

Bi pa s temle aspektom lahko pisala pravljice ali kakšno znanstveno fantastiko lažje sorte x:Dx

Kar se poklica tiče pa glej 2.6.in 10 hišo. Šesta hiša kaže bolj na tiste,ki delajo zate.

LP

ja vrh 5. mam v Ovnu, Mars pa itak v 9. hiši - jeziki, filozofija, duhovnost ...

ja, mam tud Merkurja na MC v Tehtnici (kot že rečeno MC je v Devici) - to je kr dober pokazatelj, a? xDDx pa še Sonce mam na MC-ju.

najbolj mi v bistvu sede poezija. kar se tiče proze, pa še se iščem, ne vem, kje sem doma, a neki bom definitivno našla zase. no ja, zdaj mam v msilih en tko ljubezenski roman - gre pa za razmišljanja glavne junakinje .....

ja pa devica itak....za pisanje lohk dobra......ker je tok picajzlasta in analitična in vse mora bit tikitaki x;)x sam berna poglejte x:Dx pa agata je tud mensezdi devica :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja pa devica itak....za pisanje lohk dobra......ker je tok picajzlasta in analitična in vse mora bit tikitaki x;)x sam berna poglejte x:Dx pa agata je tud mensezdi devica :inocent:

:palec: x:Dx Ja Agata je po moje tud devica, po moje je Poirot tud, saj ga vidte kako ima spucane čevlje in vse na svojem mestu, razmišlja pa logično, natančno, kritično kot vsaka devica, odlično za detektive tak razum.

Sicer pa pisateljica kriminalk kot Agata ima porazen horoskop. Pravijo, da če ne bi bla pisateljica, bi bla morilka, vendar je krasno obrnila vse energije v pravo smer in to v smer pisanja, sicer bi ji energije butale ven drugače. Na vsak način razmišlja z očmi morilca, kajti drugače ne moreš napisat tako dobre kriminalke, se vam ne zdi?? x;)x

:palec: x:Dx Ja Agata je po moje tud devica, po moje je Poirot tud, saj ga vidte kako ima spucane čevlje in vse na svojem mestu, razmišlja pa logično, natančno, kritično kot vsaka devica, odlično za detektive tak razum.

Sicer pa pisateljica kriminalk kot Agata ima porazen horoskop. Pravijo, da če ne bi bla pisateljica, bi bla morilka, vendar je krasno obrnila vse energije v pravo smer in to v smer pisanja, sicer bi ji energije butale ven drugače. Na vsak način razmišlja z očmi morilca, kajti drugače ne moreš napisat tako dobre kriminalke, se vam ne zdi?? x;)x

ja sm vidla njen chart ja....blazota x:Dx zmeri me je zanimalo ka ja Monk po horoskopu.....ga je gledu kdo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Lunca ojla,

točno tko. :palec: Ampak tale aspekt se kar sam ponuja za pisanje znanstvene fantastike.Moram enkrat prečekirat Andresena,pisca prečudovitih pravljic.

Grem zdej na tvoj konec .Zaupam Lunci v Škorpijonu...itak bo šla kmalu v Strelca pa bo sonček x:Dx

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest mačona

Agatha ma VSE v Devici! in jaz bom pisateljica. x^x x:Ix

Poirot pa je en tak smešen, ampak simpatičen možicelj. x:Dx :palec:

Lunca ojla,

točno tko. :palec: Ampak tale aspekt se kar sam ponuja za pisanje znanstvene fantastike.Moram enkrat prečekirat Andresena,pisca prečudovitih pravljic.

Grem zdej na tvoj konec .Zaupam Lunci v Škorpijonu...itak bo šla kmalu v Strelca pa bo sonček x:Dx

:palec: :palec: Iz ponedeljka na torek je luna zakoračila v škorpiona in zvečer se je pri nas orenk zlivalo. Upam, da ti bo vreme naklonjeno in da lažje pričakaš stelčevsko luno, ko se ne bo zlivalo. x;)x

:irs: kaj pa kaže Lunin mrk v Ribah? ....

xcrossfingx xcrossfingx :0:

Mundano bo deloval verjetno močneje v državah, ki so rojene v znaku rib, pri posameznikih pa je potrebno pogledat znamenje rib, kakšen planet na tisti točki in seveda aspekte planetov na stopinji mrka.

Mundano bo deloval verjetno močneje v državah, ki so rojene v znaku rib, pri posameznikih pa je potrebno pogledat znamenje rib, kakšen planet na tisti točki in seveda aspekte planetov na stopinji mrka.

Sem načela novo temo... ker me res zanima...

Sem pogledala tudi da se je v preteklosti na lunin mrk dogajalo veliko Velikega :) .. spomnim se pa norega vzdušja ob samosvojitvi Slo... takrat je tudi bil mrk, a ne...

No, mene pa bolj zanima oseben aspekt nekoga, ki se bo rodil 7.9.06. (ce se bo x^x )

Aja, kje pa dobim podatek, katere države so Ribje?

Sem načela novo temo... ker me res zanima...

Sem pogledala tudi da se je v preteklosti na lunin mrk dogajalo veliko Velikega :) .. spomnim se pa norega vzdušja ob samosvojitvi Slo... takrat je tudi bil mrk, a ne...

No, mene pa bolj zanima oseben aspekt nekoga, ki se bo rodil 7.9.06. (ce se bo x^x )

Aja, kje pa dobim podatek, katere države so Ribje?

Države rojene v znaku rib najdeš v kakšni knjigi mundane astrologije. O mrkih pri rojstvu je pa tako, z mrki se nekaj pričenja ali končuje. To je pri rojstvu nekaj povsem razumljivega, prihaja nov otrok, končuje se nosečnost, hahahaha, vendat pri samih mrkih pride lahko do določenih zapletov, ni pa nujno. Mogoče se pri otroku čez 18 let, ko ponovno mrk pride na iste stopinje kot pri rojstvu, nekaj dogaja, vsaj za dva primera taka vem, ko sta se pri 18 letih fanta oba ponesrečila, poškodba, vendar ne kritično. xrolleyesx O napovedovanju dogodkov pri mrkih raje ne bi, ker večina astrologov to nima čisto dodelano, ker mrki lahko držijo tudi več let, čeprav nekateri pravijo da samo 5 dni prej in 5 kasneje?? Jaz pravim, da se samo od primera do primera da proučevat določene mrke..

Guest mačona

http://www3.shrani.si/files/petrinch898792.gif

tale modelka ma ful talentov umetniških potencialov (risanje, pisanje poezije, zgodbic in pravljic, ples, ), ampak ma ful težave s koncentracijo, tisoč hobijev, a se nobenga resno ne loti, ... ful zasanjana, totalna Ribica, tudi na pogled, romantična, v svojem svetu. ko jo fascinira kakšen tip, je kar hipnotizirana, ne spi, ne je, ...privlačijo jo Škorpijoni. ampak jaz ji pravim, da rabi enga, ki sicer je umetnik intelektualc, odštekanc, zato da jo podpira in razume, a da ma vsaj neki zemlje - Kozorog po možnosti, da jo mal postavi na realna tla. k Devica bi jo preveč nervirala zarad picajzlavosti, ona pa se znajde sam v kaosu totalnem ... in tut mal kje kšnga Ovna, da jo gurne naprej.

ful ma muke pri učenju, prebere celo knjigo, a ne ve, kaj je brala, ker je zraven sanjala, prebere knjigo tretjič, nč s tega. pol pa v 3 dnevih vse skapira na hitro, k je Dvojček in še Merkur v 9. hiši in Sonce ... jo pa najprej zjebe tista Luna u 3. bajti in Asc u Dvojčkih, k nima koncentracije in zraven še sanjari ...

tut če jo je zmedu en Škorpijon, da je čist :vio: , ga idealizira. ker on je in ni, se pojavi in ji spet zgine, je tak izmuzljiv (valda, k ma modelka nEPTUNA V 7. BAJTI :vio: ) a kljub temu leta od cveta do cveta, se tolaž z drugimi, hodi žurat, ... a ma še kr iluzije in sanje, da bo kej s tem Škorpijonom. morala bi pa v bistvu dokončat diplomo, pa ne more, ... sej jo jaz mal guram in motiviram, ji svetujem ... celo malce resno me je vzela. x:)x

poleg tega so doma blemi, sploh z mat, k je kr hodila za njo po bajti s krpo, al ji pa kr stresla vse možne stvari iz žepov na sredino hodnika na tla, jo zbudila zjutri, naj gre tole pomest,a ona z žura ... ne ne ne, to ni bilo OK, še zdej jo kontrolira in psihira in mi jo je prav žal, k je niso spodbujali, da bi razvijala svoje umetniške talente ...

tok zaenkrat, mogoče me še kaj prime in zapišem. ful se mi das tem ukvarjat trenutno v povezavi s partnerskimi odnosi. kuj železo, dokler je vroče. x:)x

Mene pa zanima kdaj je najbolj očiten vpliv določenega znamenja.

Na primer - pri komu so bolj očitne lastnosti npr. strelca - pri tistem, ki je rojen čisto na začetku ali bolj proti koncu znamenja?

Če vzamemo za primer osebe, rojene 24.11., 30.11. in 20.12.

Katera izmed teh oseb bolj najbolj ''strelec'' in katera najmanj?

Mene pa zanima kdaj je najbolj očiten vpliv določenega znamenja.

Na primer - pri komu so bolj očitne lastnosti npr. strelca - pri tistem, ki je rojen čisto na začetku ali bolj proti koncu znamenja?

Če vzamemo za primer osebe, rojene 24.11., 30.11. in 20.12.

Katera izmed teh oseb bolj najbolj ''strelec'' in katera najmanj?

Prece močan strelec je tisti, ki ima stelij v svojem znaku (vsaj tri do štiri planete), mogoče celo še ASC. Same dekade s postavitvijo sonca ne odloča kateri strelec je res tisti pravi, mogoče tisti, ki ima sonce na stelčevi 9.stopinji.

Tudi postavitev lune v samem strelcu, kaže naravo strelca.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...