Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

Kaj pa črna luna -lilith in hiron?Kako pomembna sta ta dva planeta v astrologiji??

Jz mam črno luno v 3.hiši,v biku na 07'

in pa hirona v 2.hiši na 56' ovna

Nič jasno xnckrivx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Lunca pisala

Države rojene v znaku rib najdeš v kakšni knjigi mundane astrologije. O mrkih pri rojstvu je pa tako, z mrki se nekaj pričenja ali končuje. To je pri rojstvu nekaj povsem razumljivega, prihaja nov otrok, končuje se nosečnost, hahahaha, vendat pri samih mrkih pride lahko do določenih zapletov, ni pa nujno. Mogoče se pri otroku čez 18 let, ko ponovno mrk pride na iste stopinje kot pri rojstvu, nekaj dogaja, vsaj za dva primera taka vem, ko sta se pri 18 letih fanta oba ponesrečila, poškodba, vendar ne kritično. O napovedovanju dogodkov pri mrkih raje ne bi, ker večina astrologov to nima čisto dodelano, ker mrki lahko držijo tudi več let, čeprav nekateri pravijo da samo 5 dni prej in 5 kasneje?? Jaz pravim, da se samo od primera do primera da proučevat določene mrke..

Hja, sej... zapleti... to je to, po čemer mi smrdi tale zadeva.. Luna v Ribah - jaz imam pa Neptun v 5 hiši... tekočina... kri... itak, da imam nekje v pozdavesti en strah pred rojevanjem oz. pred zapleti... huh... ma pustmo to...

Lunca pisala

Hja, sej... zapleti... to je to, po čemer mi smrdi tale zadeva.. Luna v Ribah - jaz imam pa Neptun v 5 hiši... tekočina... kri... itak, da imam nekje v pozdavesti en strah pred rojevanjem oz. pred zapleti... huh... ma pustmo to...

:2src: nč ne bodi črnogleda, misli so energija, vsako črno misel takoj spremeni v rožnato. :2src: Luna v ribah je sicer precej suptilna, umetniška, neptun v 5 hiši jemlji kot otroka, ki ima smisel za barvanje, hahahhaa, vse poglej iz lepše plati.

in to 8.9. , ne vem ure... gre Luna čez Mars... xcivx

x:Dx Vpliv marsa na luno je čist nekej drugega, kot lune na marsa, kajti luna gre preko marsa v parih urah, vpliv marsa na luno pa lahko mirno šteješ nekaj dni, če je pa retro pa še dalj.

x:Dx Vpliv marsa na luno je čist nekej drugega, kot lune na marsa, kajti luna gre preko marsa v parih urah, vpliv marsa na luno pa lahko mirno šteješ nekaj dni, če je pa retro pa še dalj.

ja, ja.... Luna bo šla hitro mimo... tako je prav, haha

Bi mogoče lahko kdo napisal kaj več o črni luni in hironu??Me full zanima,kaj pomeni,če imam črno luno v 3.hiši v biku??

Richard Bach

Kje v natalni karti lahko vidiš,če je človk samozadosten in ne rabi veliko družbe oz, rabi veliko družbe in potrjevanja??Katera hišo je treba pogledat??Prvo mogoče?

Kakšni aspekti pripomorejo k temu,da si v bistvu samozadosten??

x:)x :eek: xnckrivx

Richard Bach

Kje v natalni karti lahko vidiš,če je človk samozadosten in ne rabi veliko družbe oz, rabi veliko družbe in potrjevanja??Katera hišo je treba pogledat??Prvo mogoče?

Kakšni aspekti pripomorejo k temu,da si v bistvu samozadosten??

x:)x :eek: xnckrivx

Precej pomembna je druga hiša, hiša lastne vrednosti, tle se precej vidi, kako se kdo ceni, kakšne komplekse ima kdo, kako jih zdravi in podobno. x;)x

Precej pomembna je druga hiša, hiša lastne vrednosti, tle se precej vidi, kako se kdo ceni, kakšne komplekse ima kdo, kako jih zdravi in podobno. x;)x

Jz mam v drugi hiši venero in sicer druga hiši je v ovnu,venera pa tvori sextil z marsom v vodnarju v 1.hiši,trigon z neptunom v 10.hiši,opozicijo s plutonom in luno v 8.hiši...

Moja lastna vrednost je pa full down.Že od nekdaj,pa sploh ne vem zakaj??

Jezi me to ,ko na zven delujem ženstveno in vse,sam ni to to..Se mi zdi,da zaradi te venere v ovnu,mam dost moških značilnosti .A mam prav??

Kaj pa ti porečeš,lunca??? x:)x x;)x xnckrivx

Richard Bach

Jz mam v drugi hiši venero in sicer druga hiši je v ovnu,venera pa tvori sextil z marsom v vodnarju v 1.hiši,trigon z neptunom v 10.hiši,opozicijo s plutonom in luno v 8.hiši...

Moja lastna vrednost je pa full down.Že od nekdaj,pa sploh ne vem zakaj??

Jezi me to ,ko na zven delujem ženstveno in vse,sam ni to to..Se mi zdi,da zaradi te venere v ovnu,mam dost moških značilnosti .A mam prav??

Kaj pa ti porečeš,lunca??? x:)x x;)x xnckrivx

No venera v ovnu je čist ta prava, ognjena in še nabita z marsovo noto. Mogoče te moti, ker se venera ne more tko izživet, kot bi se, če ne bi bla v opoziciji z luno in plutonom. Ta luno precej čustveno zablokira venero, res mora biti vse tipi topi, da venera pride do izraza. x;)x Sama pozicija venere v sekstilu z marsom pa je odlična pozicija za dober seks, vendar te mora nekdo čustveno pripravit na to.

No venera v ovnu je čist ta prava, ognjena in še nabita z marsovo noto. Mogoče te moti, ker se venera ne more tko izživet, kot bi se, če ne bi bla v opoziciji z luno in plutonom. Ta luno precej čustveno zablokira venero, res mora biti vse tipi topi, da venera pride do izraza. x;)x Sama pozicija venere v sekstilu z marsom pa je odlična pozicija za dober seks, vendar te mora nekdo čustveno pripravit na to.

:palec: lunca

Vse to res full drži. :eek: Ne morem verjet,v nulo si uganla... :eek:

Richard Bach

x:Dx x:Dx Sej nisem uganla, astrologija drži, eni res ne morjo verjet. x;)x

Vem,da nisi to ti uganla,pač obvladaš astrologijo in znaš dober razložit,kar je tud full pomembno.. x;)x

No, mene je ta razlaga moje venere full šokirala :eek: ,ker se res dolgo ubadam in iščem zakaj sem tolk zakomplicirano bitje in sem lahk zadovoljna in se počutim ok v svoji koži,le če je vse tipi topi na meni in nasploh v mojem lifu..Pa sem skoz misla,da mi to daje saturn v opoziciji z ascedentom..

To je full :xx!:

Pa pri men sploh ne pride v poštev sex brez čustev,ne morem ,ne znam.. xnckrivx

Sploh,si ne morem nekoga niti želet,kr tako,če ni čustvene osnove...Pa sem tud skoz misla,da mi daje to saturn v kvadratu z luno v 8.hiši...Zgleda ,da se full slabo spoznam na astrologijo.

In pol vidim,oz,mi ti razložiš,da je za vse te zadeve kriva slabo aspektirana venera...No,sama sreča,da imam še pol ta sekstil z marsom... x:px Ni nič boljšega kot sex s pravimi čustvi..Sicer pa samo takega poznam. x:px xcivx

Richard Bach

In pol vidim,oz,mi ti razložiš,da je za vse te zadeve kriva slabo aspektirana venera...No,sama sreča,da imam še pol ta sekstil z marsom... x:px Ni nič boljšega kot sex s pravimi čustvi..Sicer pa samo takega poznam. x:px xcivx

x:Dx :palec: Iz primerov sodeč, to pritrdijo skor vsi. x;)x

Ojla ,lunca!!

Morem te neki vprašat..

Zadnič sem brala Astro novice in zasledila v enem članku,kjer Ema Kurent odgovarja bralcu -da imajo aspekt saturn kvadrat luna ponavadi asocialni ljudje ,ki so v večini podvrženi socialni fobiji.Pa še baje je najbolj izrazit pri ljudjeh z luno v škropijonu.

Ravno ta ispekt imam jaz ,pa še luno imam v škropijonu...

Kaj pa ti porečeš na ta aspekt??

Richard Bach

Še neki me zanima,kaj se ponavadi zgodi,ko se uran zadržuje na isti stopinji kot je natani merkur??

Sem gledala efemride in opazla,da je bil v petek 22.9.uran na 12.06 ribe,na tej ta isti stopinji imam pa jz tud natalno merkurja.In sem mela full fajni dan,pa enga full čudnega tipa sem spoznala s katerim sem užgala full čudno debato.Pa nasploh mi je kumunikacija dober lavfala... x;)x

Zdj pa gledam ,da nazaj potuje tale merkur..To pa ni dobr?? :xx!:

Richard Bach

Še neki me zanima,kaj se ponavadi zgodi,ko se uran zadržuje na isti stopinji kot je natani merkur??

Sem gledala efemride in opazla,da je bil v petek 22.9.uran na 12.06 ribe,na tej ta isti stopinji imam pa jz tud natalno merkurja.In sem mela full fajni dan,pa enga full čudnega tipa sem spoznala s katerim sem užgala full čudno debato.Pa nasploh mi je kumunikacija dober lavfala... x;)x

:palec: :palec: Konjukcija urana na natalni merkur je fajn, razen, če merkur natalno ni zelo slabo aspektiran, ker potem tisti uran pokasira vse aspekte. x;)x Sicer pa je to super um, imaš krasne nenadne zamisli, mogoče še kaj pogruntaš. x;)x Da si pa spoznala enga tipa, mogoče je intelektualec, mogoče malo mlajši- merkur, v glavnem nenadna komunikacija, če je vmes uran, bi rekla, da sigurno izvirna, ne dolgočasna.

Za tisti kvadrat luna in saturn bi pa rekla, da nisi asocialna, ampak mogoče kdaj pa kdaj bolj črnogleda, kar se čustev tiče. Jaz bi rekla, da mogoče odnos z mamo kdaj ne šteka, to pa se odraža kasneje tudi pri nadaljnih čustvenih odnosih. Kar se naučimo od mame, to znamo. Mogoče s tako luno v škorpionu koga znaš bolj špiknit, zdaj opazuj kako se odraža, kajti natalni kvadrat se kaže zdaj v letošnjem letu najboljše, ker sta v zraku saturn in luna verjetno v istem aspektu, takrat se odraža ta kvadratura najbolj. No mogoče je že mimo, če imaš luno bolj na začetku škorpiona.

Mene pa že dalj časa zanima, kako veš, da je neka hiša poudarjena ( a je to to, da ima planete notri?) in pa kako veš, da je neki planet poudarjen, drugi pa ne?

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Aja, pa še nekaj :inocent:

Po kakšnem vrstnem redu si razlagamo chart( mislim, da janif je zlo lepo napisal, sam tisto je pol šlo rakom žvižgat) - hiše in v kakšnih znamenjih so, kaj greš gledat, če je hiša prazna; kaj je bolj pomembno, če je hiša polna - planeti in aspekti ali znamenja v katerih je hiša...

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...