lunca 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Lunca ,in kdaj približno se bo to zgodilo,da jupiter v škropijonu in saturn v levu,ne bosta več v kvadraturi? No, ko jupiter zapusti škorpiona in to bo 25.11, ko jupiter vstopi v znak strelca. Saturn bo še kar nekaj časa v levu, tako, bo kvadrat razrešen. Kako si lahko razlagam to,da imam: -polno 12.hišo (Mars, Saturn, Uran)-polno 3.hišo (Sonce, Merkur, Venera)-2.hiša (Luna, Jupiter)-1.hiša (Neptun)-10.hiša (Pluton) Kot veš, če bereš Parkerico, pomeni precej zasedena 12 hiša tvojo podzavest " podstrešno" in vsak slab tranzit čez tako zasedeno hišo, lahko prinese določene psihične težave (strah, depresijo) Precej lepo zasedena 3 hiša kaže na dobro učenje v osnovni šoli, lepa komunikacija, otrok zgodaj spregovori, sorodniki ga imajo radi, je priljubljen v domečem okolju in podobno. Z luno in jupitrom v 2 hiši kaže, da ti je lastna in finančna vrednost precej pomembna, no jupiter bo jamčil, da brez denarja ravno ne boš. Z neptunom v 1 hiši kažeš malo drugačen obraz, kot si v resnici. Pluton v 10 hiši kaže, da je eden od staršev naredil nate velik pečat, mogoče transformacijska sprememba v karieri, službi, neko skrivnost, kar se tiče enega od staršev, povezano bolj karmično. Mogoče bi ti ustrezal poklic, ki je precej nenavaden, mogoče bi bila celo dober detektiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Fajn.25.11.bo pa kmal.Sem misla,da se bo jupiter dlje časa zadrževal v škropijonu. Veš kaj me še zanima..Kaj pa lahko pričakujem zdj ,ko pride jupiter v strelca in tako v mojo 10 hišo?Pa v strelcu imam tud trenutno progresirano luno. Pa še čez moj Mc ,ki ga imam v strelcu bo šel jupiter?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 lunca ti povem,da je res tako kot si napisala!!ma vsak dan znova sem presenečena koliko nam astrologija lahko pove o določenemu človeku..res pa je da je to področje zelo obširno in ti vzame kar nekaj časa preden začneš razumet te stvari. zato pa tudi vprašam za vaša mnenja..da jih pol primerjam s svojimi in vidim koliko uspešna sem zaenkrat ja ja..definitivno se strinjam,da bi mi ustrezal nenavaden poklic drugače pa sem tudi v zasebnem življenju precej dober detektiv.. z minimalno truda izvem dosti stvari:) pa radovedna sem full:)daj povej še kak poklic:) drugače pa..kar se tiče 12.hiše..je res. samo potem so slabi traniziti čez 12.hišo že lep cajt!!! kako pa se pogleda te tranzite? Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Fajn.25.11.bo pa kmal.Sem misla,da se bo jupiter dlje časa zadrževal v škropijonu. Veš kaj me še zanima..Kaj pa lahko pričakujem zdj ,ko pride jupiter v strelca in tako v mojo 10 hišo?Pa v strelcu imam tud trenutno progresirano luno. Pa še čez moj Mc ,ki ga imam v strelcu bo šel jupiter?? Prehod jupitra preko progresivne lune je večkrat zanositev. Prehod jupitra čez MC, to je najvišja točka v horoskopu lahko pomeni tudi to, če si želiš, precejkrat pa kaže ugodno za službo, kariero. Tako se lahko nadejaš kaj dobrega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 lunca ti povem,da je res tako kot si napisala!!ma vsak dan znova sem presenečena koliko nam astrologija lahko pove o določenemu človeku..res pa je da je to področje zelo obširno in ti vzame kar nekaj časa preden začneš razumet te stvari. zato pa tudi vprašam za vaša mnenja..da jih pol primerjam s svojimi in vidim koliko uspešna sem zaenkrat ja ja..definitivno se strinjam,da bi mi ustrezal nenavaden poklic drugače pa sem tudi v zasebnem življenju precej dober detektiv.. z minimalno truda izvem dosti stvari:) pa radovedna sem full:)daj povej še kak poklic:) drugače pa..kar se tiče 12.hiše..je res. samo potem so slabi traniziti čez 12.hišo že lep cajt!!! kako pa se pogleda te tranzite? Najlažje se tranzite vidi v efemeridah, imaš jih na www.astro.com (3000 years Ephemeris), ti imaš pa res zdaj tranzit plutona čez 12. hišo, proti koncu novembra ti boš šel še zadnjič čez ASC, kot je že lunca napisala tvoja podzavest, sicer si pa v pravih letih za spremembe Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Po moji karti se tud zdej Pluton sprehaja po 12. hiši in sem mal čekirala kdaj bo prišel na moj Asc...to bo tam okoli 2010....vseen me pa zanima do kakšnih sprememb lahko pride... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Po moji karti se tud zdej Pluton sprehaja po 12. hiši in sem mal čekirala kdaj bo prišel na moj Asc...to bo tam okoli 2010....vseen me pa zanima do kakšnih sprememb lahko pride... Pluton je transformacijski planet, zato človeka največkrat spremeni na zunej in na znotraj. Ponavadi se blondinka spremeni v črnolasko, tista, ki nosi samo kavbojke, ponavadi smukne v kakšen kostimček, na splošno sprememba je očitna.Seveda moraš gledat kje natalno imaš plutona. Največkrat spremenijo ljudje svojo filozofijo (pluton v 9 hiši natalno) in zato se vse vnaprej spremeni. V najslabšem primeru se včasih dogodi kakšen precej drastičen dogodek, da spremeni človekovo filozofijo. Večkrat so to povsem novi začetki. Pri plutonu je tko kot ptic feniks, ki se iz pepela pobere in dvigne precej visoko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Pluton je transformacijski planet, zato človeka največkrat spremeni na zunej in na znotraj. Ponavadi se blondinka spremeni v črnolasko, tista, ki nosi samo kavbojke, ponavadi smukne v kakšen kostimček, na splošno sprememba je očitna.Seveda moraš gledat kje natalno imaš plutona. Največkrat spremenijo ljudje svojo filozofijo (pluton v 9 hiši natalno) in zato se vse vnaprej spremeni. V najslabšem primeru se včasih dogodi kakšen precej drastičen dogodek, da spremeni človekovo filozofijo. Večkrat so to povsem novi začetki. Pri plutonu je tko kot ptic feniks, ki se iz pepela pobere in dvigne precej visoko. Lunca vidim, da si si zapomnila kje mam plutona natalno . Se popolnoma strinjam z tvojo trditvijo o ptiču feniksu, jo tudi zelo pogosto uporabljam zato, ker je tud moje življenje na nek način tako. Lep sončen pozdravček Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Lunca vidim, da si si zapomnila kje mam plutona natalno . Se popolnoma strinjam z tvojo trditvijo o ptiču feniksu, jo tudi zelo pogosto uporabljam zato, ker je tud moje življenje na nek način tako. Lep sončen pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Prehod jupitra preko progresivne lune je večkrat zanositev. Prehod jupitra čez MC, to je najvišja točka v horoskopu lahko pomeni tudi to, če si želiš, precejkrat pa kaže ugodno za službo, kariero. Tako se lahko nadejaš kaj dobrega. zanositev??Ta je pa dobra..V mojem primeru sigurno ne bo zanositve. Ne razumem čist točno onga stavka,ki sem ga z rdečo barvo označila??A ,da lahko pomeni izpolnitev neke želje,nečega , kar si želim?? Glede službe ,pa morem kr priznat,da je vse kr ql trenutno in , da sem zadovoljna.Končno. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Ne razumem čist točno onga stavka,ki sem ga z rdečo barvo označila??A ,da lahko pomeni izpolnitev neke želje,nečega , kar si želim?? NO MC je senzitivna točka, ki kaže vrh horoskopa in pomeni predvsem kariero, službo in prehod preko njega pomeni uspeh na tem področju. Nekateri se tudi poročijo pod dobrim aspektom te točke, imajo otroke in podobno. Okusi za uspeh so različni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 mhm..Res so ukusi za uspeh različni.. Važno pa je, da je to dober aspekt in , da prinaša nekaj lepega.. Hvala!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 mhm..Res so ukusi za uspeh različni.. Važno pa je, da je to dober aspekt in , da prinaša nekaj lepega.. Dober aspekt preko MC prinaša človeku sigurno tisto, kar mu veliko pomeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Super.. Ta prehod-aspekt se bo zgodil že 6.12.2006..Sem mal počekirala.Na ta dan bo jupiter na isti stopinji kot je moj MC v natalni karti. Pa neptuna mam tud v strelcu/10.hiša.Kaj pa prinaša prehod jupitra čez natalnega neptuna?? Lunca,kako naj si pogledam kdaj se bo zgodil prehod jupitra preko moje progresirane lune..??Moja progresirana luna se je premaknila v strelca aprila letos.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Lunca,kako naj si pogledam kdaj se bo zgodil prehod jupitra preko moje progresirane lune..??Moja progresirana luna se je premaknila v strelca aprila letos.. Na astro.com si izračuna progresivno karto za leto in poglej na katerih stopinjah v strelcu je luna. Tranziti jupitra v efemeridih pa pokažejo kdaj bo T jupiter na progresivni luni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kje na astro.com se pa izračuna progresirana karta?kam moraš kliknit..sem iskala pa ne najdem. Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 kje na astro.com se pa izračuna progresirana karta?kam moraš kliknit..sem iskala pa ne najdem. Pjt na temo Progresije /v tem forumu/ in tam boš našla link, ki mi ga je dala Klarus. Na njega klikni Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Na astro.com si izračuna progresivno karto za leto in poglej na katerih stopinjah v strelcu je luna. Tranziti jupitra v efemeridih pa pokažejo kdaj bo T jupiter na progresivni luni. lunca moja progresivna karta za 31.10.2006.Sam si ne znam nič razložit,kaj kj pomeni.Te progresije mi delajo še vedno težave..Progresirana luna je v strelcu na 8 stopinj.T jupiter pride na 8 stopinj strelca na začetku januraja 2007.Sam ,a se ne bo do takrat že luna v strelcu par stopinj premaknila naprej??http://www4.slikomat.com/06/1031/351022wxou.gif Bom res ful vesela,če mi boš mal pokomentirala tole mojo progresivno karto. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 lunca moja progresivna karta za 31.10.2006.Sam si ne znam nič razložit,kaj kj pomeni.Te progresije mi delajo še vedno težave..Progresirana luna je v strelcu na 8 stopinj. Ko si izračunaš natalno karto, klikneš še na progresije in to naj bi bila progresivna karta za vse leto. To pomeni, da gledša luno na 8 stopinji strelca vse leto. Pri novem rojstnem dnevu izračunamo progresivno karto na novo. Luna je ponavadi v enem znamenju okrog dve leti in pol.Katera karta je tole, ne vem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Lunca ,hvala za odgovor.Ker te progresije mi res ne ležijo,zato,pač vprašam.. Tale karta je za 31.10.2006. Si bom še za leto 2007 naredla progresivno karto.Mi je že mal bolj jasno vse.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Si bom še za leto 2007 naredla progresivno karto.Mi je že mal bolj jasno vse.. Vsako leto ob rojstnem dnevu si naredi solar in progresije in ti bo jasno kje in zakaj je luna ravno tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Marca 2007 bo jupiter na moji progresivni luni... Sem pogledala mal te tranzite v letu 2007 in vidim kr neki dobrih..Čez celo leto in v tem letu tud :p sonce trigon n saturn(7.hiša)p luna trigon n saturn(7.hiša)p venera trigon saturn(7.hiša) Je to dober za ljubezen in službo?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Marca 2007 bo jupiter na moji progresivni luni... Sem pogledala mal te tranzite v letu 2007 in vidim kr neki dobrih..Čez celo leto in v tem letu tud :p sonce trigon n saturn(7.hiša)p luna trigon n saturn(7.hiša)p venera trigon saturn(7.hiša) Je to dober za ljubezen in službo?? Za ljubezen in še za kakšnega otročka. Jupiter na progresirani luni večkrat pomeni tudi nosečnost.Vsi lepi aspekti v vezi sedme hiše kaže tudi javnost, partnerstvo, to ni nujno samo ljubezenski partner, možno tudi na službenem področju. Boš povedela, kaj vse si si pridelala s temi aspekti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Za ljubezen in še za kakšnega otročka. Jupiter na progresirani luni večkrat pomeni tudi nosečnost.Vsi lepi aspekti v vezi sedme hiše kaže tudi javnost, partnerstvo, to ni nujno samo ljubezenski partner, možno tudi na službenem področju. Boš povedela, kaj vse si si pridelala s temi aspekti? ma ,super ,res.. lunca..seveda bom poročala ,kaj sem pridelala s temi aspekti.. Sicer pa čutim , da prihaja v moj life velik pozitivnega..In to sam zato,ker sem se tolk spremenila.Čist drugačna sem(najbrž je zato kriv tranzit urana čez prvo hišo,al pa prehod t saturna čez natalnega saturna).Odprta sem postala,čustva z lahkoto izražam,celo zjočem se lahko pred folkom..Včasih sem mela s tem dost problemov,ker nisem znala izražat svojih čustev v javnosti..Po mojem življenje zdj vidim ,takšno ,kot v resnici je.Prej sem imela skoz neke iluzije o tem in onem..Zdj pa tega ni več..Pa tud do sebe nisem več tk stroga in picajzlasta,pa moške gledem čist iz drugega zornega kota..V vsakem vidim kaj dobrega/lepega..Včasih mi pa doben ni odgovarjal...Sam kritizirala sem... Življenje je lepo... Lunca,zdj,ko gledam nazaj v svoj life(itak škropijon in polno planetov v škropijonu) vidim,kako lepše bi lahko živela,če bi že takrat tako razmišljala kot zdj,če bi gledala na svet bolj zrelo ..Koliko lepih trenutkov več bi imela v spominu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Lunca,zdj,ko gledam nazaj v svoj life(itak škropijon in polno planetov v škropijonu) vidim,kako lepše bi lahko živela,če bi že takrat tako razmišljala kot zdj,če bi gledala na svet bolj zrelo ..Koliko lepih trenutkov več bi imela v spominu... Super, žal pa je treba korak za korakom, tko kot v osmi razred ne moreš, če ne nardiš četrtega. Zato uživaj naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.