Lisbona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Super, žal pa je treba korak za korakom, tko kot v osmi razred ne moreš, če ne nardiš četrtega. Zato uživaj naprej. Ja,vem..Korak,za korakom.. Vse pride ob svojem času. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Vsako leto ob rojstnem dnevu si naredi solar in progresije in ti bo jasno kje in zakaj je luna ravno tam. Živjo Lunca kaj bi lahko še kej več povedala o tem, ker na progresije in solar se pa res ne razumem. V čem je sploh razlika? Sploh me pa zdej še bolj zanima k se približuje moj rojstni dan. Sem pogledala progresijo, pa mi pade luna prov v isto znamenje kokr ga mam jz v natalu pa tudi to da je še v opoziciji z Uranom. Pa tud na isti dan pade kokr sem rojena. Ne vem, če ma to kakšno vezo??? bi pa z veseljem kej več rada vedla. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Živjo Lunca kaj bi lahko še kej več povedala o tem, ker na progresije in solar se pa res ne razumem. V čem je sploh razlika? Sploh me pa zdej še bolj zanima k se približuje moj rojstni dan. Sem pogledala progresijo, pa mi pade luna prov v isto znamenje kokr ga mam jz v natalu pa tudi to da je še v opoziciji z Uranom. Pa tud na isti dan pade kokr sem rojena. Ne vem, če ma to kakšno vezo??? bi pa z veseljem kej več rada vedla. Lp Seveda ima vezo, če je luna v progresiji v istem znamenju kot v natalu, potem je tista luna čist taka ta prava, kot rojstna. Je pa res, da luna v progresivni karti ostane v enem znamenju cca dve leti in pol, v solarni karti pa se položaj lune menja vsako leto. To pomeni, da solar je karta od tvojega rojstnega dne do naslednjega, tam vidiš spremenjene hiše, ker se ti ASC zamenja in položaj tranzitnih planetov, ki padejo v solarni karti v druge hiše. Pri progresijah se seveda ASC tudi spreminja, vendar precej počasi, prav tako tudi hitri planeti, počasni pa naredijo samo par stopinj gor ali dol.Solar kaže na katerih področjih ima človek težave ali blesti, pri progresivni luni pa se tudi vidi, katero področje je pomembno.No to je čist simple napisano, upam, da veš, kaj sem hotla povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Po solarju bom imela Asc v Škorpijonu, kjer se pa trenutno nahaja kar kopica planetov...zaporedje je takšno v 1. hiši...Merkur, Mars, Sonce, Venera, Jupiter....v 2. hiši je Pluton...v 4. hiši Neptun in Uran....v 10. hiši pa Saturn in Luna(v Devici)....a mi lahko kej več poveš o tem....drugače sem te vse štekala....hvala in lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Po solarni karti bom imela v nasledenjem letu ascedent v raku.Planeti pa se bodo nahaji takole:3.hiša-lev-saturn5.hiša-škropijon-luna6.hiša-strelec-jupiter,pluton8.hiša-vodnar-mars9.hiša-vodnar-merkur,neptun10.hiša-ribi-sonce,uran11.hiša-oven-venera Te progresije že kokrtok štekam,sam o tej solarni karti se mi pa bol malo sanja..Sem prebrala tvoj prejšni post,ko si vse obrazložila,no mal že štekam.. Torej solarna karta pokaže na katerih področjih bom blestela in imela težave v letu 2007.Sonce v 10 hiši,to zna bit pa fajn... lunca,dj še men mal obrazlož tole mojo solarno karto za leto 2007. Hvala!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 lunca!! Bi mi lahk obrazložla mal te stopinje v natalni karti..Namreč full brskam,iščem,sprašujem in nikjer ne najdem..npr:katera stopinja je vodnarjeva, pa od leva,od device...Če je venera na 23,37 ovna,na stopinji katerega astrološkega znamenja je??ali pa luna,ki je na 4,22 škropijona??Baje imajo planeti tud večjo moč ,če so na stopinji njihovega astrološkega znamenja oz,znamenja,ki je blizu temu znamenju.. Hvala Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 hm, sm si tole progresirano karto nardila za letos....pa ma luno isto v strelcu, na asc pa sco vsi ostali planeti tud isto pridejo aja ne sonce in merkur se mi iz dvojčka v raka prestavta, venera pa iz raka v dvojčka čudno... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 lunca!! Bi mi lahk obrazložla mal te stopinje v natalni karti..Namreč full brskam,iščem,sprašujem in nikjer ne najdem..npr:katera stopinja je vodnarjeva, pa od leva,od device...Če je venera na 23,37 ovna,na stopinji katerega astrološkega znamenja je??ali pa luna,ki je na 4,22 škropijona??Baje imajo planeti tud večjo moč ,če so na stopinji njihovega astrološkega znamenja oz,znamenja,ki je blizu temu znamenju..Hvala Pričen se z ovnovo stopinjo 1, 13,25 bikova stopinja 2, 26 in tako naprej Npr., če imaš venero na 23 stopinji ovna, pomeni, da je ta ovnova venera precej prijateljska, to pomeni vodnarska, kajti 23 stopinja je vodnarjeva stopinja. Luna na 4.stopinji škorpiona je rakova stopinja, to pomeni čisto tista tipična ta prava luna, kajti le taka je vladarica 4. in hrkati rakove hiše. Ti enostavno na koncu zodiaka in sicer riba je 12 stopinja, nato spet še en krog 24 stopinja in tko naprej za vse znake, po zdravi kmečki logiki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Pričen se z ovnovo stopinjo 1, 13,25 bikova stopinja 2, 26 in tako naprej Npr., če imaš venero na 23 stopinji ovna, pomeni, da je ta ovnova venera precej prijateljska, to pomeni vodnarska, kajti 23 stopinja je vodnarjeva stopinja. Luna na 4.stopinji škorpiona je rakova stopinja, to pomeni čisto tista tipična ta prava luna, kajti le taka je vladarica 4. in hrkati rakove hiše. Ti enostavno na koncu zodiaka in sicer riba je 12 stopinja, nato spet še en krog 24 stopinja in tko naprej za vse znake, po zdravi kmečki logiki. Ja.lunca,to je pa res zdrava kmečka logika Sem skapirala in zdj sem vse svoje planete preučila.. Res si zlata Sonce(ribi 1.hiša) je na stopinji device,zato je tud obarvano z značilnostmi device..Itak preveč analiziram,načrtujem in sem nagnjena k perfekcionizmu. Luna(škropijon 8.hiša) rakova stopinja.Nenormalno čustvena ,občutljiva in globoka sem.Prav zaradi te lune. Merkur(ribi1.hiša)ribja stopinja..Uff v ribah in na ribji stopinji..razmišljam po ribje.. Mars(vodnar1.hiša)strelčeva stopinja..energičen mars..Itak,ker energije mi nikol ne zmanjka.venera(oven.2hiša)vodnarjeva stopinja..Itak ,tale moja venera čist prijateljska..brez prijateljstva mi živeti ni.. Pa tud najprej more bit prijateljstvo,pol šele nastopi neka ljubezen...vsaj takrat,ko je tisto pravo.saturn(lev7.hiša)kozorogova stopinja..Čist pravi saturn..Resen,odgovoren,...čist taka sem v partnerstvu in v službi..uran(škropijon9.hiša)vodnarjeva stopinja...Tale uran je pa full močen pol v moji natalni karti??Pa še vladar karte je??Kr staršljivo ,pa še v škropijonu je??Mi ga lahk mal pokomentiraš?? jupiter in pluton sta oba na ovnovi stopinji,neptun pa na rakovi stopinji... Kr zanimivo tole .. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ja, zanimive so tele stopinje. potemtakem mam Sonce, Mars, Venero in Merkur obarvano Ovnovsko , Luno, Jupiter in saturn pa Dvojčkovsko. uau, pa jaz sem vam Ovnica/Dvojčica, ma kakšna Devica neki. pol pa ni čudno, od kje mi tok agresije in nestrpnosti. sam jaz vseeno ne bi dala tok poudarka tem stopinjam no ... če gledaš recimo moj Merkur v Tehtnici v 10. hiši ... je res, da sem hitra, nestrpna, živčna .... ampak razmišljam, načrtujem, delam ... pa vse počasi in ne maram hitenja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Ja.lunca,to je pa res zdrava kmečka logika Sem skapirala in zdj sem vse svoje planete preučila.. Kr zanimivo tole .. Super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Pričen se z ovnovo stopinjo 1, 13,25 bikova stopinja 2, 26 in tako naprej Npr., če imaš venero na 23 stopinji ovna, pomeni, da je ta ovnova venera precej prijateljska, to pomeni vodnarska, kajti 23 stopinja je vodnarjeva stopinja. Luna na 4.stopinji škorpiona je rakova stopinja, to pomeni čisto tista tipična ta prava luna, kajti le taka je vladarica 4. in hrkati rakove hiše.Ti enostavno na koncu zodiaka in sicer riba je 12 stopinja, nato spet še en krog 24 stopinja in tko naprej za vse znake, po zdravi kmečki logiki. To mi je bilo zdej tako zanimiv, da sem si kar celo mojo karto prečekirala....takoj sem opazla da mam jz čist podobna primera kokr si opisala....npr. venero mam na 11 stopinj Škorpijona, kar pomeni, da je na vodnarjevi stopinji in luno mam pa na 16 stopinji Bika, kar pomeni, da je rakova stopinja s tem, da je moja luna še v 4. hiši kateri vlada Rak....a to pomeni, da je tudi zelo močna ali samo bolj rakovo obarvana??? Kako pa gledamo če je npr Sonce 21stopinj pa 40minut...a pol vzameš 22stopinjo, ki je Kozorogova??? Npr. Marsa imam na 8stopinj Strelca, kar pomeni da je na Škorpijonovi stopinji ali je potem ta Mars bolj bojevniški kokr bi bil drugače?? Joj kr na enkrat mam tok vprašanj... še za Saturna me zanima, ki je na 12stopinj Device. Kaj pomeni to pomeni, če je na Ribini stopinji??? lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Joj kr na enkrat mam tok vprašanj... še za Saturna me zanima, ki je na 12stopinj Device. Kaj pomeni to pomeni, če je na Ribini stopinji??? Precej podobno kot saturn v ribah, kr mal prečekirej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 uran(škropijon9.hiša)vodnarjeva stopinja...Tale uran je pa full močen pol v moji natalni karti??Pa še vladar karte je??Kr staršljivo ,pa še v škropijonu je??Mi ga lahk mal pokomentiraš?? Lunca,to je full slabo a,ne.. da imam urana(vladar karte)v škropijonu in to na vodnarjevi stopinji.Uran in pluton-slaba kombinacija.. :xx!: tale uran (9hiša),pa tvori naslednje aspekte:uran trigon sonce(1.hiša)uran konjukcija luna(8.hiša)uran trigon merkur(1.hiša)uran kvadrat saturn (7.hiša) Res bom vesela,če boš mal pokomentirala ta moj uran... Hvala Ps:ali lahko tale uran tud vpliva na moj videz in na mojo izražanje,glede na to da tvori nekaj aspektov s planeti v prvi hiši??Pa neko posebno enrgijo mi daje???..zato se vedno počutim,da sem tako drugačna od drugih??A je to -to?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Lunca,to je full slabo a,ne.. da imam urana(vladar karte)v škropijonu in to na vodnarjevi stopinji.Uran in pluton-slaba kombinacija.. :xx!: tale uran (9hiša),pa tvori naslednje aspekte:uran trigon sonce(1.hiša)uran konjukcija luna(8.hiša)uran trigon merkur(1.hiša)uran kvadrat saturn (7.hiša) Res bom vesela,če boš mal pokomentirala ta moj uran... Hvala Ps:ali lahko tale uran tud vpliva na moj videz in na mojo izražanje,glede na to da tvori nekaj aspektov s planeti v prvi hiši??Pa neko posebno enrgijo mi daje???..zato se vedno počutim,da sem tako drugačna od drugih??A je to -to?? Uran na vodnarjevi stopinji ni slabo položen. Uran je astrologija in ker imaš urana natalno v 9 hiši, kaže na precejšnjo dovzetnost prav za učenje te ekzaktne vede. To tudi zato, ker je pogoj za učenje merkur aspektiran z uranom in le ta je v krasnem trigonu.Lepo je aspektiran s soncem, verjetno res mal izstopaš, kar pa ni slabo. Mogoče je malo slabše aspektirana luna, ki jo uran precej hitro obrača, kar pomeni, da se hitro menjavajo čustvene reakcije.Je pa res, da v vsaki karti je dobro, da obstaja tudi kakšen kvadrat, zato naj saturn kroti urana ali obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Uran na vodnarjevi stopinji ni slabo položen. Uran je astrologija in ker imaš urana natalno v 9 hiši, kaže na precejšnjo dovzetnost prav za učenje te ekzaktne vede. To tudi zato, ker je pogoj za učenje merkur aspektiran z uranom in le ta je v krasnem trigonu.Lepo je aspektiran s soncem, verjetno res mal izstopaš, kar pa ni slabo. Mogoče je malo slabše aspektirana luna, ki jo uran precej hitro obrača, kar pomeni, da se hitro menjavajo čustvene reakcije.Je pa res, da v vsaki karti je dobro, da obstaja tudi kakšen kvadrat, zato naj saturn kroti urana ali obratno. hvala,lunca..Fajn si vse obrazložla.Astrologija me že zanima od pamtiveka.. Uff..o čustvene reakcije....res je..prehiter se menjavajo.Enkrat tko,drugič tko..Čudno ,vse skupi... :xx!: Upam,da mi odgovoriš še na tole... V natalni karti ne tvori Mc dobenga aspekta .Čist osamljen je.. :xx!: V letu 2007 (sem spet mal čekirala)pa bo tvoril pMc in NMc same lepe aspekte..Pa me mal zanima ,kaj prinašajo/pomenijo.. pMC trigon NvenerapMC sekstil NlunapAC trigon NMc Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 ahoj poznavalci! mene pa zanima nekaj.... ali se tudi v natalni karti vidi, da bo nekdo umrl ze kot utrok oziroma dojencek. To mi je prislo na misel zgolj zato, ker ima danes moja sestrica rojstni dan, ki pa ga ne bo praznovala z nami, saj je po 10ih dneh kar se je rodila tudi umrla.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 V letu 2007 (sem spet mal čekirala)pa bo tvoril pMc in NMc same lepe aspekte..Pa me mal zanima ,kaj prinašajo/pomenijo.. pMC trigon NvenerapMC sekstil NlunapAC trigon NMc Fino, mogoče boš rada opravljala določen posel, službo, študij, mogoče se ti nasmiha kakšna ljubezen, ko jo srečaš posredno s službo, ti se boš verjetno precej boljše počutila, čustveno mislim, kaj pa hočeš, če ne bi nč povezovala, se ti čustveno piše kar dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ahoj poznavalci! mene pa zanima nekaj.... ali se tudi v natalni karti vidi, da bo nekdo umrl ze kot utrok oziroma dojencek. To mi je prislo na misel zgolj zato, ker ima danes moja sestrica rojstni dan, ki pa ga ne bo praznovala z nami, saj je po 10ih dneh kar se je rodila tudi umrla.... Taka duša pride na svet zato, da nekoga, nečesa nauči. To je stvar karme. Verjetno mati v tem primeru poravna en dolg iz preteklih inkarnacij, mogoče se samo vloge zamenjajo? Sem pa gledala nekaj primerov takih otrok, ki so v rojstni karti imeli precej slab aspekt lune aspektiran s saturnom ali plutonom, kar kaže, da bi se v primeru, če bi otrok živel, tudi slabše ujemala z materjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 hvala lunca.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Pozdravčki...Mi je prav malo nerodno , a bom vseeno vrašala, ker me kar mika Kdaj, če sploh še kdaj lahko pričakujem tranzit plutona preko moje 2 hiše ali pa sekstil jupitra z MC? Ne vem kako bi si sama to pogledala... Če je kdo prijazna dušica in mi pogleda. (roj podatki: 04.04.1978, ura rojstva: ob 21 in 38 minut, Nova Gorica) Prijazen pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katia 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zdravo!Sej ne vem, če je tukaj pravo mesto za to, sam me zanima a li mi lahko kdo pove kako se zračuna kaj si v podznaku...:S Hvala za odgovor. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Pozdravčki...Mi je prav malo nerodno , a bom vseeno vrašala, ker me kar mika Kdaj, če sploh še kdaj lahko pričakujem tranzit plutona preko moje 2 hiše VERJETNO PRECEJ TRANSFORMACIJE IN SPREMEMB NA PODROČJU LASTNE IN FINANČNE VREDNOSTI. KAR PREMISLI, PLUTON DA ALI VZAME, VMESNIH TONOV NI. ali pa sekstil jupitra z MC? SEKSTIL JUPITRA NA MC PRINESE PONAVADI POZITIVNE DOGODKE V TVOJEM ŽIVLJENJU, NAJVERJETNEJE NA PODROČJU POSLA, KARIERE, ŠTUDIJA, MOGOČE CELO POROKA? Zdravo!Sej ne vem, če je tukaj pravo mesto za to, sam me zanima a li mi lahko kdo pove kako se zračuna kaj si v podznaku...:S Če se ne znaš izračunati svoje natalne karte na astro.com, potem obstajajo tudi revije, kjer sicer ni točno natančno, no na dve uri ti piše za tvoj znak in uro rojstva približen ASC.Sicer pa bi bilo lažje, če navedeš datum in ti izračunamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zdravo!Sej ne vem, če je tukaj pravo mesto za to, sam me zanima a li mi lahko kdo pove kako se zračuna kaj si v podznaku...:S Hvala za odgovor. lp Katia tvoj podznak ali ASC je na 00.27 stopinje leva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Lunca, hvalaPred letom si pisala: "Mogoče ti je večji znesek prinesel tudi tranzit plutona preko druge hiše, kajti pluton ti je sedel na točko sreče, mogoče se ti to še enkrat ponovi. Sicer pa je 18.11 jupiter tvoril lep sekstil z MC, vladar je merkur, le ta pa je v peti hiši, kar so igre na srečo.Zanima pa me, kaj ti bo prinesel trigon jupitra na luno v mesecu decembru. Mogoče se ti porodi želja za materinstvom, mogoče nosečnost, upam ,da boš povedala." Bom imela še kdaj srečo, v igrah? Kaj je prinesel trigon jupitra na luno ... pa že pestujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.