lunca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Lunca, hvalaPred letom si pisala: "Mogoče ti je večji znesek prinesel tudi tranzit plutona preko druge hiše, kajti pluton ti je sedel na točko sreče, mogoče se ti to še enkrat ponovi. Sicer pa je 18.11 jupiter tvoril lep sekstil z MC, vladar je merkur, le ta pa je v peti hiši, kar so igre na srečo.Zanima pa me, kaj ti bo prinesel trigon jupitra na luno v mesecu decembru. Mogoče se ti porodi želja za materinstvom, mogoče nosečnost, upam ,da boš povedala." Bom imela še kdaj srečo, v igrah? Kaj je prinesel trigon jupitra na luno ... pa že pestujem Super, da dobim povratno informacijo. No jupiter na luno, ASC in sonce je res večkrat pokazatelj prav tega. Jupiter na luni kaže, kako uživamo v materinstvu, močna čustva.Kar se tiče plutona, pa res večkrat v dobrem aspektu čez drugo hišo prinese kakšen denar. Pluton ima retro gibanje, zato se ponavadi v roku treh let še dvakrat dotakne točne, kar pa ne pomeni, da bosta še dvakrat dobitka, pač pa se v tem času precej transformira to področje financ. Nekateri recimo zadanejo na loterijo, potem pametno vlagajo in pri tretjem tranzitu ugotovijo kolk so dobili. To je samo en primer.Kar se tiče merkurja v peti hiši, to pa ni samo hiša iger na srečo, pač pa tudi hiša ljubezni, otrok in potem lahko sklepaš, da glavi dobitek imaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 hvala, za prijetno razlago...Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 hoj Mene pa zanima, kaj pomeni, če imam veliki trikotnik med ACS - rak, južnim vozlom v 5. hiši v škorpijonu in soncem v 9.hiši v ribah? Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Avtor Prijavi Deli 25. december 2006 hoj Mene pa zanima, kaj pomeni, če imam veliki trikotnik med ACS - rak, južnim vozlom v 5. hiši v škorpijonu in soncem v 9.hiši v ribah? ..nic kaj dosti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Včeri brala Astro novice in zasledila članek o Meher Babi,duhovnemu voditelju in indijskemu guruju.44 let ni govoril,ker se je tako odločil.Za komuniciranje je uporabljal tablico....Sj to vse je čist kul...Sam pol pa vidim njegovo natalno karto zraven ..pa sam brez besed ostanem..Njegova natalne karta izgleda skor tako kot moja.. Ascedent,sonce ,luna uran,merkur,jupiter v istih znamenjih kot jih imam jz...Pa sonce in merkur ima oz.je imel tud v 1.hiši v ribah kot jz...No,edino saturna ni imel v 7.hiši .. Piše še o tem članku,da je že od malih nog ljubil samoto..Sj,jz jo tud.. Pa piše,da lahko pričakujemo od vsakega rešitelja,da je izrazit neptunovec..kar on seveda je in jz tud... Sonce ima v 1.hiši v kvadratu z neptunom v 4.hiši.Jz imam pa sonce v 1.hiši v kvadratu z neptunom v 10.hiši.. Še to me je impresioniralo..ko je onemel..ozz.,ko je nehal govoriti,je bil ravno tranzitni uran na njegovem merkurju v ribah...He,he...he...to se bo pa pri men ravno v ponedeljek zgodilo... Čist preveč impresionirana nad tem člankom Evo,še njegova natalna karta..Sem jo skenirala iz Novic: http://www4.slikomat.com/07/0113/130114bvo6.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2007 ...uran, luna, jupiter kotni... pogost pojav pr telih duhovnih uciteljih al pa medijih(tut Edgar Caye...) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ...uran, luna, jupiter kotni... pogost pojav pr telih duhovnih uciteljih al pa medijih(tut Edgar Caye...) Aja Nisem vedla.. Jz mam isto položene te tri planete..kot Meher baba.. jupiter bik,luna in uran škropijon-na vrhu neba... Kotni??A lahk mal bol obrazložiš to besedo...oz..kateri del horoskopa je kotni... Mal se mi svita,sam točno pa ne vem... Tnx Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 sori da prekinjam zanimivo debato....sej ji bom sledila še naprej....sam če mi vmes kdo prosim pove, kje se trenutno nahaja neptun in kako hitro sploh potuje......thx..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 neptun 33'41'' vodnar V astrologiji je Neptun mistični planet. Po Robertu Handu naj bi simboliziral končno in dokončno resničnost, v kateri obstajajo istočasno vse polaritete, vendar pa pri tem med seboj niso posebno razločni. Neptun je Nirvana, mistično dojemanje pobožnosti, resnice, nepovezanosti. Skupaj s Saturnom, stoji za majo, varljivo, navidezno resničnost. V povezavi z Venero, pomeni umetniško kreativnost. Neptun pomeni tudi samozatajevanje, nesebičnost ali premagan ego in goljufivost, varljivost, lažnivost; potuhnjenost ali skrivne aktivnosti, kot je zastrupljenje. Če stoji skupaj z ostalimi planeti pomeni Neptun umaknitev od sveta v zlorabo droge ali mentalno bolezen. Glede na grafični simbolizem astrologije najdemo grafiko Neptuna v kombinaciji z polmesecem za sprejemljivost in osebnost. Polkrog obrnjen na zgoraj velja kot simbol poduhovljenosti, preboden s križem pod njim, pomeni materialni obstoj, ki kaže na občutljivost za nižje instinkte. Alan Oken je z Neptunom povezal slednje karakteristike: 1. sanjač, fantast, umetnik, glasbenik, producent filmov; 2. velika prevara, goljufija, ali sleparija, hohštapler; 3. psihične sposobnosti; 4. mistika, spiritist in prerok; in nazadnje tudi 5. vse vseobsegajočo ljubezen. V astrologije se domneva, da vlada planet Neptun nad ribam, čigava grafika je ravno tako sestavljenka iz dveh grafik Neptuna, ter, da vlada nad rastlinami, ki se v uporabi za intoksiranje (opijanje, zastrupljanje), kot so na primer indijska konoplja, marihuana, grm koke, opijevec, kaktus agave in psilokibinske gobe, no skratka droge. V anatomiji vlada nad storžastimi žlezami in dele živčnega sistema, ki so občutljive na psihične impulze in avro. Vlada nad vsem mejam, ki so tako ali drugače nejasne ali nedoločene, na primer plini, sanje, fantazija, nejasna slutnja ali sum. Je simbol za eskapizem, zastrupljanje z drogami, zapeljivo lepoto, čar kot tudi za visoke ideale in idealno ljubezen. Enciklopedija Diderot omenja, da je bil ta znak v 17. in 18. stoletju v kemiji uporabljen za apno, ali živo apno, ter za kalcinacijo (zaapnitev). Simbol Za intuicijo, fantazijo, predanost in vdanostOsnovni princip Instinkt, animaličnost, inspiracijo, slutnja, vso ljubezen, skrivnost, prevara, halucinacija, občutljivost, medialnost, prevzetnost, fantazijo, moč predstave, sanje, iluzija, droga, idealizem, utopične projekti, nadnaravno zaznavanje, transcendentalna doživetja, slava Predstavlja Morje, reke, globino, melanholijo, strah, mirna glasba, sanje, megla (v prenesenem smislu), oblaki, izoliranost, nedostopnost, izginjanje, zamišljenost, tišina, razočaranje, potovanja, z namenom iskanja, umetnost, vse kar je oddaljeno od resnice, Vladarji Podnevi: riba, ponoči strelec.Izgnana DevicaZvišan RakPadec KozorogDom 12. hiša (po moderni astrologiji), Jupiter (po tradicionalni astrologiji)Stanje: vlažno, mokro, zamegljeno, vodeno, premalo zraka, zrak vsebuje plin, zastrupljeno, eter, zakajeno, nčisti zrak, ekološko ogrožen zrak, pod vodo, v globini morja ali jezera, okolico, ki je težko zaznamovati, v prostoru, kjer osebe hlinijo ali so neiskreni,Dan v tednu: Četrtek? (domneva: zaradi Jupiterja)Hitrost premika Potrebuje med 146 - 164,79 let za ves zodiak, za eno znamenje torej med 12 do 13,73 let, za 1° potrebuje 0,45 let. Planet je včasih retrograden. Telo preobčutljivost, notranji nemir, nespečnost, migetanje z očmi, strah pred boleznijo, izčrpanost, histerijaOsebe Samarija, zapeljivec, čarodej, rokohitrec, norec, navdihovalec, ezoterik, hudobnež, furija, občutljivi ljudje, sanjač, utopist, goljuf, slepar, mistik, guru, slepi ljudje prehrambeni svetovalec, anestezist, kemik, izumitelj, tat, psihopat, duševni bolniki Lastnosti Dobre - instinktivno sigurnost, ezoterična intuicija, sigurnost, jasnost, (jasnovidnost), inspiracija; Slabe - samoprevara, nejasnost, pehati se za iluzijami, sam sebe in druge varati ali pretvarjati, sanjarjenje, domišljija, utvare izguba občutka za realnost Družbene oblike Član lože, tajno združenja, krog zarotnikov, uživalec narave, mirne glasbe in umetnosti, svet pohotnosti, lastna podoba, pretvarjanje zunanje podobe lastne osebe ali druge, subverzija, ideali; socializem in tistih, ki o tem sanjarijo; prevaranti; škandali ali dogodki ki povzročajo zmedo ali prevaro, lesk sijaj, umetnost, moda, olje in države olja, potreba družbe po popolnosti. Naloge šolanje instinkta, potrebe, spoznanje okolja, ljubezen do narave, razlaganje sanj, spoznavanje ezoterike Splošni opis Neptun, je višja oktava Venere in prinaša lepoto na večji duhovni stopnji. Ker vlada nad sanjami, podzavestjo, iluzijo, fantazijo, vsem magičnem, ter nad vsemi očarljivimi stvarmi. Neptun dodaja intuicijo in je sočuten, zaradi tega zahteva pogosto nesebično žrtev za dobre stvari v drugem človeku. Neptun daje sposobnost simpatiziranja in prefinjenega čuta. Neptun ne prenese grobosti, zato je vsak planet očiščen, kadar ga Neptun obišče. Precej občutljiv je in pomaga osebi postati občutljivega za ostrenje. Povečuje umetniško dušo osebe. Neptun vlada nad vsemi oblikami komunikacije, ki imajo opravka s simboli ali gestami, fotografijo, filmom, baletom, plesom, glasbe, slikarstvom in poezije. Neptun lahko povežemo z besedo "lepo", lepa slika, lepo mnenje, lepe kretnje, vse kar nas očara, kar spravi v jok od nepopisne lepote stvari ali človeka, ki ga gledamo. Neptun simbolizira ravno tako morje in vse vodene oblike, (reke, ribniki, …, pijače, pitno vodo in vodnim bitjem tudi mikrobnim bitjem, zamrznjenem dežjem, ledom, snegom, meglo ter ostale tekočinske oblike, vključeno z alkoholom in tekočinskih drog, in nazadnje tudi nad solzami, ter telesne tekočine, kot je slina, potenje in podobno (vendar ne kri). Dalje simbolizira tudi hudobne, slabe, zaradi katerih trpimo, in obratno po srcu dobre ljudi, ljudi, ki so pripravljenii se žrtovati in ki pomagajo, kadar smo na dnu. Ker simbolizira meglo,povzroči mišljenje, da je resnica idealna, prelepa ali nebeška. Pokaže prestopanju bregov in pomaga pri premagovanje teh bregov. Od sebe odganja vse omejitve. Vendar je kot vladar neba s tem tudi povzročitelj videvanja resnice v lažni luči. Od časa do časa se pojavijo neptunski oblaki, ki nam otežujejo spoznavanje šifriranega sporočila nekega dogodka. Kjerkoli (hiši) se Neptun nahaja, tam bomo zagotovo doživeli prevaro, ali pa daje povod da druge varamo. Pogosto je Neptun vključen tudi za napačno razumevanje, morda pa določene stvari hočemo namenoma narobe razumeti, kjer bi bila resnica preveč boleča. Ponekod pa tudi povzroča občutek, da nas nobeden ne razume. Neptun vlada nad vsem, kar se blešči (dragi kamni, sijaj človeka, žarometi, blisk, sijaj slavnega ali srečnega človeka, zaslon, bleščeča obleka itd.) in vsem kar je enostavno prelepo, prekrasno, preveč idealno, "da bi bilo res", super čarom in leskom in sijajem, nad vsem kar nas očara ali z pojavom omami in fascinira. Opisuje tudi situacije ki se nam zdijo take, kot da vse zvezde neba sijejo bolj jasno bolj lepo kot kdajkoli prej! VENDAR! Zapomnite se, da vse to kar Neptun posije ni in nikoli ne bo resnično in vse je le navidezno in ponavadi lažno! Vsaj potem takem ni čudno da Neptun edini vladar nad inspiracijo in bogato domislijo. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 sori da prekinjam zanimivo debato....sej ji bom sledila še naprej....sam če mi vmes kdo prosim pove, kje se trenutno nahaja neptun in kako hitro sploh potuje......thx..... Neptun je danes na 18 stopinji 33 vodnarja, mislim, da je Klarus napisala, vendar so ji stopinji skočile ven. Neptun je izredno počasen, zato bo še kar nekaj let v vodnarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 se mi je zdel, da neki manjka Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 klarus hvala...si se ful potrudla.... ...edin tiste stopinje mi niso šle skup...ker na 33 pa ne gre.... hvala lunca tud tebi no, čez saturna je že šel....do kirona mu pa še fali kar nekaj časa.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Lunca..a lahk mal pokomentiraš natalni horoskop( na prejšni strani )od Maher Babe...A ni to čudno,da mava tolk planetov v istem znaku... Sonce in merkur imava oba v ribah v 1.hiši..urana in luno oba v škropijonu...no,uran je pri obeh v 9.hiši,luno mam pa jz v 8.hiši,on pa v 9.hiši..jupiter v biku..pri obeh..pa obadva imava aspekt sonce kvadrat naptun...pa ascedent seveda pri obema v vodnarju... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Lunca..a lahk mal pokomentiraš natalni horoskop( na prejšni strani )od Maher Babe...A ni to čudno,da mava tolk planetov v istem znaku... Sonce in merkur imava oba v ribah v 1.hiši..urana in luno oba v škropijonu...no,uran je pri obeh v 9.hiši,luno mam pa jz v 8.hiši,on pa v 9.hiši..jupiter v biku..pri obeh..pa obadva imava aspekt sonce kvadrat naptun...pa ascedent seveda pri obema v vodnarju... No samo napakica, on ima merkurja v drugi hiši, v prvi ima venero in sonce. Ta venera- ljubezen v prvi hiši in sicer v vodnarju pomeni eno univerzalno ljubezen. Vladar njegovega ASC uran leži v deveti hiši (višja filozofija, religija), zato se točno vidi, kam je vlagal samega sebe. Tudi vladarja 12 hiše (podzavest) saturna ima v 9 hiši. Najbolj pomembna mu je deveta hiša, očitno in zato ni čudno, da se je izoliral. Njegova deveta hiša zajema precej intuitivnega škorpiona z luno v njem, zato nič čudnega, da je bil pravi guru. Tudi lep aspekt med uranom in merkurjem v trigonu mu daj smisel, da je bil odličen poznavalec tudi astrologije. To o dolgi molčečnosti pa je verjetno treba pogledat tranzite. Kako pa si ti občutila tranzit neptuna preko ASC? Mene to še čaka, moj ASC je na koncu vodnarja, sedaj trenutno pa mi sedi na luni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 eno leto nazaj sem mela urana na natalnem jupitru...je mel ta uran kake prste vmes, da so se mi začele določene sposobnosti prebujat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 eno leto nazaj sem mela urana na natalnem jupitru...je mel ta uran kake prste vmes, da so se mi začele določene sposobnosti prebujat Absolutno, uran na jupitru, ki širi predvsem filozofiijo, religijo, duhovno rast in s tem sposobnosti, to je TO. Tak tranzit je enkraten v življenju, zato sto posto prinese nenaden preobrat v filozofiji in to v dobrem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 zdej pa mam krivca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 zdej pa mam krivca To je razsvetljitelj, kar zahvali se mu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 danes ja.....ko pa mi je začelo 'sekat' pa nisem bla kaj preveć navdušena a potem je drnovška enako doletelo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 danes ja.....ko pa mi je začelo 'sekat' pa nisem bla kaj preveć navdušena a potem je drnovška enako doletelo Skoraj tko ja, vesela bodi, da prej kot Drnovška. Vem pa, da uran prej preden osvobodi, precej šokira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 luncaMoj tranzit neptuna prek ascedenta se je zgodil na začetku 2002 leta,saj imam ascedent na 7 stopinj vodnarja...V bistvu sem šla mal z mislimi nazaj in se ne spovnem nič kj posebnega iz tega leta..V bistvu je blo to eno bolj slabo leto zame..Nič kj se ni dogajalo..No,nič posebnega... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 luncaMoj tranzit neptuna prek ascedenta se je zgodil na začetku 2002 leta,saj imam ascedent na 7 stopinj vodnarja...V bistvu sem šla mal z mislimi nazaj in se ne spovnem nič kj posebnega iz tega leta..V bistvu je blo to eno bolj slabo leto zame..Nič kj se ni dogajalo..No,nič posebnega... Se mi je zdelo, pri neptunu je vse bolj zaviti v meglo, zato se pri končanem tranzitu sploh vsega ne spomnimo čisto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 potem je tud pri men neptun bil kriv za zamegljen odnos do denarja mi je glih prišu iz 2. bajte ven Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Haljo!a se komu da pogledat, če se v tem chartu kje vidi kakšna agresija pa nagnjenost k psihozam, zasvojenostim Mi nekatere stvari tud pod razno niso jasne oziroma mal iščem razlago ups datum je: 4. 11. 1975, ob 12.05, Trbovlje Hvala, Lunca Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Haljo!a se komu da pogledat, če se v tem chartu kje vidi kakšna agresija pa nagnjenost k psihozam, zasvojenostim Mi nekatere stvari tud pod razno niso jasne oziroma mal iščem razlago http://www.astro.com/tmpd/achart_bsvfileCd39zc-u1141232073.77529.21461.gif Jaz ne vidim nobene slikce, nič ne pokaže, ti kr datum napiš, bom sama pogledala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.