Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

full dobr, zdej bom pa kr lazje spala :D sem mislna da se se ksn tak po svetu sprehaja, huh ne bi blo fajn :D x:o)x

tnx za zivce, k jih mors pr tkole neumnmu vprasanju res met.... (to je neki podobnga k pa:"Mami zakaj je 1 + 1 = 3" :P)

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

Samsonajt, da te še jaz malo zagnjavim, kaj pa recimo, če pade Venera od moške osebe v 2. hišo ženske osebe?

...moski daje osebi vecji filing lastne vrednosti, mogoce mata podoben okus za hrano, lahko ji financno koristi... neka blazna ljubavna povezava pa to ni...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...moski daje osebi vecji filing lastne vrednosti, mogoce mata podoben okus za hrano, lahko ji financno koristi... neka blazna ljubavna povezava pa to ni...

x:Dx to mama midva z mojmu...v sco x:px pa ni nč res kar si napisu :8):

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

a to te je skrbel x:Dx nč bat, maš vse šanse da si unikat x;)x

..baje da je mozno da se na nevem kolk 1000 let ponovi ista kombinacija... ampak itak potem se ze planetarni arhetipi do neke mere spremenijo zaradi vpliva okolja...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..baje da je mozno da se na nevem kolk 1000 let ponovi ista kombinacija... ampak itak potem se ze planetarni arhetipi do neke mere spremenijo zaradi vpliva okolja...

uf to je pa ful zaskrbljujoče pol :O: :switz: ...pa je šla moja teza v k.... :o|o:

Bora

no če vzamemo pa tko...ene par taužnt let nazaj......en on jamski človečnjak je lohk bil lih tak kt tti x:Dx :o|o: če so tolk taužnt let nazak k bi se kao pokloplo tole sploh že bli ljudje....k pol smo pa pr dinozavreh x:Dx če pa gremo naprej...enepar taužnt let....močno dvomim da bo spet kak tak......k spet smo na istmu.....verjetno ljudi nau več :vragec:

Bora

Kako lahko v sinastriji komentiramo ko je os IC - MC položena na osi AC - DESC druge osebe ( rak, kozorog)?

:palec: To je vsekakor močan pokazatelj, da sta bila v prejšnji reinkarnacija povezana, možno, da je bil nekdo od vaju eden od staršev? x;)x

:O: :O: :O: scary

namreč tola aspekt imam kar z dvem osebama ki sta v mojem življenju. Moj fant ( moj AC v ovnu na njegovem IC ) in moj prijatelj ( njegov AC v raku na mojem IC ) ...

he he sta bila onadva par v prejšnjem življenju x:o)x x:o)x

Imam še eno vprašanje.

Kako pa bi komentirali ko severni zanki ležita ena na drugi in še točno na Regulusovi stopinji 29st Leva?

xrolleyesx Ali sta isti letnik, rojstni dnevi blizu?? Zanka namreč porabi za obhod čez cel zodiak 18 let. Ljudje, ki imajo zanko na zanki, soncu, luni, ASC, se sigurno že poznajo od prej. x;)x

fajn - ena oseba ima T.N na mojem Desc, druga pa v opziciji z mojim N. T.n.

da ne omenjam, da ima prva oseba, Mars na moji Veneri, pa Venero na mojem Saturnu, pa Pluton na mojmu Asc, pa svoj Asc v istem znamenju kot jst Sonce...

obsojena na tole ;)

:O: :O: :O: scary

namreč tola aspekt imam kar z dvem osebama ki sta v mojem življenju. Moj fant ( moj AC v ovnu na njegovem IC ) in moj prijatelj ( njegov AC v raku na mojem IC ) ...

he he sta bila onadva par v prejšnjem življenju x:o)x x:o)x

In ko sem pogledala njuno sinastrijo jima pride sonce fanta v raku na njegovem AC in sonce prijatelja v kozlu na fantovem DESC.

x:Dx x:Dx x:Dx

in kaj to pomeni....? da boste začeli skupaj žvet..... :inocent: ...se hecam... x;)x

ksenia....kakšna je razlaga teh pozicij....?....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mene pa zanima kakšne značilnosti imajo ljudje ,ki imajo najbolj zasedene kotne in fiksne hiše?

Jz sem taka :inocent: ,no sam tudi v spremenljivih hišah imam 3 planete??

V bistvu imam največ planetov v 1. in 8. hiši..drugje pa bolj mal(po 1 planet) ali pa dobenga..

Ko gledam natalno karto so ravno fajn razporejeni..6 planetov spodaj,6 zgoraj.. x:)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Tole me res ful zanima, tko da bom še mal zasitnarla :fiju: x;)x

4. 11. 1975, 12.05, Trbovlje

se da iz karte razbrat nagnjenje do agresije, psihoz pa kšne zasvojenosti x?x

hvala xsrcx

Ko gledam natalno karto so ravno fajn razporejeni..6 planetov spodaj,6 zgoraj.. x:)x

hm ... jst jih mam pa skor vse od 8 pa do 12 hiše ... pa v 3h luno in kirona, v 7h pa oba vozla (true node pa mean node :inocent: ) ... je prov smešna karta, pol karte nagužvane, pol pa skor prazne x:Dx x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:switz: ....uf....sej si se mi zdela preveč normalna za to..... :inocent: ....čeprav sem vseeno upala, da mogoče pa kdo potegne tud pozitivo ven iz tega....resnici na ljubo poznam eno bejbo, ki je čist ok....sam najbrž jo rešujejo kromosomi (xx)........ x:Dx :vragec: x;)x .......(nemoremvenizsvojekože.press....... x;)x xsrcx ).....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...