Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 a to te je skrbel nč bat, maš vse šanse da si unikat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 full dobr, zdej bom pa kr lazje spala sem mislna da se se ksn tak po svetu sprehaja, huh ne bi blo fajn tnx za zivce, k jih mors pr tkole neumnmu vprasanju res met.... (to je neki podobnga k pa:"Mami zakaj je 1 + 1 = 3" ) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2007 Samsonajt, da te še jaz malo zagnjavim, kaj pa recimo, če pade Venera od moške osebe v 2. hišo ženske osebe?...moski daje osebi vecji filing lastne vrednosti, mogoce mata podoben okus za hrano, lahko ji financno koristi... neka blazna ljubavna povezava pa to ni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ...moski daje osebi vecji filing lastne vrednosti, mogoce mata podoben okus za hrano, lahko ji financno koristi... neka blazna ljubavna povezava pa to ni... to mama midva z mojmu...v sco pa ni nč res kar si napisu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2007 a to te je skrbel nč bat, maš vse šanse da si unikat ..baje da je mozno da se na nevem kolk 1000 let ponovi ista kombinacija... ampak itak potem se ze planetarni arhetipi do neke mere spremenijo zaradi vpliva okolja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ..baje da je mozno da se na nevem kolk 1000 let ponovi ista kombinacija... ampak itak potem se ze planetarni arhetipi do neke mere spremenijo zaradi vpliva okolja... uf to je pa ful zaskrbljujoče pol ...pa je šla moja teza v k.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ja vids ni vse zlato kar se sveti Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 no če vzamemo pa tko...ene par taužnt let nazaj......en on jamski človečnjak je lohk bil lih tak kt tti če so tolk taužnt let nazak k bi se kao pokloplo tole sploh že bli ljudje....k pol smo pa pr dinozavreh če pa gremo naprej...enepar taužnt let....močno dvomim da bo spet kak tak......k spet smo na istmu.....verjetno ljudi nau več Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ok dobr zdej si pa ze prevc notr padla Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 eh to pa nje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 28. januar 2007 Prijavi Deli 28. januar 2007 Kako lahko v sinastriji komentiramo ko je os IC - MC položena na osi AC - DESC druge osebe ( rak, kozorog)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Kako lahko v sinastriji komentiramo ko je os IC - MC položena na osi AC - DESC druge osebe ( rak, kozorog)? To je vsekakor močan pokazatelj, da sta bila v prejšnji reinkarnacija povezana, možno, da je bil nekdo od vaju eden od staršev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 scarynamreč tola aspekt imam kar z dvem osebama ki sta v mojem življenju. Moj fant ( moj AC v ovnu na njegovem IC ) in moj prijatelj ( njegov AC v raku na mojem IC ) ... he he sta bila onadva par v prejšnjem življenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Imam še eno vprašanje.Kako pa bi komentirali ko severni zanki ležita ena na drugi in še točno na Regulusovi stopinji 29st Leva? Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Imam še eno vprašanje.Kako pa bi komentirali ko severni zanki ležita ena na drugi in še točno na Regulusovi stopinji 29st Leva? Ali sta isti letnik, rojstni dnevi blizu?? Zanka namreč porabi za obhod čez cel zodiak 18 let. Ljudje, ki imajo zanko na zanki, soncu, luni, ASC, se sigurno že poznajo od prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Ja res imava rojstni dan le par dni narazen! Hvala za objasnitev! Potem dejansko severna zanka na tej stopinji ne dosega Regulosovega pomena!? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 fajn - ena oseba ima T.N na mojem Desc, druga pa v opziciji z mojim N. T.n.da ne omenjam, da ima prva oseba, Mars na moji Veneri, pa Venero na mojem Saturnu, pa Pluton na mojmu Asc, pa svoj Asc v istem znamenju kot jst Sonce...obsojena na tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 scarynamreč tola aspekt imam kar z dvem osebama ki sta v mojem življenju. Moj fant ( moj AC v ovnu na njegovem IC ) in moj prijatelj ( njegov AC v raku na mojem IC ) ... he he sta bila onadva par v prejšnjem življenju In ko sem pogledala njuno sinastrijo jima pride sonce fanta v raku na njegovem AC in sonce prijatelja v kozlu na fantovem DESC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 in kaj to pomeni....? da boste začeli skupaj žvet..... ...se hecam... ksenia....kakšna je razlaga teh pozicij....?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 trije smo najlepši par?!?!?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Mene pa zanima kakšne značilnosti imajo ljudje ,ki imajo najbolj zasedene kotne in fiksne hiše?Jz sem taka ,no sam tudi v spremenljivih hišah imam 3 planete??V bistvu imam največ planetov v 1. in 8. hiši..drugje pa bolj mal(po 1 planet) ali pa dobenga..Ko gledam natalno karto so ravno fajn razporejeni..6 planetov spodaj,6 zgoraj.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Tole me res ful zanima, tko da bom še mal zasitnarla 4. 11. 1975, 12.05, Trbovljese da iz karte razbrat nagnjenje do agresije, psihoz pa kšne zasvojenosti hvala Ko gledam natalno karto so ravno fajn razporejeni..6 planetov spodaj,6 zgoraj.. hm ... jst jih mam pa skor vse od 8 pa do 12 hiše ... pa v 3h luno in kirona, v 7h pa oba vozla (true node pa mean node ) ... je prov smešna karta, pol karte nagužvane, pol pa skor prazne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 pišuka sg.... a ti maš tud polno 12h....?...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 pišuka sg.... a ti maš tud polno 12h....?...... tist k sreči ne sam Mars je v 12 Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ....uf....sej si se mi zdela preveč normalna za to..... ....čeprav sem vseeno upala, da mogoče pa kdo potegne tud pozitivo ven iz tega....resnici na ljubo poznam eno bejbo, ki je čist ok....sam najbrž jo rešujejo kromosomi (xx)........ .......(nemoremvenizsvojekože.press....... )..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.