Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

Lunca ... včasih mi je to celo jasno xrolleyesx nism pa vedla, da je Mars kriv za to x:Dx bomo popravl x^x :inocent:

a se ti da tole pogledat, prosim x:Ix če se da iz karte razbrat nagnenje do agresij, kšnih psihičnih težav pa zasvojenosti xrolleyesx tečka sm, se opravičujem x:Ix x;)x

4. 11. 1975, 12.05, Trbovlje

:switz: ....uf....sej si se mi zdela preveč normalna za to..... :inocent: ....čeprav sem vseeno upala, da mogoče pa kdo potegne tud pozitivo ven iz tega....resnici na ljubo poznam eno bejbo, ki je čist ok....sam najbrž jo rešujejo kromosomi (xx)........ x:Dx :vragec: x;)x .......(nemoremvenizsvojekože.press....... x;)x xsrcx ).....

xsmx si pa ena redkih, k me ma za normalno :lol: x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

:switz: ....uf....sej si se mi zdela preveč normalna za to..... :inocent: ....čeprav sem vseeno upala, da mogoče pa kdo potegne tud pozitivo ven iz tega....resnici na ljubo poznam eno bejbo, ki je čist ok....sam najbrž jo rešujejo kromosomi (xx)........ x:Dx :vragec: x;)x .......(nemoremvenizsvojekože.press....... x;)x xsrcx ).....

Ja moja je precej polna, sonce , merkur in venera.. pa sem čist kul! x:px x:Dx u zaporu še nisem bila, odvisnica nisem ( mogoče malenkost od čokolade ), sem bolj shy, nimam skrivnih vez ( še ), ... x:Ix čeprav lahko se bo kasnej izkazal, da zaradi preveč dela ( polna tudi 6 his ) pridem v zaprto ustanovo, sam resno dvomim.... :palec:

xsmx si pa ena redkih, k me ma za normalno :lol: x;)x

x:Dx x:Dx ....po mojih normativih....(upoštevaj, da mam uranana asc..... x:Dx :vragec: x;)x )

Ja moja je precej polna, sonce , merkur in venera.. pa sem čist kul! x:px x:Dx u zaporu še nisem bila, odvisnica nisem ( mogoče malenkost od čokolade ), sem bolj shy, nimam skrivnih vez ( še ), ... x:Ix čeprav lahko se bo kasnej izkazal, da zaradi preveč dela ( polna tudi 6 his ) pridem v zaprto ustanovo, sam resno dvomim.... :palec:

bi rekla ja, da nimaš problemov z odvisnostjo...... xDDx

očitno je za punce precej več šans, da so normalne.....zanimivo......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest mačona
to se menite o 12. hiši? moj bratec ma vsega vraga notri, Venero, Marsa, Urana, Saturna (ta je celo v domiclu, ker je vrh. 12. hiše v Kozorogu), Neptuna .... čuden tič, bolj zase se drži ...

to se menite o 12. hiši? moj bratec ma vsega vraga notri, Venero, Marsa, Urana, Saturna (ta je celo v domiclu, ker je vrh. 12. hiše v Kozorogu), Neptuna .... čuden tič, bolj zase se drži ...

:palec: Ja sej to je normalno, ljudje s precej zasedeno 12 hišo so bolj samotarske sorte, to je le hiša podzavesti in če ne na zunaj, na noter imajo sigurno en ščit. Opazujem otroke, ki imajo poudarjeno 12 hišo, igrajo se bolj zase, vse igračke so nekje bolj v kotu skrite, tudi delo bi takim ljudje pasalo tako, da bi bili bolj sami zase, npr. raziskovalno delo. x;)x

x:Dx x:Dx ....po mojih normativih....(upoštevaj, da mam uranana asc..... x:Dx :vragec: x;)x )

x:Dx vzeto na znanje x;)x pol je pa tole mal bolj razumljivo x:Dx ker so ljudje, k bi te zarad te izjave o moji normalnosti še linčali x:Dx xcivx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Lunca,če se ti ljubi bi te še prosla ,da mi to mal "po kmečko" x:Dx x:Dx razložiš...

Gledala sem tud svoj solarni horoskop in progresije za to leto...In me je pri progresijah šokiralo,da mam full velik planetov na isti ali skor isti stopinji kot planete v natalni karti.Kaj pa to pomeni?? xnckrivx :inocent: xnckrivx

P Saturn na 9 stopinj leva,natalni saturn na 10 stopinj leva,

P neptun na 16 stopnj strelca,natalni neptun na 16 stopinj strelca

P pluton na 12 stopinj tehtnice,natalni pluton na 13 stopinj tehtnice

P uran na 10 stopinj škropijona,natalni na 11 stopinj škropijona

P severni vozel na 24 stopinj tehtnice,natalni na 26 stopinj tehtnice

Men je to takoj padlo v oči...in ker nimam dost pojma o progresijah in solaru..evo mene tuki.. x;)x x:)x x:Dx

Še solar za tole leto..

Sonce imam v ribah v 10 hiši

Ascedent na 5.stopinji raka

luna škropijon 5 hiša

venera oven 11. hiša

saturn v 3 .hiši v levu.

A pri solaru gre v bistvu za to,da tam ,kjer imam dost planetov -v tistih hišah,tista področja mi bojo letošnjo leto najbolj pomembna???

Hvala lunca...že v naprej.. x;)x x:Ix x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

kaj pa uran in pluton :inocent:

x;)x Ti drma tvoje skrivnosti, mogoče ti želi spreminjat tiste vkoreninjene strahove. Treba je pogledat, kako sta planeta aspektirana, to pomeni, glej celo karto, ne samo dva planeta.

jupiter na merkurju pa širi tvoje pozitivno razmišljanje, uči te prave filozofije.

sej ne bi bla tolk tečna s tem, samo mi je res pomembno :inocent: mogoč mi pomaga določene stvari razumet xrolleyesx

Lunca ... a se ti da tole pogledat, prosim x:Ix če se da iz karte razbrat nagnenje do agresij, kšnih psihičnih težav pa zasvojenosti

4. 11. 1975, 12.05, Trbovlje

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

sej ne bi bla tolk tečna s tem, samo mi je res pomembno :inocent: mogoč mi pomaga določene stvari razumet xrolleyesx

No iz same natalne karte ni videt, da bi bila kakšna posebna zasvojenost mogoče, niti psihične bolezni. Treba pa je gledat tudi solar za tisto leto, ko je nekdo , ki ima v tem solarnem letu saturna v 12 hiši, takrat je mogoče bolj podvržen notranjim strahovom in določenim depresijam. To bi bilo seveda močneje, če bi imel isti položaj saturna tudi v natalu. Natalno je saturn kvadriran z merkurjem, zato mogoče kdaj napačno reagiranje z besedami, mišljenjem?

Trenutno je tudi luna na koncu škorpiona slabo aspektirana s tranzitnim saturnom, zato spet bolj črne misli, mogoče slabo štekanje z ženskami osebami.

Tudi neptun, planet iluzij, je v solarni karti v 6.hiši slabo aspektiran s soncem, zato so možnosti zablod,kar lahko v letošnjem letu vpliva na zdravstveno slikco, vendar nič hudega, na pregledih tako pri takem položaju ne odkrijejo nič, tko kot pride, tko tud gre. x;)x

Mene pa zanima....kaj prinaša progresiran uran,pluton in severni vozel v 7.hiši v tehtnici...

Sonce,venera in merkur..(tud progresirano vse.).pa v 1.hiši v ovnu.,Ascedent oven. x?x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ali mi lahko ta šola pojasni xrolleyesx zakaj sva si s sestro dvojčico tako različni, pa samo

43 minut je razlike med nama. Kar ima ona, jaz nimam in obratno, če bi bile najine lastnosti združene

v eni bi pa bilo dobro x:o)x . Kar jaz preveč ona premalo, kar ona preveč jaz premalo :o|o: .

Si pa pomagava :2src: in imava radi, čeprav se sploh ne razumeva :inocent:

Malo me pa čudi, da astrološke napovedi imava pa podobne :inocent: .

No ja če se komu ljubi:

Jaz: 04.04.1978 21:38 Šempeter pri Gorici

Ona: ,,,,,,,,,,,,,,, 20:55 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Naj vam bo lepo! :flower:

malo sem poškilila...imata poznaka različna..ti si sco..sestra pa strelec

potem ta hitri planeti so itak malo različni..stopinje seveda in to pač tvoru različne aspekte med planeti

kaj več bo pa kak stručko povedal x;)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x?x :eek:

Klarus...imava kar isti ascedent, pa tudi obe luno v ribah.

Vseeno hvala za komentar.

Razlaga na asro.com, je uvodoma kar za obe skoraj enaka (le da ima ona saturn v 10 hiši jaz pa v 9).

xnckrivx

mal sem zgrešila :lol:

poglej recimo saturn v 9. hiši se ne obnaša enako kot v katerikoli drugi hiši

tud aspekte imata različne....tak da je že tu razlika

ena ma urana v 12. hiši...druga v prvi..itd x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x?x :eek:

Klarus...imava kar isti ascedent, pa tudi obe luno v ribah.

Seveda imata isti ASC, vendar je to samo na izrisu papirja. Pri drugo rojeni, se ASC preseli dva znamenja naprej, zato se spremenijo vse hiše. Luna normalno ostane ista, ponavadi kaže tudi vajin odnos do mame in mamo samo. Verjetno je mama čustvena, jokcasta in ima podobne fore kot ribice. xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...