lunca 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 tist k sreči ne sam Mars je v 12 Mars v 12 hiši pa pomeni, da si največkrat največji sovražnik sama sebi TI sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ksenia....kakšna je razlaga teh pozicij....?....ne vem... ne astrološko se včasih počutim v zanki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Lunca ... včasih mi je to celo jasno nism pa vedla, da je Mars kriv za to bomo popravl a se ti da tole pogledat, prosim če se da iz karte razbrat nagnenje do agresij, kšnih psihičnih težav pa zasvojenosti tečka sm, se opravičujem 4. 11. 1975, 12.05, Trbovlje ....uf....sej si se mi zdela preveč normalna za to..... ....čeprav sem vseeno upala, da mogoče pa kdo potegne tud pozitivo ven iz tega....resnici na ljubo poznam eno bejbo, ki je čist ok....sam najbrž jo rešujejo kromosomi (xx)........ .......(nemoremvenizsvojekože.press....... )..... si pa ena redkih, k me ma za normalno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 ....uf....sej si se mi zdela preveč normalna za to..... ....čeprav sem vseeno upala, da mogoče pa kdo potegne tud pozitivo ven iz tega....resnici na ljubo poznam eno bejbo, ki je čist ok....sam najbrž jo rešujejo kromosomi (xx)........ .......(nemoremvenizsvojekože.press....... )..... Ja moja je precej polna, sonce , merkur in venera.. pa sem čist kul! u zaporu še nisem bila, odvisnica nisem ( mogoče malenkost od čokolade ), sem bolj shy, nimam skrivnih vez ( še ), ... čeprav lahko se bo kasnej izkazal, da zaradi preveč dela ( polna tudi 6 his ) pridem v zaprto ustanovo, sam resno dvomim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 si pa ena redkih, k me ma za normalno ....po mojih normativih....(upoštevaj, da mam uranana asc..... ) Ja moja je precej polna, sonce , merkur in venera.. pa sem čist kul! u zaporu še nisem bila, odvisnica nisem ( mogoče malenkost od čokolade ), sem bolj shy, nimam skrivnih vez ( še ), ... čeprav lahko se bo kasnej izkazal, da zaradi preveč dela ( polna tudi 6 his ) pridem v zaprto ustanovo, sam resno dvomim.... bi rekla ja, da nimaš problemov z odvisnostjo...... očitno je za punce precej več šans, da so normalne.....zanimivo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 to se menite o 12. hiši? moj bratec ma vsega vraga notri, Venero, Marsa, Urana, Saturna (ta je celo v domiclu, ker je vrh. 12. hiše v Kozorogu), Neptuna .... čuden tič, bolj zase se drži ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 to se menite o 12. hiši? moj bratec ma vsega vraga notri, Venero, Marsa, Urana, Saturna (ta je celo v domiclu, ker je vrh. 12. hiše v Kozorogu), Neptuna .... čuden tič, bolj zase se drži ... Ja sej to je normalno, ljudje s precej zasedeno 12 hišo so bolj samotarske sorte, to je le hiša podzavesti in če ne na zunaj, na noter imajo sigurno en ščit. Opazujem otroke, ki imajo poudarjeno 12 hišo, igrajo se bolj zase, vse igračke so nekje bolj v kotu skrite, tudi delo bi takim ljudje pasalo tako, da bi bili bolj sami zase, npr. raziskovalno delo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ....po mojih normativih....(upoštevaj, da mam uranana asc..... ) vzeto na znanje pol je pa tole mal bolj razumljivo ker so ljudje, k bi te zarad te izjave o moji normalnosti še linčali Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Lunca,če se ti ljubi bi te še prosla ,da mi to mal "po kmečko" razložiš...Gledala sem tud svoj solarni horoskop in progresije za to leto...In me je pri progresijah šokiralo,da mam full velik planetov na isti ali skor isti stopinji kot planete v natalni karti.Kaj pa to pomeni?? P Saturn na 9 stopinj leva,natalni saturn na 10 stopinj leva,P neptun na 16 stopnj strelca,natalni neptun na 16 stopinj strelcaP pluton na 12 stopinj tehtnice,natalni pluton na 13 stopinj tehtniceP uran na 10 stopinj škropijona,natalni na 11 stopinj škropijonaP severni vozel na 24 stopinj tehtnice,natalni na 26 stopinj tehtnice Men je to takoj padlo v oči...in ker nimam dost pojma o progresijah in solaru..evo mene tuki.. Še solar za tole leto.. Sonce imam v ribah v 10 hišiAscedent na 5.stopinji rakaluna škropijon 5 hišavenera oven 11. hišasaturn v 3 .hiši v levu. A pri solaru gre v bistvu za to,da tam ,kjer imam dost planetov -v tistih hišah,tista področja mi bojo letošnjo leto najbolj pomembna??? Hvala lunca...že v naprej.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 kaj pomeni to, da je od nekoga uran na mojem plutonu in jupiter na mojem merkurju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 če je njegov Jupiter na tvojem Merkurju, najbrž pozitivno vpliva nate, na tvoj način razmišljanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 kaj pa uran in pluton Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 ne mene vprašat, pojma nimam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 več že kot js bom pač počakala na lunco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 kaj pa uran in pluton Ti drma tvoje skrivnosti, mogoče ti želi spreminjat tiste vkoreninjene strahove. Treba je pogledat, kako sta planeta aspektirana, to pomeni, glej celo karto, ne samo dva planeta.jupiter na merkurju pa širi tvoje pozitivno razmišljanje, uči te prave filozofije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 sej ne bi bla tolk tečna s tem, samo mi je res pomembno mogoč mi pomaga določene stvari razumet Lunca ... a se ti da tole pogledat, prosim če se da iz karte razbrat nagnenje do agresij, kšnih psihičnih težav pa zasvojenosti 4. 11. 1975, 12.05, Trbovlje Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 sej ne bi bla tolk tečna s tem, samo mi je res pomembno mogoč mi pomaga določene stvari razumet No iz same natalne karte ni videt, da bi bila kakšna posebna zasvojenost mogoče, niti psihične bolezni. Treba pa je gledat tudi solar za tisto leto, ko je nekdo , ki ima v tem solarnem letu saturna v 12 hiši, takrat je mogoče bolj podvržen notranjim strahovom in določenim depresijam. To bi bilo seveda močneje, če bi imel isti položaj saturna tudi v natalu. Natalno je saturn kvadriran z merkurjem, zato mogoče kdaj napačno reagiranje z besedami, mišljenjem?Trenutno je tudi luna na koncu škorpiona slabo aspektirana s tranzitnim saturnom, zato spet bolj črne misli, mogoče slabo štekanje z ženskami osebami. Tudi neptun, planet iluzij, je v solarni karti v 6.hiši slabo aspektiran s soncem, zato so možnosti zablod,kar lahko v letošnjem letu vpliva na zdravstveno slikco, vendar nič hudega, na pregledih tako pri takem položaju ne odkrijejo nič, tko kot pride, tko tud gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 hvala lunca Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Mene pa zanima....kaj prinaša progresiran uran,pluton in severni vozel v 7.hiši v tehtnici...Sonce,venera in merkur..(tud progresirano vse.).pa v 1.hiši v ovnu.,Ascedent oven. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ali mi lahko kdo prosim razlozi uran v strelcu v 6. hiši ter,sonce kvadrat uranluna kvadrat uranmerkur kvadrat uranvenera sekstil uran. HVALA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Ali mi lahko ta šola pojasni zakaj sva si s sestro dvojčico tako različni, pa samo 43 minut je razlike med nama. Kar ima ona, jaz nimam in obratno, če bi bile najine lastnosti združene v eni bi pa bilo dobro . Kar jaz preveč ona premalo, kar ona preveč jaz premalo . Si pa pomagava in imava radi, čeprav se sploh ne razumeva Malo me pa čudi, da astrološke napovedi imava pa podobne . No ja če se komu ljubi:Jaz: 04.04.1978 21:38 Šempeter pri GoriciOna: ,,,,,,,,,,,,,,, 20:55 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Naj vam bo lepo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 malo sem poškilila...imata poznaka različna..ti si sco..sestra pa strelecpotem ta hitri planeti so itak malo različni..stopinje seveda in to pač tvoru različne aspekte med planetikaj več bo pa kak stručko povedal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Klarus...imava kar isti ascedent, pa tudi obe luno v ribah. Vseeno hvala za komentar. Razlaga na asro.com, je uvodoma kar za obe skoraj enaka (le da ima ona saturn v 10 hiši jaz pa v 9). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 mal sem zgrešila poglej recimo saturn v 9. hiši se ne obnaša enako kot v katerikoli drugi hišitud aspekte imata različne....tak da je že tu razlikaena ma urana v 12. hiši...druga v prvi..itd Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Klarus...imava kar isti ascedent, pa tudi obe luno v ribah. Seveda imata isti ASC, vendar je to samo na izrisu papirja. Pri drugo rojeni, se ASC preseli dva znamenja naprej, zato se spremenijo vse hiše. Luna normalno ostane ista, ponavadi kaže tudi vajin odnos do mame in mamo samo. Verjetno je mama čustvena, jokcasta in ima podobne fore kot ribice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.