Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

No ja če se komu ljubi:

Jaz: 04.04.1978 21:38 Šempeter pri Gorici

Ona: ,,,,,,,,,,,,,,, 20:55 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

No kot vidim, si ti drugo rojena dvojčica, zato se ASC izračunan za datum preseli v kozoroga.

Sestrin ASC v škorpionu, tvoj v kozorogu, že to je precejšnja razlika, ker pa se hiše pri tem orenk zamenjajo, potem tudi vsi planeti, ki ostajajo na istih stopinjah padejo v različne hiše, zato sta si tudi različni. Samo luno ima sestra na 9.stopinji 34 minut v ribah, ti pa na 9 stopinji 59 minut. Verjetno je sestra bolj nepredvidljiva, bolj oštra kot ti. Tvoj uran se veže bolj na prijateljskem področju, njen pri njej sami. Tvoj neptun potem pade v 12 hišo, poštudiraj, če imaš ti več intuicije, čeprav je njen ASC v škorpionu tudi precej intuitativen. A si ti imela na partnerskem področju v roku zadnjih dveh let kakšne težave, blokade?

Deli na socialnih omrežjih

LUNCA, RES HVALA :palec:

Pa še kar presenečas, kako vse ugotoviš :eek: , točno kar napišeš je dobesedno res.

Še noben astrolog mi ni tako ugotovil in s takimi konkretnimi vprašanji, ko lahko samo prikimavam.

Tudi v preteklih temah, pred letom in pol si me s konkretnimi dejstvi kar prepričala, da astrologija res deluje, pa še bolj kot sem si mislila. Samo sedaj sem pa res malo zmedena xrolleyesx ... jaz pa sem si po internetu računala, da sem asc škorpijon, pa vsak planet po hišah sem gledala... Kaj to potem ne drži? Sem asc kozorog? Ah ja na partnerskem področju je bila res blokada, upam da je mimo. (A je mimo? Kar strah me je :sori: )

Lunca tvoje ugotovitve zelo cenim, ker so me že tolikokrat osuple s točnostjo. Zavedam, se da je za tem veliko časa, truda, znanja,...

Rada bi vedela, če se da proti plačilu pri tebi naročit analizo? x:Ix

Lep dan!

LUNCA, RES HVALA :palec:

Pa še kar presenečas, kako vse ugotoviš :eek: , točno kar napišeš je dobesedno res.

Še noben astrolog mi ni tako ugotovil in s takimi konkretnimi vprašanji, ko lahko samo prikimavam.

:palec: Hvala lepa za pohvalo. Zanimiva mi je bila vedno karta dveh dvojčkov. Kako deluje, sem se sama prepričala iz primera, kajti moj partner je eden od dvojčkov in kako velika razlika v življenju je pri njem in bratu. V mlajših letih se je precej bolj ujemalo, izbrala isti študij, zanimanje za isti šport, kasneje se je eden poročil, imel otroke, službo, drug brez otrok, izbral privatno službo, poročil vendar izbral povsem drug tip ženske, hahahahaa. x;)x

Lunca, a pol mora ona za izris svoje karte dejansko prilagodit uro rojstva,... se pravi za 4 ure naprej? tolk, da pride ASC v kozoroga (na isto stopinjo kot ima njena sestra ASC v škorpiji?)

x:)x

Hello!

Bi mi lahko kdo kaj več povedal o zdravju otročka rojenega 24.01.2007 ob 09:37 Ljubljana. Zadnje čase ima polno pikic po telesu, obrazu in nobena krema nič ne pomaga. Ali je mogoče kakšen slabši aspekt trenutno v njegovi hiši zdravja al kako? Pa tudi nasplošno me zanima, če so v karti vidne kakšne hujše bolezni ali kaj drugega?

Za odgovor, nasvet se lepo zahvaljujem!

Kako lahko v sinastriji komentiramo ko je os IC - MC položena na osi AC - DESC druge osebe ( rak, kozorog)?

:O: :O: :O: scary

namreč tola aspekt imam kar z dvem osebama ki sta v mojem življenju.

Našla sem še tretjo osebo s podobnim aspektom, njegov MC na mojem AC, in njegov DESC na mojem IC....

Ali mi lahko to prosim kdo razloži?

Hvala :palec:

Našla sem še tretjo osebo s podobnim aspektom, njegov MC na mojem AC, in njegov DESC na mojem IC....

:palec: Verjetno družinske vezi iz prejšnjega lajfa. x;)x Verjetno prideš z njimi v stik zaradi karme, en dolg še ni čisto poravnan. x;)x

Hello!

Bi mi lahko kdo kaj več povedal o zdravju otročka rojenega 24.01.2007 ob 09:37 Ljubljana. Zadnje čase ima polno pikic po telesu, obrazu in nobena krema nič ne pomaga. Ali je mogoče kakšen slabši aspekt trenutno v njegovi hiši zdravja al kako? Pa tudi nasplošno me zanima, če so v karti vidne kakšne hujše bolezni ali kaj drugega?

Za odgovor, nasvet se lepo zahvaljujem!

Kaj res ni nikogar tukaj, ki bi mi znal kaj več povedati?? :sori:

Kaj res ni nikogar tukaj, ki bi mi znal kaj več povedati?? :sori:

Načeloma kart dojenčkov noben ne gleda. To je tako mali otrok, da se bodo pikice in kakšni spuščaji še pojavljali. Mogoče mars v kozorogu (koža) v kvadratu z luno kaže, da bi lahko vplivalo na kakšne spuščaje čisto psihično. Ima pa tudi natalno saturna v 6 hiši v opoziciji z neptunom, zato verjetno ne bo noben dohtar povedal prave diagnoze. Vedi pa nekaj, vse bo tako kot je prišlo, tudi odšlo.

lunca, se zahvaljujem za odgovor! :palec:

x;)x x;)x x:)x Fino se rihtajta, pa bodo vse pikice mimo, nč bat. Pri tako majhnem otroku je precej odvisno tudi, če ga dojiš, kaj poješ ti, sicer je pa tudi potrebno kdaj pa kdaj zamenjat nadomestke za mleko. To ti bo dal tvoj materinski čut, boš vidla. :palec:

Verjetno družinske vezi iz prejšnjega lajfa. Verjetno prideš z njimi v stik zaradi karme, en dolg še ni čisto poravnan.

----------

Verjetno res, južni vozel imam v 11 h v vodnarju in sem bila po moje obkrožena z ljudmi! Za eno osebo je več kot jasno da je karmična, za druge pa kaj jaz vem... maybe!

• 2 weeks later...

Nekje sem prebrala,da je položaj lune v natalni karti nakazuje kako priljubljan si med ljudmi..višje kot je,bolj priljubljen si...Najbolj priljubljeni so menda tisti,ki imajo luno v 10 .hiši..

A to drži?? :vio:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Nikoli slišala. Po tej logiki jaz skoraj nisem priljubljena, Luna v 2. hiši. :eek:

To je napisala/izjavila ena astrologinja..sem prebrala v reviji Obrazi... x;)x

Tisti,ki imajo polno 10 .hišo..so itak najbolj priljubljeni..celo veliko zvezdnikov ma v 10.hiši sonce...Neki bi lahko bilo na tem... :inocent:

Upam,da bo lunca mal pokementirala..ona najbolj ve... x:)x

Richard Bach

aja, pa še deseto hišo imam popolnoma prazno :lol:, ti imaš kaj notri?

Ljudje s polno 10. hišo imajo dosti ambicij, lahko da bi bila ta priljubljenost nekako posledica ambicioznosti, drugače pa si ne znam preveč razložiti to.

aja, pa še deseto hišo imam popolnoma prazno :lol:, ti imaš kaj notri?

Eh,sam neptuna mam v 10.bajti.. :inocent:

Sanjam o priljubljenosti... x:Dx x;)x

Richard Bach

Tisti,ki imajo polno 10 .hišo..so itak najbolj priljubljeni..celo veliko zvezdnikov ma v 10.hiši sonce...Neki bi lahko bilo na tem... :inocent:

aja :inocent:

pol sem js plutnosko priljubljena x:o)x x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Joj me prov zanima katera astrologija je to bila, ker tudi jaz kaj takega prvič slišim. Pa to s polno 10. hišo tud glih ne drži, k jaz mam v njej kr 3 planete eno izmed njih je tudi Sonce, pa nisem prov nič pribljubljena niti nikoli nisem bila...se mi zdi, da rabimo mogoče več pozornosti kot drugi oz. nam veliko pomeni kaj si mislijo o nas.

Lp x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Joj me prov zanima katera astrologija je to bila, ker tudi jaz kaj takega prvič slišim. Pa to s polno 10. hišo tud glih ne drži, k jaz mam v njej kr 3 planete eno izmed njih je tudi Sonce, pa nisem prov nič pribljubljena niti nikoli nisem bila...se mi zdi, da rabimo mogoče več pozornosti kot drugi oz. nam veliko pomeni kaj si mislijo o nas.

Lp x:)x

Mogoče še boš...priljubljena.. x;)x Sj nisi stara bica... :inocent: x:Dx x;)x

Ma astrologinja je izjavila sam tisto za luno..da višje kot je v natalni karti bolj si priljubljen..tisto o polni 10.bajti in priljubljenosti sem jz drugje pobrala... x:Dx x;)x

Bom vidla,kaj bo lunca napisala..ali pa mantis..mogoče.. :inocent:

Ja, in Lisbona sanjavo priljubljena :2src:, jaz pa nič x:Dx .

:palec: xyesx xppx

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...