klarus 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 100% glih ne, ko pa mam luno sam v 9. bajti, ne v 10 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 To je napisala/izjavila ena astrologinja..sem prebrala v reviji Obrazi... Tisti,ki imajo polno 10 .hišo..so itak najbolj priljubljeni..celo veliko zvezdnikov ma v 10.hiši sonce...Neki bi lahko bilo na tem... Upam,da bo lunca mal pokementirala..ona najbolj ve... Tudi jaz tole brala.In imam luno v deseti hiši - samo kaj ko je v devici - pol pa me malo nezaupljivo dela..sicer pa ja. Sem priljubljena v osnovi..vidim tole kako me je folk v glavnem vesel Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Mogoče še boš...priljubljena.. Sj nisi stara bica... Ma astrologinja je izjavila sam tisto za luno..da višje kot je v natalni karti bolj si priljubljen..tisto o polni 10.bajti in priljubljenosti sem jz drugje pobrala... Bom vidla,kaj bo lunca napisala..ali pa mantis..mogoče.. Jaz sem mnenja, da so precej priljubljeni ljudje z luno v 7 hiši (javnost), zato tudi največ ljudi na sceni, tako igralcev, politikov, ima tak položaj lune.Verjetno da položaj lune kaže, kje smo najbolj ranljivi in tam tudi precej vlagamo precej. Treba pa je pogledat položaj lune, kajti, če je ta natalno slabo aspektirana, ti tudi v 7 hiši ne pomaga kaj dosti, verjetno bo situacija čisto nasprotna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Mogoče še boš...priljubljena.. Sj nisi stara bica... Mogoče pa res nikoli ne veš....samo zelo težko verjamem...v vsakem primeru pa ne moremo sem polno 10. hišo gledat...aspekti in zopet aspekti so zelo pomembni... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Mogoče pa res nikoli ne veš....samo zelo težko verjamem...v vsakem primeru pa ne moremo sem polno 10. hišo gledat...aspekti in zopet aspekti so zelo pomembni... Včasih pa ugoden tranzit počasnega planeta, ki traja kar nekaj časa precej spremeni situacijo. Največkrat opažamo pri tranzitu plutona, ki totalno spremeni situaciji iz belega v črno in obratno, zato nikoli ne reci nikoli, lahko se situacija precej spremeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 To si pa skoz govorim nikoli ne reci nikoli pa še vedno to rečem...a to misliš če tranzit plutona pride potem v 10. hišo, če govoriva o tej situaciji??...moj se trenutno približuje asc... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 To si pa skoz govorim nikoli ne reci nikoli pa še vedno to rečem...a to misliš če tranzit plutona pride potem v 10. hišo, če govoriva o tej situaciji??...moj se trenutno približuje asc... Pluton čez ASC bo precej spremenil tebe samo, tvojo notranjost in zunanjost, ker pa je opozicija na DESC, bo posledično sprememba tudi na partnerskem področju, javnosti, zato, če npr. do zdaj ne bi bila priljubljena, bi se situacija zaradi plutona precej spremenila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 Ja pazite se vsi k me še ne poznate...ha ha ha...Drugače pa spremembe v sebi že močno čutim oz. si jih že močno želim. Upam, da bo šlo na boljše. Ali lahko z tranzitom Plutona na Asc postaneš tudi bolj privlačen..nek magnetizem? Ne vem pa kako lahko Pluton vpliva na zunanjost??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Ja pazite se vsi k me še ne poznate...ha ha ha...Drugače pa spremembe v sebi že močno čutim oz. si jih že močno želim. Upam, da bo šlo na boljše. Ali lahko z tranzitom Plutona na Asc postaneš tudi bolj privlačen..nek magnetizem? Ne vem pa kako lahko Pluton vpliva na zunanjost??? Po moje pluton močno deluje tako na notranjost in temu posredno tudi zunanjost. Pod njegovim vplivom se pobarvaš, spremeniš iz črne na blond xspremeniš določeno življenjsko filozofijo in zato se precej stvari okrog tebe spremeni. Istočasno ti mogoče niso več všeč ljudje okrog tebe, gledaš nanje drugače, mogoče celo zamenjaš partnerja, če ga nimaš, ga sigurno dobiš in podobno. Vse se precej navezuje na hišo, kjer natalno pluton je. Važno je tudi, kako je ASC natalno aspektiran. Precej ljudi, ki imajo to izkušnjo za sabo, večkrat omenijo pregovor, kar te uniči, te ojača in to pluton prav gotovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 pluton čez asc je prava žurka...same spremembe...in to nonstop še sam ne dojemaš kaj se dogaja...kaj šele okolica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Žurka za tiste, ki imajo radi spremembe.... Lunca glede barvanja no ta faza je pa pr men že celo desetletje tko, da edin če bom še na roza ali pa zeleno probala, ker druge so pa v glavnem že bile. Partnerja pa tud ne bi rada menjala sploh zato, ker je super poleg tega bi se pa rada ustalila. Drugač pa mi je ta narava Plutona dobro poznana saj je sovladar mojega znamenja tko da vem kakšni so to ekstremi in globine...Moram pa reč, da si zelo želim spremembe prijateljev, ker sem bila do zdaj že tokrat razočarana...no sej to pomen, da se moram jz spremenit...je pa tud res, da od njih zelo veliko pričakujem...Moj Pluton je natalno drugače v Tehtnici v 9.hiši, a to pomeni tudi kaj v zvezi s študijem in hkrati tujina...verjetno kakšna sprememba študija...to mi pa res ne bi škodl... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Moj Pluton je natalno drugače v Tehtnici v 9.hiši, a to pomeni tudi kaj v zvezi s študijem in hkrati tujina...verjetno kakšna sprememba študija...to mi pa res ne bi škodl... Po moje predstavlja tak položaj precej spremenjeno filozofijo, religijo, višji študij, ni nujno, da tisti za v okvir, bolj življensko mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Sej me tud te za okvir nikol preveč zanimal niso, če ne bi že zdavnaj diplomo naredila... Hvala Lunca Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Sej me tud te za okvir nikol preveč zanimal niso, če ne bi že zdavnaj diplomo naredila... Hvala Lunca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 (popravljeno) Moj asendent (ribi) ima trigon z Plutonom v 8. hiši v škorpijonu in sekstil z Neptunom v 10. hiši v kozorogu in le ta je v kozorogu v konjukciji še z Saturnom in Uranom. Kaj potem pri meni pomeni, ko imam natalnega vladarja 8. hiše in škorpijona Plutona ravnu tu? Popravljeno 30. marec 2007 -> Optimist 10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Če luna predstavlja našo mamo v natalnem horoskopu ,aspekti lune pa med drugim tudi naš odnos z njo...me zanima tale aspekt--LUNA konjukcija URAN(uran je vladar moje natalne karte ,oba z luno pa sta v škropijonu -luna na koncu 8.hiše,uran na začetku 9.hiše).Oddaljena sta le 7. stopinj... Tale aspekt se mi zdi,da je najbolj težek v moji natalni karti..poleg..luna kvadrat saturn,saturn opozicija ascedent in luna opozicija venera... Trenutno,ko se TURAN približuje mojemu N SOncu...občutim v sebi toliko nemira...toliko trenja..konfliktov in vsega negativnega... :xx!: Pa da ne govorim o pomanjkanju energije zaradi opozicije med Tsaturnom in Nmarsom..... Lunca,kdaj bo boljš??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 Če luna predstavlja našo mamo v natalnem horoskopu ,aspekti lune pa med drugim tudi naš odnos z njo...me zanima tale aspekt--LUNA konjukcija URAN(uran je vladar moje natalne karte ,oba z luno pa sta v škropijonu -luna na koncu 8.hiše,uran na začetku 9.hiše).Oddaljena sta le 7. stopinj... Tale aspekt se mi zdi,da je najbolj težek v moji natalni karti..poleg..luna kvadrat saturn,saturn opozicija ascedent in luna opozicija venera...Trenutno,ko se TURAN približuje mojemu N SOncu...občutim v sebi toliko nemira...toliko trenja..konfliktov in vsega negativnega... :xx!: Pa da ne govorim o pomanjkanju energije zaradi opozicije med Tsaturnom in Nmarsom.....Lunca,kdaj bo boljš??? Sprašuješ me, kdaj bo boljš? Seveda bo, kmalu, že precej boljš bo, ko uran neha sekat na sonce in prinašat tisti zoprni notranji nemir.Zanima te tudi, kaj predstavlja konjukcija med luno in uranom. To so čustva, ki jih precej hitro spreminjaš, tudi ta konjukcija se precejkrat nanaša na odnos do mame, mamina čustva do nas, mogoče bolj nemirno, frfrasto, malo drugačno mamo in ker je luna še v slabem aspektu s saturnom, mogoče to vpliva na bolj zatežen oz. bolj hladen odnos do nje ali obratno. Opozicija lune in venere kaže, da čustveno moraš biti resnično čisto fit, da ti ne nagaja pri tvojih čustvih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Sprašuješ me, kdaj bo boljš? Seveda bo, kmalu, že precej boljš bo, ko uran neha sekat na sonce in prinašat tisti zoprni notranji nemir. upam,da res kmal...ker šele v sredini maja pride T uran na moje N sonce... :xx!: Drugač pa sj ni vsak dan tk hudo..včasih sem bolj,včasih manj nemirna... Zanima te tudi, kaj predstavlja konjukcija med luno in uranom. To so čustva, ki jih precej hitro spreminjaš, tudi ta konjukcija se precejkrat nanaša na odnos do mame, mamina čustva do nas, mogoče bolj nemirno, frfrasto, malo drugačno mamo in ker je luna še v slabem aspektu s saturnom, mogoče to vpliva na bolj zatežen oz. bolj hladen odnos do nje ali obratno. Opozicija lune in venere kaže, da čustveno moraš biti resnično čisto fit, da ti ne nagaja pri tvojih čustvih. Ja,moja mama je res drugačna-tipična vodnarka...izstopa iz množice...definitivno.. Najin odnos ni hladen ali zatežen...je zelo prijateljski...Je pa res,da v otroštvu tega ni bilo...drugače sem jo vidla kot zdaj in drugače čutla.. A veš lunca..moja sestra ma pa na luni marsa in neptuna...No neptun in mars sta v konjukciji z njeno luno ,mars je od njene lune oddaljen 2 stopinji,neptun pa 8 stopinj....Po sončnem znamenju je pa kozoroginja..sam sploh ni tipična kozoroginja...napadalna je full(mars) in hitro pade pod vpliv drugih ,veliko sanja in tudi laže rada(neptun).Večkrat mi deluje kot kaka ribica,nikoli pa kot kozoroginja... Ali sestra zaradi teh dveh planetov v kojukciji z njeno luno doživlja mamo drugače kot jz oz.jo je doživljala drugače??Njena luna tvori same lepe aspekte...samo z jupitrom tvori kvadrat...??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 A veš lunca..moja sestra ma pa na luni marsa in neptuna...No neptun in mars sta v konjukciji z njeno luno ,mars je od njene lune oddaljen 2 stopinji,neptun pa 8 stopinj....Po sončnem znamenju je pa kozoroginja..sam sploh ni tipična kozoroginja...napadalna je full(mars) in hitro pade pod vpliv drugih ,veliko sanja in tudi laže rada(neptun). Mogoče tista konjukcija neptuna z marsom malo omili vpliv marsa na luno, sicer bi se ful kregala z mamo, oz. ženskami osebami, kajti mars v konjukciji z luno bi bil zelo prepirljiv, tako pa mogoče vpliv neptuna vzame marsu precej energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 a ni tud pomembno, v ketrem znamenju je pri materi hiša otrok moja mama ma 7. hišo v kozorogu, js sem pa drugi otrok.....najin odnos je..no kozorogovski....sej se mama rade, sam na neku skupno valovno dolžino pa res ne znama pridet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 a ni tud pomembno, v ketrem znamenju je pri materi hiša otrok moja mama ma 7. hišo v kozorogu, js sem pa drugi otrok.....najin odnos je..no kozorogovski....sej se mama rade, sam na neku skupno valovno dolžino pa res ne znama pridet Resen, drgač pa precej odgovoren odnos, kozorogova hiša je zodiakalno deseta, starševska, zato tolk bolj eno odstojanje, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 lunca..ne morem te citirat.. sestra se res full krega z mamo .. pa tud nasplošno ma v službi vedno težave z sodelavkami... drugače pa je v večini brez energije,je zelo počasna in veliko spi... Jz jo sploh ne štekam..tolk mlada..pa čist brez energije.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 drugače pa je v večini brez energije,je zelo počasna in veliko spi... Jz jo sploh ne štekam..tolk mlada..pa čist brez energije.. Mogoče je to odvisno tudi od tranzitov in progresivne karte, nekaj pa se vid že iz natala sigurno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Lunca...v karmični povezavi sem brala ,da je kao pri teh zadevah full pomemben tudi (med ostalim)vertex,kako je aspektiran s partnerjevimi planeti...itd.... Kaj pa drugače,v natalni karti posameznika??Jz ga imam v 7.hiši v devici ,na 7 stopinj device in tvori sextil z luno(8.hiša) in opozicijo z merkurjem(1.hiša)?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Lunca...v karmični povezavi sem brala ,da je kao pri teh zadevah full pomemben tudi (med ostalim)vertex,kako je aspektiran s partnerjevimi planeti...itd.... Tega pa jaz kar spustim, .Tudi Dupor in boljši astrologi niso dajali preveč poudarka na te točke, sicer se zgubiš v tej poplavi, zaenkrat glej natalne planete, solar, tranzite in progresije. Primerjalno med dvema vzemi kombin, pa bo podatkov čist zadost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.