Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

:palec: no,pol ga bom pa jz tud spustila. x;)x Itak mi ni preveč pri srcu...ma čudno ime.. :xx!: x:)x

:palec: Hvala!!

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

:palec: no,pol ga bom pa jz tud spustila. x;)x Itak mi ni preveč pri srcu...ma čudno ime.. :xx!: x:)x

x;)x :palec: Kar počas v breg Lisbona, stvari, vsaj tiste, ki so precej pomembne, se sčasoma odkrivajo, takrat, ko si čist pripravljena na to.

:palec: Res je, počasi se daleč pride... x^x x:)x

Če sam primerjam moje znanje astrologije zdaj in par let nazaj...opazim full velik napredek... :2src:

:palec: Velik znanja mi je dal ravno LNF..oz.Lunca in Mantis..oz..vsi sodelujoči v temi astrologija..Pa neki sem tud sama zbrskala x^x x:Dx ...Sam vidim,da sem vbistvu šele na začetku...

Mam pa veliko veselja do učenja astrologije..tako,da planiram tudi ,da se jeseni vpišem v malo šolo astrologije. x;)x

:palec: Hvala vsem.. xsrcx

Richard Bach

:palec: Res je, počasi se daleč pride... x^x x:)x

Če sam primerjam moje znanje astrologije zdaj in par let nazaj...opazim full velik napredek... :2src:

:palec: Velik znanja mi je dal ravno LNF..oz.Lunca in Mantis..oz..vsi sodelujoči v temi astrologija..Pa neki sem tud sama zbrskala x^x x:Dx ...Sam vidim,da sem vbistvu šele na začetku...

Mam pa veliko veselja do učenja astrologije..tako,da planiram tudi ,da se jeseni vpišem v malo šolo astrologije. x;)x

:palec: :palec: Hvala, res pa je, da ni naključij. Vse pride ob pravem času, sračamo prave ljudi, gremo na prava predavanja in podobno. Uran enačijo z astrologijo, zato izkoristi konjukcijo urana na sonce za učenje, takrat ti bo šlo kot bi ti s trahtarjem vlival v glavo, boš videla. Ob določenih tranzitih nam gre učenje oz. interpretacija drugače od rok. x;)x

kaj pomeni, če je od nekoga nat sob+nce na moje s. vozlu x?x :inocent:

..zlo mocna povezava... on ti bo "osvetlil" spiritualno gledano primarni namen tvoje inkarnacije... drugac je pa vpliv tvojega sev. vozla na njeg sonce tut zanj pozitiven(nekako tako kot ce bi mu jupitra pripeljala na sonce)... kakorokoli ze... povezava je mocna in jo je pogosto mogoce zaznat v sinastrijah zakoncev(sonce ali luna enega na vozelni osi drugega)... tut povezave vertexov sploh niso tako nepomembe in so prav tako(podobno kot sonceA konj. luna B; ali sonceA ali lunaA na midpointu sonce/lunaB in se par drugih) ene bistvenih... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kako komentirate s karmičnega vidika severni vozelj osebe A na ascendentu osebe B in hkrati Luna osebe A na descendentu osebe B? Oseba B pa ima severni vozelj na descendentu osebe A. x?x xrolleyesx

:palec: x;)x To je precej pomembna veza, bila sta v močnem stiku (mož, žena ali mama), ker pa ima še oseba B tak pokazatelj, sta bila verjetno enkrat že par, mogoče samo zamenjane vloge. x;)x

Ali je zelo pomembna hiša oz.znamenje v katerem je vladar ascedenta?

Pri men je vladar ascedenta(uran) v škorpijonu ,kjer mam tud luno .Luna in uran sta v konjukciji,uran je v 9.hiši ,luna pa na zadnjih stopinjah 8.hiše!!

Namreč opažam ,da imam kr dost značilnosti škorpijona...čeprav res zadnje čase pri meni najbolj prevladujejo značilnosti vodnarja...samo tako nasplošno sem kr škropijonovska...(skrivnostna,mogoče na trenutke pretirano samouničevalna,obsedena,globoka,intezivna,zvesta ..sam ljubusumna pa nisem več...) :vragec: x:Ix

Sigurno k temu pripomore poleg lune v škropijonu še vladar ascedenta v ta istem znamenju??

Richard Bach

Ok, sem malo pogledal in imam naslednje vprašanje: Kako se pri zahodni astrologiji upošteva precesija zemeljske osi?

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona

Djotish sem si zapomnila po smešnih imenih za planete. x:Dx

A. P. Kezele se pri nas ukvarja s tem ... Sem brala Veličastnega Saturna, pa Maitreyo. :palec:

Djotish sem si zapomnila po smešnih imenih za planete. x:Dx

A. P. Kezele se pri nas ukvarja s tem ... Sem brala Veličastnega Saturna, pa Maitreyo. :palec:

xDDx Sem se malo začel zanimati za astrologijo, pa sem takoj naletel na problem. Sta namreč dve vrsti očitno. :o|o: x:Dx Vedska in zahodna. Preden se začnem resno kaj poglabljati bi hotel vedeti, katera je prava. Sem prebral, da vedska upošteva precesijo, zahodna pa ne...Bi pa rad še od koga to slišal.

Tale Kezel pa je, če se ne motim, napisal tisti knjigi kot romana, jaz bi pa rabil kaj bolj učbeniškega.

Guest mačona

Maitreya je res roman, a skozi celo zgodbo lepo opiše posamezne planete (z vsemi njihovimi hecnimi poimenovanji, drugačnimi kot v tradicionalni zahodni astrologiji) in njihovo simboliko ...

Po moje je djotish bolj kompleksen, zahteva več razumevanja, poglobitve (ne da črnim ali omalovažujem zahodno astrologijo, samo ta nam je pač bližje ...)

Glede bolj učbeniške literature pa ti ne znam pomagati, a če se ne motim, je ravno Kezele napisal tudi nekaj v tej smeri in celo tečaje ima v Mariboru (vsaj tako je navedeno v Maitreyi).

Maitreya je res roman, a skozi celo zgodbo lepo opiše posamezne planete (z vsemi njihovimi hecnimi poimenovanji, drugačnimi kot v tradicionalni zahodni astrologiji) in njihovo simboliko ...

Po moje je djotish bolj kompleksen, zahteva več razumevanja, poglobitve (ne da črnim ali omalovažujem zahodno astrologijo, samo ta nam je pač bližje ...)

Glede bolj učbeniške literature pa ti ne znam pomagati, a če se ne motim, je ravno Kezele napisal tudi nekaj v tej smeri in celo tečaje ima v Mariboru (vsaj tako je navedeno v Maitreyi).

Hvala, se bom pozanimal.

Medtem pa razglabljam o precesiji in se mi dozdeva, da bi hitro ugotovili ali je pomembna ali ne, če bi vedel ali gre pri astrologiji za dejansko sevanje zvezd (konstelacij) ali pa je pomemben samo prostor relativno na Zemljo. A kdo ve?

men je samsič reku, da sčasoma dobimo lastnosti znamenja, kjer je vladar asc xnckrivx

o super....pol bom sam še bolj intenziven sco....... :vragec: x:Dx x;)x

xDDx Sem se malo začel zanimati za astrologijo, pa sem takoj naletel na problem. Sta namreč dve vrsti očitno. :o|o: x:Dx Vedska in zahodna. Preden se začnem resno kaj poglabljati bi hotel vedeti, katera je prava. Sem prebral, da vedska upošteva precesijo, zahodna pa ne...Bi pa rad še od koga to slišal.

ne moreš vedet katera je prava....lahko pa sprobaš obe varianti, pa si ustvariš lastno mnenje.......mogoče ti bo bolj sedla ena al pa druga.......js čist u nulo ne podpišem ne za eno, ne za drugo, ker se mi po preverjanjih povsod kažejo odstopanja (v stilu kaj naj bi se mi v nekem obdobju dogajalo/po teoriji/, pa se mi v bistvu ni/v praksi/).......zmer mamo še nekaj maneverskega prostora v katerem lahko stvari spreminjamo....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kako točno to misliš? Sčasoma, misliš z leti? xrolleyesx
xyesx

o super....pol bom sam še bolj intenziven sco....... :vragec: x:Dx x;)x

zakaj pa misliš, da sem taka riba x:o)x x:Dx xrolleyesx

sonce in venera v ribji bajti...vladar asc pa v ribih...kaj češ še lepšega :vragec: x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Kako točno to misliš? Sčasoma, misliš z leti? xrolleyesx

Asc. imam v kozorogu, Saturn je v raku, oh ne, že zdaj ne prenašam nihanja razpoloženja in muhavosti, najsi bo moje ali od drugih, upam, da ne bom postala preveč podobna rakom. Preveč so tečni, muhavi in zelooo pristranski. :xx!: :vragec: Pristranskosti pa sploh ne toleriram.

Ti Klarus pa vedno bolj ribja, ne? x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...