Antoninus 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ne moreš vedet katera je prava....lahko pa sprobaš obe varianti, pa si ustvariš lastno mnenje.......mogoče ti bo bolj sedla ena al pa druga.......js čist u nulo ne podpišem ne za eno, ne za drugo, ker se mi po preverjanjih povsod kažejo odstopanja (v stilu kaj naj bi se mi v nekem obdobju dogajalo/po teoriji/, pa se mi v bistvu ni/v praksi/).......zmer mamo še nekaj maneverskega prostora v katerem lahko stvari spreminjamo....... Bom za začetek ostal pri tahodni, že zato ker je tisto, kar sem doslej izvedel o natalni karti zame približno 80% pravilno. Si bi pa dal izdelati še karto po jyotishu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Asc. imam v kozorogu, Saturn je v raku, oh ne, že zdaj ne prenašam nihanja razpoloženja in muhavosti, najsi bo moje ali od drugih, upam, da ne bom postala preveč podobna rakom. Preveč so tečni, muhavi in zelooo pristranski. :xx!: Pristranskosti pa sploh ne toleriram.Ti Klarus pa vedno bolj ribja, ne? cela riba sem ratala js mam tud saturna v raku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 men je samsič reku, da sčasoma dobimo lastnosti znamenja, kjer je vladar asc skor rajš vidim, da ne asc. kozu Saturn pa v vagi :OO!: Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Lunca...prosim..pokomentiraj. Če prav razmišljam.. Ker imam veliko planetov (3)v 1.hiši,moram veliko delati na sebi.Moram spoznati svoje jedro,kdo pravzaprav sem.To tudi pomeni izražen ego.Najprej morem zadovoljiti svoje potrebe in interese,če hočem potem le te posredovati partnerju.Nisem odvisna od partnerja in nikoli ne bom copata.Odvisni od partnerstva so velikokrat ljudje z veliko planeti v 7.hiši.Baje je vladar 7.hiše pokazatelj poroke.Pri men je to sonce in je v 1.hiši,dobro aspektirano.Sonce trigon uran,sonce kojukcija merkur in sonce kvadrat neptun.5.hiša pa je pokazatelj ljubezenskih vez in potomstva..Je prazna.Vladar pa je merkur,ki je v 1.hiši..Je tudi v trigonu z luno,kar je zelo pomembno,saj je luna naklonjena tako ljubezni kot otrokom.Je še v trigonu z uranom,konjukciji z soncem,ter kvadratom z neptunom...ker sta oba vladarja v 1.hiši..lahko sklepam,da bom kljub tečnemu saturnu v 7.hiši(ki je tudi zelo slabo aspektiran)srečno poročena..Mogoče se bo to zgodilo malo pozneje,sam se bo... Moram zadovoljiti vse svoje potrebe in interese in končno najti svoje bistvo....Mal bluzim... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 skor rajš vidim, da ne asc. kozu Saturn pa v vagi :OO!: vaga je pa čist kul (mogoč zato ker mam 3 planete notr ) Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 vaga je pa čist kul (mogoč zato ker mam 3 planete notr ) 4 planeti v vagi značajsko mi vaga ne ustreza preveč ... en kup enga tehtanja pa neodločenosti Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 4 planeti v vagi značajsko mi vaga ne ustreza preveč ... en kup enga tehtanja pa neodločenosti pol pa kozla vun potegn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 pol pa kozla vun potegn maš res zdejle bo zadnji cajt, da zbudim rogatga Da ne bom čist off topic kaj nej bi to pomenilo, če mam tri (al celo 4, zdejle ne vem točn) planete v 9. hiši a niso to potovanja Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 hehe, pol sn pa vedno bolj kozl, pje Jaz tud. Venera v kozorogu, v 3. bajti. Tvori pa same fajn aspekte... Pa še eno vprašanje: kaj potem verjetno postane poudarek tud na tisti hiši, kjer stoji vladar asc? Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Še eno začetniško vprašanje. Zakaj so v enih kartah hiše razporejene enakomerno in v drugih ne? Samo ne recite, da je tudi znotraj zahodne astrologije veliko načinov. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Še eno začetniško vprašanje. Zakaj so v enih kartah hiše razporejene enakomerno in v drugih ne? Samo ne recite, da je tudi znotraj zahodne astrologije veliko načinov. Mislim, da že vem. Hvala Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Še eno začetniško vprašanje. Zakaj so v enih kartah hiše razporejene enakomerno in v drugih ne? Samo ne recite, da je tudi znotraj zahodne astrologije veliko načinov. Res je , Placidus in Koch sta najbolj razširjena sistema Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 hehe, no pol pa sn še zapečkarski kozl, kaj če baba lepšega Zvestoba do groba! Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 kaj pa pomeni, če od nekoga luna pade točno na moj mc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 kaj pa pomeni, če od nekoga luna pade točno na moj mc Poglej še vladarja MC, sicer pa je precej možnosti karmične veze, mogoče eden drugemu celo eden od staršev, nekoč, nekje, mogoče vloge zamenjane, ne glej leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 obe mama luni v devici, obe mama saturna v raku v 8. hišivladar mc-ja mam v tehnici 11. hiša, ona ga ima v 8. hiši, rakobe imama mc v devici gre se za mojo nečakinjo...ki mi je tako podobna..vizualno, da noben ne verjame da sem sam tetaše sestra pravi, da če nebi vedla, da je to njen otrok...da bi ga men pripisala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 To je precej pomembna veza, bila sta v močnem stiku (mož, žena ali mama), ker pa ima še oseba B tak pokazatelj, sta bila verjetno enkrat že par, mogoče samo zamenjane vloge. Lunca, kaj bi lahko karmično pomenil severni vozelj ene osebe na ascendentu druge? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 ali res položaj lune nakazuje spol v prejšnjem življenju? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 Lep pozdrav lunca, v zadnjih 4 dneh bi se skoraj trikrat zaletela,in sedaj me zanima kaj je vzrok temu in koliko casa bo se trajalo? racunala sem tranzite, ampak ne vem kaj naj bi tako vplivalo- ce sploh kaj od tega, zato te lepo prosim ce lahko nahitro pokukas ce kaj od tega izstopa?( Vem da je veliko podatkov) danes 22.10VENUS Ses.Square VENUS -0,4 degrees VENUS Ses.Square SATURN -0,4 degrees VENUS Opposite NEPTUNE -0,6 degrees VENUS Trine PLUTO 0,1 degrees VENUS Conjunct P. OF F. -0,5 degrees NEPTUNE Square MARS 0,7 degrees PLUTO Quincunx CHIRON -0,4 degrees N. NODE Conjunct SUN 0,2 degrees N. NODE Square URANUS 0,6 degrees ASC S.Sextile MARS -0,4 degrees MC Quincunx MOON -0,7 degrees CHIRON Conjunct VENUS 0,7 degrees CHIRON Square SATURN 0,7 degrees CHIRON S.Square NEPTUNE 0,6 degrees CHIRON Ses.Square P. OF F. 0,7 degrees ponedeljek 18.10 SUN Trine SUN -0,3 degrees SUN Quincunx URANUS 0,2 degrees SUN S.Square CHIRON -0,1 degrees VENUS Sextile ASC -0,9 degrees VENUS Opposite MC -0,5 degrees MARS Sextile MERCURY 0,6 degrees MARS Trine JUPITER 0,4 degrees JUPITER Opposite N. NODE -0,3 degrees SATURN Square MARS -0,2 degrees SATURN Ses.Square JUPITER 0,4 degrees MOON Ses.Square PLUTO -0,5 degrees ASC Square MOON 0,4 degrees MC Trine VENUS -0,2 degrees MC S.Sextile SATURN -0,1 degrees nedelja SUN Square VENUS -0,5 degrees SUN Opposite SATURN -0,4 degrees SUN Ses.Square NEPTUNE -0,6 degrees SUN S.Square P. OF F. -0,5 degrees MERCURY Opposite MARS 0,4 degrees MARS Square ASC 0,2 degrees MARS S.Sextile MC 0,7 degrees URANUS Ses.Square PLUTO -0,9 degrees NEPTUNE Square MARS 0,7 degrees PLUTO Quincunx CHIRON -0,4 degrees MOON S.Sextile VENUS -0,3 degrees MOON Sextile SATURN -0,3 degrees N. NODE Conjunct SUN 0,1 degrees N. NODE Square URANUS 0,5 degrees MC Quincunx SUN 1,0 degrees MC Sextile N. NODE -0,8 degrees CHIRON Conjunct VENUS 0,7 degrees CHIRON Square SATURN 0,8 degrees CHIRON S.Square NEPTUNE 0,6 degrees CHIRON Ses.Square P. OF F. 0,7 degrees Hvala!!! Ribica:) - mi se ni ratal dobit nazaj gesla in starega nicka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ali je zelo pomembna hiša oz.znamenje v katerem je vladar ascedenta?Pri men je vladar ascedenta(uran) v škorpijonu ,kjer mam tud luno .Luna in uran sta v konjukciji,uran je v 9.hiši ,luna pa na zadnjih stopinjah 8.hiše!!Namreč opažam ,da imam kr dost značilnosti škorpijona...čeprav res zadnje čase pri meni najbolj prevladujejo značilnosti vodnarja...samo tako nasplošno sem kr škropijonovska...(skrivnostna,mogoče na trenutke pretirano samouničevalna,obsedena,globoka,intezivna,zvesta ..sam ljubusumna pa nisem več...) Sigurno k temu pripomore poleg lune v škropijonu še vladar ascedenta v ta istem znamenju?? Seveda je pomembno, kje je vladar ASC. Spraševala si, če imaš kaj potenciala za astrologijo. Seveda, to kaže položaj urana-astrologija v deveti hiši (višja filozofija). Luna v tesni konjukciji v škorpionu ti pa daje še nekaj intuicije, zato je to fajn pozicija prav za to, zato kar korajžno naprej. Lunca...prosim..pokomentiraj. Če prav razmišljam.. Ker imam veliko planetov (3)v 1.hiši,moram veliko delati na sebi.Moram spoznati svoje jedro,kdo pravzaprav sem.To tudi pomeni izražen ego.Najprej morem zadovoljiti svoje potrebe in interese,če hočem potem le te posredovati partnerju.Nisem odvisna od partnerja in nikoli ne bom copata.Odvisni od partnerstva so velikokrat ljudje z veliko planeti v 7.hiši.Baje je vladar 7.hiše pokazatelj poroke.Pri men je to sonce in je v 1.hiši,dobro aspektirano.Sonce trigon uran,sonce kojukcija merkur in sonce kvadrat neptun.5.hiša pa je pokazatelj ljubezenskih vez in potomstva..Je prazna.Vladar pa je merkur,ki je v 1.hiši..Je tudi v trigonu z luno,kar je zelo pomembno,saj je luna naklonjena tako ljubezni kot otrokom.Je še v trigonu z uranom,konjukciji z soncem,ter kvadratom z neptunom...ker sta oba vladarja v 1.hiši..lahko sklepam,da bom kljub tečnemu saturnu v 7.hiši(ki je tudi zelo slabo aspektiran)srečno poročena..Mogoče se bo to zgodilo malo pozneje,sam se bo... Moram zadovoljiti vse svoje potrebe in interese in končno najti svoje bistvo.... Prav razmišljaš, vedno je pomembna tista najbolj zasedena hiša. Sonce v prvi hiši je dober režiser, da ti vse to rata, lepo je aspektiran z uranom (učenje astrologije in še pokazatelj, da se verjetno z moškim ne boš razšla na brzaka), samo malo preveč idealiziraš ljubezen. Saturn v sedmi hiši nakazuje, da želiš perfekcionistično partnersko vezo in jo boš tudi dobila. Poglej še, kako je saturn aspektiran. V moji karti, ki je precej, oz. zelo podobna tvoji (saturn v 7 hiši, sonce v prvi, uran pa v peti (tvoj v 9 hiši), je saturn prinesel precej zrelega partnerja (razlika v letih), vendar se je veza po 20 letih prekinila, nato spet ponovno dobila takega, ki sem si ga želela. Ob izgubi oz. propadli vezi pa precej napreduješ na osebni ravni, kajti sonce želi prav to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Lunca...100x hvala za tole..Jz sem pa šele zdjle opazla. Pri ljubezni res vse preveč idealiziram,in močno hrepenim po perfekcionistični partnerski zvezi. Saturn ni preveč dobro aspektiran:saturn kvadrat uransaturn trigon neptunsaturn sextil plutonsaturn opozicija ASCluna kvadrat saturn Praviš,da imaš podobno karto kot jaz.. fajn... Veš jz si tudi želim zelo zrelega,resnega in starejšega partnerja.Vem kaj hočem in srčno upam,da bom tudi to dobila..tako kot ti... Seveda ,ko bo prišel čas...Zgleda ,da morem bit kr potrpežljiva na tem področju..in tudi sem.. Sedaj sem zvedla še nekaj novega(saj veš kje )o moji natalni karti..Kako zelo pomebna so ta vrinjena znamenja ...Pri men je to znamenje ribi in device.Pač baje,da imam ta dva znamenja prikrita,vendar zelo močna.... odražata pa se bolj kot notranje delovanje skozi zadeve teh dveh hiš(1. in 7.). Recimo 1.hiša jaz...nazven delujem res bolj vodnarsko..sam v sebi pa res čutim te ribje energije.. V 7.hiši -partnerstva -je pa res ,da vse preveč analiziram,predalčkam in podobno...pa preveč rada planiram in imam vse pod kontrolo..spontanosti ne poznam. ma sj ne vem več... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Veš jz si tudi želim zelo zrelega,resnega in starejšega partnerja.Vem kaj hočem in srčno upam,da bom tudi to dobila..tako kot ti... Seveda ,ko bo prišel čas...Zgleda ,da morem bit kr potrpežljiva na tem področju..in tudi sem.. Glede na leta, si že ful veliko dojela v primerjavi z nekimi precej starejšimi osebami, zato me zate ne skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Glede na leta, si že ful veliko dojela v primerjavi z nekimi precej starejšimi osebami, zato me zate ne skrbi. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 a se da mogoč komu pogledat (če se da sploh ), če je zdej primeren čas za iskanje službe zame 21. 11. 1980, 11:05, Kranj tenkju Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 a se da mogoč komu pogledat (če se da sploh ), če je zdej primeren čas za iskanje službe zame 21. 11. 1980, 11:05, Kranj Do konca maja je bil precej zatežen kvadrat saturna na točko MC (kariera, služba), do konca avgusta pa uran, planet sprememb , v lepem trigonu na MC (natalno imaš pa urana v 10 hiši), zato se lahko nadejaš v tem času kakšne službe, kr tko na brzaka. Tak aspekt se ponovno ponovi od februarja do marca 2008. Omenim naj še jupitra, ki bo marca 2008 na MC, zato služba bo. Je pa potrebno opazovat, kaj ti bo prinesel jupiter na ASC marca meseca 2008? Nekatere so takrat ful optimistične, druge noseče, boš povedala, za kaj se boš odločila ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.