ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 iiii, hvala lunca fajn tole ... pol je blo pa čist fajn, da se nism neki trudla še z iskanjem šihta zdejle pa zalaufamo, k je seminarska pod streho Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Azeleja 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Pozdravljeni! Kaj pomeni takšen položaj planeta,težave ali kaj drugega?... 5.hiša Kozorog 22°47`54 Luna v Vodnarju 21°00`56 v 5.hiši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Pozdravljeni!Kaj pomeni takšen položaj planeta,težave ali kaj drugega?... 5.hiša Kozorog 22°47`54 Luna v Vodnarju 21°00`56 v 5.hiši Luna v vodnarju v peti hiši kaže, da so tvoja čustva precej nekonvencionalna, odprta, svobodna in tako čutiš, oz. doživljaš tudi ljubezen, oz. kasneje odnos do svojih otrok. Znala boš biti precej prijateljska v ljubezni. Kaj pomeni, če se ti prične peta hiša(hiša otrok, ljubezni, hobijev) v peti hiši? To pomeni, da želiš precej resen odnos do vsega naštetega, kajti vladar tvoje pete hiše je hladi saturn, zato tudi poglej kje saturn je in kakšne aspekte tvori. Od teh dveh naštetih podatkov ne morem reči nič, samo to, da je luna 30 stopinj na vrh pete hiše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 kaj pa pomeni, če od nekoga asc pade na moj mars Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 Da ti je všeč oz. da si mu ti všeč. Pa dvomim, da bi konkretno asc kaj imel veliko opraviti. Raje glej kako se kaj tvoja pa njegova luna štekata, tudi za marsa je fino, če si kakšen dober aspekt tvorita, nenazadnje pa je fajn, če njegov mars mara tvojo venero.Kemija pa ponavadi itak naredi svoje... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Azeleja 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 Lunca, hvala za napisano in sem potem šla še pogledati kje je moj Saturn in kakšne aspekte tvori...Bi lepo prosila za razlago. Hvala! Saturn v Levu v 11.hiši Saturn kvadrat Uran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Zanima me nekaj. Kako se lahko v natalu vidi, ali bo neka oseba imela precej ponesrečenih nosečnosti. Ali izvenmaterične, ali da plod odmre..je tole kakšna opozicija s plutonom? Ker ko meni jupiter povozil luno, ki v konj. s plutonom bila izvenmaterična. Tako, da je vsak negativni askpekt med luno in plutonom zdajle pri meni kriv za takšno smolo..se motim? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2007 Saturn v Levu v 11.hiši Saturn kvadrat Uran...zajebano... enormna potreba po ljubezni in pozornosti(never enough) v konfliktu s potrebo po svobodi... zdaj naj te pa ljudje razumejo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Lunca, hvala za napisano in sem potem šla še pogledati kje je moj Saturn in kakšne aspekte tvori...Bi lepo prosila za razlago. Hvala! Saturn v Levu v 11.hiši Saturn kvadrat Uran Sam aspekt prinaša trmasto uveljavljane svoje volje, hlad. Tudi psihično napetost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 20. junij 2007 Prijavi Deli 20. junij 2007 Eno vprašanje za astrologe. Kako je pri raznih programih upoštevan DST (daylight saving time). Sem preizkusil en program in ga upošteva korektno, vendar za sedanji čas. Ko sem se rodil jaz, je bilo stanje drugačno, česar program ni zaznal. Kako je s tem na Luninem netu? Oziroma kako veste, da je program s katerim ste računali vašo natalno karto pravilno upošteval čas rojstva? Ps. Ali ima kdo astrološki program, kjer si sam nastaviš ayanamso? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ps. Ali ima kdo astrološki program, kjer si sam nastaviš ayanamso? Primerjala sem izračun na janusu, astro.com in luninem netu, se poklapa čist, to pomeni, da je točno. Ps. Ali ima kdo astrološki program, kjer si sam nastaviš ayanamso? Primerjala sem izračun na janusu, astro.com in luninem netu, se poklapa čist, to pomeni, da je točno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Zanima me nekaj. Kako se lahko v natalu vidi, ali bo neka oseba imela precej ponesrečenih nosečnosti. Ali izvenmaterične, ali da plod odmre..je tole kakšna opozicija s plutonom? Ker ko meni jupiter povozil luno, ki v konj. s plutonom bila izvenmaterična. Tako, da je vsak negativni askpekt med luno in plutonom zdajle pri meni kriv za takšno smolo..se motim? Za več spontanih splavov včasih pripisujemo aspekt marsa z luno (močne krvavitve), več možnosti, če sta našteta planeta v peti hiši (lahko tudi progresije ali solar). Konjukcija lune in plutona je sigurno povzročila silen čustven izbruh, jupiter, ki prinaša več, lahko stvari tudi zaostri, ker je odvisno, kako je v natalu aspektiran. Tudi tranzit slabega planeta preko 6 hiše v slabem aspektu s soncem ali vladarjem pete hiše je tudi en pokazatelj več za kakšen spontan splav. Rekla bi, da je možnosti ogromno, sigurno je potrebno pogledat celotno karte in vse tranzite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Za več spontanih splavov včasih pripisujemo aspekt marsa z luno (močne krvavitve), več možnosti, če sta našteta planeta v peti hiši (lahko tudi progresije ali solar). Konjukcija lune in plutona je sigurno povzročila silen čustven izbruh, jupiter, ki prinaša več, lahko stvari tudi zaostri, ker je odvisno, kako je v natalu aspektiran. Tudi tranzit slabega planeta preko 6 hiše v slabem aspektu s soncem ali vladarjem pete hiše je tudi en pokazatelj več za kakšen spontan splav. Rekla bi, da je možnosti ogromno, sigurno je potrebno pogledat celotno karte in vse tranzite.Kaj pa to, jaz mam Urana na Asc in Jupitra tudi, pa sem bila rojena s carskim rezom in porod nasploh ni bil lahek, a je to to? Faaak, pa Luno konj. Mars imam, a bom izkrvavela, če bom kdaj rodila, oz. bom kar splavila? (pa še Mars je vladar 5. hiše).Ne ne ne, tu vam jaz točno povem scenarij!Ker imam Luno kvadrat Pluton, bom živčna in besna na dete, kaj zdaj hoče ven, pusti me, mama bi spala in bom od samega besa si trebuh raztrgala in začela krvaveti ... To me bo spravilo v tako paniko, da bom padla s postelje in se vsa polomila (Luna kvadrat Saturn). Ampak vedno je treba izkati nek izhod in za to bo poskrbel Luna trigon Jupiter aspekt, da bom kljub vsem nezgodam ohranila optimizem in ostala živa. *** Antoninus, za tvoje vprašanje nimam ideje, sorry ... Pitaj znalce .. Pa saj ti je Lunca odgovorila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2007 ...DST upostevajo vsi boljsi programi... Solar Fire, Astromatrix itd......s solarfire-jem lahko pretvarjas iz tropicnega v sidericni zodiak po mili volji... ne mores pa kar sam dolociti ajanamše... po pravici povedano-mi tut ni jasno zakaj bi to potreboval... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 ...DST upostevajo vsi boljsi programi... Solar Fire, Astromatrix itd......s solarfire-jem lahko pretvarjas iz tropicnega v sidericni zodiak po mili volji... ne mores pa kar sam dolociti ajanamše... po pravici povedano-mi tut ni jasno zakaj bi to potreboval...Ta dva programa se najbržn dobi na netu zastonj a pač? saj je problem DST-ja rešen,če lahko sam nastaviš pas od Greenwicha. Že verjamem, da vsi program pokažejo isto. Lahko da imajo privzeto, kot da imamo v Slo že od nekdaj DST...ajanamšo bipotreboval zato, ker mogoče Lahiri ajanams ni najbolj točna...še kalkuliram. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2007 ..v solarfireju mas tut Fagan-Allen, DeLuce itd... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Venera v II. hisiPovezanost podrocja venere ( nakit, moda, kosmetika, roze, igrace, likovne dobrine likovnost, musicni instrumenti) in denarja: s njihovo pomocjo in okusa oseba izboljsa svoj materialni polozaj. rahla Zapravljivost zaradi vpliva marsa. tole sem našla v eni temi in sem kopirala... Hmmm...mam nenormalno željo že kr lep čas,da bi šla na kak tečaj ličenja ..(skrita želja:postat vizažistka..)Potem men tale venera v 2.hiši daje tolk interesa za kozmetiko,ličenje...Baje mam smisel .. In dober okus ..... Pa vpliv marsa se tud čuti,ker je moja druga hiša v ovnu..Nenormalno veliko zapravim za kozmetiko in podobne zadeve...Sploh se ne morem kontrolirat..Edina kontrola je izogibanje takim trgovinam . Vladar 8. in 3. hiše je venera.. Venera kojukcija južni vozelvenera sextil mars(1.hiša)venera trigon neptun(10.hiša) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. junij 2007 Prijavi Deli 23. junij 2007 V astrologiji so pojmi lepota, harmonija, ljubezen, umetnost in okus vezani na planet Venera. Ta se lahko nahaja v enem od dvanajstih astroloških znamenj, ki določajo osnovne teme izražanja. S psihološkega vidika predstavlja Venera arhetip, to je »organ duše«, ki izhaja iz kolektivnega nezavednega in obstaja v vsakem posamezniku, ne glede na okolje, čas, kulturo, raso ali civilizacijo. Iz tega sledi, da v vsakem posamezniku obstaja naravno pogojen občutek za lepoto, harmonijo in ljubezen, čeprav se te lastnosti izražajo zelo specifično. Venera v Ovnu je nagnjena k ognjeviti ljubezni, ki lahko kmalu splahni. Venera v Biku ljubi strastno in čutno ter ostaja dolgo časa v razmerju, Venera v Dvojčkih pa ljubi ljudi, ki so pametni, zgovorni in intelektualni. Venera v Raku je zelo občutljiva, intimna in družinska, njena ljubezen pa gre lahko tudi skozi želodec. Venera v Levu je nagnjena k romantičnemu dvorjenju in ponosnemu izražanju graciozne ljubezni. Venera v Devici svoje ljubezenske občutke preveč analizira, zato izgubi velik del naravnosti in spontanosti. Venera v Tehtnici ljubi z izrazitim slogom, šarmantnostjo in privlačnostjo, Venera v Škorpijonu doživlja ljubezen preveč intenzivno, pogosto pa tudi pregloboko, zato neredko zaide v resne težave. Venera v Strelcu ljubi idealistično, zato lahko prehitro zajadra v neperspektivne odnose, Venera v Kozorogu ljubi tiste ljudi, ki so avtoriteta in imajo primerno visok družbeni status. Venera v Vodnarju je do vseh prijateljska, vendar se težko odloči, kdo je njen pravi partner. Venera v Ribah pa ljubi takrat, ko začuti v potencialnem partnerju subtilnost, prefinjenost in mistično naravnanost. Iz revije O osebnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 24. junij 2007 Prijavi Deli 24. junij 2007 Venera v Biku ljubi strastno in čutno ter ostaja dolgo časa v razmerju, Iz revije O osebnosti. Vse napisano sicer drži samo načelno, precej je odvisno od samih aspektov, npr venera v biku sigurno ne ostaja dolgo, če je kvadrirana z vseh koncev od plutona, lune, saturna. Prej ali slej veza poči. Mogoče čutnost do ene osebe ostaja prisotna dalj časa, vendar razmerje pa je le stvar dveh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Venera v II. hisiPovezanost podrocja venere ( nakit, moda, kosmetika, roze, igrace, likovne dobrine likovnost, musicni instrumenti) in denarja: s njihovo pomocjo in okusa oseba izboljsa svoj materialni polozaj. rahla Zapravljivost zaradi vpliva marsa. tole sem našla v eni temi in sem kopirala...Hmmm...mam nenormalno željo že kr lep čas,da bi šla na kak tečaj ličenja ..(skrita želja:postat vizažistka..)Potem men tale venera v 2.hiši daje tolk interesa za kozmetiko,ličenje...Baje mam smisel .. In dober okus ..... Rishiji pravijo, da se pazi ekstravagantnih navad in dragih hobijev. (Če je tvoja venera še vedno v 2. po zamiku, seveda) Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Venera v Levu je nagnjena k romantičnemu dvorjenju in ponosnemu izražanju graciozne ljubezni.Taka Venera rada blesti in rada ima nakit, modo.Baje, da sem zato obiskovala srednjo kozmetično, ker je moja Venera v 9. hiši .. pa v trigonu z Neptunom - ljubezen do barv! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 Naj mi kdo pove kaj o tem chartu .. Pa 12. hiša ni tako slaba ... Ma ful enih možnosti in skoncentriranega talenta, ampak kdo ve, če se mu bo dalo matrati ...http://shrani.si/files/natal12uxd.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Lunca: Ali je pomembno med katerima planetoma se nahajata sonce in luna?Nekje sem zasledila ,da naj bi blo pomembno... Jz mam luno ravno med uranom in plutonom...kar je kr strašljivo po eni strani... Sam na srečo tvori konjukcijo samo uran z luno,pluton pa ne... Sonce ,pa je med merkurjem in venero... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Lunca: Ali je pomembno med katerima planetoma se nahajata sonce in luna?Nekje sem zasledila ,da naj bi blo pomembno... Jz mam luno ravno med uranom in plutonom...kar je kr strašljivo po eni strani... Sam na srečo tvori konjukcijo samo uran z luno,pluton pa ne... Sonce ,pa je med merkurjem in venero... Sonce je režiser karte in lahko rečem v dobri družbi, no precej boljši, kot je luna. Luna v konjukciji z uranom prinaša precej notranjega nemira, precej menja čustvena razpoloženja. Mogoče nanjo še deluje pluton, če je v konjukciji z uranom, da je obarvana z dvema različnima energijama? Vse se odraža samo na podzavestnem nivoju. Poglej pa le tudi kakšno boljšo povezavo lune s kakšnim planetom in to precej omili situacijo, nikoli ne glejte samo ene konjukcije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Kaj pa, če se Sonce nahaja med Venero in Merkurjem? Pa Mars mam "ujet" med Luno in Venero. Pa še najbolj zanimiva stvar - MC mam točno med Merkurjem in Soncem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.