Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

kaj pa 8°tako imenovana hudičeva stopinja x?x

mal me matra firbec, ker imam 3 planete(jupiter, saturn, neptun) na teh stopinjah

8. stopinja nakazuje ogromno moč (med drugim). Interpretacija te stopinje(tudi ostalih) je odvisna od

znamenja v katerem se stopinja nahaja.Seveda zajema plutonske energije.

Recimo, da ima nekdo osebni planet na 7. ali 8.stopinji Kozoroga lahko rečemo, da se mu dogajajo 'stvari' nad katerimi nima prave kontrole in je najbolje,da deluje spontano, brez prisile ( zvezda Facies- bes)

Vsekakor so stopinje pri interpretaciji natalne(ali drugih) karte zelo važne.

Manjši info:

Verjetno vas bo zanimalo in boste hitro čekirali xDDx stopinjo, na kateri se nahaja vrh 7. hiše. Govori o trenutku vaše poroke.Kako se boste ( smo se) počutili tisti hip, ko smo sklepali zakonsko zvezo. Vsekakor pa mora biti datum rojstva, se pravi vrhovi hiš, natančni do minute.

Kako smo se( se boste) počutili ko boste šli prvi dan, prvič, na delovno mesto kaže stopinja,ki se nahaja čisto na vrhu 6. hiše...

x:)x

........ x:px

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Ja, Samson23 ima prav, hudičeva stopinja je 18-a. 8.stopinja je škorpijonska stopinja, ki ima precej plutonovske energije, vendar nima s hudičem nič skupnega. x;)x

:eek:

Moje sonce je na 18-i stopinji ,celo v 1.hiši.

Kaj to pomeni??Da imam hudičevo energijo???

x?x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

V natalni karti imam 4 retrogradne planete, ( mars, uran, neptun, pluton), če upoštevam severni lunin vozel 5. Retrograden je tudi dispozitor Horoskopa, ( če sem prav določila), Mars.

Zanima me ali se ta retrogradnost upošteva tudi pri dispozitorju ali samo pri planetu, ki je pač retrograden.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

...jao babe... sej vam je boljs, da clovk nic ne pove... tle mal manj da ne jokate... jaz mam tut mars-a na 18. (device) pa nic ne jamram... se mi zdi da to ni nic tazga. tam pac je... kako se bom z njim spopadel je pa drugo...

dan poroke... 19. bika... jah plesalo se bo k pr norcih... (sploh se ker mam tut luno na 7. stopinji device...)... I wanna dance.... :palec: :palec: :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

mam tri planete na 14 stopinji, mars (kozl), ssaturn (lev) in pluton (vaga).

kje so kake trazlage za pomen stopinj na netu?

Na netu nisem zasledila razlage stopinj, to krasno razlagata Imširagić in Nikola Stojanović v svojih knjiga. 14.stopinja je bikova stopinja, zato je precej pod domeno bika in vladarice venere.

V natalni karti imam 4 retrogradne planete, ( mars, uran, neptun, pluton), če upoštevam severni lunin vozel 5. Retrograden je tudi dispozitor Horoskopa, ( če sem prav določila), Mars.

Zanima me ali se ta retrogradnost upošteva tudi pri dispozitorju ali samo pri planetu, ki je pač retrograden.

Kot si naštela imaš vse štiri planete retro, mars je dispozitor in je tud med njimi. Sicer pa so uran, neptun in pluton v večini kart retrogradni, to je pri zelo počasnih planetih precejkrat. No letos je mars precej časa retro, vidiš ,da pleše iz dvojčka v raka in v raku bo še do februarja.

dan poroke... 19. bika... jah plesalo se bo k pr norcih... (sploh se ker mam tut luno na 7. stopinji device...)... I wanna dance.... :palec: :palec: :palec:

:wOOt: ....samsič....a kr oženu se boš....?....čestitke :palec: pa sej jih dobiš 19.bika še enkrat.... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: ....samsič....a kr oženu se boš....?....čestitke :palec:

jah... enkrat... mogoce pa res... :inocent: :inocent: x:o)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

teh knjig nisem zasledil v naših knjižnicah

kje so?

..jah to bo treba pa mal mosnjicek razvezat... mal poglej pod Aleksandar Imširagić al pa Nikola Stojanović po netu...

Frank Zappa

Guest Mačona

aaa, retro planeti. Merkur ... je kar kul, sploh ker ga mam v Tehtnici, ker je vladar Sonca in v 10. hiši. bo nekaj s tega. nekega dne me čisto mogoče potegne v študij psihologije ali kaj podobnega. aha, plus tega sem imela do zdaj celo življenje v progresijah retro Merkurja. pred kratkim se je pa začel premikati direktno in še čez MC bo šel v bližnji ali daljnji prihodnosti, ne vem natanko ... xDDx

Venera ... pač živiš s tem, saj mam pa drugače lepo aspektirano, tako da ni krize. pa še Luno mam lepo aspektirano ... trigon Jupiter in Uran .... tako da ... ni, da ni ... x:Dx

Mačona živ,

retro planete jemlji kot, da gre za planet v 12. hiši. Vem, da se na astrologijo toliko spoznaš, da boš razvozlala

kar pač želiš razvozlati.

S progresijami je pa tako, da v primeru, da dogodek ni opisan v natalu se tudi v progresijah ne bo dogodil.

V primeru, da ti R. Merkur v natalu govori pa je trenutek, ko se v progresijah obrača iz R. v D. gibanje, zelo važen.Takrat

se, karkoli že je, stoposto spremeni. Na bolje ponavadi, saj stopiš iz 12. hiše na plano, kjer imaš več razgleda s tem pa

se poveča možnost za določene odločitve.

Dodano malo kasneje:)

Spomnila sem se, da je R.Merkur sign. za tračanje. Ne vem kako imaš aspektiranega vendar, bodi pripravljena na opravljivce.

Tiste, za hrbtom, seveda.

Srečno :palec:

Ne, ne, tri knjige so bile okrog 60€.

Cena je taka v Beogradu, pri nas so verjetno dražje.

pri nas so drazje... no saj cene s5 niso nevemkako visoke... sam jih niti ni najlazje dobiti...

Imširagić je se vedno dost ugoden...

Stojanović je pa v Srbiji dokaj ugoden, ce pa narocis iz tujine pa kar lepo zasoli cene...

..najboljse je da reces komu ki gre kaj v beograd, da ti jih spotoma prnese... najcenejse...

...so jih meli pa vcasih tudi v Konzorciju, sam ocitno ni sla ta scena kaj prevec v promet, ker jih nimajo vec...

Frank Zappa

Guest Mačona
Mačona živ,

retro planete jemlji kot, da gre za planet v 12. hiši. Vem, da se na astrologijo toliko spoznaš, da boš razvozlala

kar pač želiš razvozlati.

S progresijami je pa tako, da v primeru, da dogodek ni opisan v natalu se tudi v progresijah ne bo dogodil.

V primeru, da ti R. Merkur v natalu govori pa je trenutek, ko se v progresijah obrača iz R. v D. gibanje, zelo važen.Takrat

se, karkoli že je, stoposto spremeni. Na bolje ponavadi, saj stopiš iz 12. hiše na plano, kjer imaš več razgleda s tem pa

se poveča možnost za določene odločitve.

Dodano malo kasneje:)

Spomnila sem se, da je R.Merkur sign. za tračanje. Ne vem kako imaš aspektiranega vendar, bodi pripravljena na opravljivce.

Tiste, za hrbtom, seveda.

Srečno :palec:

želela sem si (sprva) "razvozlati" le, od kod moje zanimanje za psihologijo, astrologijo in podobne vede, ampak to je v bistvu lahko pojasiti.

mislim, da spremembe Merkurjevega gibanja v progresijah in R v D nikakor ne gre zanemariti. tudi če ne bi imela v natalu Merkurja položenega kot ga imam (sekstil Jupiter, Uran in Asc, sekstil Severni vozel - omenjam, ker sama dajem velik poudarek SV v 7. hiši; ter žal kvadrat Neptun v 1. hiši - ta kvadrat z Neptunom bi lahko pojasnil tista opravljanja za hrbtom) ... no, v glavnem, v tranzitu bo zdaj Pluton kvadrat Merkur in ne dvomim, da se bo marsikaj spremenilo. na bolje. čeprav bo sprva in vmes stokrat še tak drek. važno, da se očisti. saj to pa Pluton itak dela. čeprav v kvadratu. jaz se kvadratov in Plutona ne bojim. najbolj zoprn mi je v bistvu Neptun. bi ga kar skenslala.

..najboljse je da reces komu ki gre kaj v beograd, da ti jih spotoma prnese... najcenejse...

:palec: Najboljš varianta, pri nas jih nekateri prodajajo precej dražje, kupili pa so jih po yugo cenah, zato na izletu po BG skočite še v knjigarno.

želela sem si (sprva) "razvozlati" le, od kod moje zanimanje za psihologijo, astrologijo in podobne vede, ampak to je v bistvu lahko pojasiti.

mislim, da spremembe Merkurjevega gibanja v progresijah in R v D nikakor ne gre zanemariti. tudi če ne bi imela v natalu Merkurja položenega kot ga imam (sekstil Jupiter, Uran in Asc, sekstil Severni vozel - omenjam, ker sama dajem velik poudarek SV v 7. hiši; ter žal kvadrat Neptun v 1. hiši - ta kvadrat z Neptunom bi lahko pojasnil tista opravljanja za hrbtom) ... no, v glavnem, v tranzitu bo zdaj Pluton kvadrat Merkur in ne dvomim, da se bo marsikaj spremenilo. na bolje. čeprav bo sprva in vmes stokrat še tak drek. važno, da se očisti. saj to pa Pluton itak dela. čeprav v kvadratu. jaz se kvadratov in Plutona ne bojim. najbolj zoprn mi je v bistvu Neptun. bi ga kar skenslala.

Torej krasno položen Merkur. Seveda se ti bo veliko stvari spremenilo na bolje

takoj ko se, če se že ni, obrnil iz R. v D. gibanje. Saj je R vedno preteklost (12. hiša) in šele z obračanjem v D.gibanje, se prične tudi prihodnost.

Progresije so važne predvsem zato ker preko njih vidimo kako znamo spreminjati(v nezavednem) vzrorce našega življenja. Svojo usodo krojimo ravno na način progresij.

Srečno! :palec:

Guest Mačona
Torej krasno položen Merkur. Seveda se ti bo veliko stvari spremenilo na bolje

takoj ko se, če se že ni, obrnil iz R. v D. gibanje. Saj je R vedno preteklost (12. hiša) in šele z obračanjem v D.gibanje, se prične tudi prihodnost.

Progresije so važne predvsem zato ker preko njih vidimo kako znamo spreminjati(v nezavednem) vzrorce našega življenja. Svojo usodo krojimo ravno na način progresij.

Srečno! :palec:

xDDx

hvala xDDx :palec:

se je že obrnil, sem šla preverit in to točno ob koncu lanskega leta. je pa bila huda notranja stiska zaradi tega. :eek: ampak po dogodkih se kaže (uspeh na področju 9. hiše x;)x ) in tudi notranji občutek (povrnjena motivacija in samozaupanje), pravijo, da je vse kul. x:)x

spreminjati - progresije - Pluton bo pomagal zelo.

hvala. x;)x

thx za info o knjigah :vio:

:vragec:

astro knjige

Tkole Bobnar. Pokliči Lenko, živa zakladnica astro.knjig. Karkoli te zanima v primeru, da trenutno nima, bo dobila.

V glavnem pa komod povprašaš tudi na temle naslovu:

knjige-Srbija

sama sem jih nabavljala direktno od Imširagića, ob priliki njegovih predavanj v Ljubljani, vendar v cenah , ni dosti razlike.

Na tvojem mestu bi kontaktirala Lenko pa, da vidiš.

LP

Guest sstane
uau :eek:

ne vem s čim sem si zaslužil tak tretma, mi je kr nerodno :vio:

hvala lepa :palec:

x^x

Ti se pa glih na zvezde spoznaš xrolleyesx

thx za info o knjigah :vio:

Jh nič Bobnar, ko sem zagledala kisli obraz(ikonco) sem skoraj morala ukrepati v skladu s pravicami in dolžnostmi forumaša x:Dx

Članki na Kepler strani so dobri. Vsaj meni se zde. Boš videl ko boš(če) bral.

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...