Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 ...ne mores si cisto razjasniti oz. lahko preko tega da prineses zivljenje k astrologiji in ne obratno... ...drugace se v osnovi pogosto mamo oz. njen vpliv vidi tudi preko vozelno osi in aspektov nanjo-predvsem trdih... oceta pa preko stanja saturna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Eden od staršev je predtavljen v 4. hiši, drugi pa v 10.Na kakšen način si lahko razjasniš kdo je kdo? Pogledaš vladarja, vrh MC pade npr. v vodnarja, vladar uran je v škorpijonu, kar naj ne bi pomenilo, da je oče škorpijon, lahko bi bil precej spremenljiv,če pade vrh v kozoroga ( vladar saturn kaže precej resnega odgovornega, toda hladnega očeta, ki bi bil lahko tudi devica.Če je v natalu saturn v 4 hiši lahko čuti otrok, da eden od staršev manjka ob njegovem odraščanju, pogledat je potrebo spet vladarja. Povej kaj so tvoji starši po horoskopu, bova razvozlali, kdo je kdo v tvojih hišah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 ...naceloma naj bi veljalo: stars istega spola kot jaz-MC; stars nasprotnega spola kot jaz-IC......ne velja pa vedno... jaz imam denimo zanimiv primer:...MC na 4. (rakovi stopinji device) v exaktni konjunkciji z jupitrom in malo širši konj. z Luno na 7. st. device... kdo ugane kako je moji mami ime? Ja, res je-Marija...IC na 4. stopinji Ribe, dispozitor Neptun na 21.(strelčevski stopinji) strelca... očetu je ime DUŠAn... haha.. pr men se to noro poklopi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 ...pizda, tvoja mat je pa sam pol mesca mlajsa od Bill-a Gates-a... jupiter-pluton na regulusu v sextilu z MC-jem(In neptunom tam gori)... s cem se pa ona ukvarja-poklicno??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 ..jap... zelo fine... ...a vidis to je pa tista stvar ki se ne vidi iz charta... NIVO, do kerga je lastnik horoskopa prifural samega sebe oz. stopnja samorealizacije... ma mocno karto... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Jah ... to je res, ja. Tudi mene je prresenetilo, ko sem tole videla. Pa stelij v 10. hiši...jap in to v ŠKORPIJONU!!!!! tko da sploh ni nujno, da se enkrat ne bo odločila za spremembo in pokazala svetu vraga.......ko je po prvih dveh ameriskih demokratskih predvolitvah zmagal Barack Obama je znan ameriški astrolog rekel: "Nikoli ne odpiši človeka s stelijem v škorpijon(Hilary C.)"... in morm rect, da podobno velja tut za tvojo mami, pa se asc. v kozorogu v kvadratu s tocko pomladišča... strong... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 ..to se mi zdi redko uporabno-igrati se s temi tipi... meni malo povedo... vsekakor pa je zelo pomembno najti dominantno hemisfero, ker je to bistvena informacija na zacetku interpretacije... ja pa to s5 individualno... ce ti to kaj pove oz. pomaga-potem to uporabljaj... ce ne-ne... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2008 Luna konjukncija Neptun. Škoda, k nimam jaz kaj takega hehe....dej nehi ga srat... ce si pa cesa ne zelim je pa to zagotovo luna v aspektu z neptunom... sploh trdem aspektu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 In ja, v natalu imam r. saturna v 4. hiši. No saturn je oče in vladar njegovega ASC je saturn, zato sigurno predstavlja ON 4.hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Eden od staršev je predtavljen v 4. hiši, drugi pa v 10.Na kakšen način si lahko razjasniš kdo je kdo? 4. hišo predstavlja tisti starš, tako se tudi interpretira, ki je dominantnejši. Kdo je to, boš vedela samo ti. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 4. hišo predstavlja tisti starš, tako se tudi interpretira, ki je dominantnejši. Kdo je to, boš vedela samo ti. LPzanimivo, js mam vrh 4. hiše v ribih in pri men je oče veliko bolj pomeben kot mama.....in ma tudi sonce v ribih Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Hvala lunca in hvala čveka, da se trudita tukaj z mano. Aja, pa samson tudi. Ti samo študiraj, tko se začne, najprej pri svoji karti, potem karte sorodnikov, drugih in po primerih, tko se boš naučila največ. Joj kako je zdaj to bolj enostavno s pomočjo interneta, kot pred kakšnimi 20 leti, ko je bila astrologija precej tabu, brez prave literature, interneta, prepuščeni sami sebi in knjigam, ki so se dobile samo v Srbiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Viš sej to me je zmedlo.Meni se zdi, da je mama dominantnejša od očeta. Zato si ne znam interpretirat. :) Mah saj ni važno zdaj. Nazaj k osnovam. Hvala lunca in hvala čveka, da se trudita tukaj z mano. Aja, pa samson tudi. saj je zlo simpl.V primeru, da je mati dominantnejša, predstavlja 4. hišo prav ona. Morda še tole: Ribe niso ravno neka uboga bitjeca. Znajo pokazati tudi svojo močnejšo, ribjo, plat. Saj veš, da se ribicam tam, v prostranih morskih globinah, ni ravno lahko, ohraniti pri življenju. Potrebujejo iznajdljivost in moč.Je pa tole dobro vedeti tudi v zvezi z ostalo interpretacijo 4. hiše .A poznaš tole kratko interpretacijo za čas od rojstva do, recimo, 4. hiše?Najprej se rodimo (asc. oz. 1.hiša) , potem pričnemo s prehranjevanjem(2.hiša), klepetanjem (3.hiša) nato pričnemo spoznavati svojo okolico, opazujemo mamo, očeta, svoj dom...brate, sestre .... 4. hiša) Ja, internet. Kaj bi brez njega in astroloških programov LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 22. februar 2008 Prijavi Deli 22. februar 2008 Zanimiva razlaga...tazadna o 1. 2. 3. hišah kaj naprej pocnemo.. potemtakem..sm jst preskocila 7 his.. in zacela z 8 pa 9... vrstni red se mi nikakor ne sklada.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Zanimiva razlaga...tazadna o 1. 2. 3. hišah kaj naprej pocnemo.. potemtakem..sm jst preskocila 7 his.. in zacela z 8 pa 9... vrstni red se mi nikakor ne sklada.. Ko si bila še mala pikica se je aktivirala tvoja, natalno, 9. hiša in ostala aktivna vse do ascendenta, ko si se odločila pokukati na ta svet. Drugače pa: v 5.hiši otrok spoznava ljubezen svojih staršev, v 6.hiši prične opazovati kaj kdo počne, v 7. hiši papostaja malo bolj diplomatski,prifrigan, bi rekla .... zakaj misliš, da si to hišo preskočila? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Ko si bila še mala pikica se je aktivirala tvoja, natalno, 9. hiša in ostala aktivna vse do ascendenta, ko si se odločila pokukati na ta svet. Drugače pa: v 5.hiši otrok spoznava ljubezen svojih staršev, v 6.hiši prične opazovati kaj kdo počne, v 7. hiši papostaja malo bolj diplomatski,prifrigan, bi rekla .... zakaj misliš, da si to hišo preskočila? LP a zakaj.. ker.. sm ze ko sm bla mejhna..najprej pokazala lastnosti 8. hise in marsa k ga mam notr..od tega naprej je bla pol 9. jst cel zivljenje kazem samo lastnosti teh dveh his in planetov k jih mam notr.. nabutane..brez heca.. vse ostalo..ne cutm.Ne cutm, druzbe, ne cutm da sm mela oz mam ksno familijo al pa sorodnike..vedno cutm da sm samo jst , moja zavedanja, moje ustvarjalne lastnosti..predvidevam no.. nevem pa ce je to res..Krivec je moja 8 in 9 hisa. ce se mene uprasaMars v 8 Rak, v cudnih aspektih z plutom in lunoSonce,Venera,Vozel,Jupiter,Merkur,Crna luna-9.hisaSaTurn 10 hisa (MC) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 a zakaj.. ker.. sm ze ko sm bla mejhna..najprej pokazala lastnosti 8. hise in marsa k ga mam notr..od tega naprej je bla pol 9. jst cel zivljenje kazem samo lastnosti teh dveh his in planetov k jih mam notr.. nabutane..brez heca.. vse ostalo..ne cutm.Ne cutm, druzbe, ne cutm da sm mela oz mam ksno familijo al pa sorodnike..vedno cutm da sm samo jst , moja zavedanja, moje ustvarjalne lastnosti..predvidevam no.. nevem pa ce je to res..Krivec je moja 8 in 9 hisa. ce se mene uprasaMars v 8 Rak, v cudnih aspektih z plutom in lunoSonce,Venera,Vozel,Jupiter,Merkur,Crna luna-9.hisaSaTurn 10 hisa (MC) Kaže, da imaš povdarjeno 8. hišo. V vsakem od nas pa so energije vseh hiš. Od 1. d 12. Vsi imamo kakšno od hiš bolj povdarjeno kot drugo zato se tudi razlikujemo, sicer bi bili na tem svetu kloni, nekaj običajnega. Kako se odzivaš na druge povesta 1. in 7. hiša. Nikoli ne glej samo ene hiše. Če drugega ne, s 1. je povezana vsaka interpretacija.Tudi kar se odnosov tiče. Seveda je takoj za tem dobro pogledati Luno. Ti pa praviš, da je čudno aspektirana Saturn v 10 hiši je krasno položen tako, da nič stokanja, prosim Po vsej verjetnosti si šla iz ene v drugo inkarnacijo izredno hitro če vzameva, da 8. predstavlja smrt in 9. rojstvo. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 no vem vem.. Č.ve.ka.. sej mas prov.. samo a 1. in 7 povessta kako se odzivam na druge.. cak ce mam u prvi Neptun? kako se pol glasi odgovor? v 7 mam pa nc, pa dvojcka?-bi to pomenil "spremenljivo"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 no vem vem.. Č.ve.ka.. sej mas prov.. samo a 1. in 7 povessta kako se odzivam na druge.. cak ce mam u prvi Neptun? kako se pol glasi odgovor? v 7 mam pa nc, pa dvojcka?-bi to pomenil "spremenljivo"? ja, nekako takole: jaz (1. hiša) se odzivam na druge ljudi takole (7. hiša).Verjetno, v primeru, da je 1. hiša (vrh) v zn. Strelca, 7.hiša pa v Dvojčkih, kot si že omenila, spremeljivo, ja. Vedno glej vrhove hiš. Pri interpretaciji slednjega je prav, da pogledaš kam se je zatekel Jupiter, kakšne aspekte tam dela in kam se je zatekel Merkur( tudi aspekti)v povezavi s sovladarji obeh hiš v primeru, da 1. oz. 7. hiša nista izključno v omenjenih znamenjih.Neptun v 1. hiši pa seveda megli pogled na celotno sliko. Verjetno težko podat neko realno oceno o posamezniku. Potrebuješ več časa in energije, kar pa Dvojčkom ni ravno pisano na kožo. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 ja, nekako takole: jaz (1. hiša) se odzivam na druge ljudi takole (7. hiša).Verjetno, v primeru, da je 1. hiša (vrh) v zn. Strelca, 7.hiša pa v Dvojčkih, kot si že omenila, spremeljivo, ja. Vedno glej vrhove hiš. Pri interpretaciji slednjega je prav, da pogledaš kam se je zatekel Jupiter, kakšne aspekte tam dela in kam se je zatekel Merkur( tudi aspekti)v povezavi s sovladarji obeh hiš v primeru, da 1. oz. 7. hiša nista izključno v omenjenih znamenjih.Neptun v 1. hiši pa seveda megli pogled na celotno sliko. Verjetno težko podat neko realno oceno o posamezniku. Potrebuješ več časa in energije, kar pa Dvojčkom ni ravno pisano na kožo. LP hm glede odzivanja sm jst hitra in glede tud izrazanja,. se prevec..kar se tice odnosov, nimam problemov z odnosi..tko da bi jst mela ksne zavore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 Gledam chart ene osebe ... pa tele aspektne tvorbe uffffffff. kako je možno, da ima ena sama oseba vse to? T-Square Mer Ura Sat Sat Chi Mer Ura Sat Chi Plu Mon,Mar MC Chi Mer Ura Grand Trine Sat MC Asc Nep MC Asc Grand Cross Mer Ura Sat Chi Kite Sat MC Mer Asc Nep MC Mer Asc Kite Almost (1) Asc Sat MC Jup Asc Nep MC Jup Mystic Rectangle Mer,Jup Plu Nep MC ..lej to je tko k bi en moski reku, da je v skupini 100 zensk vseh 100 dobrih za pof***t in bi ti pol mislila, da je on govoril o izboru misic, v bistvu bi ble pa zanjga dobre tut une brez zob in s povesenimi joski do popka... kar hocm povedat je, da vecje orbise k vzames(nizja merila kot imas za aspekte) vec aspektov bos imel... ce si to na kaksnem od spletnih programckov risala pol jih po nekih "normalnih orbisih" zelo verjetno nima, tam jemljejo velik prevelke orbise... lahko pa jih ima... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 :cry: Jebemo, sovražim Urana v hiši zdravja ... kaj to zdej spet serje u p.m. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 No poznam karto, ko je tranzitni uran preko šeste hiše popravil zdravstveno sliko osebe, ki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 No poznam karto, ko je tranzitni uran preko šeste hiše popravil zdravstveno sliko osebe, kije imela prej precej slabo vitalnost in ji je uran-alternativa prinesel ozdravitev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Glejte kaj sem našla. Klikvažička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.