klarus 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Te čisto razumem...pa ko nekaj dojameš je tko, k da bi te nekaj razsvetlilo...kar kristalno jasno je vse...Veš vse kar si napisala je tako kot, da bi mene opisovala... Drugače smo pa vsi kompleksna bitja, le da se eni prej sprejmejo eni kasneje ali pa celo nikoli...Tebe bo pa s tem Uranom res odneslo oz. te je že v čisto drugi svet ja z uranom je žurka...se spomnem, kak je blo(ne vem kak je blo, ko mi je šel čez mars, sonce, venero, asc..ker se ne spomnem ) ko mi je šel čez jupitra....komi samo sebe dohajala trenutno pa čakam njegov prehod čez ic Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Verjetno je bilo kar hudo, če je šel čez vse te planete hkrati...Men se pa zdi, da me kar skoz nekaj meče, ker se mi zdi, da je v moji karti kar precej močan...včasih si rečem, da sem čist preveč Uranovska ... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Vrh 2. hiše je v Vodnarju, Uran pa je v Tehtnici v 9. hiši in tvori konj. s Soncem, merkurjem, Venero, Marsom. Vrh 11. hiše pa v Strelcu, Jupiter v Ribi v 2. hiši, tvori pa trikotnik s Soncem, konj. z Luno, kvadrat z Neptunom, inkonj. s Plutonom, sekstil Asc, trikotnik MC. En kup aspektov. Lunca, pokomentiraj. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Tebe bo pa s tem Uranom res odneslo oz. te je že v čisto drugi svet Skrajni čas je, da grem....spet srce ljubilo boSkrajni čas je, da grem.....v nove sanje. Lunco kopiram,ker je ne morem citirati...ne gre... No to ni nič čudnega, kar je na kvadrat, tolk bolj drži. Bo sigurno ena velka sprememba v vezi z moško osebo. Tak aspekt ponavadi doživimo v času 80 let enkrat, to pomeni v rolu leta in pol vsaj trikrat ekzaktno. Waw..se full grozljivo beree....1x v času 80 let...Pomeni enkrat v življenju???Ja..najboljš ,da doživiš takšen aspekt ,ko si star 60 ali 70 let... Torej leto 2008 /2009 je definitivno moje leto... x!x Vem in čutim...Se mi že fajn dogaja...orng fajn.. Solarni horoskop je začel delovati z marcem 2008 in bo držal do marca 2009.Kul.Kul.Kul.... Sonce je v natalcu vladar moje 7.hiše...uran pa vladar ASC.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Waw..se full grozljivo beree....1x v času 80 let...Pomeni enkrat v življenju???Ja..najboljš ,da doživiš takšen aspekt ,ko si star 60 ali 70 let... Torej leto 2008 /2009 je definitivno moje leto... x!x Vem in čutim...Se mi že fajn dogaja...orng fajn.. Solarni horoskop je začel delovati z marcem 2008 in bo držal do marca 2009.Kul.Kul.Kul.... Sonce je v natalcu vladar moje 7.hiše...uran pa vladar ASC.... Uran ima precej dolgo pot, da pride na natalno pozicijo urana, to pa je res okrog 80 leta. Ampak, če pride 1x v življenju na točno določeno točko, oz. planet, sigurno prinese precej sprememb na tem področju, zato ga je vredno izkoristiti. Sem vesela, če se ti dogaja fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Verjetno je bilo kar hudo, če je šel čez vse te planete hkrati...Men se pa zdi, da me kar skoz nekaj meče, ker se mi zdi, da je v moji karti kar precej močan...včasih si rečem, da sem čist preveč Uranovska ...men je pač šel uran in pluton in seveda ata saturn že čez to gužvo v otroštvu sam mam amnezijo za to obdobje je mel še neptun zraven prste Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 men je pač šel uran in pluton in seveda ata saturn že čez to gužvo v otroštvu sam mam amnezijo za to obdobje je mel še neptun zraven prste Točno, jaz sem določenega obdobja tranzita neptuna, sploh ne spomnim dobro, kar pa je mogoče dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Točno, jaz sem določenega obdobja tranzita neptuna, sploh ne spomnim dobro, kar pa je mogoče dobro. ja sej..pol ko pša si tak daleč(če seveda) pač pospucaš vse kar ti je neptun pometel pod predpražnik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 Točno, jaz sem določenega obdobja tranzita neptuna, sploh ne spomnim dobro, kar pa je mogoče dobro. veš kaj se pa meni občasno dogaja, da ne vem s katerim partnerjem sem kaj doživela...kar mešam stvari...to je prav čudno....po moje mi mal natalni Neptun v konj. z Merkujem mal nagaja vsake toliko časa... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 veš kaj se pa meni občasno dogaja, da ne vem s katerim partnerjem sem kaj doživela...kar mešam stvari...to je prav čudno....po moje mi mal natalni Neptun v konj. z Merkujem mal nagaja vsake toliko časa... krasno si opisala Neptuna v aspektu z Merkurjem Verjetno imaš tudi težave s koncentracijo.Aspekt prinaša tudi zmožnost branja sublimiranih sporočil. Pač nezavedno je nonstop vklopljeno. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 ha! jst tud, jst tud pa se ti dogaja kot sem napisala zgoraj ? Zanimivo se mi zdi branje omenjenih, sublimiranih, sporočil. (beremo jih skozi podzavest oz. nezavedno) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 veš kaj se pa meni občasno dogaja, da ne vem s katerim partnerjem sem kaj doživela...kar mešam stvari...to je prav čudno....po moje mi mal natalni Neptun v konj. z Merkujem mal nagaja vsake toliko časa... Fino je to Pinka, da veš kaj pomenik konjukcija neptuna in merkurja, ki večkrat lahko zamegli situacijo, jo nardi nejasno, zato pred važnimi odločitvami pri taki konjukciji upuštevaj še kakšno drugo mneje. Tudi v prometu je potrebno biti bolj pazljiv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Fino je to Pinka, da veš kaj pomenik konjukcija neptuna in merkurja, ki večkrat lahko zamegli situacijo, jo nardi nejasno, zato pred važnimi odločitvami pri taki konjukciji upuštevaj še kakšno drugo mneje. Tudi v prometu je potrebno biti bolj pazljiv.ne le, da je človek s takim aspektom občasno nejasen in zmeden v izražanju. dvomi vase. večkrat se tudi raje zanese na mnenje drugih ljudi, prepričan je, da drugi marsikaj znajo bolje kot on in raje molči ali čaka, kaj bodo drugi rekli. mogoče tudi o marsičem nima izdelanega mnenja.ja, tudi v prometu zmedenost, megla čez oči skoraj dobesedno.imam kvadrat ME/NE - 10./1. hiša. zdaj imam tranzitnega PL kv. nat. ME. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 no, kar se konjunkcije merkurja in neptuna tiče, se mi kakšne zamenjave kaj sem s kom doživela ne dogajajo....v 3h....mogoče kdaj megli kakšno situacijo v smislu komunikacije....do neke mere....ker pa je merkur na soncu, mam sonce na sumu, da vpliva kot "osvetljevalec" dogajanja in poskrbi tud za to, da so neverbalna sporočila vseeno točno sprejeta....vsaj z moje strani.....se mi pa kdaj zgodi, da koga vidim v lepši luči....al pa da se mi kakšna človeška zloba, totalna hladnost in neobčutljivost zdijo čist nedojemljivi in nemogoči....dokler na koncu ne skontam, da je na tem svetu mogoče tudi to..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 no, kar se konjunkcije merkurja in neptuna tiče, se mi kakšne zamenjave kaj sem s kom doživela ne dogajajo....v 3h....mogoče kdaj megli kakšno situacijo v smislu komunikacije Ja Amis, neptun v tretji daje včasih kakšna nerealna pričakovanja od drugih, sej na koncu spoznaš, ampak kar nekaj časa traja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 no, kar se konjunkcije merkurja in neptuna tiče, se mi kakšne zamenjave kaj sem s kom doživela ne dogajajo....v 3h....mogoče kdaj megli kakšno situacijo v smislu komunikacije Ja Amis, neptun v tretji daje včasih kakšna nerealna pričakovanja od drugih, sej na koncu spoznaš, ampak kar nekaj časa traja. ....jp, točno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Jst mam tole konjunkcijo v 7. hiši ... nerealna pričakovanja do partnerja he he. Juhej, to je/bo veselica. Ne bo tko hudo, tud moj položaj neptuna je v 7.hiši. Vse štima, dokler štima, to preverjeno, ampak možno pa je, da se je kdaj pa kdaj človek razočaran nad drugimi. Vse izbija šele pod težkimi aspekti s tem neptunom. Prej je lahko čarobno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 krasno si opisala Neptuna v aspektu z Merkurjem Verjetno imaš tudi težave s koncentracijo.Aspekt prinaša tudi zmožnost branja sublimiranih sporočil. Pač nezavedno je nonstop vklopljeno. Ja že od majhnega...hitro zaplavam...Res imam senzor za nezavedno pri drugih...jih berem kot odprto knjigo... Fino je to Pinka, da veš kaj pomenik konjukcija neptuna in merkurja, ki večkrat lahko zamegli situacijo, jo nardi nejasno, zato pred važnimi odločitvami pri taki konjukciji upuštevaj še kakšno drugo mneje. Tudi v prometu je potrebno biti bolj pazljiv. ja sej včasih kar preveč nepazljiva...se hitro zasanjam... Tole skozi podzavest se mi pa zdi, da je v zadnjem času precej poudarjeno.Kot da bi se lani enkrat prebudila in se tega začela malo zavedat. Mysti kok si to dobr napisala...jz isto ne le, da je človek s takim aspektom občasno nejasen in zmeden v izražanju. dvomi vase. večkrat se tudi raje zanese na mnenje drugih ljudi, prepričan je, da drugi marsikaj znajo bolje kot on in raje molči ali čaka, kaj bodo drugi rekli. mogoče tudi o marsičem nima izdelanega mnenja.ja, tudi v prometu zmedenost, megla čez oči skoraj dobesedno.imam kvadrat ME/NE - 10./1. hiša. zdaj imam tranzitnega PL kv. nat. ME. ja ja ja težko me kdo sploh šteka kaj hočem povedat...če je pa tok vsega v moji glavi pa ne vem kako vse vn dat :xx!: ja o veliko stvareh nimam mnenja vendar če si ga ustvarim me noben ne prepriča v nasprotno.... zmedenost v prometu je samo na trenutke...imam kar dinamično vožnjo in ne cincam.... al pa da se mi kakšna človeška zloba, totalna hladnost in neobčutljivost zdijo čist nedojemljivi in nemogoči....dokler na koncu ne skontam, da je na tem svetu mogoče tudi to..... To je pa zame najtežje sprejemljivo...s tem imam res zelo veliko težav...ne razumem in ne razumem... :xx!: Ne bo tko hudo, tud moj položaj neptuna je v 7.hiši. Vse štima, dokler štima, to preverjeno, ampak možno pa je, da se je kdaj pa kdaj človek razočaran nad drugimi. Vse izbija šele pod težkimi aspekti s tem neptunom. Prej je lahko čarobno. Ja čarobnost je pri nas neptunovcih precej prisotna...pa še kako se prepustimo vsem tem lepim občutkom - kar plavamo dokler nas ne vrže na trda realna tla...takrat je pa razočaranje toliko večje in bolj boleče...isto zgodba znova in znova...še dobro, da se tega vse bolj zavedam... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 probi neptuna na asc met...šele pol boš vidla, kaj je zasanjenost Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 probi neptuna na asc met...šele pol boš vidla, kaj je zasanjenost klarus jest ga mam zdej na ASC, nisem zasanjana, ampak zaspana in še budna verjetno precej sanjam, skušam pa izvlečt vsaj eno dobro stvar od tega neptuna, to pa je intuicija, ki je pri branju kart precej pomembna. Včasih vidiš nekaj, kar enostavno ne veš od kod, kar enostavno se pojavi ena definicija, ki zgleda drži, ampak je nisem naštudirala, hahahahhaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Ja čarobnost je pri nas neptunovcih precej prisotna...pa še kako se prepustimo vsem tem lepim občutkom - kar plavamo dokler nas ne vrže na trda realna tla...takrat je pa razočaranje toliko večje in bolj boleče...isto zgodba znova in znova...še dobro, da se tega vse bolj zavedam... Sej to, pristanek je trd, drugač je fajn filing teh mehkih energij, ampak vsaka pesem se enkrat spoje, zato gremo spet jovo na novo, sej dokler traja, traja. V vsak odnos je potrebno it odprt, sicer ne moreš niti dobit tistega, kar bi rad, vendar pa je treba računat tudi na padce, ki so sestavni del tega načrta, sploh, če imamo neptuna v 7.hiši. Če bi mi dal nekdo zbirat kam naj ga položim, bi še enkrat pristala na to pozicijo. Kar poglejmo, kako nejasen zna biti v kakšni drugi hiši, zato je najboljše, če je tle, kjer pride do razočaranja tudi pri tistih, ki tega položaja nimajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 klarus jest ga mam zdej na ASC, nisem zasanjana, ampak zaspana in še budna verjetno precej sanjam, skušam pa izvlečt vsaj eno dobro stvar od tega neptuna, to pa je intuicija, ki je pri branju kart precej pomembna. Včasih vidiš nekaj, kar enostavno ne veš od kod, kar enostavno se pojavi ena definicija, ki zgleda drži, ampak je nisem naštudirala, hahahahhaa.ja intuicija pa lafa sto na uro.....posebaj empatija neptun je že fejst planet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 O ja, to pa definitivno.Najhuje je to, da se pri meni to hudo razočaranje prenese na fizično sfero ... najprej depresija, nato fizična bolezen. To bi se morala naučiti ustaviti. Nujno. naučiti se ustavit to je zdej projekt ja Sej to, pristanek je trd, drugač je fajn filing teh mehkih energij, ampak vsaka pesem se enkrat spoje, zato gremo spet jovo na novo, sej dokler traja, traja. V vsak odnos je potrebno it odprt, sicer ne moreš niti dobit tistega, kar bi rad, vendar pa je treba računat tudi na padce, ki so sestavni del tega načrta, sploh, če imamo neptuna v 7.hiši. Če bi mi dal nekdo zbirat kam naj ga položim, bi še enkrat pristala na to pozicijo. Kar poglejmo, kako nejasen zna biti v kakšni drugi hiši, zato je najboljše, če je tle, kjer pride do razočaranja tudi pri tistih, ki tega položaja nimajo. Pr men je Neptunček res v nezavednem in to v 12. hiši... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Inteligentnost se gleda kje? V 3. in 9. hiši? Se gleda tudi 9., kot širši vpogled, višje izobraževanje itd.? Dobri tranziti merkurja (razum), neptuna (inspiracija, fantazija), uran (intuicija, konstruktivnost), saturn (koncentracija), venera (umetnost) in take povezave, vezana tudi seveda na 3 hišo, ker ji vlada merkur in v povezavi z višjo filozofijo (9 hiša) so dobra predispozicija za inteligenco.Za inteligenco je zelo veliko formul in ena izmed njih je tudi znajdenje v novi situaciji. Za kaj takega sploh ni potrebna izobrazba, zato ni nujno, da je inteligenten človek tudi izobražen, zato ni vedno nujno potrebno, da je vključena 3 in 9 hiša, pač pa dobri tranziti merkurja. Če pa je vse to našteto, potem imamo opravka z razgledanim in inteligentnim človekom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 dej še za mene poglej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.