Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

pa še v 6. hiši jo mam, ti šment. x:Dx

Svetujem, da si to ne razlagaš na ta način. Važno je, če ima kdo sonce, luno, ASC, DESC, IC, MC ali kakšen važen planet točno na 25 stopinji bika, torej na zvezdi algol. Algol je po značaju saturnovko in uranovska zvezda. Nakazuje nesreče (sploh grlo, glava), težavno psihično stanje, odvisnost od alkohola ali druga odvisnost.

Spet je pa potrebno pogledat, kako je to sonce, oz. planet, ki je na tej zločudni zvezdi, aspektiran, tako, da spet ne moremo metati vse v isti žakelj.

Deli na socialnih omrežjih

In 18° ni uredu stopinja, mamicu ji. ASC imam na 18° Dvojčka.

NIkola Stojanović opisije to zvezdo kot hudičevo stopinjo, mogoče pa tale slikca sovpada s tem ASC, so le energije podobne hudičku, vampirju. Saj veš kaj mislim, tele vampirske zobe gledam. x;)x

Marsikdo, ki je imel v karti kak planet, sploh ASC na tej stopinji in ni čutil takih svojih energij, je dal narediti rektifikacijo karte (nekak popravek), ker je možno, če ni ura pravilno vpisana, je premik ene stopinje precej hitro.

..no o temle sem govoril pri telih fixnih zvezdah... folk nima nic od njih razen fatalističnega strahu... kot sem že prej omenil za večino teh zvezd obstaja vsaj n+3 različnih interpretacij... Algol je ena redkih kjer so interpretacije precej složne... v večini primerov za Algol uporabljajo besede "Izgubiti glavo"... in fatalisti bodo seveda posegli po najslabši možnbi interpretaciji... čisto fizičnem obglavljenju... ampak to je samo eden od pomenov... npr. dr. Drnovšek je imel sonce na Algolu in ni bil obglavljen... v njegovem primeru je "izgubil glavo" tako, da se je proti koncu življenja obrnil precej na alternativo in duhovnost in precej zanemaril materialistični svet-kar je za povprečnega Slovenceljna pomenilo, da se mu je zmešalo(je izgubil glavo)... tako, da se ne šlepat na najslabše možne interpretacije... če to počnete pol astrologija ni za Vas, boljše da si najdete kakšen drug hobi od katerega se boste počutili dobro in vas ne bo paraliziral oz. Vam dajal alibi za nesrečo... kar ti ne pomaga ti škoduje... tko, da pri vsakem možnem položaju planetov se najprej vprašajte kaj VSE bi to lahko pomenilo in kako bi JAZ NA NAJBOLJ POZITIVEN MOŽEN NAČIN LAHKO ŽIVEL TO POSTAVITEV? Ostalo je izguba časa in samega sebe...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Imam Descendent na 24*30' Bika, fajn to x:o)x

vladarica venera ni slabo aspektirana, zato ne bo sile. Je pa venera v vodnarju na bikovi stopinji, kar pomeni, da to kar zdaj misliš o partnerstvu, ne bo nujno vedno tako. Uranovska venera precej spreminja svojo čustnost.

“CITAT(lunca @ 18. Apr 2008, 10:15)

Marsikdo, ki je imel v karti kak planet, sploh ASC na tej stopinji in ni čutil takih svojih energij, je dal narediti rektifikacijo karte (nekak popravek), ker je možno, če ni ura pravilno vpisana, je premik ene stopinje precej hitro.

Sem že razmišljala o tem, samo ne vem kdo/kje se to naredi in koliko bi me stalo.“

Indijec Pagaal Baba mi je že leta nazaj rekel, da je v svetu par astrologov, kateri so zmožni ugotovit

kdaj je “Duša“ - Življenje vstopilo v plod. In naredijo analize glede na ta vidik.

Kateri astrologi so to, ga takrat nisem vprašal.

Pagaal Baba je bil drugače poleg drugih “n – stvari“ znalec indijske astrologije. Govoril 16 jezikov,

… Ananta mislim, da je za "svetega norca" slišal, v kolikor ga ni osebno spoznal. Je pa bilo nekaj Slovencev v prijateljskih, bolj stalnih stikih z njim v 90. prejšnjega stoletja. Ko je bival svoj čas v Sloveniji po več mesecev skozi večletne razmike, večkrat. )

V zvezi s Kitajsko, Islamom, Krščanstvom, USA, Globalizmom, ... na primer je v zasebnem pogovoru podal zanimive poglede, pa še za nekaj drugih takrat aktualnih dogajanj,...

Z astrologijo konkretno se v SI ni ukvarjal. Bil je tu iz drugih razlogov... (pa tudi na povabilo prijateljev).

Ravno zato sem postala pozorna na tisto bedno samodestruktivno zvezdo, ker je točno na 2° Ovna. Samo itak dejansko ni ena izmed pomembnih in sem se odločila, da name ne vpliva. x:o)x

Dajete pa precej poudarka na stopinje, je tako?

js mam saturna na tej stopinji...pa s saturnom kr lepo shajam....no vedno bolj :2src:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mene je tud prvič zvil k sem vidla, da imam eno najbolj nesrečenih zvezd Unukalhai direkt na Soncu ampak se s tem ne obremenjuem več, ker zdaj na astrologijo gledam drugače. Toliko je stvari, ki jih je potrebno pogledat itd, da me to več sploh ne bremeni....je pa res, da so mi zvezde stalnice zelo zanimive in bi si enkrat rada vzela čas in jih malo bolje preučila ;)
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

V pogresijah imam Jupitra v 2. hiški, a to pomeni, da bom bogata? x:o)x

Progresivni jupiter v drugi hiši že malo več obeta kot sicer, vendar bi blo fino, če bi bil tudi dobro aspektiran. Bo pa precej časa v tvoji drugi hiši verjetno in enkrat sigurno pade v dober aspekt s kakšno natalno pozicijo katerega koli planeta, tako, da je možnost, da ti kaj prinese. Poglej pa, kako imaš jupiter aspektiran v natalu. Nikoli noben planet v progresijah, solarcu ne napoveduje nekaj, kar ni že v natalu nakazano.

Jaz sem trenutno ful firbčna in raziskujem. xcivx

Sej prov tako se največ naučiš...tud jz skoz neki firbcam ;)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Jupitra imam v natalu krasno aspektiranega: trigon z Luno in trigon z Venero (dnar x:Dx :inocent: ).

Oba trigona sta aplikativna.

To se boš kopala v denarju :palec:

Ne polagam kaj dosti na tile dve zvezdi, ki si jih navedla. Bolj težavna je npr. zvezda algol na 25 bika in če ima kdo tam pomembne točke ali planete, potem to že občuti, mogoče še ena bolj pomembna srečna pa je regulus na 25-26 leva, tej pravijo kraljevska zvezda, zato sonce na tej točki ima precej več možnosti, da zablesti, oz. uspe. Res pa morajo biti konjukcije precej točne, največ orbis do 1 stopinje.

Zanimivo. x:o)x

Moj jupiter je na 25 ' bika.V 3.hiši.Torej na isti stopinji kot zvezda Algol.

Tvori ta aspekt;

jupiter kvadrat mars(1.hiša)

Jupiter vlada 10.in 11.hiši.

Zdi se mi,da jupiter ni ravno pomemben planet v moji karti...

Vladar asc je uran,vladar sonca neptun,vladar lune pluton....

Saturn je tudi zelo pomemben..ker je na descedentu...

Ampak jupiter...

Lunca...kaj pa ti misliš? :irs:

Svetujem, da si to ne razlagaš na ta način. Važno je, če ima kdo sonce, luno, ASC, DESC, IC, MC ali kakšen važen planet točno na 25 stopinji bika, torej na zvezdi algol. Algol je po značaju saturnovko in uranovska zvezda. Nakazuje nesreče (sploh grlo, glava), težavno psihično stanje, odvisnost od alkohola ali druga odvisnost.

Spet je pa potrebno pogledat, kako je to sonce, oz. planet, ki je na tej zločudni zvezdi, aspektiran, tako, da spet ne moremo metati vse v isti žakelj.

Grlo in glava..??

Odvisnost od alkohola???O moj bog. x:px

Druge odvisnosti...??Možno je vse...samo odvisnost od alkohola pa res odpade.. x:o)x

Težavno psihično stanje???Kakor kdaj... x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

a pol bo kopanje sam napol.... :inocent: .... x:Dx x:o)x x;)x

sicer pa....u bistvu me je zanimalo, če se mogoče da komu nalimat podatke o stopinjah za te zvezde stalnice.....(sam zato, da vam lohk pol mičkeno težim z vprašanji x;)x ).......?

x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oooo mystica......thx.... :palec:

vsega ne vem na pamet....bom doma prečekirala.....a velja odklon 1 stopinje, al mora bit čist točno?........betelguese mam 1 stopinjo proč od natalne lune...karkoli že to pomeni.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Aldebaran: 9° Dvojčka konj desc

Regulus: 29° Leva konj z luno oz skor na

Antares 9° Strelca konj s severnim vozlom(10°) in neptunom(8°)

Formahault 3° Ribi konj jupiter

To so kraljevske.

Algol 26° Bika

Bellatrix 21° Dvojčka

Betelguese 28° Dvojčka

Sirius 14° Raka konj saturn in vertex(15°)

Spika: 23° Tehtnice konj merkur

Vega: 15° Kozoroga opozicija vertekx in saturn

:irs:

There is

One Mind,

One Truth,

Aldebaran: 9° Dvojčka moj ima tukaj Venero

Regulus: 29° Leva

Antares 9° Strelca jz pa ima tukaj Marsa, ker ju imava v eksaktni opoziciji

Formahault 3° Ribi

To so kraljevske.

Ej, najprej, da povem, da jst ne obvladam astro. Bom prepisala iz knjige, pa kej rekla zraven. Samo, vedite, da jst tega ne znam, ja?

Aldebaran: Marsova energija, ki naj bi bila v osnovi nesrečna, a prinaša pa popularnost, pogum ... neoprorečnost. V konjunkciji z desc? Ne vem

Regulus na Luni: Regulus je najbolj kraljevska zvezda, t. i. čuvaj Severa. Prinaša slavo, a tudi možnost nesreč in nasilja. Kakšni so odnosi z mamo? Mogoče bodo imele tudi prijateljice velik vpliv nate, Regulusova energija je Marsova, Jupitrova in Uranova.

Formalhaut: Venera, Merkur, Neptun: hmmm ... nekaj glede rojstva, ali ni bilo vse uredu, mogoče nesrečno otroštvo, neke neprijetne povezave. Hkrati je poa to, pazi to, zvezda, ki kaže na magijo in alkimijo. x:o)x

Tole je bil več ali manj samo prepis, da me ne bo kdo kregal. Za zvezde stalnice je tudi jasno, da imajo zelo usodne opise in jih je treba bolj za rezervo vzet.

Antares je Marsova, Jupitrova in Merkurjeva energija, je zelo borbena, prinaša pustolovščine, paziti pa moraš na oči. Neptun je na kateri stopninji?

hvala :kiss:

od vsega najbolj drži definicija Formalhauta, zaželjen sin..čarovnica..no ja sej me poznaš :D

in antares...občutljive oči..neptun je pa na 8°

sicer je pa treba itak vse rezervo jemat :)

There is

One Mind,

One Truth,

ma to sem pospucala....no več al manj, tak da lahka grem naprej :)

kar se pa oči tiče.....vid se slabša, ko nočeš zadev videti, čeprav jih...in tudi z tem sem opravila :)

več al manj seveda :D

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...