klarus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ma js mam -3,50 in -3,75 upam, da se ti bo ustavilo..drgač pa telovadba z očkami, doma po možnosti brez očal oz leč bit...polaganje akvamarina tudi pomaga za vnetje je turkiz... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 Prii interpretaciji FZ Regulus je dobro vedeti, da človeka dvigne do neba vendar zna poskrbeti tudi zanjegov padec. Brez najave, brez vmesnih postaj se.... iz 'višine' kjer se običajno dobro počutimo, znajdemo na ' podnu'. Regulus je precej zoprna zvezda in se ji najraje izognem V sebi nosi energije Jupitra in Marsa tako da, v primeru, da imate konjunkcijo s kakšnim od planetov čekirajte, kako je z Marsem ( predvsem z njim )V konjunkciji z malefiki , slabo postavljenem Marsu nakazuje nagnjenost k nasilju. Bodite tudi previdni v primeru, da vam dela konjunkcijo na MC. Saj veste kariera ... danes si, jutri te ni več.Nekako v tem stilu.No tolkle o Regulusu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 ne posluši drugih, ki te sploh ne poznajo.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 Prii interpretaciji FZ Regulus je dobro vedeti, da človeka dvigne do neba vendar zna poskrbeti tudi zanjegov padec. Brez najave, brez vmesnih postaj se.... iz 'višine' kjer se običajno dobro počutimo, znajdemo na ' podnu'. Regulus je precej zoprna zvezda in se ji najraje izognem V sebi nosi energije Jupitra in Marsa tako da, v primeru, da imate konjunkcijo s kakšnim od planetov čekirajte, kako je z Marsem ( predvsem z njim )V konjunkciji z malefiki , slabo postavljenem Marsu nakazuje nagnjenost k nasilju. Bodite tudi previdni v primeru, da vam dela konjunkcijo na MC. Saj veste kariera ... danes si, jutri te ni več.Nekako v tem stilu.No tolkle o Regulusu hvala čveka konj z luno najbrš kr dost prispeva mojem razmerju z mamo ki pač je al pa ni...ni neke vmesne poti čeprav se situacija izboljšuje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 no, tele stalnice so me mal zaintrigirale......a veljajo tud aspekti, al samo konjunkcije?....ker če gre sam za konjunkcije, pol je tako: algol- mcbetelguese- lunasirius- s vozelvega- točka duha in ker sem mal odpuljeno dete, bi rekla, da se te stvari tud čuti.....zanima me interpretacija tehle položajev, če je kera tolk prijazna......plis..... aha...pa še eno sem pogruntala....na 29 stopinji mam 4 planete, točke... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 umetniški dar ... v konjunknici s točko duha. Sem zasledila ... se mi zdi, da igraš bobne. Še kaj umentiškega? (Venera, Merkur) ....risanje, slikanje, fotografija, notranja oprema......jp....precej enostransko....oz. edino, kar me res zanima......hvala mystica.... kaj je z venero in merkurjem....?....venero mam v sco v konjunkciji z lilith.....merkur pa točno na soncu in tud v sco........med sabo nimata aspekta...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Energija zvezde je merkurjeva in venerina venera ... lepota, umetnostsori za kasno paljenje.....thx mystica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Predelujem knjigo The Only Way to learn astrology in sem prišla najprej do vrinjenih zmanej, nato pa še do povezanih hiš. Zanima me, koliko vas ima povezane hiše? Gre za to, da se dve hiši začneta v istem znamenju. Jaz imam namreč kar 2x. 2. in 3. se začneta v Raku8. in 9. v kozorogu. Haha, razlaga 8. in 9. je pa izredno izredno zanimiva. Mysti,jz mam pa 4 in 5 v Biku pa 10 in 11 v Škorpijonu Kaj praviš na to? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Oh ko bi bilo vsaj res to prvo mislim....Ja ja tudi vrinjena imam...pri meni najdeš vse....V 2. hiši imam vrinjeni Ribi v 8. pa Devico Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 in kaj je s planeti,ki so v vrinjenih znamenjih.....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Mysti maš pač vsega po mal...boljše malo "zmešano" kakor pa čisto brez hahaha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Maš tud kakšen planet v teh vrinjenih? ker jaz imam tud vrinjena znamenja in ravno v vrinjenih imam Plutona in Luno, ajme ... Ja imam...v 8. hiši imam Saturna v Devici, ki je tud vladar karte Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Naj bi se za malenkost drugače obnašali. Neka ovira, počasnejše delovanje, zamuda v delovanju: Najbolj je očitno, če gre za Sonce, Luno ali vladarja ASC. Jaz imam - bogmenimarad- ... Luno v Ovnu ... vrh 11. hiše se mi pa začne v Ribah. A veš kakšen blesav miks energij je to? vrh tretje v vodnarju....jupiter(vladar asc) v ribih... vrh 9. v levu...luna v devicimc v devici, pluton v tehnicivrh 11. v tehnici, mars v sco Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Saturn intercepted confers great sensivity to other people's problems and an uncanny knack for solving them. Wherever you find Saturn there is an tendency to hold back. Se bom kar strinjala, ker imam zelo močno empatijo...takoj vem kdaj človek trpi...seveda pa tudi z veseljem pomagam... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Čak, sam zdej gledamo vrinjena znamenja in planete v njih. če gledam tvojo karto, nimaš vrinjenih znamenj.(to so tista, v katerih se ne začne vrh nobene hiše). Za primer glej mojo karto - 5. in 11. hišo.aha vidim, da površno berem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Aldebaran, "oko bika" (trenutno na 9* 48' blizanaca) Veličina: 1. Priroda: Mars Daje sa jedne strane, počast, bogastvo i popularnost, a sa druge, neslavan kraj i nasilnu smrt. Regulus, "srce lava" (trenutno na 29* 51' lava) Veličina: 1. Priroda: Mars, Jupiter Naglašena kod vladara ali i pionira u različitim oblastima. Izuzetno povoljna za napredak, slavu i akciju u svetu, ali kao i sve fiksne zvezde, gotovo redovno dovodi do neslavnog kraja. Antares, "srce škorpije" (trenutno na 9* 47' strelca) Veličina: 1. Priroda: Mars, Jupiter Generalno dobra, naročito za uspeh u vojnoj profesiji. Loša strana: nasilje i opasnost od vode. Formalhaut, (trenutno na 3* riba) Veličina: 1. Priroda: Venera, Merkur Sklonost lagodnom i raspusnom životu, boemstvu. Opasnost od ujeda opasnih i otrovnih životinja. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Antares, "srce škorpije" (trenutno na 9* 47' strelca) Veličina: 1. Priroda: Mars, Jupiter Generalno dobra, naročito za uspeh u vojnoj profesiji. Loša strana: nasilje i opasnost od vode. Evo odkrila sem svoj poklic...v vojsko moram, ker imam Marsa na 9*strelca Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 mogoč pa res kaj v tej smeri...se pravi, da si generalni šef Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 no, tele stalnice so me mal zaintrigirale......a veljajo tud aspekti, al samo konjunkcije?....ker če gre sam za konjunkcije, pol je tako: algol- mc Amis ojla, zanima me, z ozirom na Algol na MC-ju, če te vse v zvezi s tvojo kariero oz. vsem kar spada pod MC in 10 hišo, lahko tudi mama .....,duši. Dobiš občutek kot, da ti nekdo ovijo zanko okoli vratu. Občasno, ne vedno Pa še tole: ti je morda kaj znano kako je mama preživljala nosečnost s teboj? So vmes nastopile kakšne težave. Predvsem bolj na samemzačetku nosečnosti. lp Evo odkrila sem svoj poklic...v vojsko moram, ker imam Marsa na 9*strelca žal je Antares poln plutonskih energij. Bi puzala po kakšnih rovih , v katere bi nenadoma vdrla voda. Poleg tega Antares v disharmoničnih aspektih, posebej z malefiki, prinaša veliko mero fanatizma. Tako, da verjetno bi ti znalo biti, navedeno, celo dopadno. Malo razmisli. lp Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 mogoč pa res kaj v tej smeri...se pravi, da si generalni šef Šefa se lahko igram samo doma pa še tam jih slišim tako, da ne bo nič iz tega :xx!: haha Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 žal je Antares poln plutonskih energij. Bi puzala po kakšnih rovih , v katere bi nenadoma vdrla voda. Poleg tega Antares v disharmoničnih aspektih, posebej z malefiki, prinaša veliko mero fanatizma. Tako, da verjetno bi ti znalo biti, navedeno, celo dopadno. Malo razmisli. lp Rovov pa sploh ne maram Raje ne povem Mars je kvadratu s Saturnom (vladarjem moje karte), pa v trigonu z Jupitrom Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2008 Prijavi Deli 30. april 2008 Amis ojla, zanima me, z ozirom na Algol na MC-ju, če te vse v zvezi s tvojo kariero oz. vsem kar spada pod MC in 10 hišo, lahko tudi mama .....,duši. Dobiš občutek kot, da ti nekdo ovijo zanko okoli vratu. Občasno, ne vedno Pa še tole: ti je morda kaj znano kako je mama preživljala nosečnost s teboj? So vmes nastopile kakšne težave. Predvsem bolj na samemzačetku nosečnosti.lpma ne bi rekla, da me duši....so pa občasno kakšna problematična obdobja....ko nekako ne uspe "se izpet"....načeloma mam ful rada, to kar počnem....še posebej kakšne reči zraven službe, ki so manj obvezujoče, bolj free in temu primerno bolj ustvarjalne....za dušo.....mama je pa mela neke take težnje manipulatorske....sam itak smo na svetu za to, da živimo svoj lajf.....kako je pa preživljala nosečnost pa pojma nimam....vprašat je pa tud ne morem več......sam očitno kaj kritičnega že ni blo, ker bi drgač ziher kdaj kaj rekla.......in zakaj naj bi algol na mc-ju povzročal take efekte....?......mogoče se pa odraža na žlezi ščitnici.......zanimivo.......hvala č.v.e.k.a....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 hehe js tud lokomotiva..z tem, da je pri men vodeči planet saturn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Še malo izobraževanja, če koga zanima ...mysti...hvala....sem mal prečekirala.....odkrila, da mam yod (jupiter-uran, pluton/neptun....svašta.....pa kirona v miljon aspektih....še dobro, da nisem še nobenga fentala..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 a kdo ve kaj pomen tole v chartu: Solar Eclipse -) 29 stopinj Lev konjukcija Merkur 0,09 Lev..? to pise ...v chartu pa nevem kaj pomen... Sončni mrk je bil v času tvojega rojstva precej blizu merkurju. Malo prouči sončne eklipse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.