Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

Hočeš reči, da gre za precejšnje neravnovesje? Še hujše kot pri meni? :D

definitivno.....po pol urni akvici z njim, me ima, da bi ga konkretno prebutala..in to je, ki imam ohoho tolerance :vragec: :o|o:

kar pri tebi ne velja xflirtx ( za pretepst seveda :D )

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Še nisi bila na polurni kavici z mano (sama). x:Dx

bod bres skrbi, da ne morš bit tak grozna kot on x:Dx x^x x:Xx

sicer bo pa treba še to sprobat x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

PLANET BREZ ASPEKTOV - IZOLIRAN PLANET

Na tej strani sem nasla to zanimivost, ful dobro opisano :vio: Saj ne vem, ce smem ali ne, pa kaj bi prepisovala od tam, ce lahko nalepim , je zanimivo :palec:

Vprašanje je, če so planeti res lahko povsem neaspektirani. Če upoštevaš harmonike višjega reda, potem težko dobiš neaspektirane planete. Jaz imam v spominu, da sem do sedaj videla samo eno karto s povsem neaspektiranim soncem, s tem da upoštevam harmonike do 12 stopnje. Nosilka te karte je povsem zmedeno bitje, brez občutka kdo zares je in kam gre. Njeno zavedanje same sebe je sila šibko. Povratne informacije se je ne dotaknejo zares, ker jih nima kam integrirati. Pomožne inštance sonca - osebni planeti so pri njej zelo pomanjkljivo integrirani v celoto individualiziranega izraza. Stvari počne, pa vendar ne ve zakaj jih sploh počne oz. brez občutka to sem jaz - poglejte me, zato je s svojo pojavo je povsem neprepričljiva in neizrazita. Pusti se voditi in zelo ji primanjkuje lastnega zagona in zanosa. Glede razvojnih faz življenjskih obdobij je v zaostanku, tako glede službe, partnerstva, poklica, lastne identitete - vse to pa je ne moti preveč in še naprej ponavlja svoje stereotipne, odslužene in nerazvojne navade.

Najmocnejsa je vsekakor luna na ascendentu, ker cloveka vodijo skoz zivljenje predvsme njegova custva.

Mocna je tud luna v raku in kozorogu, neodvisno od tega, v kateri hisi : toliko bolj ce je v 1. hisi, pomembno vplivata.

Če je luna na MC oz. v konjunkciji z MC, pa bolj vpliva na usodo kakor pa na lastnosti (osebe).

Če kdo misli drugace, naj pove, da ne bom krive vere sirila. :inocent:

Astrološko simboliko se da seveda razumeti z različnih zornih kotov.

Zodiakalna znamenja in njim pripadajoča nebesna telesa ter horoskopske hiše predstavljajo temeljne kozmično-arhetipske silnice oz. principe, ki opredeljujejo izkušenjski svet iz vseenosti izhajajočih individualiziranih oblik tako na individualni (mikrokozmični) kot kolektivni (makrokozmični) ravni.

Astrološke hiše v natalni astrologiji tako lahko razumemo kot razvojne cikluse individuacije (človekove) zavesti ali pa tudi kot področja konkretne manifestacije temeljnih kozmično-arhetipskih principov preko formacije specifičnega in s tem involucijsko-evolucijsko pogojenega individualnega izraza – to je ega.

Človek je zato izdvojena izrazna entiteta temeljnih in vseprežemajočih božanskih silnic in astrologija je veda, ki išče, opazuje in opisuje vzporednice oz. sozvočje in sinhronost med mikrokozmičnimi sistemi in makrokozmosom tako na ravni notranje strukture sistemov kot na ravni časovno-razvojnih ciklusov sistemov. Predstavlja integralen poskus in sistem pojasnitve vsega obstoječega. Zato je na nek način prva, ena in edina.

Zavest se torej rojeva iz božanske vseenosti (znamenje rib, 12 hiša in Neptun) in z začetnim impulzom individuacije, ki ga simbolizira znamenje ovna oz 1. hiša vstopa v individualizirano spoznavanje vsega obstoječega; potekajoče preko ciklusa mnogih rojstev in smrti. Znamenj ovna in s tem 1. hiša zato med drugim predstavlja tudi predrzno in samovoljno utrgan sadež z drevesa spoznanja, spust duše v involucijsko-evolucijski proces, prihod iz božanske nedolžnosti oz. »jaz, ki gre k svojemu soncu«.

Skozi razvojne cikluse izklesovanja in realiziranja individualnega izraza (hiše) posameznik realizira sebe tudi v sferi družbene vključitve in uveljavitve (10. hiša), kjer se tako sreča tudi z eminentnimi zakonitostmi družbenega včlenjenja (Saturn). Osmislitev in vera 9. hiše ter varnost intime (4. hiša) omogočata pristen in kakovosten izraz 10 hiše. Na nek način zato planeti v 10. hiši res predstavljajo usodo, saj dinamika 10 hiše ne izhaja iz primarne in s tem samodejne in spontane narave individuma, pač pa iz stremljenja po postati nekaj kar predstavlja v večji meri konkretizacijo latentnega v manifestno. To pomeni, da v 10. hiši želim postati nekaj kar na nek način še nisem (vsaj ne v aktualizirani obliki) zdaj.

Sicer menim, da je treba cel horoskop razumeti kot usodo, ki pa izhaja iz razvojnih in izkustvenih stremljenje (ne kot v naprej popolnoma determinirano pot). Sledenje le tej ni obvezujoče, vendar pa edino in samo le to lahko zares pomiri dušo. Celoten horoskop je usoda, saj je hkrati karmična in dharmična slika, izhodiščna in ciljna slika, »genotip« in »fenotip«, latentna in manifestna slika.

Družbeno močno uveljavljeni posamezniki imajo zato lahko tudi močno 1. hišo in ne 10. (npr. Bush, kakor imam v spominu).

Luna na ascendentu predstavlja preplavljenost posameznikovega samoistovetenja z čustvenimi in instiktivnimi impulzi. Začetna akcijska in površinska slika, ki jo posameznik kaže v svet je prežeta z naravo njegove lune. Pristop k stvarem poteka iz iracionalnih, nezavednih, intimnih in instiktivnih sfer. Slika sveta pa je nazaj filtrirana skozi iste vzorce. Svet je viden skozi čustvena očala. Globje bistvo posameznika je seveda lahko drugačno – skladno s sončnim znamenjem.

Lp

Ker je astrologija simbolni jezik, človekova usoda ni prepuščena na milost in nemilost "zvezdam", zato tudi človek ni prepuščen na milost in nemilost le tem, temveč predvsem samemu sebi. Sam sebi je ječa in rešitev. Toliko za dodatek, ker slišim včasih pripombe, da je človekova usoda determinirana z "zvezdami".

Ker je astrologija simbolni jezik, človekova usoda ni prepuščena na milost in nemilost "zvezdam", zato tudi človek ni prepuščen na milost in nemilost le tem, temveč predvsem samemu sebi. Sam sebi je ječa in rešitev. Toliko za dodatek, ker slišim včasih pripombe, da je človekova usoda determinirana z "zvezdami".

Saj v tem je bistvo. Zakaj bi jo pa sicer pručevali, če bi vse bilo vnaprej določeno? Namen je spoznati svoje možnisti in se usmeriti v pravo smer...in če ne bomo veslali bo naša "barka" obtičala...

lep mavričen pozdrav vsem xyiyax xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Ne vem, a mene sprašuješ korenjezeljekorelaba? Jaz pač malo filozofiram in nepodajam dokončnih resnic.

10. hiša, kot vsaka druga lahko pomeni marsikaj. Hiše pač predstavljajo različne vidike individualiziranega izraza in izkušnje, kar seveda pomeni, da je njihov izraz lahko v večji ali manjši meri povezan z različnimi življenjskimi obdobji - odtod moja ideja izražanja latentnega v manifestno, kar se je navezovalo na pojem usode.

1. hiša (ascendent) predstavlja začetni vdih življenja in s tem kvaliteto samoobčutenja ob prihodu v svet. Specifična kvaliteta začetnega in s tem spontanega - pred razvito samorefleksijo izoblikovanega samoobčutenja seveda pomeni tudi znotraj iste kvalitete doživljan svet v katerega prihajam. V prvi hiši zato lahko vidimo tudi morebitne vplive v intencionalnem in oralnem obdobju dojenčka, ko še ne moremo govoriti o prisotnosti mentalnih procesov, pač pa samo o težko razumljivi prežetosti z energijami, čuti in občutki, katerih je v simbiozi z materjo in okoljem deležen dojenček. Edini individualiziran impulz v tem obdobju predstavljajo biološki instinkti in nagoni (intencija), ki šele kasneje preko razvoja navad vodijo v razvoj kognicije (mentalnih procesov). Kvalitete ascendenta so zato v posamezniku samodejne, avtomatizirane in nereflektirane in opredeljujejo kvaliteto začetnih procesov posameznika in pa okvir za umeščanje zunanjih vtisov, ki prihajajo v posameznika.

Čepram mislim, da se ni dobro, da se na ascendent gleda samo kot na prikaz posameznikovega prihoda v svet. Po moje je možno, da je kvaliteta samoiniciative oblikovana tudi s kasnejšimi vplivi v otroštvu. Npr. Neptun na ascendentu se pojavlja tudi pri osebah, ki so odraščale v družini alkoholiziranega starša, pa nimajo v spominu, da bi se v času rojstva ali kmalu po njem zgodilo kaj izrazitega. Ta postavitev Neptuna v tem primeru verjetno izvira iz občutka nemoči glede vpliva na spremembo brezupne situacije v kateri se znajde otrok v takšni družini. Vsa kasnejša samoiniciativa je zato oslabljena z prepričanjem v lastno nezmožnost vplivanja. V psihologiji se reče temu tudi t. i. "naučena nemoč".

Lp

Ja seveda treba dinamiko vsakega posamičnega nebesnega telesa gledati v okviru vseh ostalih. Ja to si dobro rekla, da oseba z Neptunom na ascendentu in hkratno močno težnjo po aktivni in uveljavitveni realizaciji, mora nekeko premagati tega svojega Neptuna, če hoče uresničiti svoje poslanstvo. Gre za notranje bojevništvo, ki ga opisujejo številni miti, pripovedke in zgodbe starodavnih kultur.

Lp

Zanimiva debata. Kako pa se potem kaže oz kako vpliva saturn (kot edini planet) v 1. hiši, s tem, da je od ASC oddaljen 15 stopinj, celotna hiša pa jih ima le 19. Gre za znamenje leva.

Zanimivo je še, da so 4 planeti (jupiter, sonce, venera in pluton - vsi v strelcu) v 5. hiši, 2, ki sta v 4., pasta od 5. oddaljena le 2 (mars) in 4 (merkur) stopinje. Mekur je na zadnjih stopinjah škorpijona, mars pa na nič strelca.

Predvidevam, da mora biti vpliv kar močan, saj 5. hiša kaže zabavo, kreativnost, sproščenost,... Saturn v prvi, pa to verjetno bremza? Se da iz teh podalkov kaj izluščit?

Še nekaj. Nekje sem zasledila, da hiše lahko predstavljajo nekakšno časovno karto. Kolikšno obdobje potem takem zajema 1. hiša?

... Saturn v prvi, pa to verjetno bremza? Se da iz teh podalkov kaj izluščit?

Še nekaj. Nekje sem zasledila, da hiše lahko predstavljajo nekakšno časovno karto. Kolikšno obdobje potem takem zajema 1. hiša?

1.hiša naj bi zajemala obdobke od rojstva do 7 mesca. Saturn v 1.hiši zato lahko pomeni, z vidika otroka (jaz sem, pa me ne sprejmejo; oz. težave z očetom) (tako nekak prosto citiram Berna).

Ostalo pa nimam pojma xsrcx

gore so fajn

1.hiša naj bi zajemala obdobke od rojstva do 7 mesca. Saturn v 1.hiši zato lahko pomeni, z vidika otroka (jaz sem, pa me ne sprejmejo; oz. težave z očetom) (tako nekak prosto citiram Berna).

Ostalo pa nimam pojma xsrcx

O, hvala. Ja, saj pri Bernu sem zasledila, da so hiše kot nekakšna časovna karta. Samo sem pozabila, obdobja, ki jih posamezna hiša zajema.

lp

Zanimiva debata. Kako pa se potem kaže oz kako vpliva saturn (kot edini planet) v 1. hiši, s tem, da je od ASC oddaljen 15 stopinj, celotna hiša pa jih ima le 19. Gre za znamenje leva.

Zanimivo je še, da so 4 planeti (jupiter, sonce, venera in pluton - vsi v strelcu) v 5. hiši, 2, ki sta v 4., pasta od 5. oddaljena le 2 (mars) in 4 (merkur) stopinje. Mekur je na zadnjih stopinjah škorpijona, mars pa na nič strelca.

Predvidevam, da mora biti vpliv kar močan, saj 5. hiša kaže zabavo, kreativnost, sproščenost,... Saturn v prvi, pa to verjetno bremza? Se da iz teh podalkov kaj izluščit?

Saturn v levu v prvi hiši je zgleda v trigonu na številne planete v strelcu, to osebi lahko daje precej več vztrajnosti pri kreativnosti, ljubezni, oz. točno na področje, kamor aspektira.

O, hvala. Ja, saj pri Bernu sem zasledila, da so hiše kot nekakšna časovna karta. Samo sem pozabila, obdobja, ki jih posamezna hiša zajema.

lp

Nekako takole gre. Obdobja se eksponentno krajšajo.

vrh 9.hiše-MC od spočetja do vstopa duše : 7 tednov

10.hiša - do konca 3.meseca nosečnosti

11.hiša - do 17.tednov pred rojstvom

2.hiša - od 7.mesecev do 1,5 let

3.hiša - od 1,5 do 3,5 let

4.hiša - od 3,5 do 7 let

5.hiša - od 7 do 13,5

6.hiša - 13,5 do 23,5

7.hiša - 23,5 do 42

8.hiša - 42 do :xx!:

gore so fajn

Nikakor ne razumem tega, da se vam zdijo pomembni vplivi hiš glede na posamezna zivljenjska obdobja x:o)x

Ne verjamem temu niti za trenutek.

Moje zivljenje in zivljenje marsikoga iz mojega okolja je totalno mimo teh vplivov x:o)x

Zato ta teorija ne more vsebovat ntii zrna resnice .

Kako vas lahko zanima nekaj takega kot je, koliko prvih mesecev zivljenja kaze nas ascendent :inocent: Ascendent in planet ob njem pac kazeta cloveka, nacin odzivanja cel lajf : jocejo pa itak vsi mokri in lacni dojencki ne glede na Merkur ali Luno ali Pluton ali kaj drugega na ascendentu in se mi to zdi hecno, da verjamete x:Dx x:o)x

Jaz se sicer preslabo spoznam na vse skupaj, vendar gre v tem primeru - kot sem razumela - le za en pogled. Tako, kot preko osi 4. in 10. hiša lahko gledamo starše, seveda pa tudi kariero, začetke,...

4.hiša - od 3,5 do 7 let

5.hiša - od 7 do 13,5

6.hiša - 13,5 do 23,5

7.hiša - 23,5 do 42

Zanimivo.. :palec:

Tako nekako mi je natalno karto-časovno obrazložil tudi Bern.

Pri meni se pa vse poklapa.No,do ene meje.

Neptun v 10.hiši.

Zmeda..itak x:px ..nisem bila ravno planirana...oziroma načrtovana.Kar zgodila sem se. xsrcx In starša sta se odločala kaj bosta storila... :sori:

Potem blizu ASC je mars....fora je v tem ,da so si potem,ko so se odločili,da se bom rodila,vsi res vsi želeli,da bi bila jaz fantek...in zelo dolgo niso mogli preboleti,da sem punčka.....do 3.leta sem govorila v moškem spolu...in da ne govorim kako dolgo sem se obnašala kot fant in podobno... xrolleyesx x:Dx

Ampak ,kako naj si pa sonce in merkur v 1.hiši razlagam??

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Nikakor ne razumem tega, da se vam zdijo pomembni vplivi hiš glede na posamezna zivljenjska obdobja x:o)x

Ne verjamem temu niti za trenutek.

Moje zivljenje in zivljenje marsikoga iz mojega okolja je totalno mimo teh vplivov x:o)x

Zato ta teorija ne more vsebovat ntii zrna resnice .

Kako vas lahko zanima nekaj takega kot je, koliko prvih mesecev zivljenja kaze nas ascendent :inocent: Ascendent in planet ob njem pac kazeta cloveka, nacin odzivanja cel lajf : jocejo pa itak vsi mokri in lacni dojencki ne glede na Merkur ali Luno ali Pluton ali kaj drugega na ascendentu in se mi to zdi hecno, da verjamete x:Dx x:o)x

:palec: , sploh glede na to, da so obdobja dokaj trapasto in nerazumljivo razdeljena. Me zelo zanima na čem sloni in temelji omenjena časovna razdelitev pričujočega avtorja. Res je, da v 12 hiši lahko vidimo tudi pomembne prednatalne vplive in da sedma hiša npr. pride do večje veljave v času zgodnje in srednje odraslosti, ampak ostalo - lepo prosim! Za moje pojme še ena od mnogih "superiornih" astroloških pogruntavščin.

4.hiša - od 3,5 do 7 let

5.hiša - od 7 do 13,5

6.hiša - 13,5 do 23,5

7.hiša - 23,5 do 42

2. hiša lahko predstavlja stopnjo indivuduacije odkritja sebe kot samozavedajočega in ločenega objekta in se res lahko nanaša na zgodnja leta otroštva ; samo zelo delikatno je natančno do leta in meseca določati kdaj je to. Gre za obdobje zavedanja lastnih fizičnih mej, aktivnega motoričnega poseganja v svet, kontrole lastnega izločanja (analno obdobje), uveljavljanja lastne volje in zavedanja omejitev lastne volje - lastnih mej (obdobje trme). Jaz kot ločeno bitje, ki lahko posega v svet seveda oblikuje tudi določeno podobo sebe. Le ta je v prvi vrsti opredeljena z odzivi okolice - torej z lastnostmi, ki mi jih pripisuje okolica, zato je druga hiša tudi hiša občutenja lastne vrednosti.

V tretji hiši gre za izrazitejši razvoj kognicije, ki pa nikakor ne more biti določena samo do 3,5 leta, saj se mentalne funkcije (Merkur) razvijajo intenzivno vse do najmanj konca 0Š (z začetkom pri nekaj mesecih) - na tej stopnji dosežejo neko približno funkcijsko sposobnost odraslega, ki pa se mora še kasneje izpiliti. Za lažje razumevanje - razvoj formalnologičnega mišljenja - to je sposobnosti abstraktnega mišljenja se začne šele z vstopom v puberteteto - to je po 10 letu.

Ciklično razumevanje izraza hiš je po mojem samo eno od možnih. Dinamike hiš se časovno prekrivajo, saj se otrok (človek) hkrati razvija kot čustveno, mentalno, voljno in duhovno bitje. Prav tako kasneje tudi drugi izrazi hiš časovno sovpadajo.

Kakršnekoli eksaktne časovne razdelitve razvoja so sila problematične tudi zato, ker je razvoj zelo individualizirano pogojen - v otroštvu in mladosti so prehodi bolj predvidljivi (tudi slučajno pa ne eksaktni), v odraslosti pa so prehodi med obdobji precej bolj ohlapni. Npr. vstop v genitalno fazo razvoja (seksualnost, partnerstvo) se lahko pri posameznikih razlikuje tudi za 10 ali več let.

4.hiša - od 3,5 do 7 let

5.hiša - od 7 do 13,5

6.hiša - 13,5 do 23,5

7.hiša - 23,5 do 42

Se opravičujem, ampak se ne morem zadržat.

A to potem pomeni, da si človek najprej najde službo (6. hiša), potem resnega partnerja (7. hiša), (strastno) seksat začne pa šele po 42 letu? Precej pesimistično - sploh tale 8 hiša.

No tole je samo mal heca.

Zdi se mi, da tale Bern hoče v bistvu nekaj smiselnega nekaj povedat, pa mu to čist ne ratuje.

Hiše dejansko predstavljajo različne vidike in s tem tudi različne časovne cikluse indivuduacije, vendar jih ne smemo razumeti v togih časovnih okvirih. Določena obdobja v razvoju in izrazu posameznika imajo res lahko večji poudarek v določenih hišah, vendar pa je človek celovito bitje, ki se izraža raznovrstno več ali manj vseh obdobjih življenja.

Če npr 5. hišo razumemo med drugim tudi kot eskaliran razvoj posameznikove identitete, ki je njemu lastna in ne zgolj zdrcalna slika odzivov okolice (kot v drugi hiši), potem le ta poteka preko precej verjetne identitetne krize, ki pa se vsekakor ne zaključi z 13,5 letom, ampak se takrat šele zares začne. Občutek odkritja resničnega sebe terja neka notranja trenja, premišljevanja, iskanja, ki pa so mogoča samo v varnosti lastne intime, ki pa jo opredeljuje 4 hiša. 4 hiša je zato pogoj in pa sovpadajoča dinamika 5 hiše.

5 hiša predstavlja odkritje in izraz svoje unikatne individualne srčike, ki se kaže tudi skozi ustvarjalnost na različnih ravneh. Ralnost vsakodnevnega življenja, ki je opredeljeno tudi z drobnimi rutinskimi opravili pa zahteva, da je ustvarjalni izraz 5 hiše prizemljeno realiziran skozi omejitve vsakodnevnega sveta tudi za namene fizičnega preživetja in obstoja. 5. hiša zato naleti na omejitve 6. hiše, zato njuni dinamiki nujno sovpadata.

V 7. hiši se vidim v zrcalu drugega. Intenzivna dinamika soočanja z drugim vodi v razkritje vseh mask, obramb in strahov in s tem v popolnoma transparenten in predan odnos, ki je edini temelj zares kvalitetne in izpolnjujoiče spolnosti (8 hiša). 8 hiša zato predstavlja odmiranje egovih sprevrženih poistovetenj in kalupov za namene realizacije harmonije 7 hiše. 8. in 7. hiša zato ravno tako sovpadata.

Se opravičujem, ampak se ne morem zadržat.

A to potem pomeni, da si človek najprej najde službo (6. hiša), potem resnega partnerja (7. hiša), (strastno) seksat začne pa šele po 42 letu? Precej pesimistično - sploh tale 8 hiša.

No tole je samo mal heca.

Zdi se mi, da tale Bern hoče v bistvu nekaj smiselnega nekaj povedat, pa mu to čist ne ratuje.

Hiše dejansko predstavljajo različne vidike in s tem tudi različne časovne cikluse indivuduacije, vendar jih ne smemo razumeti v togih časovnih okvirih. Določena obdobja v razvoju in izrazu posameznika imajo res lahko večji poudarek v določenih hišah, vendar pa je človek celovito bitje, ki se izraža raznovrstno več ali manj vseh obdobjih življenja.

Če npr 5. hišo razumemo med drugim tudi kot eskaliran razvoj posameznikove identitete, ki je njemu lastna in ne zgolj zdrcalna slika odzivov okolice (kot v drugi hiši), potem le ta poteka preko precej verjetne identitetne krize, ki pa se vsekakor ne zaključi z 13,5 letom, ampak se takrat šele zares začne. Občutek odkritja resničnega sebe terja neka notranja trenja, premišljevanja, iskanja, ki pa so mogoča samo v varnosti lastne intime, ki pa jo opredeljuje 4 hiša. 4 hiša je zato pogoj in pa sovpadajoča dinamika 5 hiše.

5 hiša predstavlja odkritje in izraz svoje unikatne individualne srčike, ki se kaže tudi skozi ustvarjalnost na različnih ravneh. Ralnost vsakodnevnega življenja, ki je opredeljeno tudi z drobnimi rutinskimi opravili pa zahteva, da je ustvarjalni izraz 5 hiše prizemljeno realiziran skozi omejitve vsakodnevnega sveta tudi za namene fizičnega preživetja in obstoja. 5. hiša zato naleti na omejitve 6. hiše, zato njuni dinamiki nujno sovpadata.

V 7. hiši se vidim v zrcalu drugega. Intenzivna dinamika soočanja z drugim vodi v razkritje vseh mask, obramb in strahov in s tem v popolnoma transparenten in predan odnos, ki je edini temelj zares kvalitetne in izpolnjujoiče spolnosti (8 hiša). 8 hiša zato predstavlja odmiranje egovih sprevrženih poistovetenj in kalupov za namene realizacije harmonije 7 hiše. 8. in 7. hiša zato ravno tako sovpadata.

Mislim da gre tukaj samo za okvirne datume; in za vzporeden način branja kartice. Ne poznam pa originalnega avtorja. Osebno mislim, da bi znalo bolje veljati za prenatalno obdobje in otroštvo, za iskanje vzorcev, ki smo jih nabrali do otroštva in nam zdaj kot odraslim delajo probleme. In da ne bo kakšnih nesporazumov, jaz nimam pojma od astrologije x:Ix , sem samo navedla datume, brez interpretacij. Interpretacije sicer malo poznam, in so mišljene drugačne kot zgoraj navedene.

LP

gore so fajn

8 hiša zato predstavlja odmiranje egovih sprevrženih poistovetenj in kalupov za namene realizacije harmonije 7 hiše. 8. in 7. hiša zato ravno tako sovpadata.

:palec: S tem se popolnoma strinjam, tam približno okrog 42 leta človek precej že zna brzdat svoj EGO, oz. zaradi precejšnjih sprememb, ki smo jih deležno prav od 39-42 leta, ego prične odmirat in hvala bogu, človek se počut precej boljše. x;)x

x:o)x

spet ga malo imam :inocent:

rada pa bi povedala tole, kaksnih hudih debat sem nesposobna, da je za skorpijona ascendent najhuje to, al pa je vsaj hudo, ce ima nekdo nad njim neko premoc in da si tega ne morem kar tako dovolit, da bi me nekdo kar nekam predalckal pa ocenjeval pa bil nad mano vzvisen, bemti mast :xx!:

:vragec: najagaj, pošlji ga v kot, naj tam počaka, sicer se ti bo dogajalo, da ti bodo nasproti hodili ljudje, ki bodo želeli biti vzišeni, to pa zato, da ti bo hudič ja še bolj nagajal. Prikiči tisti angelski del sebe in tisti ti bo pomagal, da se EGO počasi prične umikat. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...