konj 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 joj pa niti ni fajn, če se lahko hop cup zaljubiš tud v koga drugega medtem ko si v vezi...to res ni fajn... ja pretiravat pa res ni dobro Zanimivo, da so ti ravno device... mogoče ti ta množičnost devic daje neko učno izkušnjo. Vladarja 8 hiše imaš v konj z Uranom, Saturn v 8h pa ti to malo stabilizira. Zdej ne vem a si tud dejansko tolk spremenljiva pri raznih interesih?Bi verjela, da ti device sčasoma niso všeč, saj strelec v tvoji karti ni tolk nedolžen. Dej ti raj prešalti na kozoroge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 ne res ni ja prov device...sem že bila z devico v dolgoletni vezi pa se ne obnese prav zaradi te njihove kritičnosti in hladnosti, ki sem jo omenjala...ker potem tud jaz ratam taka...res mi s časom device nisi več všeč...ampak ta njihova nedolžnost, ki jo kažejo na vzven me prevzame....pa taki skrivnostni delujejo, kar me pa sploh fascinira, ker kot veš škorpijon rad raziskuje tisto kar je skrito...pa na koncu ugotovim, da točno to kar kažejo tudi so...nič ni v ozadju...sej to je pohvalno samo premalo zame...Zelo sem spremenljiva...kot veter...pa vseeno fiksna...dejansko me je težko definirat...zanimanja se pri meni zelo hitro menjajo...hitro se navdušim ampak to tudi hitro mine itd....Joj sam ne kozorogov...slabe izkušnje čeprav se z njimi tud hitro ujamem...Bom kr pr biku ostala sem navdušena nad njihovo toplino Kako to misliš, da pri meni strelec ni nedolžen??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 s hladnostjo in čustveno odmaknjenostjo pri sco res ne gre skozi.......v paketu morjo bit vsi segmenti...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 sej pri devicah imam včasih občutek, da si želijo biti bolj topli ampak ne znajo...preveč je pomembno kaj drugi mislijo ipd in potem se ne nikoli čisto ne sprostijo... si lahko predstavljaš kako zelo lahko rata škorpijon hladen ob devici...še trikrat bolj kar je pa "smrt" za čustveni svet škorpijona...no ne pravim, da so zdej vse device grozne ipd ampak te določene stvari so pač pri meni pokončale vezo... vseeno se jim je težko upreti... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 mislim, da si lohk predstavljam, ja...... kar se pa ostalega tiče....tud strah pred tem, kaj bodo rekli/mislili drugi se da predelat....kot tud vse ostalo....vprašanje je le, če nekdo to sploh hoče nardit....ker če smo čist pošteni, je večina ljudi prelena pa prekomot za to......pa to ne velja sam za device..... take stvari slej ko prej pokončajo vsako vezo...razen tistih, ki temeljijo na odvisnosti...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 kar se pa ostalega tiče....tud strah pred tem, kaj bodo rekli/mislili drugi se da predelat....kot tud vse ostalo....vprašanje je le, če nekdo to sploh hoče nardit....ker če smo čist pošteni, je večina ljudi prelena pa prekomot za to......pa to ne velja sam za device..... take stvari slej ko prej pokončajo vsako vezo...razen tistih, ki temeljijo na odvisnosti...... se strinjam...sam pri toplini je tako, da če tega tudi od staršev nisi dobil, težko da boš to kdaj znal iz sebe povlečt, pa če si devica al pa ne... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 se strinjam...sam pri toplini je tako, da če tega tudi od staršev nisi dobil, težko da boš to kdaj znal iz sebe povlečt, pa če si devica al pa ne...jh...kar se mene tiče, smo od 18ega leta dalje za svoj notranji razvoj odgovorni sami.....in starši taki al drugačni so nam lahko samo za izgovor....čist vsak družinski vzorec lahko presežemo, če le hočemo....tiste malo bolj trmaste pač dlje časa pilimo, raztapljamo al kar že...ker je itak vse v nas...torej lahko gremo tud čez ves hlad, pomanjkanje topline, razumevanja, nežnosti, ljubezni ali česarkoli.....pobrišemo prah iz jeze, zamere, žalosti, besa in vsega ostalega, kar paše v človeški paketek, se pobotamo s preteklostjo in si dovolimo začutit tud toplino.....tako pač je.....sam spotoma je potrebno odvreč marsikatero masko in obrambni mehanizem in biti to kar smo....z vsemi + in -........in kaj potem, če nas kakšen dan preplavi "negativnost", ranljivost.....saj tud mine....mogoče ne vedno sama od sebe, ampak mine.....in z vsem kar smo, smo vsaj resnični, neponarejeni in avtentični..........in čist mal se mi zdi, da ima pri tem pogledu na svet svoje prstke zraven tud pluton....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 se strinjam...sam pri toplini je tako, da če tega tudi od staršev nisi dobil, težko da boš to kdaj znal iz sebe povlečt, pa če si devica al pa ne... Se strinjam, zato možnost čustvovanja kaže položaj lune. Marsikatera devica s položajem mehke lune in sploh še mehkega ASC bo verjetno precej bolj čustvena, kot riba, ki ima luno v kozorogu in še kakšen ASC v devici. Zato je posploševat znake brez veze, držijo samo gole osebnostne karakteristike sonca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Kako to misliš, da pri meni strelec ni nedolžen??? Strelec ne mara device, ti pa imaš nekaj planetov v strelcuSama imam Luno -dvojček in ASC/Neptun oboje kvadrat devica .... rezultat: devic ne maram kaj preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 sej pri devicah imam včasih občutek, da si želijo biti bolj topli ampak ne znajo...preveč je pomembno kaj drugi mislijo ipd in potem se ne nikoli čisto ne sprostijo... si lahko predstavljaš kako zelo lahko rata škorpijon hladen ob devici...še trikrat bolj kar je pa "smrt" za čustveni svet škorpijona...no ne pravim, da so zdej vse device grozne ipd ampak te določene stvari so pač pri meni pokončale vezo... vseeno se jim je težko upreti... to drži ... imam šefa z 4 planeti v devici in Luno na mojem MCs tem da imam sama v karti 4 planete v škorpijonu, luno in aSC v kvadratu z vso njegovo devico. in tisto, kar si napisala zgoraj drži: ne morem ga dosti skritizirat, zame to sploh ni šef, kritična sem do njega, težko hodim v službo, čutim da me ovira,... skratka obup. Taka kot sem tukaj v službi, nisem bila še nikjer. In je res: čustveno sem čist razvrana, težko se umirim,... čutim da imam to službo že v želodcu. Tranzitni Jupiter tudi dela kvadrat na mojo 10 hišo, Saturn pa kvadrat na Luno in ASC. ... Po efemeridah moram potrpet še ene pol leta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 jh...kar se mene tiče, smo od 18ega leta dalje za svoj notranji razvoj odgovorni sami.....in starši taki al drugačni so nam lahko samo za izgovor....čist vsak družinski vzorec lahko presežemo, če le hočemo....tiste malo bolj trmaste pač dlje časa pilimo, raztapljamo al kar že...ker je itak vse v nas...torej lahko gremo tud čez ves hlad, pomanjkanje topline, razumevanja, nežnosti, ljubezni ali česarkoli.....pobrišemo prah iz jeze, zamere, žalosti, besa in vsega ostalega, kar paše v človeški paketek, se pobotamo s preteklostjo in si dovolimo začutit tud toplino.....tako pač je.....sam spotoma je potrebno odvreč marsikatero masko in obrambni mehanizem in biti to kar smo....z vsemi + in -........in kaj potem, če nas kakšen dan preplavi "negativnost", ranljivost.....saj tud mine....mogoče ne vedno sama od sebe, ampak mine.....in z vsem kar smo, smo vsaj resnični, neponarejeni in avtentični..........in čist mal se mi zdi, da ima pri tem pogledu na svet svoje prstke zraven tud pluton....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Strelec ne mara deviceKako se tole pozna v osebnem horoskopu? Kot kakšna protislovja? (sonce devica, ASC strelec) Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Strelec ne mara device, ti pa imaš nekaj planetov v strelcuSama imam Luno -dvojček in ASC/Neptun oboje kvadrat devica .... rezultat: devic ne maram kaj preveč Verjetno zato praviš, da strelec ne mara devic, ker je bolj širše in filozofsko gleda na stvari medtem ko je devica pikolovska kar gre stelcu precej na živce...devici pa verjetno pri strelcu njegova neorganiziranost ipd...Zakaj pa mene dejansko tako zelo privlačijo? Sam vladar Saturn v 8. hiši (v devici seveda) je v trigonu z Luno in v sekstilu z Venero pa malo širšem sekstilu z Uranom. Slabi aspekti Saturna so pa glih v Strelcu in sicer je v kvadratu z Marsom, Merkurjem in Neptunom. Najmočnejši kvadrat je z Merkurjem (ki pa je dejansko vladar mojega Saturna v Devici) Hm hm Hm in kako naj si to zdej razložim?Pa še to tranzitni Saturn mi zdaj hodi čez mojega Saturna v Devici??? Drugače mi počasi tudi t. Pluton prihaja na Asc. T. Jupiter je pa v 1. hiši. jh...kar se mene tiče, smo od 18ega leta dalje za svoj notranji razvoj odgovorni sami.....in starši taki al drugačni so nam lahko samo za izgovor....čist vsak družinski vzorec lahko presežemo, če le hočemo....tiste malo bolj trmaste pač dlje časa pilimo, raztapljamo al kar že...ker je itak vse v nas...torej lahko gremo tud čez ves hlad, pomanjkanje topline, razumevanja, nežnosti, ljubezni ali česarkoli.....pobrišemo prah iz jeze, zamere, žalosti, besa in vsega ostalega, kar paše v človeški paketek, se pobotamo s preteklostjo in si dovolimo začutit tud toplino.....tako pač je.....sam spotoma je potrebno odvreč marsikatero masko in obrambni mehanizem in biti to kar smo....z vsemi + in -........in kaj potem, če nas kakšen dan preplavi "negativnost", ranljivost.....saj tud mine....mogoče ne vedno sama od sebe, ampak mine.....in z vsem kar smo, smo vsaj resnični, neponarejeni in avtentični..........in čist mal se mi zdi, da ima pri tem pogledu na svet svoje prstke zraven tud pluton....... jaz tud pravim vse se da če se hoče...odvisno od vsakega posameznika kok se je pripravljen ukvarjat s samim seboj oz. če sploh vidi in prizna svoje napake in jih je pripravljen popravit... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Verjetno zato praviš, da strelec ne mara devic, ker je bolj širše in filozofsko gleda na stvari medtem ko je devica pikolovska kar gre stelcu precej na živce...devici pa verjetno pri strelcu njegova neorganiziranost ipd...Zakaj pa mene dejansko tako zelo privlačijo? Sam vladar Saturn v 8. hiši (v devici seveda) je v trigonu z Luno in v sekstilu z Venero pa malo širšem sekstilu z Uranom. Slabi aspekti Saturna so pa glih v Strelcu in sicer je v kvadratu z Marsom, Merkurjem in Neptunom. Najmočnejši kvadrat je z Merkurjem (ki pa je dejansko vladar mojega Saturna v Devici) Hm hm Hm in kako naj si to zdej razložim?Pa še to tranzitni Saturn mi zdaj hodi čez mojega Saturna v Devici??? Drugače mi počasi tudi t. Pluton prihaja na Asc. T. Jupiter je pa v 1. hiši. Saturn čez Saturn je saturnov povratek, ...sej si isti letnik kot jaz, le kake tri tedne za mano, tako da mora biti v teh dneh točna konjunkcija. No, kako ti kaj gre? Tranzit plutona čez ASC sem tud že imela, pa Jupitra v 1.isto lansko leto. Pluton čez Asc (če je vladar SAturn v kvadratu z Merkurjem) zna pvplivat na spremembe, ki ne bodo šle vštric s tvojim razumom. Pa glede na to, da je Saaturn vezan na kostitucijo telesa, mogoče tud kaj vezano na zdravje. Ej, pojma nimam, samo neki povezujem, ... SAturn je drugač vladar kozoroga. Si si pa že sama odgovorila zakaj so ti device najprej ohinsploh zatem pa podn. Najprej je ugodna veza Luna-Venera-Uran, pol pa ven butne tisti kvadrat z Merkurjem, ki praviš da je močnejši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 mene pa zanima ena stvar v zvezi z močjo konjunkcij.če imamo recimo Venero osebe A na 26 ° Leva in Mars osebe B na 1 ° Device ... ima taka konjunkcija (zaradi dveh sosednjih znamenj, ki nimata nič skupnega) manjšo moč kot bi jo imela recimo konjunkcija z istim orbisom (5°), če bi ta Venera in Mars ležala oba v Levu recimo ali pač kateremkoli ISTEM znamenju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 Saturn čez Saturn je saturnov povratek, ...sej si isti letnik kot jaz, le kake tri tedne za mano, tako da mora biti v teh dneh točna konjunkcija. No, kako ti kaj gre? Tranzit plutona čez ASC sem tud že imela, pa Jupitra v 1.isto lansko leto. Pluton čez Asc (če je vladar SAturn v kvadratu z Merkurjem) zna pvplivat na spremembe, ki ne bodo šle vštric s tvojim razumom. Pa glede na to, da je Saaturn vezan na kostitucijo telesa, mogoče tud kaj vezano na zdravje. Ej, pojma nimam, samo neki povezujem, ... SAturn je drugač vladar kozoroga. Si si pa že sama odgovorila zakaj so ti device najprej ohinsploh zatem pa podn. Najprej je ugodna veza Luna-Venera-Uran, pol pa ven butne tisti kvadrat z Merkurjem, ki praviš da je močnejši. mislim, da se nisva najbolje razumeli...vem da je Saturn vladar Kozoroga....mislila sem le da je od kvadratov bolj močan Saturn kvadrat Merkur zaradi tega, ker je v Saturn v Devici, Merkur pa je vladar Device ter od aspektov z kvadratom je najbližje....drugače je najbolj močan sekstil med Venero in Saturnom - eksaktni sekstil... joj sej ni čudno da me ne razumeš sej še sama tok čudno preberem za sabo...neki mi dogaja danes... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 mene pa zanima ena stvar v zvezi z močjo konjunkcij.če imamo recimo Venero osebe A na 26 ° Leva in Mars osebe B na 1 ° Device ... ima taka konjunkcija (zaradi dveh sosednjih znamenj, ki nimata nič skupnega) manjšo moč kot bi jo imela recimo konjunkcija z istim orbisom (5°), če bi ta Venera in Mars ležala oba v Levu recimo ali pač kateremkoli ISTEM znamenju? Ja manj je močna že zaradi oddaljenosti konjunkcije pa tudi zaradi tega, ker je v drugih znamenjih...ni pa nujno, da ima samo zaradi tega manjšo moč...lahko da planeta nimata nobenih drugih aspektov itd... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Jest pa dobesedno živim za device oz. devico. Sem vodnar, ASC postrv. Zakaj živim za devico? Ker mi kakšno devičkasto Sonce dela veliko velikih trigonov in 2 sekstila v škorpijona in inkonjunkcijo na Sonce. 5 planetov v kozlu (Merkur, Venera, Saturn, Uran, Neptun) in 2 v biku (Mars, Jupiter). Luna in Pluton pa v škorpiji v 8H. :ermm: Da ne omenim južne zanke, Lilith in Vertex v devici. :xx!: same odskočne mine, ki eksplodirajo, če devica stopi nanjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Slišala, da smo sedaj v vodnarjevi dobi. ... Zakaj? a zato, ker je Neptun v vodnarju? Zdaj gre Pluton v kozoroga. A to napoveduje, da bomo zdaj tudi in hkrati v kozorogovi dobi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 No Pinka, potem ti ljubezni najbrž ne manjka al kako? Imaš občutek, da si že našla svojo ljubezen? Ali imaš sušo v ljubezni? Pri meni se retro Venera preogresivno obrne v direkt tam nekje konec 2017, cez 10 let. Solar programa tudi sama nimam, gledam pa na astro.com solarni prikaz karte. Zanimivo... Pri meni bo naslednje leto v solaru venera retogradna.Samo naslednje leto..a ni to čudno? Bo pa v 5.hiši.. Pri progresijah je pa že retogradna in bo še tudi kakšnih 20 let.. Kakšna je v bistvu razlika med retogradno in "ne -retogradno" venero?Vem, da pri prvi gre za potovanje nazaj(retogradnost), pri drugi pa za potovanje naprej-direkt.Ampak kako se čuti?? V natalu tudi nimam retogradne venere.... Aja. Na začetku januarja 2009 pride T jupiter na moj ASC.Fajn, ane? Upam, da ne bo prišlo do ekspanzije telesa. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Ponavljam vprašanje, ... če bi mi kdo vedel odgovoriti: Slišala, da smo sedaj v vodnarjevi dobi. ... Zakaj? a zato, ker je Neptun v vodnarju? Zdaj gre Pluton v kozoroga. A to napoveduje, da bomo zdaj tudi in hkrati v kozorogovi dobi? Kako bi se to odražalo nasploh v družbi? Slišala sem opazko, da bo treba pasove zategnit.A bi to lahko med drugim pomenilo, da bo razvoj ne toliko v matrialnem smislu, temveč bolj v duhovnem oz znanja...? Lizbona:razlika med retro in direkt Venero je npr. v izražanju čustev in ljubezni. Pri direkt ta čustva izražaš navzven, si v tem smislu bolj odprta do drugih, pri retro pa ta čustva nekje bolj "cmariš" v sebi oz. več ljubezni ohraniš zase, posamezniki z retro natalno venero ponavadi ne jlubijo površno, temveč doživljajo vsa ta čustva na bolj globji ravni, in zato močneje. Progresivna retrogradna venera daljše obdobje ... bi veljalo mogoče pogledati od kdaj je retro? Na suho ne bi pametovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Upam, da ne bo prišlo do ekspanzije telesa. Ja v ene smislu verjetno bo, boš pol povedala. Slišala, da smo sedaj v vodnarjevi dobi. ... Zakaj? a zato, ker je Neptun v vodnarju? Zdaj gre Pluton v kozoroga. A to napoveduje, da bomo zdaj tudi in hkrati v kozorogovi dobi? Ne, ne, ne gre tko. Zdaj smo bili 2000 let v eri rib, zdej je že nastopila vodnarjeva doba. Res so pričele prevladovat bolj duhovne vrline, materialnost bo sčasoma izgubljala na pomenu. Neptun nima nič pri tem, ker je tenuzno v vodnarju približno že nekaj let in še nekaj časa bo. Pluton bo v kozorogu cca 20 let, pa zato ne bomo govorili o kozorogovi dobi. To so samo tranziti določenih, počasnejših planetov skozi znamenja. Era rib je mimo, doba vodnarja bo pa še pa še časa, kar nekaj generacij jo bo občutilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 OK, hvala bom vzela kot dejstvo, da je pač vodnarjeva era. Me je zanimalo, na podlagi česa se to določa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 OK, hvala bom vzela kot dejstvo, da je pač vodnarjeva era. Me je zanimalo, na podlagi česa se to določa. odgovor najdeš v astronomiji...malo prouči precesijo ...vtipkaj v iskalnik, pa dobiš kar nekaj odgovorov Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 odgovor najdeš v astronomiji...malo prouči precesijo ...vtipkaj v iskalnik, pa dobiš kar nekaj odgovorov hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.