klarus 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 a ni to ene vrsta precepcija js mam neki podobnega....sam z planeti....jupiter v ribih in neptun v strelcu...kaj pa to pomeni pa še nisem pogruntala oz našla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 in kaj je to oz kak se planetki obnašajo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 in kaj je to oz kak se planetki obnašajo to tud mene zanima........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 ni čudn, da je sco pri men totalno preglašen Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 hvala za link, mystica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Ok, ne vem, zakaj sem se tega glih zdej spomnla, ampak... zakaj moj vrstni red znamenj po hišah ni običen...(če kdo ve, zakaj pride do sprememb)? sej vem, da je butast vprašanje, sam kaj čm, spet sm gledala karto in... naletela.. na to... Oj škampek z butastimi vprašanji A ti misliš s tistim ne - običnim vrstnim redom to, da se ti nekatere hiške, npr. dvanajsta pa prva recimo, začneta v devički smotani, pa šesta pa sedma v ribicah lepih. A to misliš. Pa pol, te čudi, da maš recimo Neptunčkota v četrti v kozlu, se pa četrta začne v strelkotu, peta pa v vodnarju. In od kje zdej Neptun v kozlu v četrti? A to?? Če je temu tako, pol se gre tu za vrinjena znamenja in hiše, nastane pa zaradi nagiba zemlje na osi in odstopanja od idealne krožne oblike. Zato so ene hiške večje, ene pa manjše. Če te pa pomen tazga charta zanima, oziroma pomen same osi dvanajsta - prva, pa šesta - sedma, pa praši in ti bom povedu. Tut vrinjena znamenja, kot v tvojmu primeru recimo Neptunček, majo nek specifičen pomen. Zanima? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Itak da me zanima.... Oki, pol pa razložim. V bistvu je os hiš, ki majo ta vrinjena znamenja, najaktivnejša v horoskopu in hiša, v kateri se to zgodi je tut največja. Enako je v njej nasprotni hiši. Zanimivo je to, da so vplivi planetov v vrinjenih znamenjih manj vidni, vendar močan vpliv tko postavljenih planetov prevlada v chartu. Zakaj gre? Planeti ki se nahajajo v teh vrinjenih znamenjih so nekako ograjeni, njihov vpliv je omejen, dokler se pač lastnik charta ne nauči uporabiti moč, ki jo tako postavljeni planeti nudijo. Pr tebi so taki planeti trije, med drugim tut sončk, zato si prou en škampasti škamp. Več v OS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 Ja v ene smislu verjetno bo, boš pol povedala. Tole sem šele danes zjutraj videla. Moram pokomenitrati, ker me nekaj zanima. No, januarja bo prišel T jupiter na moj ASC...in lahko pride do ekspanzije telesa...jupiter je pač povezan s tem ....ampak...bo pa T jupiter tudi v točni opoziciji z N saturnom. Najbrž T jupiter ne bo več tako zelo močan Zrediti se ne morem(na veliko)..prav ne gre.In ne hvalim se.Sploh ne.Ampak tako pač je.Imam še mars v 1.hiši, ki me prav sili v gibanje...tako, da se teža giblje okrog ene in iste številke...par kg gor ali par kg dol(do 5kg).Prehranjujem se pa tudi z dokaj kalorično hrano... Takole suha sem bila tam nekje do 23.leta..šele kasneje sem se zredila, ampak sem vedno še suha..ozz čisto povprečno težka. 171/59kg.Najbrž je imel/in še ima prste vmes saturn. Struktura telesa je tudi zelo saturnovska??mogoče? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 No, januarja bo prišel T jupiter na moj ASC...in lahko pride do ekspanzije telesa...jupiter je pač povezan s tem ....ampak...bo pa T jupiter tudi v točni opoziciji z N saturnom. Najbrž T jupiter ne bo več tako zelo močan Lunca bi rekla, da bo kakšen "mali". Bo takoj ene 15 kg gor Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 Lunca bi rekla, da bo kakšen "mali". Bo takoj ene 15 kg gor Ehh.Ne, ne, ne in NE! Nimam želje po otrocih.Vsaj zdaj še ne. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 a kdo ve, o čemu govori "draco" horoskop na astro.com......oz. čemu to služi....?.....pa še par stvari je tam, ki mi tud niso čisto jasne.........ampak ok....bom spraševala eno po eno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 a kdo ve, o čemu govori "draco" horoskop na astro.com......oz. čemu to služi....?.....pa še par stvari je tam, ki mi tud niso čisto jasne.........ampak ok....bom spraševala eno po eno...... Na strani Kepler inštitut sem našla članek o tem: Drakonska astrologija...zanimivo branje, pa še nekaj drugih zanimivh člankov je tam... ma ne znam linka naredit, vtipkaj v iskalnik pa boš našla Gre pa za to, da severni mesečev vozel postaviš na nulo ovna, pol pa tako nastalo karto primerjaš z natalno karto..."na ta način se dobi dober uvid o naporih, ki jih človek vlaga v ostvaritev življenjskih nalog, ko uporablja potencijale iz tropskega horoskopa, pri tem pa drakonski daja zavestne in nezavedne motive in namene ki stojijo za posameznimi dogodki ali osobinami osebnosti" pravi avtorica tega članka Isidora Dumitrov. lepo bodi Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 o madona...a tako je to.....sam a to pol pomeni, myrjam, da je pol dobro gledat tisto varianto, ko sta natalc in drakonski horoskop skup....?.....ma sej men se je nekam zdelo, da gre za neke primerjave.....sam a veš....ne morš kr vse sam po intuiciji delat..... .....hvala myrjam.... ....bom pogledala na link...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 kolkor vem kr prav ......najprej mora bit v natalcu.....pol pa še vse ostalo....al pa čim več od ostalga........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 ha....vsekakor zna bit pestro, ja.......in nedvomno hitro...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 hja......mislim, da je nekaj podobnega kot solarc.......sam po vsej verjetnosti bi se moral lunarni povratek nekak nanašat na naš čustveni svet al pa dojemanje sveta skozi to perspektivo.....mal pa gre tud za ženske zadeve in podzavest......... srčno upam, da bo kaj več povedal še kdo, ki to bolj obvlada........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 lunarni povratek, to misliš ko je luna na natalni poziciji al povratek progresivne lune Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2008 Prijavi Deli 30. december 2008 aha..lunarni povratek je podoben solarnem..z tem, da zajema obdobje 28 dni..ko spet pride luna na natalno pozicijo....pač okvirno nakaže, kaj se bo v teh dneh dogajal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 nič ni kompliciran...lunin povratek pač nakaže aktivnost za naslednjih 28 dni... kaj več pa tud js ne vem )) po mojem se tu gledajo lunini aspekt Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 ja, mislila sem v bistvu, da se ne smem še s tem mešat.raje bolj pri osnovah še ostat oziroma mal osvežit spet tko je, če zadeve zanemariš za en čas zaradi bogsigavedičesa al pa koga Se strinjam, marsikdo prične upoštevat nebistvene stvari, zato spregleda bistvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 a kdo ve na katerih stopinjah bo sončni mrk....?......(vsaj mislim, da je v pon sončni mrk.....) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 6°30 vodnarja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 6°30 vodnarja hudo, sprožil mi bo krak mojega T kvadrata.Pa, da vidimo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 definitivno pestro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 6°30 vodnarja zanimivo tale sončni mrk se bo zgodil točno na mojem ASC-edentu tudi meni bo sprožil krak T kvadrata. hmm..da vidimo aspekte;T sonce kvadrat N luna(8.hiša)T sonce opozicija N saturn(7.hiša)T sonce kvadrat N uran(9.hiša)T sonce trigon N pluton(8.hiša) tale tazadnji mi je še najboljš všeč... drugi trije pa; badbadbad (T kvadrat ofkors) pa še mlaj je v ponedeljek...to bo nekih energij v luftu. aja...pa še mama ima v ponedeljek rojstni dan.to bo en tak spešl dan. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.