Guest VilaSonca 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 haha, ne bo mi tale mrk tale mi naredil opozicije na Luno. orbis 2° in 21' je prevelik. nobenih aspektov, zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 6°30 vodnarja hvala klarus..... ....za las mi zgreši nekaj planetov..... ....v aspektih mislim..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 hitro sem skapirala , da mi dela tale mrk sekstil na Urana. in res nič drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 a niso pri mrkih pomembne sam kon in opozicije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 pač bo tvoj mars na udaru Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 ...za las mi zgreši nekaj planetov..... ....v aspektih mislim..... kako si drzne Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 hudo, sprožil mi bo krak mojega T kvadrata.Pa, da vidimo Enako pri meni ... zgodil se bo v točni opoziciji z Jupitrom v 8.hiši, ter kvadrat z Merkurjem (11h) in kironom (5h) ... A kdo ve ob kateri uri bo mrk? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 jutri zjutraj sam ne pričakovat, da se bo kaj dogajalo na sam dogodek...pri meni(lani sem imela lunin mrk točno na natalni luni, ki je seveda sesul še jupitra in saturna, ker so vsi v t. kvadratu) se je začel en teden po Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2009 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2009 Kaj pa je Lunarni povratek? Gledam na astro.com.Saj se ne mislim še s tem begat, me pa zanima ... firbec ... Dvojček ...solarni povratek men osebno ne pove nic(govorim za svojo karto)... je pa res, da imam zelo sibko sonce v natalu... prediktivne tehnike na podlagi lune(sekundarne in terciarne progresije) so v mojem osebnem horoskopu veliko bolj točne, je pa res da mam dost mocno luno... v osnovi menim, da je treba najprej ocenit moc lune in sonce v natalu in potem izbrat primerne tehnike... tranziti so vsekakor v obeh primerih vredni pozornosti, ker so pogosto "sprozilci" dogajanj... ...najboljse je pa upostevat vse in gledat zgodovino cloveka in videt na kaj se odziva in potem izbrat to tehniko... lunarni povratki so v vsakem primeru relativno neuporabni.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 klarus!!dej povej, a se gleda natal in tranzite al tud progresirano karto? grrrrrr nimam pojma, js gledam natal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 kako si drzne a ne... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 A kdo ve ob kateri uri bo mrk? Mrk je bil ob 8.55 zjutraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 jutri zjutraj sam ne pričakovat, da se bo kaj dogajalo na sam dogodek...pri meni(lani sem imela lunin mrk točno na natalni luni, ki je seveda sesul še jupitra in saturna, ker so vsi v t. kvadratu) se je začel en teden po No, sej čez en teden, se bo pa že začel čutiti vpliv luninega mrka ... Pri meni pa je tako, da če so mrki močni, jih čutin en teden prej. In vsa tista napetost, ki jo je bilo čutiti prejšnji teden, bi sama pripisala prihajajočemu sončnem mrku. Bom pa letos bolj pozorna na to kateri mrk je močnejši, glede na to, da moje natalno sonce nima aspektov (je osamelec ), luna pa je bolj aktivna .. In lunin mrk bo tam nekje 6. stopinje v levu (ravno na mojem Jupitru) v 8h. ... Upam, da mi prinese kakšnega vročega žrebca , če je že ravno v 8h Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 to bo en tak spešl dan. super dan...supersupersuper jz bi šeee ...večkrat imela sončni mrk na ASC-edentu.... no, mogoče že deluje T jupiter, ki je v konjukciji z ASC-edentom... še par dni, pa bo v točni kojukciji... življenje je lepooooooooooooo! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 super dan...supersupersuper jz bi šeee ...večkrat imela sončni mrk na ASC-edentu.... no, mogoče že deluje T jupiter, ki je v konjukciji z ASC-edentom... še par dni, pa bo v točni kojukciji... življenje je lepooooooooooooo! No, a vidiš, deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 počasi bo čas, da si jih privoščiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. januar 2009 Prijavi Deli 27. januar 2009 pač prišparaš... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 No, a vidiš, deluje. superrrrr Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 Sem se preselila v to temo, da ne bom preveč v temi glasba smetila. Nekaj bi še rada povedala o tej moji veneri v ovnu, v 2.hiši Venera v II. hisiPovezanost podrocja venere ( nakit, moda, kosmetika, roze, igrace, likovne dobrine likovnost, musicni instrumenti) in denarja: s njihovo pomocjo in okusa oseba izboljsa svoj materialni polozaj. rahla Zapravljivost zaradi vpliva marsa.Tole sem našla ...in se strinjam... tudi pretirana zapravljivost...tko, preveč trošim za malenkosti(posebej kozmetika je velik strošek) je pa ta moja venera v sextilu z marsom, tako, da bi kakšen neprimišljen nakup ne uide.najhuje je pa bilo, ko je bil na marsu T neptun, to sem zapravljala-čist nepremišljeno...trenutno sem pa v fazi "šparanja", saj se je T neptun odmaknil z N marsa... x!x pa še T jupiter bo kmalu v sextilu z N venero... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mineja 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 Sem se preselila v to temo, da ne bom preveč v temi glasba smetila. Nekaj bi še rada povedala o tej moji veneri v ovnu, v 2.hiši Venera v II. hisiPovezanost podrocja venere ( nakit, moda, kosmetika, roze, igrace, likovne dobrine likovnost, musicni instrumenti) in denarja: s njihovo pomocjo in okusa oseba izboljsa svoj materialni polozaj. rahla Zapravljivost zaradi vpliva marsa.Tole sem našla ...in se strinjam... tudi pretirana zapravljivost...tko, preveč trošim za malenkosti(posebej kozmetika je velik strošek) je pa ta moja venera v sextilu z marsom, tako, da bi kakšen neprimišljen nakup ne uide.najhuje je pa bilo, ko je bil na marsu T neptun, to sem zapravljala-čist nepremišljeno...trenutno sem pa v fazi "šparanja", saj se je T neptun odmaknil z N marsa... x!x pa še T jupiter bo kmalu v sextilu z N venero... Ko si v "glasbi" že pisala, sem pomislila da sem ti malo fauš (čist po slovensko pač) za vse tele ustvarjalne aspekte. Mislim da je merkur v trigonu z uranu super za fotografiranje- imaš smisel za ulovit ta pravi trenutek. (Sam je v ribah merkur ane? ) Zapravljivost zaradi marsa se mi tak izgovor zdi.. Se mi zdi da naj bi venera v 2. , tako kot biki znala cenit kvalitetne stvari.. tako da druga stran zapravljivosti je najbrž želja po uporabljanju kvalitetnih stvari. In če si tako predstavljaš situacijo, je bl konstruktivna ? (ne vem če sem znala zdaj povedat kar sem želela; meni pomaga tak stil razmišljanja pri zapravljivosti) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Ko si v "glasbi" že pisala, sem pomislila da sem ti malo fauš (čist po slovensko pač) za vse tele ustvarjalne aspekte. Mislim da je merkur v trigonu z uranu super za fotografiranje- imaš smisel za ulovit ta pravi trenutek. (Sam je v ribah merkur ane? ) Zapravljivost zaradi marsa se mi tak izgovor zdi.. Se mi zdi da naj bi venera v 2. , tako kot biki znala cenit kvalitetne stvari.. tako da druga stran zapravljivosti je najbrž želja po uporabljanju kvalitetnih stvari. In če si tako predstavljaš situacijo, je bl konstruktivna ? (ne vem če sem znala zdaj povedat kar sem želela; meni pomaga tak stil razmišljanja pri zapravljivosti) ker kompliment....se mi ful smeji...ker se mi tolk fajn zdi... ti sploh ne veš.... fotografiranje je meni že od nekdaj tisto nekaj, kar me dviguje v višave... pri 18 -tih sem si kupila tak res fajni fotoaparat z objektivom...uf , kje je to .. sem takrat dala zanj 100.000 sit...torej okrog 450evr, sem skoraj leto dni šparala in šparala...potem se je pa začelo... v bistvu je to tak hoby za mojo dušo....drugače pa še nisem nič konkretnega naredila na tem področju, pa sem imela že nekaj možnosti, ampak mi nagaja samozavest in tudi nisem nek biznis men...bi rabla nekoga , da bi me mal spodbujal in, da bi znal realizirati te moje sanje... ja, merkur(vladar 5.hiše) je v ribah v konjukciji s soncem.baje ni najbolje položen...merkur se ne počuti fajn v ribah.... je v trigonu z uranom, ki je vladar ASCpotem v trigonu z lunoin v kvadratu z neptunom Je pa aspekt (merkur trigon uran )najbolj ekzakten aspekt v moji karti --0'30 Pa luna je v konjukciji z uranom v 9.hiši, no luna je čisto na zadnjih stopinjah 8.hiše v škorpijonu... v meni je toliko idej, toliko sanj, toliko vsega..... aja... glede zapravljivosti... maš prav, obdajajo me samo kvalitetne stvari...(ki so dražje...seveda ) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Venera v II. hisiPovezanost podrocja venere ( nakit, moda, kosmetika, roze, igrace, likovne dobrine je pa ta moja venera v sextilu z marsom, tako, da bi kakšen neprimišljen nakup ne uide.najhuje je pa bilo, ko je bil na marsu T neptun, to sem zapravljala-čist nepremišljeno...trenutno sem pa v fazi "šparanja", saj se je T neptun odmaknil z N marsa... x!x pa še T jupiter bo kmalu v sextilu z N venero... No, Lisbona zdej pa opazuj kako delujejo ti aspekti tvoje venere, kajti danes zjutraj ob 4. uri je venera vstopila v tvoje natalno znamenje ovna in boš sproti opazovala vse njene aspekte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 Vprašanje imam - pod katero astrološko znamenje spada Slovenija po mundani astrologiji?Rabim za eno nalogo rešit, pa se mi nikakor ne potegne A ni Rak? Konec junija 1991 No v solarcu mam pa polno 5. hišo. Da ne bo kak dojenček na poti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 Kakšen orbis vzamete pri fiksnih zvezdah?1 ali 2 stopinji? Npr., če imam Sonce na 13 stopinj, Vega je na 15 stopinj Kozoroga - sta v konjunkciji ali ne? Jaz upoštevam do 1 stopinje, tako je tudi v SF. Lahko da nekateri tudi več in da konjunkcija še deluje, nisem preverjala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dubhe 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 Tudi jaz sem že več kje prebrala, za Algol naj bi bila ena izmed zvezd z bolj močnim vplivom in da vzamejo tudi orbis 2 stopinj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.