Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

Aja. x:o)x

Na začetku januarja 2009 pride T jupiter na moj ASC.

Fajn, ane?

Upam, da ne bo prišlo do ekspanzije telesa. xrolleyesx :vio:

no, T jupiter že orng šeta po moji 1.hiši...

ni sluha, ne duha o ekspanziji telesa... x:Dx še shujšala sem 6kg(ne namerno)...imam pa trenutno težave z dvema zoboma in nimam pravega apetita..najbrž bo to. x:Dx

drugače je T jupiter že v konjukciji z N marsom...

nič kaj posebnega se ne dogaja.. x?x

edino, par dni nazaj mi je uspelo prodati nekaj, kar že lep čas prodajam...čist nepričakovano... :palec:

mogoče je imel jupiter prste vmes... x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
sem si mal pogledala tranzite.......saturn konjunkcija n-pluton.....od n-urana se je pa že mal oddaljil......vse skupaj v opoziciji z jupitrom v 8h.....n-jupiter v konjunkciji s tranzitom sonca venere in merkurja.....jupiter na n-saturnu, mars na n-kironu..........pa to je cela nebesna veselica.......v grafičnem prikazu pa zgleda kot brzovlak zaporednih vagončnov, ki se vozijo čez natalne tirnice.......... x:Dx ..........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla, Amis! ko mi je saturn tranzitiral natalnega plutkota se mi je zgodila tale moja preobrazba v dojemanju... pogled čez planke in pri tem mi je pomagal nekdo, ki ima plutona na moji luni... opažam, da se podobne spremebe dogajajo zdaj, tvoja generacija, ki ima plutkota v devici doživlja te spremembe še bolj...

tale vlakec pa sem kar videla...super prispodoba :palec: spremebe neminovno prihajajo, ne pozabi da sta uran in saturn trenutno v opoziciji... spremebe za vse, smo pa vpleteni toliko koliko se naši planeti tega dotikajo x;)x

lepo bodi xyiyax xrainbowx

PS tisto v sosednji temi si super napisala xDDx xyesx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

ojla myrjam...tebe sem zmer vesela, ko se oglasiš....... xDDx ....sicer je pa moje dojemanje poglavje zase...kar se mene tiče, se stvari ne bodo šele zgodile, ampak se že kr en lep čas dogajajo.....mislim, da mal prehitevamo predviden "poslovni načrt"....kar je kul......drugač bi se ubadali z razno "apokaliptično" tematiko....pa se ne.....mogoče se pa končno kot posamezniki in celota zavedamo, da smo sami tisti, ki držimo krmilo svoje ladje v rokah....in temu primerno izbiramo smer plovbe....."potop na čereh" ni bila zabetonirana opcija.......

drugače pa ne morem rečt, da bi se mi zgodila kakšna oseba.....ne v direktnem smislu....verjetno sem se bolj naučila uporabljat lastna "orodja"....3 planeti na 29st.....uran na asc....pa še kaj bi se našlo.....pa kakšen tranzit je pred leti že kaj zaktiviral....in očitno se nisem upirala temu...... x;)x

hvala..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xDDx tudi sama vesela ko kašno rečemo... tudi pri meni so spremebe že pred tem bile... plutko se je čez IC sprehajal, pa pred tem čez kirona... ampak bistvene spremebev dojemanju, pa je prinesel saturn na plutkotu... tisto z osebo je bilo mišljeno učitelj, ki pride o pravem času, ko ga potrbuješ...

tole

.mogoče se pa končno kot posamezniki in celota zavedamo, da smo sami tisti, ki držimo krmilo svoje ladje v rokah....in temu primerno izbiramo smer plovbe....."potop na čereh" ni bila zabetonirana opcija.......
se mi zdi bistvo in lepo je, da se vse več nas tega zaveda x;)x in kakor razumem konstelacijo zvezdic zdaj in za naprej je to bistvo vsega xyesx

lepo bodi xyiyax xrainbowx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

• 1 month later...

sem prav spremljala(okrog 10 mesecev) luno v znamenjih...in vedno, ko pride v znamenje kozoroga postanem depresivna, demoni začnejo s pohodom po mojih mislih...čist druga postanem... :xx!:

to je res grozna kombinacija.... luna v kozorogu + 12.hiša...

v natalu je v 8.hiši v škorpijonu, v kvadratu z ASC-edentom in saturnom(7.hiša).

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pozdravljeni!

Lepo bi prosila, če mi lahko kdo pove, kateri pokazatelji v moji natalni karti kažejo, da je moj drugi otrok bolan oz. se je rodil s sindromom prizadetosti?? Ker prvi je uredu in je zdrav.

13.5.1971 ob 00:30 Stuttgart (Nemčija)

Pozdravljeni!

Lepo bi prosila, če mi lahko kdo pove, kateri pokazatelji v moji natalni karti kažejo, da je moj drugi otrok bolan oz. se je rodil s sindromom prizadetosti?? Ker prvi je uredu in je zdrav.

13.5.1971 ob 00:30 Stuttgart (Nemčija)

Peta hiša otrok ne zgleda v tvojem primeru tako problematična, da bi lahko prišlo do kakšnih težav v vezi otrok. Drugi otrok se gleda sedmo hišo, ki je tudi prazna, nobenih posebnih aspektov, vendar vladar luna je bil verjetno v času nosečnosti zelo slabo aspektiran, kajti tvoja luna v strelcu je bila verjetno poškodovana s strani tranzitnega plutona ali kakšnega drugega malefika. Navesti bi morala otrokovo rojstvo, oz. spočetje, ki se gleda v tvoji karti v deseti hiši in tam je neptun, ki rad stvari zakomplicira.

Na vsak način pa se najbolj vidi iz same otrokove karte, če je to njegova karma, oz. tvoja. Ponavadi taki otroci nimajo posebno težkih aspektov v natalni karti, ker praktično precej drugi delajo namesto njih, oni so ponavadi prišli na svet zato, da drugi bolj "delajo" in zato tudi rastejo in napredujejo. V tvoji karti je severna zanka v prvi hiši, zato lahko veš, da je tvoja primarna naloga v tem življenju, da rasteš in razvijaš svojo osebnost. Ta drugo rojeni otrok bo imel pri tem zelo velike zasluge.

Zanima me, na kakšen način naj bi se izrazile, kdo od vas ima tole in kakšno je vaše mnenje. No, kritična naj bi bila seveda tudi 29 °: Many astrologers consider 0 and 29 degrees of any sign critical degrees as well. The 0 and 29 degrees are more crisis-oriented points, especially in predictive work.

No, o tem so si mnenja zelo različna. Pri Stojanoviću je 29 stopinja jasnovidna stopinja, kar ni nujno, da je povezano s krizo, mogoče do tega pride lahko po kakšni kritični situaciji, vendar do jasnovidnosti očitno ni moč na izi način.

No, in kam je zdaj izginila za kakšen feedback? :vragec:

Sem tečna, kajne. x:o)x

Tole me zanima. Berem o t.i. kritičnih stopinjah:

Classic critical degrees are

0, 13, and 26 degrees of the cardinal signs (Aries, Cancer, Libra, and Capricorn);

8-9 and 21-22 degrees of fixed signs (Taurus, Leo, Scorpio, and Aquarius); and

4 and 17 degrees of mutable signs (Gemini, Virgo, Sagittarius, and Pisces).

Zanima me, na kakšen način naj bi se izrazile, kdo od vas ima tole in kakšno je vaše mnenje. No, kritična naj bi bila seveda tudi 29 °: Many astrologers consider 0 and 29 degrees of any sign critical degrees as well. The 0 and 29 degrees are more crisis-oriented points, especially in predictive work.

Jaz imam Sonce na 13°Kozoroga (Kardinalno). To je edino.

Moja mama pa ASC in DESC na 0°, Jupiter v 8. na 29° in IC/MC na 29° :eek:

Zanimivo Mysti,

mene tud zdej zanima k mam sonce na 21 škorpijon, jupiter na 8 Lev in na 17 Neptun v Strelcu, če ma to še kakšen dodatni pomen. :o|o:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

a ni ti tak, da te hiše kažejo odnos z otroci...ne kako sončno znamenje bodo imeli xnckrivx

moja mama ima 5h v tehnici, luno not..in tudi tak odnos ima do brata....7h je v kozorogu..tu ni kaj govorit....hladen odnos, ki se pri meni kaže z luno v devici...

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Kokotec, aprila nej blu nč. :sori:

Ne bit nestrpna, če nej blu, pa še bo. Sm že malčk pozabu kaj točno, a se na gmailu zmenva ob priliki. Če je melo za bit kaj slabga, je še boljš tako, če pa fajnega, bomo pa kaj začarali, da bo. x^x xwizardx x;)x

pa ne vem kak je, zato vprašam x:o)x :8):

kaj pa če sončno na primer poklapa?? zakaj poklapa?'?

in zakaj malo drugače poklapa??

nekje se poklapa nekje se ne.... xsrcx

včasih se deduje luna..včasih aspekti, stopinje itd...

pač kak smo se odločli...

eni majo raje izi varjante, drugi srednje,,,nekateri pa hočejo hitro in boleče...

sami si izbiramo starše in karto....in kaj bomo 'dedovali'

maš mali miljon dejavnikov...

aprila nej blu nč. :sori:

sekat bo začel po juliju.....

There is

One Mind,

One Truth,

:palec:

izčrpno, hvala

na hitr in boleče je bl scorpio varianta, sej ni treba razlagat x:Dx đouk

itak, da je sko varjanta....oz pluton varjanta...

pluton ruls x^x x:px

There is

One Mind,

One Truth,

:palec:

ampk zakaj Plutona zdej kao ne priznavajo več za planet... kaj bi si pol scorpioti izbrali???

na primer:.....

Ma, Plutko je sam eden od številnih kamnov v Kuiperjevem pasu na skrajni meji naše galaksije. Takih kamnov je tm ful. Zdej, zakaj ga ne priznavajo več za planet, je pa tko, da so odkrili en malčk večji kamen tm, Xeno, k ma za neki več kot 100km večji premer. Tk da so se pol zaradi teh par kilometrčkou odločli za to žarnico, k je btw tretja najbolj svetla žarnica na tistmu kamnitmu obrobju.

Pa ni za delat paniko zdej glede tega. Pač, un grobarski vpliv s tistga konca ostaja, al je zdej Plutko, al kaka druga žarnica tm v bljižini niti ni bistveno. Važno, da mamo globino še zmeri.

Bomo pa kaj več informirani tm enkrat 2015, ko bo tam šetkala sonda New Horizons, in bo menda kaj javla, če bo kaj zanimivga vidla. Do takrat bodo pa strupkoti malčk na trnjih, k ne bodo čisto prepričani kdo je njihov šef. x:Dx

Mal primerov za astromedicino sem ti dala gor, lahk študiraš ;)

Sm vidu in je zanimivo. Sam se mi zdej ne da, k sm lih z morja pršu, preplaval pol našga Tržaškega zalivčka in ni voje. Bom pa en dan, sam je še kar študiranja, k je treba še takratne direkcije pogledat. Bo, na dan, k bo kak dežek. x:Dx

klynca pa ne (dam)... x:Dx x:o)x

... kako sploh veš kok je težak?? kokšna je sploh masa???

pa važno da je..

tud kdo drug je brez svojga "šefa", vodnika al whateva, pa očitno kar funkcionira

:inocent: ma, veš Svečka, če nima vodnika, ma pa mogoče zvodnika. :o|o: Al kaj? :eek:

Do takrat bodo pa strupkoti malčk na trnjih, k ne bodo čisto prepričani kdo je njihov šef. x:Dx

nč nismo na trnih..plutko je naš šef in konc x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Valjda. z(vestega) vodnika, kaj ne x:Dx

z-vestega, z-asanjanega, z-ajebanga, z-afrustriranga, z-amejskega :eek: , z-štrukelskega, enga pač. x:Dx

nč nismo na trnih..plutko je naš šef in konc x^x

In ostali kamnčki okoli. x:Dx

In ostali kamnčki okoli. x:Dx

kerkol kamenček je...glavn da je naš :2src: in da daje svojo težo....

katerkol drug palnet ne more nardit takega 'sranja' kot naš 'kamenček' x:px x^x

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...