Skoči na vsebino

LNF Astro Sola

Samson23

Recommended Posts

ko sm prvič prosila eno, če mi lahk mal karto pogleda... mi pošlje nazaj tkole - :O: :icon16: :ph34r: jooj kakšna grozna karta, kakšni problemi, kolk težak lajf boš imela, če ne boš brzdala škorpijona, se ti bo vse sesulo...

pa da vsi tipi mi bodo utekli... x:Dx xcivx

najprej sm bila čist :OO!: potem sm se pa odločila, da nima pojma :vragec:

:palec:

maš pač zanimivo karto....in ne grozno ;) x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

polna 11h, uran merkur mars..vsi trije v konj...vladar 11 je venera....uran je vladar 3.h not pa jupiter

z astrologijo je pa tak, da me prime in me mine, pa me prime in me potem spet mine..... xnckrivx

jo imam bol za potrjevanje, kto pa za kaj drugega x:Dx

maš pa fajn postavitev v 11. hiši za astro sam mogoče bi vseno mogla še pogledat kako imaš še aspektiranega merkurja, ker ta konjukcija ti daje malo preveč direktnosti, kar pa niti ni slabo samo za svetovanje mogoče le zna biti šok za tistega k mu svetuješ...

ja sej mene tud...ne morem bit nikoli 100% not k ratam obsedena...se moram vsake toliko odmaknit od nje...verjetno pa pri tebi na to prime pa mine nakazuje konju uran in marsa...

tud to je kul ;)

ko sm prvič prosila eno, če mi lahk mal karto pogleda... mi pošlje nazaj tkole - :O: :icon16: :ph34r: jooj kakšna grozna karta, kakšni problemi, kolk težak lajf boš imela, če ne boš brzdala škorpijona, se ti bo vse sesulo...

pa da vsi tipi mi bodo utekli... x:Dx xcivx

najprej sm bila čist :OO!: potem sm se pa odločila, da nima pojma :vragec:

ok sam ta pa ni mogla bit neka huda profesionalka s takimi izjavami... :o|o:

najboljša odločitev :palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

maš pa fajn postavitev v 11. hiši za astro sam mogoče bi vseno mogla še pogledat kako imaš še aspektiranega merkurja, ker ta konjukcija ti daje malo preveč direktnosti, kar pa niti ni slabo samo za svetovanje mogoče le zna biti šok za tistega k mu svetuješ...

ja sej mene tud...ne morem bit nikoli 100% not k ratam obsedena...se moram vsake toliko odmaknit od nje...verjetno pa pri tebi na to prime pa mine nakazuje konju uran in marsa...

tud to je kul ;)

merkur ima konj z uranom, kvadrat s saturnom, opozicija z kironom(tu je vpet v t kvadrat) in sekstil z luno

neptun ima pa generacijski sekstil z plutonom, kvadriria mi pa luno in jupitra in konj z asc

pri astrologiji mi je čist preveč nekih podrobnosti :D

There is

One Mind,

One Truth,

merkur ima konj z uranom, kvadrat s saturnom, opozicija z kironom(tu je vpet v t kvadrat) in sekstil z luno

neptun ima pa generacijski sekstil z plutonom, kvadriria mi pa luno in jupitra in konj z asc

pri astrologiji mi je čist preveč nekih podrobnosti :D

verjetno ti pri podrobnostih malo mars in tako neptun nagajata...marsu nikoli ni do podrobnosti on bi hitro in takoj, zakaj bi komplicirali x:Dx

neptun ti pa verjetno tud splošno mal zmede dela in se seveda pri podrobnosti sploh zatakne...vsega preveč

kakšni so pa kej orbisi aspektov lune in merkurja ter lune in saturna?

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

luna merkur je -4°25s

najbrš si mislila merkur satrun...z luno je sicer aspektiran, sam ni taglavni aspekt

merkur satrun 7°57s

najbrž znaš dobro izrazit čustva vendar ne vem kako je s svetovanjem tukaj mora bit še kakšna povezava z neptunom in verjetno tudi venero tko k je že samson omenil...mal me matra tale kvadrat neptuna in lune...pa ne zdej, da bi se mogla ti zaradi tega sekirat ne sploh ne v bistvu ne znam razložit...bi mogla celo karto vidit...

Jaz imam pa vedno večje :)

a ne k kr ni konca in k je skoz zanimivo :palec:

Jaz imam pa vedno večje :)

js pa povoham mal astrologijo, povoham mal djotiš, mal 9zk, mal tarot, pa še kaj bi se našlo

in si potem na osnovi vsega sestavim širšo sliko, ki je brez podrobnosti

pdrobnosti ni pametno preveč analizirat, ker potem ni nobenga presenečenja več ;)

najbrž znaš dobro izrazit čustva vendar ne vem kako je s svetovanjem tukaj mora bit še kakšna povezava z neptunom in verjetno tudi venero tko k je že samson omenil...mal me matra tale kvadrat neptuna in lune...pa ne zdej, da bi se mogla ti zaradi tega sekirat ne sploh ne v bistvu ne znam razložit...bi mogla celo karto vidit...

a ne k kr ni konca in k je skoz zanimivo :palec:

maš :vio:

sej ne rečem, da ni zanimivo..še kako je...sam kaj ko nimam potrplenja :D

There is

One Mind,

One Truth,

Klarus - talent za astro

ok za planetke v 11 že veva kako in kaj

11. hiško imaš v Tehtnici, vladarica Venera je v 12. hiši. Evo tukaj je nakazano sočutje. Venera je v konjukciji s Sončkom, trigonu s Saturnom in Jupitrom. To ti daje širino, razgledanost, dojemljivost in znanje, ki pa ga verjetno počasi osvajaš vendar je pa potem trajno. Je pa fajn za astro to, da imaš Saturna v 8. in Venero v 12. kar ti daje intuicijo in višje razumevanje sploh še v kombinaciji z Jupitrom.

v 11. hiši imaš tudi Škopijona. Vladar Mars je v isti hiši kar je super pač ker je to hiša astrologije. Ta Mars pa dela tak fajn trigon z Jupitrom, kar pomeni, da se nad stvarmi zelo hitro navdušiš ravno tako te pa hitro mine vendar ti daje pa zato tudi veliko znanja in verjetno tudi hitro dojemanje. Potem je tukaj še sekstil z luno kar je ena a, ker ti daje ful energije, no sej z Jupitrom tud. Pa razumevanje čustev. Sploh je pa Jupiter tudi tvoj vladar tako, da te to na koncu tudi izpolnjuje. Pa še Uran je tud povezan z njim, ki pa tudi veva o čem govori.

lej zakaj pa ne mislim, da imaš kar veliko možnosti, da bi se s tem ukvarja in da bi jo tudi kar dobro razumela le tisto tvojo potrpljenje se boš mogla mal naučit pa bo. Vsak dan se učimo sej drugače pa ne bi bilo zanimivo.

Aja, pa še to - nimam zastonj Južnega vozla v 11. hiši.

In ne, tokrat ne govorim o astrologiji.

Slabe odločitve, res slabe. Še dobro, da počasi spoznavam pravo plat.

a 11. govori tudi o odločitvah? :o|o:

Samo malo več potrpljenja za detajle, klarus x:px

Aja, pa še to - nimam zastonj Južnega vozla v 11. hiši.

In ne, tokrat ne govorim o astrologiji.

Slabe odločitve, res slabe. Še dobro, da počasi spoznavam pravo plat.

to ni res......ti se morš pač zanesti na sebe...v preteklosti si se prveč zanašala na svoje prijatelje...sedaj je čas da osvojiš lekcijo 5. hiše...tu imaš severno zanko, zato ti je področje 11. hiše tolko lažje...ker si to že osvojila in to poznaš ;)

kar se pa tiče osi devica ribi...bi pa rekla, da imaš veliko sposobnost ostrega razlikovanja, kaj je prav in kaj ni...mogoče te čustva zanesejo in glih tu je haklc.......čustva na stran in v akcijo... x:Xx

vse odločitve so pravilne, ker jih ti sprejemaš na osnovi svojih dosedanjih spoznanj, lekcij......edino tisti te lahko obsoja oz reče, da si naredla napako...je tisti, ki je dal točno to skozi kar si dala ti.....in noben drug :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

No, potem je pa Neptun!! Pujs

glede na to, da je neptun vladar j.zanke bi rekla, da te samo mami :)

bi ap takoj menjala tvoje zanke za moje :D

There is

One Mind,

One Truth,

preprosto zato, ker se morem nenehno soočat sama s sabo.....da ne govorim, da mam skor vse p. planete v n. 1h

veliko lažje se je ukvarjat z drugimi kot pa s sabi ;)

There is

One Mind,

One Truth,

Alergije na hrano:

- povezane z Luno in Rakom in sicer Luna v VI hiši

ali Rak na vrhu šeste hiše, je lahko močen pokazatelj

alergije na hrano, predvsem na mleko in derivate, tudi če jih oseba dobesedno obožuje).

Če je Luna kvadrirana, se preuči kaj simbolizira planet, ki jo kvadrira.

Venera ali Jupiter npr v kvadratu z Luno lahko indicira alergijo na jagode.

Kdor ima Dvojčka na vrhu Vi hiše lahko zelo trpi zaradi astme ali problemih dihalnih poti, ki jih povzroča alergija na hrano.

Koliko planetov pa imamo?

..to si pa zdaj vprašal eno najtezjih vprašanj... takoj za ZAKAJ astrologija deluje...

..ne vemo cist tocno kok planetov mamo... tisti za katere pa vemo pa nam povejo zadosti, da lahko na podlagi njih ze nekaj povemo o energijskih tendencah... vseh najverjetneje ne poznamo, sicer se je pa tudi za vprašati kaj sploh je planet... poleg plantov samih je se ogromno nebesnih teles, ki pravtako(sicer v manjsi meri a vendarle) vplivajo... se pa precej strinjam s tabo o tem da nekaj na astrologoji je, astrologi pa so vecidel mediji, ki se preko teh simbolov posluzujejo svoje intuicije... astrologija ni eksaktna znanost in nikoli ne bo, ker dopusca prevec opcij, alternativnih scenarijev itd... za nazaj je zato z astrologijo mozno razloziti karkoli... za naprej pa tudi-tu govorim o prognosticni astrologiji...

...natalna karta in njene tendence pa je področje, kjer je astrologija zelo uporabna rec...

z usem dolžnim spoštowanjem... pa predwsem hwala za odgowor.

če dobr prebereš tole še enkrat, boš ugotovu, da nis povedou nč. en sam mutenje. itaq. sploh ta vijolčast. za nazaj gruntat... ah... dej.... za naprej se pa itaq ne da, če sm te prou zastopu.

pa en uprašanje čist tko, med nama, direkt... brother to brother-knight to knight... x:Dx a upaš zanikat, da astrologija (v današnji uporabi, al pa zlorabi, ko usaka kelnarca prebere eno brošurco in pol prisega na astrologijo) mogoče ni nč druzga kt ena šwercarska varianta za pusije, k se ne znajo al pa ne upajo odločit sami zase in iščejo sponzorja nekje drugje, da se pol loh na nekej wadijo, da se nesrečni, pa da ni čudn, da jim nč ne rata pa tko...

Samson :palec:

Dober si, da se ti da tkole lepo razlagat x:px

teb se pa wid, da nis komunikolog. :palec:

un bi porabu dwa wornk dolga članka u kšni fejst fensi reviji, kjer bi prej mogu komu rit lizat, da bi članke sploh objavu, da bi potem uspel na dolgo in široko powedat eno tako bedarijo, k je teb uspel u enem kratkem stawku :palec:

tole me zlo spominja na izjavo fotra od enga kolega k je reku, da u žiulenju ni nč skup spravu, zato k je bil zmerej pošten. pa sm ga uprašou, kuko pa bi mu uspel kej na kup nagrabit, če ne bi bil pošten. pa ni imel kakšnih oprijemljivih rešitev.

poanta... lopovov in pokvarjencou je dost, ampak za kej na kup nagrabit morš bit poleg tega tut pametn, pa jajca imet. to je tist, kar je njemu manjkal, ne pa poštenost kot ovira. seweda me možakar še zdej obožuje, ker sem ga razsvetliu x^x

uglawnem misty.... ne gre se zato, da se komu ne bi dal razlagat, ampak le usi skp nč ne znate.

pa tole use skp ni blo mišlen kot žalitev al pa provokacija, ampak samo ugotavljam, da je astrologija kukr da bi kuhou čorbo trenutnega navdiha, ko enostawn mal u lonc mečeš pa mešaš, pol pa rata kr rata. učas je clo zlo dobr, dejstvo pa, da zares niti nisi vedu kwa sploh delaš x:)x ne morš niti prewerit pa unaprej izgowore priprawljene :o|o:

ko mujo zgradi mostiček, garantira, da bo zdžal sto kil, demonstrira kr sam in se čez sprehod.

a astrolog lahko karkoli, sploh karkoli zagotovi?

uglawnem... mam cel kup uprašanj, če bi se komu lubil kej razložit. sej ne, da vi ne bi to usi use vedl, samo lubil če bi se komu x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Janko, brez zamere, ampak resnično postajaš zelo nadležen spam.

Tole je ASTROLOŠKI podforum in tule se družimo ljubitelji zvezdic, se učimo in izmenjujemo

informacije.

Menda ne pričakuješ,

da te bo kdo resno jemal, ko naleti na tvoje pisanje v dialektu, kjer si

predvsem žaljiv.

Kakorkoli že, prosim, nehaj. Že v temi 'Knjige, ki so nam všeč', te je ena xsrcx Lunatka zaprosila, da ne packaš super teme,

ker je to pač moteče.

Lahko pa sam odpreš temo- npr 'Zakaj menim, da je astrologiga larifari' in si tam olajšaš um. :palec:

Tnx

x:)x

Tole je ASTROLOŠKI podforum in tule se družimo ljubitelji zvezdic, se učimo in izmenjujemo

informacije.

Menda ne pričakuješ,

predvsem žaljiv.

Kakorkoli že, prosim, nehaj. Že v temi 'Knjige, ki so nam všeč', te je ena xsrcx Lunatka zaprosila, da ne packaš super teme,

ker je to pač moteče.

Lahko pa sam odpreš temo- npr 'Zakaj menim, da je astrologiga larifari' in si tam olajšaš um. :palec:

Tnx

There is

One Mind,

One Truth,

informacije.

Menda ne pričakuješ,

predvsem žaljiv.

ker je to pač moteče.

Tnx

Škoda, da površno bereš. :sori:

Nikoli in nikjer nisem rekel, da je astrologija "larifari". Pravim pa, da je nihče ne zna pravilno in z minimalno gotovostjo brati. Posledično se je niti ne more resno jemati, razen za zelo priročno iskanje razlogov za svoje t.i. probleme in izgovor za svojo pasivnost. Opozoril sem tudi na to, da ni moj namen provocirati, ampak le želim odgovore. In to najosnovnejše, začetniške. Mogoče pa le želim, da me kdo prepriča, da je astrologija uporabna znanost in sem pač nejeverni Tomaž in želim preveriti tudi z dejstvi. Astrošola se mi zdi kar primerna tema za to.

Če sem ti moteč... saj ne, da mi je vseeno, (čeprou ... x^x )ampak takle pač mam. Spreminjal se zaradi tega ne bom. Niti poizkusil x^x Ogledalo pač pokaže kar vidi x:Dx . Mogoče pa uporabi opcijo "ignore" in potem v zvezdicah poišči odgovore, zakaj si tako netolerantna. In kako boš v zvezi s tem ukrepala. Ali pa ne boš, ker vsaka sprememba popolnosti je itaq lahko samo na slabše. x:Dx

Skratka... Sklepam, da tudi ti nimaš pojma o astrologiji :o|o:

Mogoče pa uporabi opcijo "ignore" in potem v zvezdicah poišči odgovore, zakaj si tako netolerantna. In kako boš v zvezi s tem ukrepala. Ali pa ne boš, ker vsaka sprememba popolnosti je itaq lahko samo na slabše. x:Dx

Skratka... Sklepam, da tudi ti nimaš pojma o astrologiji :o|o:

Tvoje sklepanje je pač posledica dejstva, da nisi razumel niti besede mojega posta.

Nisem netolerantna, le prosila sem te, da ne packaš po nepotrebnem v temah, ki te med drugim ne zanimajo, oz. imaš do njih odklonilno mnenje.

Morda res nimam pojma o astralogiji, vendar si ti zelo slab naslov za tako sodbo. Saj veš tisto o 'Čevlje sodi naj kopitar...?

Verjamem, da ti ni čisto vseeno, da si moteč, ker te na to opozarjajo vse bolj in bolj, v vseh temah, zato moraš vedno bolj

provocirati in žaliti, da bi sploh dobil kak feedback na tvoje pisanje.

A ni škoda, Janko?

Še enkrat, prosim, nehaj packat v temi astrologija.

Opcija ignore...ja vem, da obstaja, vendar ni v skladu z mojim zelo tolerantnim pristopom do sveta.

No, pa si dobil material za nadaljne debate xg:Dx

:xx!:

čaw, pa spij eno pivo še zame

nism šou na piwo x:Dx

Tvoje sklepanje je pač posledica dejstva, da nisi razumel niti besede mojega posta.

Nisem netolerantna, le prosila sem te, da ne packaš po nepotrebnem v temah, ki te med drugim ne zanimajo, oz. imaš do njih odklonilno mnenje.

Morda res nimam pojma o astralogiji, vendar si ti zelo slab naslov za tako sodbo. Saj veš tisto o 'Čevlje sodi naj kopitar...?

Verjamem, da ti ni čisto vseeno, da si moteč, ker te na to opozarjajo vse bolj in bolj, v vseh temah, zato moraš vedno bolj

provocirati in žaliti, da bi sploh dobil kak feedback na tvoje pisanje.

A ni škoda, Janko?

Še enkrat, prosim, nehaj packat v temi astrologija.

Opcija ignore...ja vem, da obstaja, vendar ni v skladu z mojim zelo tolerantnim pristopom do sveta.

No, pa si dobil material za nadaljne debate xg:Dx

:xx!:

rubi glej...

pričkanje in prepucawanje ne bo prpelal nikamor. še manj pa jeza in ugibanje.

kr se tiče materiala za debate... tega mi nikol ne manjka in res nimam potrebe izzivat, da ga dobim. še najmanj pa po forumih in temah ki me kao ne zanimajo.

govoriš o toleranci in v istem stavku prosiš, naj ne packam... ah dej...

spet si zadela z mnenjem, da patim od želje po fit beku. to se še najbolš vid, ko se zlo trudim rožice pa smeškote popat v čestitkah in črnih luknjah. pravi pojem oslade sm x^x

pristojen za sodbe... ah... a je sploh kdo pristojen za kakršnekoli sodbe?

ampak... če namesto odgowora dobim očitek, da provociram... ja... mi pride na misel, da nekdo ne we odgovora.

pa še nekej... misty se mi zdi, da je rekla, da astrolog ni šlogar...

bern jurečič pa prav, da astrologi s pomočjo položaja zvezd ipd. iz vesolja črpate informacije. ne more pa zanikat, da tut šalca kofeta ni lahko isto učinkovit medij, če nekdo seweda zna iz te šalce brat.

zdej se pa zalet x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...