Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Dorjan Maru¹iè, dr.med., dipl.ing.Dr¾avni sekretarv.d. generalni direktor Direktorat za zdravstveno varstvoMinistrstvo za zdravje©tefanova 51000 Ljubljana SlovenijaTel.: 01 478 60 01, 01 478 60 08Fax.: 01478 60 74e-po¹ta: dorjan.marusic@gov.si Pozdravljeni, ali bi bili lahko tako prijazni in bi poslali naslednje sporoèilo vsem ljudem, ki so v va¹ih seznamih elektronske po¹te. Vnaprej se zahvaljujem za vaso zavzetost. Èe poznate osebo s krvno skupino A, Rh negativna (zelo redka) in ce je ta oseba po moznosti moskega spola in mlajsa od 40 let, bi le ta lahko pomagala NOELIE, ki je stara eno leto in je zbolela za redko vrsto levkemije; brez nje je namrec presaditev nemogoca. Èasa je zelo malo: 2 meseca Poklicite Francoski Zavod za transfuzijo krvi, Guillaume-a +33 (0)23560 50 50. NOELIE je trenutno v ju¾ni bolni¹nici v Rennes-u. Kontakt: Fabienne HALOPEAU Normandie Est service TLE, Tel :02.31.65.60.51, fax 02.31.64.21.76 halopea@saur.fr & fhalopea@saur.fr Pascal Milleret GL TRADE48 Rue Notre Dame des Victoires75002 Paris Direct Line: +33 1 53 40 00 58 Switch Board: +33 1 53 40 00 00Fax: +33 1 53 40 01 40pascal.milleret@gltrade.com & abuse@gltrade.comZaradi lazjega sporazumevanja dodajam se svojotelefonsko stevilko: 01/232 62 15 oz. mail: jasmina@kud-otok.siVJse vas toplo pozdravljam in upam, da bo uspelo!Jasmina Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 je zhe na vseh reshevalskih listah zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Kako? Mislim kaj to pomeni, sory ker ne stekam cist? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako? Mislim kaj to pomeni, sory ker ne stekam cist? pomeni, da sem sforwardiral na:JZS - listo,JRS - listo,JKŽ - listo,GRS - listo po moje dost zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 aja, sory ker nisem takoj postekala, mislim nisem bila cist ziher, mal sem si mislila. Priden, thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 in? kaksen je fidbek? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ja kaj pa mislis? da bodo aakhutu telefoniral al mail poslal?pac, mi ne bomo vedel najbrz, obvestilo je pac a ne...si hecen.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 sej se mi je zdel, sam useen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 model. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Uhhhh, jz sm A rh+.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 o, hvala ker si osvezila, saj res, tole 'imamo' se...saj morda pa se tud tu ze kaj dogaja, pa sploh ne vemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 no....tole je odziv: ®ivjo! Po zanesljivih podatkih kolegice medicinke se je zadeva re¹ila ¾e predletom, tako da tale mail nepotrebno kro¾i okoli (sem ga danes dobilatudi po drugi liniji).............................. a ma kdo kak komentar? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Sem že skoraj šla v akcijo, saj imam sama krvno skupino A rh-negativno in sem prebrala, da je stvar že neaktualna, tako, da upam, da bom lahko kdaj komu pomagala. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem že skoraj šla v akcijo, saj imam sama krvno skupino A rh-negativno in sem prebrala, da je stvar že neaktualna, tako, da upam, da bom lahko kdaj komu pomagala. po moje se lahko na uno cifro vseeno javish....shkodit ne more...koristish pa lahko zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> po moje se lahko na uno cifro vseeno javish....shkodit ne more...koristish pa lahko zlomk Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no....tole je odziv: ®ivjo! Po zanesljivih podatkih kolegice medicinke se je zadeva re¹ila ¾e predletom, tako da tale mail nepotrebno kro¾i okoli (sem ga danes dobilatudi po drugi liniji).............................. a ma kdo kak komentar? zlomk ma mislim halo! :||| Zarad tacga pa pol folk PRAVIH, AKTUALNIH taksnih pozivov ne sljivi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.