Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Mami me je klicala z Golnika in prosi naj vprasam ce pozna kdo koga ki je zdravnik na golniku, da bi se zavzel za mojo babico.Je nujno in pomoc potrebujemo se danes. *Tole je bilo prej popoldne objavljeno v Dnevniku, pa objavljam se sem, da bo bolj vidno.Morda kdo vidi, saj jih ful bere forum. isce se torej socuten in cloveski, srcen zdravnik, ki dela na Golniku.Ali nekdo, ki ima tam zveze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Marsa draga, cisto sem ganjena ... hvala ti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ah daj no mir, ne vem kako da se nisem ze prej spomnila, buxl, sam predlagala sem 'ti' (ker sem samo ikono vidla, nisem bila pozorna da je dasa objavila), namest da bi stekala, da si cist zmesana in da ne mores, se ne spomnis, nimas energije in vse..ne skrbi nic zdaj zame, jaz ze vem, da ti pomeni...Ti posiljaj zdravilne misli - in ne zaskrbljenih. morda pa se le kaj dobrega zgodi.Ti ponavljaj afirmacije za mamo (zrak, dihanje, pljuca ipd.), pa jih kot njene k njej posiljaj - mal se zmuti, svoj um. Predstavljaj si recimo Marijo ali kakega angela in se povezi z njo/njim, pol pa ustvari tak most ali trikotnik, po kateri bo tekla srebrnobela zdravilna energija k mami...jaz sem prejle nekaj takega mal 'se sla'.skodit ne more. Drzte se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hvala, hvala, hvala!!! pomoc je prisla zdravnica (ki dela na Golniku) se bo z veseljem takoj zjutraj zavzela za mamo in ena prijazna medicinska sestra je ze zdaj pri njej in ji pomaga mami, naj se razresi v tvoje najvisje dobro. sprejemam vse, kar je zate najbolje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 evo sem vedla no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xsrcx *glej cifro TELE moje objave!!!!!!!!!!!!!!!!! (30300). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Naj se reši vse najbolje ža tvojo mamo, OD SRCA želim in pošiljam pozitivne misli!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 suuuppeeerrr!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Jaz lajf veckrat primerjam s shtopanjem... recimo recem v situacijah...Kot bi shtopal... OK, mi ne ustavi, si nismo vsec, gres v drugo smer... karkoli... nic hudega... ... ampak da nihce ne ustavi? a me pol ne vid? a me ni? ali - ustavi, sam gre samo 'do tja'. ja, OK, pol se odlocis, ali ti je to kul...ampak sam da ustavi!!!!!!! da SI. a ni no?filing? Tko da - ne vemo, kaj bo to prineslo, sam smo bili ... opazheni... 'uslisani'...Morda ni dosti, vendar nekaj JE. vcasih rabis tisto nekaj sam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak sam da ustavi!!!!!!! da SI. a ni no?filing?vcasih rabis tisto nekaj sam... izjemno je, ne samo 'nekaj'... tega se najbrz zares zaves, ko doziviljas kaj tezkega... je stiska in zalost in strah in vse,... prides sem, se odpres (to je ena vecjih sol zame, da, kadar sem v stiski, prosim, povem, ... tudi zdaj sem imela nekaj tezav, ce ne bi slo za mamo, bi najbrz se mencala), 'das v eter' ... ampak glej to zivljenje, kaksne svoje poti najde, da prinese 'nekaj', da z necim da vedeti, da nisi sam... veckrat sem rekla, da vajino delo (Marsa&Mitja ) seze veliko dlje, kot si sploh znamo zamisliti... in res, glej, kaj v resnici ustvarjata! kaksne srcne povezave so to, kako energija, pomoc, podpora, tolazba tece lahkotno sem in taj in to od ljudi, ki se samo zacutijo in sploh ne poznajo osebno... izjemno res Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 vse je ob pravem trenutku na pravem mestu. in vedno pocnes pravo stvar. Prava stvar je to, da das vse od sebe. Potem ni, ne more bit - napake. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Izredno lep sočuten post in oglas obenem. Me veseli, da se je tako razrešilo. Želim hitro okrevanje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 to, sem vedela, ful vesela, joj ne morem povedat kolk, ker moj ata je v enem zdravilišču celo noč preležal za WC ker je padel in ni nihče vedel da ni v postelji. Pa me tole malce nazaj v spomine povleče....Joj, res sem vesela in verjamem da je ta noč potekala mirno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 super, samo da bo bolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 vesela in v mislih navijam,da bo vse v redu Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Če se kdaj vprašam, pa dobro, kaj je smisel, preberem takšno stvar..in vem, TO je smisel... hvala za Lunin net ..z njim živim drugače Mateja Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 joj, dragi moji lunatki - cudezev se ni konec pravkar sporocili, da se je mami ponoci zacela odzivati na zdravljenje!!!! hvala vsem iz Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 xsrcx sem slutila, ker sem postala tko mirna vceraj nekam... sem imela kar takle filing, da je odlocilno in da se bo zgodil 'preboj' ( saj sem mislila, da sem napisala ). Prelepo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Pa naj še kdo reče... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pravkar sporocili, da se je mami ponoci zacela odzivati na zdravljenje!!!! hvala vsem iz kr kocine so mi šle pokonc super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 xrosex Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Yes Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.