Guest VilaSonca 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Daaaan elektroooniiiikeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Disconautica pride na vrsto po izpitih. komaj čakam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Mene pa sam zanima... A je kak LUNIN PARTY, kjer bi forumaši mal poklepetali, poplesali in popili ter se spoznali že bil? Ali nam ni v interesu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Mene pa sam zanima... A je kak LUNIN PARTY, kjer bi forumaši mal poklepetali, poplesali in popili ter se spoznali že bil? Ali nam ni v interesu? Nisem ziher, kaj je že bilo s teboj, da nisi prišla na zadnje al je bilo predzadnje srečanje lunatikov?A se ti ni dalo al kaj je že bilo. Če imam prav v spominu, ni bilo krivo da nimaš časa????????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Nisem ziher, kaj je že bilo s teboj, da nisi prišla na zadnje al je bilo predzadnje srečanje lunatikov?A se ti ni dalo al kaj je že bilo. Če imam prav v spominu, ni bilo krivo da nimaš časa????????????? M?? Hmm mene kar nekaj časa ni bilo tukaj gor, zdaj sem po kakem letu spet... Nimam pa v spominu, da bi se kaj menili, niti ne vem, da je kdaj kaj bilo... Najbrž si koga drugega imela v mislih. lunin party Vidim pa da se je kar dogajalo :palec: Superca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.