aakhut 20. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2005 http://www.psilon-empire.com/ ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 thanx Mateja! * Audiodevlish Summer camp 26.-28. AVGUST 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 evo...Queens of the stone age koncert je prestavljen na konec leta ali začetek prihodnjega. to je odločitev benda oz. managementa zaradi novih neodložljivih obveznosti v ZDA..pač..škoda Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Audiodevlish Summer camp 26.-28. AVGUST 2005 ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ... ce sem 4 maile dobila... pa da 'bi blo fajn ce bi objavili' (to so pac medijem napisal).pa sem dala gor (klela vec kot uro pa se matrala, fotk na koncu ne uspela dat, morda mi se rata). *saj je blo ze ful ogledov (pa sem dons dala gor), sam to ni nujno, da kaj pomen oz. je zlo velik, zal, odvisno tud od vremena...pa tko folk do zadnjega ne bo vedel, al it al ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 http://www.celje.si/prireditev.asp?id=2936 lepo vabljeni! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>fotk na koncu ne uspela dat, morda mi se ratano mi je ratal (ratatatatatal ), tud fotke so gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no mi je ratal (ratatatatatal ), tud fotke so gor. ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 NAD lep plejs. jaz itak shizim na reke (poleg morja, itak, sam hocem rect... reke so dbest... jezer tolk ne maram... kot ravno reke... na reke pa v bistvu shizim )...in krka je sploh lepa, skoda ker se ne bo dal not vrzt (najbrz bo dost onesnazena in tko, taka 'muljasta', pa se... temperature in podobne okoliscine)...Jaz recimo sploh ne vem, ce in kdaj bom sla, se ravnam, kot ponavadi, po impulzu.sem pa imela namen it, me pritegne, pa se Krka (plejs Miminega drugega doma in men zlo ljubo okoljece )... Boma vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 no...jst mam v petek chez dan neke "obveznosti"....tko de morm pochakat, de ONIX neha s sluzhbo (ke ob enih ponoch), de pol skupi uletiva tja revezh baker (CU), k bo moral postavljat oba sistema (sound&light) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 bemuskor pozabu 8. 9. 2005....JALLA-JALLA legenda metelkove....DJ aAkhut (to un k pozhre v celi nochi celo flasho lushtreka)play lista:mal tranca,mal d&b,mal odbvitga rocka,pa veliiiik chillout-a... za vsako uho se muska najde, kokr za usako rit palca ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> za usako rit palcabrez veze...kaksne trosis okol (asociacije/energije/smeri/...) v 'partyju'... a ni boljs rect:za vsako rit muzka, na kero bo ziher migala. xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>brez veze...kaksne trosis okol (asociacije/energije/smeri/...) v 'partyju'... a ni boljs rect:za vsako rit muzka, na kero bo ziher migala. xrosex je zhe tko prou... k ti itaQ bl z rokami ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 LJUBCHKI MOJI DRAGI!!!!! PARTY NA KRKI SAMO V SOBOTO IN NEDELJO zaradi vremenski prilik ino neprilik ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ravno prav, sem se namrec nekak 'odlocila', da ce ze grem, grem v soboto. to je ziher?mi se niso nic poslali, da spremenim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> je zhe tko prou... k ti itaQ bl z rokami ..OM.. no ves kaj, prov ornk vcas tud z ritjo migam. <{POST_SNAPBACK}> LJUBCHKI MOJI DRAGI!!!!! PARTY NA KRKI SAMO V SOBOTO IN NEDELJO zaradi vremenski prilik ino neprilik ..OM.. ja, vnovic zdajle potrjeno...party se zacne v soboto. Kasneje objavim podrobnosti, ko jih dobim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Malo sem že ven iz te scene, pa prosim za napotke. Kje se v Lj. da žurat, se pravi plesat itd, pa da imajo Rock sceno, no kaj takega, kitare, bobni,...včasih je bilo tega full, kaj pa zdaj, razen, no kaj je že Orto bara??? Please!!! Pa za danes me zanima!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Dans na Trnfestu petek / friday, 26.8.20:30 KURTIŠ JAŠAROV BAND (Mak / Mac) - etno koncert22:30 Drumwise (Slo) - d'n'b (dvorana / hall) oziroma..kar takoleTRNFEST Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dans na Trnfestu petek / friday, 26.8.20:30 KURTIŠ JAŠAROV BAND (Mak / Mac) - etno koncert22:30 Drumwise (Slo) - d'n'b (dvorana / hall) oziroma..kar takoleTRNFEST Hvala , tam je konec ob 22h . Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2005 PARTY ODPADESE VIDMO ZVECHER V JALLA-JALLA ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 kaj pa tam dogaja?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 najbrz trans, tko kot bi blo tam, del ekipe bo najbrz tam in tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Del ekipe je itak tam inventar Aakhut, daj vsaj en reflektor nekje zrihti, pa sestavmo mal luči, da vsaj neki bliska Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>da vsaj neki bliska inventar, ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Halo na netu nič ne najdem pametnega. Kaj danes kaj dogaja v Ljubljani!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.