Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 In se pritožujejo če na WCju ogledalo ni pravilno osvetljeno make up zahteva redne korekcije sej taka sem skor jaz... ni "taprava svetloba" pa "spegli so predebeli al pa presuhi". sploh ne vem, a nej se grem tjale pred tv valjat, al nej se spokam ven.mi ni za vozit, pesh se mi pa tud ne da. eh ja, tezke in nad pomembne odlocitve. mogoc se vidmo, sicer pa, najs vecer! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Ven se spokaj!!! Izkoristi nenormalno topel november za peš izhode, ko bo dež in sneg bodo pa spet izgovori zakaj ne iti ven Itak ni nič pametnega na programu Jaz se zdaj odpravljam na sprehod do Centra prespal sem dan in mi je to jutranje razgibavanje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 joj, Marsa, kake maš ... Onix, prav maš ... je treba izkoristit tole toplo vreme ... jaz bi šla v Channela danes ... samo ne vem, zakaj ne grem. menda bi zapravila preveč denarja za cigarete, pol bi pa še komu zatežila, naj gre z mano po pomfri in pico .... mi pa manjkajo najini sprehodki po mestu in bluzenje po Metelkovi. nisem v nobenem štosu sploh ... po moje se sploh ne bi mogla vklopiti, zliti ... sem čist zadovoljna s tem, da sem sama doma. pa ti si že tam nekje. upam, da se maš fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 joj, Marsa, kake maš ... kake? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 vse slišala iz prve roke že od Onixa ... pa ne bi šla s tabo ven, pa da ... ne, ne bi. recimo, če bi se zgodilo, da greve skupi na Metelkovo. pa jaz nimam avta. ti ga maš. pridem k tebi opolnoči, ker sva zmenjeni, da greva opolnoči s tvojim avtom na Metelkovo. rečeš, da se sam še oblečeš in mal popraviš mejkap. da naj vmes skadim kakšen čik. ti se pa rihtaš tako dolgo, da lahko skadim dve škatlici ... sori. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jaz tud bla na Metelkovi, spet, že drugič Mi je full cool scena tam. Prijetno, eno pijačko, mal čveka cool. Dones me je v jalla, jalla začuden gledav, k mi je mogel kavo ob enih kuhat, kaj češ življenje je težko. Ampak res svaka mu čast, da je lahko še delal, k je bil tok zadet in tudi čisto pravilno mi je razložil kje je nalbližji WC. Me je čisto presenetil, ker se je čisto zbral. Tam mi je všeč, ker ni nobenega preseravanja, folk free. Vidim, da volk menja dlako, kožo nikoli. V tem primeru jaz. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Onix, prav maš ... je treba izkoristit tole toplo vreme ... jaz bi šla v Channela danes ... samo ne vem, zakaj ne grem. menda bi zapravila preveč denarja za cigarete, pol bi pa še komu zatežila, naj gre z mano po pomfri in pico .... Škoda Je bil v Garaži en rojstni dan, The Stroj performance + hud žur, pol pa še '80 DJ = Pa Aiwek me je najdla enkrat proti jutru Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 pa tko k zmeri ne more bit dolgčas.... dogajanje 1000 000 0000 na uro :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 a daj onix!! ko sem pa jaz prisla not uch vrzt, je blo pa 10 folka pa azro al kaj so rolal. ne duha ne sluha o kaksnih DStroj ipd. tebe tud nikjer vidla.gibala in muvala v Ch0 na bakra pa se na enga modela (k pojma nimam kdo je pa prvic sem ga vidla), sam je bla blazota, savna. tko da si lohk sam 10 minut hkrati plesal, pol si se moral it pa ven hladit. tko da sem mela tega savnanja ze zlo kmal dost in sem se ze pred 4. dam odrolala, pesh, mi je prav pasal.Drugac je blo pa (splosno, scena na metelki) kar zabavno, je vrvel od folka, zivahno, v vseh placih se je kaj dogajal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 aja se tole... vse slišala iz prve roke že od Onixa ... pa ne bi šla s tabo ven, pa da ... ne, ne bi. recimo, če bi se zgodilo, da greve skupi na Metelkovo. pa jaz nimam avta. ti ga maš. pridem k tebi opolnoči, ker sva zmenjeni, da greva opolnoči s tvojim avtom na Metelkovo. rečeš, da se sam še oblečeš in mal popraviš mejkap. da naj vmes skadim kakšen čik. ti se pa rihtaš tako dolgo, da lahko skadim dve škatlici ... sori. macona, to je tko, kot bi rekli, da je treba tebe cakat, dokler ne pokadis dveh skatel chikov. jaz se pac druzhim. vmes se pa se 'rihtam', moja stvar, kaj vmes pocnem, dokler se se ne gre. lohk sem pa v pol ure zrihtana. al pa clo v 10 minutah.midva sva pac mela pogovore triurne ob 3h zjutraj. vmes si pa kaksno coto preoblecem pa tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ko sem pa jaz prisla not uch vrzt, je blo pa 10 folka pa azro al kaj so rolal. ne duha ne sluha o kaksnih DStroj ipd. Prvi nastop je bil ob 22h ko je prišla slavljenka (hudo presenečenje, ni niti pričakovala), drugi pa ob polnoči, potem je bilo potrebno vse pospraviti, ker ni bilo prostora za obiskovalce Musta je potem kar malo pretiraval z Balkan sceno, narodnjaki scena bolj podobna Tramontani ali En pubu Trashiva mi pa ni pasala ravno zaradi temperature, prevroče za moj outfit (leder hlače, puli, plašč, ...) pa še tečen sem bil ker je imela neke prebliske Danes je spet nekaj tranca, tokrat K4, ampak samemu se mi ne gre, se še naprej kuja, tko da ............ Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 aja se tole... macona, to je tko, kot bi rekli, da je treba tebe cakat, dokler ne pokadis dveh skatel chikov. jaz se pac druzhim. vmes se pa se 'rihtam', moja stvar, kaj vmes pocnem, dokler se se ne gre. lohk sem pa v pol ure zrihtana. al pa clo v 10 minutah.midva sva pac mela pogovore triurne ob 3h zjutraj. vmes si pa kaksno coto preoblecem pa tko. no ja ... ok. že mora bit zabavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 no ja ... ok. že mora bit zabavno. Nisem jaz kriv, če se vedno razgovorim tudi v tvoji družbi čas ob pogovoru kar zgine Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Danes v Garaži (Galerija Kunilingus, Metelkova Mesto Dublab - easy začetek tedna ob reggae in dub godbi Enkrat po 22hVstopnine (kot ponavadi) NI Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 mmm ... komaj čakam, da bom v Ljubljani, tu v MB mamo samo Pekarno..pa še tam hodim skoraj samo v Gustaf (kjer mi je sicer kul.. ampak to je premalo .. premalo teh placev je v MB.. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ..sam kera guzva je bla to v petek...gala hala cist nabita, chanell zero pa tud, sem redno rabla dozo svezga zraka Pa srecala tolk enih znanih osebkov, cist prevec skoncentriranih ljudi za eno samo noc...pol pa zjutri spet una fora..pa kje si bla ti skoz, smo te povsod iskal, tebe pa nikje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ...pol pa zjutri spet una fora..pa kje si bla ti skoz, smo te povsod iskal, tebe pa nikje.... To mi je pa hudo znano Mene je edino Aiwa uspela najdt enkrat okol 5h pa sem bil od 22h stalno tam nekje DubLab včeraj odpadel so se nekaj spičl med sabo mogoče se selijo v Ch. Zero Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 a ves pa men se to stalno dogaja..grem zurat z druzbo, pol pa ponavadi sama bluzim okrog, k tolk enga folka srecam, pol pa debatice, pjacke...go with the fllow ...me je prov strah mojga dragega na party peljat, k mam filing da ga bom kr kje pozabla...hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 DubLab včeraj odpadelno vish, sem se prav odlocla pol vcer. a tko, spichil? ful novo. v ch0? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Živi bili, pa videli Aja, na Alfa ne pozabi!!! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Marsa, prav si imela ta teden nisem za noben plac gledal programa se bolj upokojensko doma držim Petek / 24.11.2006AUDIODEVLISH~globine in hitrine psy-trance glasbe Mind funk:SHAWNODESE (Mind Fun / VEZ, NL)KALA (Plutonic Rec., MK) liveZvuk (Audiodevlish)Redax Mental (Plutonic) Eye funk:Cuich (Audiodevlish)Krištof & ID (UnderConstruction) Video:Dekaos Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 aha no vids, se mi je zdel, da sem za dons vidla, pol si me pa zmedel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
JOK 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, jz bom kr prva KoRni pridejo 6. septembra v Tivoli. Nightwish pridejo 18. septembra v Tivoli. No use for a name pridejo 29. avgusta na Trnfest. The Hives pridejo 10. septembra v Lj. HOJLA TOLE JE PA SUPER JAZ SEM ŽE MALO POGREŠALA KAKŠNO TAKO OBJAVO. LP.JOKICA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 danes, potriindvajsetiuri, mizzart se zadnjic v letupsihadelicno rajanjes hisno posadko.... prispevek: I.ooo sit (konzumacija: I pijaca) Sobota, 30. December, Channel Zero,23.h-7.h1000 sit TraShivaFeetLess Fitness Trance audio: dj Vuk Zvuk y Ekeepa video: dekaos.org Retrospektiva metelkovskega trance dogajanja leta 2oo6 izpod prstov VukZvuka in izbranih somišljenikov. Od ČiziGumi - DeepLetečga pa do tipičnega Iron Bubble Happy Mental - Illektroidnega Petardiranja Channeloidnega Trans Feetless Fitnesa. Še kakšna transveselica te dni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Da dopolnim Aakhutovo obvestilo v Vesoljnem dnevniku Petek / 29.12.2006 / 22.00ASTRODISCO presents: MISC LIVE!prednovoletna astro dizalica z dvojnim gostovanjem Astrofloor:MISC.LIVE (Sender rec., Klang Elektronik, Kompakt / Koln, GER)Dojaja (Astrodisco)Bizzy (Astrodisco)Jerry Minimalelectrofloor:DANIEL RAJKOVIČ (!k7, tresor, wmf / Berlin, GER)Electrosaurus (Astrodisco)Krizs (Astrodisco)Splinterhouse (Astrodisco) Video:Dekaos Info:Misc. sta Christopher Bleckmann in Hannes Wenner iz Kolna. Pohvalita se lahko s številnimi izdajami na priznanih založbah kot so Force Tracks, Speicher, Kompakt Extra, Sender, Resopal,...V njunih komadih je moc č najti par ključnih elementov, ki naredijo njuno produkcijo vrhunsko...odlične bas linije, emocionalni vlozki, inteligentni aranžmaji in kristalno čisti zvok. Napravila sta tudi remikse za Depeche Mode, Dominika Eulberga in Savasa Pascalidisa.Misc. sta znana tudi po klubskih nastopih v živo, njun performans naj bi bil eden boljših minimal techno live actov, s katerim uspeta dvigniti še tako zahtevno publiko...prepričajmo se skupaj!Na drugem flooru se nam predstavi mladi up berlinske scene, Daniel Rajkovič...check this Wasted German Youth! Bast, seveda se najde še kaka trancejada že prvo jutro v novem letu, pa spet domača ekipa Nedelja - Ponedeljek / 31.12.2006 - 1.1.2007 / 23.30 - 10.00KLUB OB KONCU VESOLJA: K4 UPGRADEGlavna operacija:DJ GARFLD vs BOOZIG (Montpellier, FRA)Dado (Code.ep)Cu (Audiodevlish)Zvuk (Audiodevlish) Pomožna operacija:Borka (Codeep)Bakto (Codeep)Mique (Moisty)Kratek (Moisty) Video: Dekaos vs Rasta on the mouse Ob lanskem ogledu transformacije vesolja s kodno številko 05 v 06 vas letos popeljemo na popolnoma drugačno potovanje, na potovanje osebnega reprogramiranja. Tokratno glavno vodilo operacije je popolna nadgradnja ali t.i. »total makeover« vaših lastnosti na višje energijske nivoje.Tako kot lani, sta tudi tokrat prostor in čas nepomembna, pomembni ste le vi, vaše želje po lastni spremembi, občutki in hotenja. Na konfiguracijsko karto (letak) napišite do 7 osebnih lastnosti, ki so posledice trenutnega zaviralnega sistema in za katere želite, da vam jih skozi hedonistično oblikovan program z video in glasbenimi operaterji naložimo v vaš delovni spomin. Celotna sprememba bo potekala celo noč, razen v primeru odločitve za paket transformacijskih pospeševalnikov, ki vam zmanjšajo čas operacije za polovico. Pospeševalniki transformacije:1x Supreme Icon (absinthe+champagne)5x ročni gasilni aparat žeje (možnost izbire: Bullvodka ali Pivo) Vstopnice po ceni:Celonočna: 3500 SIT / 14,6 €Celonočna s pospeševalniki: 7000 SIT / 29,2 € Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.