Skoči na vsebino

P A R T Y Y Y Y Y

Recommended Posts

Današnja možnost zabave (delovnemu narodu primerno od 20h do 01h)

ASTRODISCO ZAČENJA S SEZONO 06/07

Astrodisco novo sezono nadaljuje v stilu acidne elektro knarz oblike. Poleg tega ostaja odprt za eksperimentiranje, zato nastopanja željni dji in vji ponovno vabljeni, da nam na samem dogodku posredujete svoje promo materiale.

Z novo sezono bomo v program vključili tudi vse mlade/stare dj-je, live-acte,.. takozvane minimal glasbe, tako da vabljeni s svojimi promoti, vsi, ki bi pri projektu radi sodelovali. V program bomo vključili tudi vse ostale exprementalne oblike elektronske glasbe, tako da bomo vsaj poskušali program in sceno razširiti še za dodatni "korak". Poleg vseh dj-jev, vj-jev, vabimo k sodelovanju tudi vse mlade producente, da nas zasujejo s svojim produkcijskim materialom, ker smo z začetkom septembra uradno začeli z založbo Astrodisco in pa nadaljevali z izdajami založbe Temponautika.

Za vse, ki si želijo sodelovanja pri zalozbah Astrodisco in Temponautika, bomo poleg izdanega materiala na vinilu, omogočili še izdajanje materiala na internetnem legalnem portalu beatport.com

Aktivirali bomo tudi "A-TUR > "astrodisco-temponautika unreleased radio".

Astrodisco crew / http://myspace.com/astrodisco

Torek / 23.1.2007 / 20.00

ASTRODISCO

Večeri diskodeličnega elektra

Astrofloor:

Bizzy (Astrodisco)

Krizs (Astrodisco)

Dulash der DJ (Scienceofuse)

Macro Project (ElectricKouse)

Minimalelectrofloor:

Octex (Rx:Tx)

Zergon (Synaptic, K4)

Dojaja (Astrodisco)

Video:

Rasta on the mouse

Pa še napoved za petek in soboto x;)x

Petek 26.1.07

Club Garaža/Galerija Kunilingus Metelkova mesto

Sintetika

Petek / 26.1.2007 / 23.00

HOMEGROWN FORCES

večer psy trensa

Žganci:

Dark Summer Live (Dark Records)

Ali.Shanti (Freelancer, Slo:Iran)

Mandela (Freelancer)

Testo (Underconstruction)

Id (Underconstruction)

KrišTof (Underconstruction)

Flowz:

Snowball (Spirit Of The Moon)

Damec (100%Mizzart)

Zvuk (Trashiva, Ad)

Cuich (Ad, Digitalasylum)

Video:

Dekaos

Sobota / 27.1.2007 / 23.00

Neversun and Cyberlegion present CLUB BIZARRE

večer industrial elektra

Industrialfloor:

SOMAN (GER)

Urbanus (Neversun)

Tomo (ChannelZero)

ElectroClash floor:

PACIJA (Underbottom / SRB)

Frigid (ChannelZero)

Video:

Dekaos

Kolja Trelle, širši javnosti bolj znan kot Soman (kemično orožje za masovno uničenje) je eden najbolj vročih nemških izvoznih artiklov na področju industrijske plesne glasbe. V svoji glasbi združuje moderne industrijske ritme v kombinaciji s toplim trance zvokom. Po izdaji svojega prvenca “Sound Pressure”, na katerem je bil klubski hit “Divine”, je zamenjal založbo in izdal novi album “Unleash”. Takoj zatem se je pridružil prijateljem VNV Nation na njihovi 60 dnevni svetovni “Matter & Form” turneji. Njegov album “Unleash” je dosegel prvo mesto na alternativnih top listah v nemčiji. “Industrijska glasba za klube” je bil virus ki se je začel zelo hitro širiti in klubski hiti, kot so "Pan Tau", "Revenge", "Traitor", "Delta-Pi" ali"Ruler" so postali standardni del playlist DJ-ev po celem svetu. Kot producent je z svojo produkcijsko hišo Koltron Music pomagal mnogim skupinam (kot so as Cephalgy, Grendel, Splendid Isolation, E-Craft, Hocico, Absurd Minds ..) v realizaciji svojih glasbenih projektov.

Leta 2006. je izdal svoj drugi studijski album “Mask”, medtem pa je EP “Unleash” še vedno v vrhu prodajanosti in tudi prisoten na vseh najbolj pomembnih DJ setlistah po celem svetu.

Web:

www.soman.de

www.myspace.com/soman

Dresscode: Fetish, Gothic, Cyber, BDSM, Glitter, Disco, Rave, Maschkartze, Moods

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 329
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A petek in soboto delaš?

Letos še nisem nič žural in bi ta vikend kar "udarniško" zastavil xrolleyesx petek za mojo dušo xsuperx sobota pa za mojo xsrcx in moje okice (korzeti, usnje, gothic-fetish scena x:px )

Ta vikend (minuli) mi ni bilo do zabave :sori: zdaj se bom pa zbrcal, če bo treba :inocent:

Nejc Zaplotnik

A petek in soboto delaš?

:vragec:

hehe

delam skos....vse vechere

sashko konchno dobu chevelj v rit

mal velik je....ampak ni :vragec: de neb zmogu... x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Nekdo mora razsvetliti življenje mladini x:Dx

Včeraj se mi ni dalo bluzit po dežju v center :inocent: in sem se zabubil v pojstlo xrolleyesx spanje namesto žura :eek: zgleda da me res že EMŠO daje :o|o:

Nejc Zaplotnik

Nekdo mora razsvetliti življenje mladini x:Dx

Včeraj se mi ni dalo bluzit po dežju v center :inocent: in sem se zabubil v pojstlo xrolleyesx spanje namesto žura :eek: zgleda da me res že EMŠO daje :o|o:

hehe

in uleti do mene ena tamala....chesh: Ej a sta vidva z onixom res skregana?

jst pa sam :eek: :eek: :eek:

folku chist dogaja....hehe

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Folk ima zadnje čase kar preveč opravka z mano in mojim lajfom :o|o:

Včasih o sebi izvem prav zanimive stvari :eek: in to od ljudi, ki jih komajda poznam xrolleyesx

Kihnem v Šiški, pa me iz Zaloga kličejo "Na zdravje" xrolleyesx x:Dx

Nekaterim je njihovo življenje tako pusto in prazno da sem jim še jaz ful zanimiv :inocent:

Midva bova pač "skregana" še naprej žurala x:Dx pa naj nama še naprej zavidajo :vragec:

Fovšija je itaq nacionalni šport x;)x

Nejc Zaplotnik

• 4 weeks later...

Bil v soboto na Imago valentinovem plesu, ki sta ga organizirala Meta in Rudi Tavčar.

Ful dobre energije.

Prav ganljivo je bilo videt vse tiste tipe in tipinje tam. Sami borci in zmagovalci. K se zaveš, da je vsak dal skoz svojo kalvarijo in da se je vsak od njih odloču, da se tko ne gre več in je stopil ven iz kroga. Dobr res.

In kaj je bila pisana druščina. Najstarejši par je mel tam ene bliz 70 let. Najmlajši bliz 20.

Fino.

Aja, pa kakšna muzika. Super ansambel. Najbolje so obvladal pavze. Pa smo se glih tko ful zabaval.

Naaajs

x:Dx :palec:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

• 4 weeks later...

Sobota / 17.3.2007 / 23.00

UMEK SOLO

Astrodisco

UMEK SOLO

Vizualije:

Dekaos

Web:

myspace.com/djumek

Vstop:

12 € v predprodaji (cafe Metropol, 5.-9. Marec)

15 € na dan dogodka

................................................................................

...............

zlomk....tralala

V torek 20.3.2007 ob 22h ste toplo vabljeni na koncert skupine Grimmski v Orto bar, ki se bo predstavila z avtorskim materialom. Skupina obstaja dobro leto in ima za seboj že nekaj nastopov, med drugim v Klubu Gromka ter v KUDu Franceta Prešerna.

Nekaj demo posnetkov je na voljo na spletni strani www.grimmski.com (posneti so bili v našem placu s PCjem). Fora pa je, da posnetki niso preveč reprezentativni, ker v živo zvenimo precej drugače. Ne dolgo nazaj sva se bandu pridružili dve back vokalistki. xsrcx Na splošno pa je, kot pravijo skupina in poslušalci, najbolj čutiti vplive izvajalcev kot so David Bowie, Depeche Mode, Pink Floyd, Joy Division, The Doors in Air.

Se vidimo xrosex

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

bemuuuuu....nben ni objavuuuuuu

bom pa jst

tole dons:

Sobota / 24.3.2007 / 23.00

AUDIODEVLISH

večer psytrensa in prog eklektike

LIVE ACT:

SPECIES (Ultragroove Rec. Etnicanet Rec. / SRB)

DJs:

AKi (Ultragroove Recs / SRB)

Cuich (Audiodevlish)

& lots of guests...

V tokratni Audiodevlish prihaja live act Species. Sprva poznan po čudoviti eklektiki psy-ja in tehna, sedaj pa se vedno bolj dokazuje v t.i. "driving night time" psihadeliji, tipa Wizzy Noise ipd..

Prvi album je bil natisnjen dalnjega 2004-ega leta im. "Groove don't come easy", trenutno pa je v nastajanju drugi album. Veliko izdaja tudi na kompilacijah. Pričakujte groove, ki vam bo pretresel rebra in melodije, ki poleg peta dvignejo tudi prste . Torej, dobrodosli med Species!

Video:

Dekaos

Vstop:

do 00h: 6 €

študenti, letak: 7 €

ostali: 8 €

......................................

zlomk....tralala

• 3 weeks later...

Sobota / 21.4.2007 / 23.00

CLUB BIZZARE

večer industrial gothic elektra in psy trensa

We are bizzare:

KRIS KYLVEN LIVE! (FIN) + Luka

Skokni pa Lokni

Tomo (AudioWorx, Neversun)

Audiopsy:

Cuich (Audiodevlish) allnighter!

Pripravite se za dogodek udrihajočega elektro ritma z ščepcem mistike...Bodite del nove generacije. Raziskali bomo privlačno vampirsko obljubo transgresivne podobe v nasprotju z človeštvom, v istočasnem poskusu paradoksalnega definiranja in potrjevanja lastne človečnosti.

To spreminjanje podobe utelešuje pogoje liminalnosti, fenomenologijo neustavljive potrošnje, zanikanje znanstvenega materializma, prepovedane seksualnosti, spolne izobčenosti ...

Dobrodošli v gotski metropolis... združimo se pod UV lučjo kjer stvarnost zgleda popolnoma drugače, v lateksu, PVC-ju ... v vseh barvah ekstremnih urbanih subkultur. Odvrzite svoj vsakdanji jaz in dovolite Mr.Hide-u da prevzame vajeti...

Video&dekor:

Dekaos

Nejc Zaplotnik

pa ja ne, de si globalpichka... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk....tralala

globoka ptichka...

like deep throat x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...
Sobota / 21.4.2007 / 23.00

CLUB BIZZARE

večer industrial gothic elektra in psy trensa

Za vse, ki vas-jih zanima:

CLUB BIZZARE party fotke

Mene sicer ni na slikah :inocent: je pa zato moja xsrcx na nekaterih slikah (pa ne smem povedati kdo in kje x:Ix )

Nejc Zaplotnik

Jaz na teh slikah poznam samo nekaj ljudi :inocent: tiste, ki so stalnica tudi na drugih zabavah in ne samo na goth temačijah

Aakhuta ni na nobeni sliki, to preseneča :o|o: mogoče ima preživahno barvo las za Neversun.net x:Dx

Nejc Zaplotnik

jst sm biu she najbl bizarno oblechen med vswemi uniformiranci

rumena majca pa oranzhna chupa... x:Dx x:Dx :wOOt:

zlomk....tralala

In so te zaradi prebizarnega videza izločili x:)x

Ne vem če so fotka s kakega partyja da te ni gor :eek: sem hotel v bistvu tebe videt, ker se že dolgo nisva srečala xnckrivx in potem doživim črno presenečenje x:)x

Nejc Zaplotnik

Open Air Psytrance Festival

15.-17.06.07

Open Air Simfony

Lokacija: Cerkno (oziroma ob cesti Cerkno - Tolmin, karta je na linku x;)x )

+ after party

Karte:

pet.-ned. = 20 Eur

sob.-ned. = 15 Eur

Nejc Zaplotnik

hvalabogu sm sam na eni... x:Dx

je pa zanimivo pogledat mixpult pr boshkotu... x:Dx x:Dx x:Dx

blefer jedan simuliru rolanje....mix pa nikamor prklopljen.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

tele fotke letijo direkt v pisarno K4...hehe

pizda sm zloba

zlomk....tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...