aakhut 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 ortopunk festival na metelkovi ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 v križankah je mtv koncert... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 .. .. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja, kr neki Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v križankah je mtv koncert... A to je potem to kar slišim vzunaj?? Da neki seka iz unega konca. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ortopunk festival na metelkovi ..OM.. In kaj je to, dobesedno to kar piše?? Imena pa to glih ne obvladam. Punk in to na orto!!? Jao, to pa ni zame. Al kaj!!? Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 depeche mode odpadejo!!!!!!!! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>depeche mode odpadejo!!!!!!!! Kdaj bodo v Zagrebu???To je pa treba obvezno iti!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Ajaj ........a bi naj bli v LJ? Nč vedu. Ja, to bi blo fajn it. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 a gre kera mlada samska lunatka danes z menoj na pijačo v Lj.?V New Portu ob Ljubljanici igra en lušten bend, pa lušten večer bo... Če katero zanima, me lahko danes do nekak 18.30 kontaktira na OS. Kar pogumno, ne grizem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 glej ga glej lepo vabilo ,ziher se bo kaksna nasla. jaz bom musko kr v slubi poslusala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a gre kera mlada samska lunatka danes z menoj na pijačo v Lj.?V New Portu ob Ljubljanici igra en lušten bend, pa lušten večer bo... Če katero zanima, me lahko danes do nekak 18.30 kontaktira na OS. Kar pogumno, ne grizem No to mi je pa vsec, Cashy.... kul, fajn povabilo. Jaz nisem samska sicer... (pa mlada tud ne, vsaj ne v tem spektru, ki si ti mislil ).Pa tud ne pocutim se prevec kul dons, ampak upam, da ti v nobenem primeru ne bo dolgcas in zelim ti lep vecer! (z ali brez - lunaticne spremljevalke ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 hvala vama za spodbudo in lepe želje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Lahko povem, da je včerajšnji večer krasno uspel, vendar brez pomoči tega vabila. Tako, da ciljnim osebam lahko rečem samo: BOJEČKE! :!!: Izvzete so seveda osebe, ki vabila niso pravočasno opazile, drugih izgovorov ne toleriram Upam, da tudi ostalo vaše življenje ne poteka v stilu: rep med noge Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 bravo cashy.si se fajn mel ,ne?valda,sej si faca!kak je bil koncertek? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 koncertek je bil zeloooooo prijeten, v majhnem ambientu, ravno pravšnja jakost, da ni bilo moteče, bend zelo obvlada zadevo, in sploh vse pohvale pevki...the best - zelo prijeten, izšolan glas, vidi se, da moje sproščeno in uživa ob petju, redke napakice spretno prikrije, lepo izbran repertoar, le precej enoličen je bil... Zelo sem užival, posebej v zlati družbi dveh krasnih lunatkov - obema še enkrat hvaaaaaalaaaaaaaaa. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 goooooo cashy! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2005 che kerga zanima: Tor/18.10./19.00- ASTRODISCO 01:Dojaja, Bizzy, EBking, VJ Neja:Aka02:MarioMarolt ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 che kerga zanima: Tor/18.10./19.00- ASTRODISCO 01:Dojaja, Bizzy, EBking, VJ Neja:Aka02:MarioMarolt ..OM.. kaj pa je to? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ni ravno party, vendar če kdo rad posluša zborovsko petje, je vabljen danes ob 19.30 v ljubljansko stolnico. ne vem točno kateri zbor je, vem pa, da je odličen zborovodja , tako da zbor tud ne more bit ravno slab Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Koncert iz spomenikov slovenske glasbe ob 25 letnici Muzikološkega inštituta ZRC SAZU Dirigent Tomaž Faganel Chorus Nomen SolistiBarbara Tišler sopranBarbara Jernejčič mezzosopranSebastjan Podbregar tenorJanko Volčanšek basDomen Marinčič orgelski pozitiv da ne boste ugibali kateri dirigent je.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Petek / 28.10. 2005 / 22.00AUDIODEVLISH~večer hitropokajočega psy trancea in jungla Audiodevils:P MAC (Ketuh records, Portugal)Naveen (AD, K4)CU (AD, K4)Zvuk (AD, K4) Vizualije:DEKAOS (K4)Light:AKHUT Jungle shamans:NeboHoze (illegalKru)Jamal (dark industries)Nebulus (life fm & sound artillary.UK)+MC Shok (dark industries.UK) info Vstop:do 23.00: 1400 SITpo 23.00 letak, študenti, dijaki: 1600 SITpo 23.00 ostali: 1900 SIT ....................... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Audiodevils dogaja pa v štirki?!.. (predvidevam ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 Audiodevils dogaja pa v štirki?!.. (predvidevam ) aha pa che bosh za per dala te dam na gesto zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 aha pa che bosh za per dala te dam na gesto zlomk....tralalajiihaaaaaa , fuuuuuul mi manjka ples!!! ] (do kdaj pa se moram izjasnit? sej veš, petek je še daleč, se loh še skisam...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.