aakhut 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 mogoche pa zanalashch nism... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 PsyNebula after 06.00:Naveen + Cu + Zvukvčeri sta naveen pa zvuk ene dve uri ful nabijala , no ma pol je blo pa fuuuul fajn dons pa komi ob 6h... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 včeri sta naveen pa zvuk ene dve uri ful nabijala , no ma pol je blo pa fuuuul fajn dons pa komi ob 6h... Zvuk je ponavadi boleče glasen 6h je idealna ura, vsaj zame delam ob 11h do polnoči :xx!: Direkt z žura do 6tih pa Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 27.01.2006; Channel Zero, vstopnina: 1.000 Sit 22h: Trashiva - DJ Zvuk & co. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 oj, thanx Bast, fino, da kaj dost kmal izvem. se morda, najbrz vidmo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 27.01.2006; Channel Zero, vstopnina: 1.000 Sit 22h: Trashiva - DJ Zvuk & co. Pa pet minut nazaj sem zastokal da mi je dolgcajt mogoče se pa vseeno kam spravim, sej me sprehod tud ne bo ubil Sej se že dva tedna ven spravljam, pa se mi kar ne daMogoče danes Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Ch. Zero sem kar prespal ob nesebični pomoči kuharskih vragolij Za ta konec tedna pa 4ka:Pet/03.02./22.00- AUDIODEVLISH 01:Vega, Off Beat, Redax Mental, Tommy Wonder, Soundslave, Dekaos 02:Zvuk, Naveen, Cu, DidiPoka Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 thx, sem pa tud ze na mail dobila dons (so se tokrat zlo potrudl ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Jaz sem v Mladini prebral Itak pa ponavadi ne vem kaj dogaja v placu dokler ne začne Na začetku meseca preberem program, pol se pa ne ukvarjam več z datumi Razen da bo 11.2. tud hud žur, pa ni nujno da glih zvočno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2006 Jaz sem v Mladini prebral Itak pa ponavadi ne vem kaj dogaja v placu dokler ne začne Na začetku meseca preberem program, pol se pa ne ukvarjam več z datumi Razen da bo 11.2. tud hud žur, pa ni nujno da glih zvočno itaQ de bo.... muska bo sicer te©hno...je pa zato backstage nash pa itaQ vabljeni vsi k veste za kaj lgre... pa na SMS miposhlte imena pa priimke de vas dam na gesto pa zapestnce zrihtam proukmal 44 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 joooj aakhut!!! glih dons sem razmisljala, da kje si ti pismu!!! kul, in se v tako simpaticno temo si se prisel pofocknit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Danes gig party pri meni v apartmaju...........v kranjski gori !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 santos...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ----====AUDIODEVLISH - HOMEGROWN FORCES 2.===----- 3.Februar @ K4 Audiodevlish is back & Letz Rock'n'Roll!! Tokrat je prostor na velikem flooru namenjen ze nekaterim poznanim in nekaterim malo manj poznanim psy-trance dj-em nase male domovine. V pricakovanju pekla bo ozvocenje bo temu primerno nastavljeno na full power Na malem flooru bo ekipa Audiodevlish čas zavrtela malce nazaj, na žvižganje in valovanje Old-Skul Goa Trensa ! Zatorej "don't forget your goa zoknov" ! Torej vabljeni vse peklenscice , peklenscki in tisti ,ki to utegnete se postati :] ! LineUp je napisan po vrstnem redu nastopajočih.. -=PSY Pekelce floor: sOUNDsLAVE [s.o.t.M. / KRANJ]tOMMY wONDER [s.o.t.M. / SEZANA] rEDAX mENTAL [Plutonic R. / BOH'N]oFF bEAT [s.o.t.M. / LJUBLJANA]vEGA [s.o.t.M. / SK. LOKA] -=GOA Pekelce Floor: dIDIpOKA [A.D. / Piran]Cu [A.D. / Lj]nAVEEN [A.D. / Kr]zVUK [A.D. / Kr] -= AMBiENT by 1&Only DeKAOS -=Damage do 23h...1000sit !!po 23h..letak/student/di(v)jak 1200sitpo 23h..ostali..1400sit WELLLCOOOOMMMMMEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------- GOA Pekelce Floor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 Sobota / 08.04.2006 / 22.00AUDIODEVLISH~večer hitropokajočega psy trensa Live:CHROMATONE (VaporVent Rec. / San Francisco, USA) Djs:KEMIX (Sanskara Rec. / Tokyo, JAP)Naveen [Audiodevlish]Cu [Audiodevlish]Zvuk [Audiodevlish]+ others... Video&special metaverse dekor:Dekaos ...po dveh oz. treh sezonah težke dark psihadelije, je čas za potovanje v bolj melodične sfere psy-scene.. Zatorej nam v goste prihajata Live Act CHROMATONE (USA) ter dj KEMIX (JAPAN). Chromatone aka Lawrence Hoffman aka San Francisco's wunderkind: Kot producent in studijski tehnik sodeluje v prenekaterih projektih. Psy sceni bolj poznani so VaporVent, Peak recs., Geomagnetic.tv, MindFunk, Noise Poison, Drop Out etc.. Izdal je na King recs.(Japan), Mechanic Rec.(France), Spun (Ibiza), Acidance (Greece), etc…Trenutno se posveča svojemu prvemu albumu "Chromaconnection" ter psy-breaks projektu Morphonix.Legendarni festivali Burning man, Zoom, Boom, Full Moon ,koder je nastopal le potrjujejo njegovo kvaliteto.Z izkušnjami, ki jih je pridobil kot dolgoletni producent in studijski tehnik, mu manipuliranje z večplastnim ter kompleksnim trensom ne povzroča problemov in tako strahu pred tem (kot na žalost večini v današnji psy sceni) .Omembe vreden je še podatek, da je njegov live act na Burning man festivalu v Nevadi (USA) na "true 8-channel surround sound" požel hvale in respect skozi celotno sceno. Na Audiodevlish večeru se bo predstavil z Live Actom. Dj KEMIX...prihaja iz Tokia, koder kot dj in organizator skrbi za "full power psy" dogajanja. Je stalnica večjih festivalov po Japonski, Avstraliji (Earthcore) in nekaj večjih festivalov po svetu. 2006-ega se je pridružil japonski založbi Sanskara records. Sam opisuje svoj stil z besedami "psychedelic full power" . Močan bass drajv, "uplifting" melodije in full power zgradba dj seta folk odpihne do zvezd. "If you're after a good trance dance and music to set your spirit free then Kemix is for you!" Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 sem pa misla jutr v mizzart it. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 sem pa misla jutr v mizzart it. A rabiš družbo pa še Čompe so eno nadstropje nižje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ja sam nimam zur. kondicije (vec/se) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. marec 2006 Prijavi Deli 23. marec 2006 ja sam nimam zur. kondicije (vec/se) Strokovni termin bi bil: pomladanska utrujenost, zbujanje iz zimske zaspanosti Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 10. avgust 2006 tkole....bluzkoti pa bluzkinjev PETEK 11. 08. (to est JUTRI!!!!) je na METELKOVI v GARAZHGI pri BANCUTRANCE PARTYvrtita pa ZULE (alias sfuk, vuk etc) in pa BAKER (alias cu)mate de se narishete tem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Sobota / 30.09.2006 / 23.00AUDIOGALAXY~multimedijski večer eklektične psihadelije Big Bang:Sound powered byAudiodevlishGuest:Nova (Edge Dept) From dusk till dawn:FastFooD Video&dekor:Dekaos & AD Psihadelija. Fenomen, ki nas doseže in nas draži skozi zvok, sliko in prostor. Za rajc in slast maksimalno poskrbljeno. Posebno prirejeno »psy-tech« okolje in umirjeni eklektični zvoki, (zdaj že zelo) širnega produkcijskega spektra, t.i. psytrance-a. Za razgibano žanrsko psihadelijo bodo v prihajajoči sezoni skrbeli tudi gostje iz ostalih »galaksij«. Malce zgodnja napoved ampak bo tema še enkrat, pravočasno, osvežena Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 8. - 16. 9 2006 13 let Metelkove Program obletnice Program je absolutno predolg za objavo ampak bo link zadostoval za vse zainteresirane Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 mogoche bojo pa prej porushl... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Med obletnico bi bil to evropski Tian an Men (kokrkol se že napiše v originalu - Trg nebeškega miru. Peking) Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 Med obletnico bi bil to evropski Tian an Men (kokrkol se že napiše v originalu - Trg nebeškega miru. Peking) no...nebeshki mir bi bil predvsem za okolishke prebivalce....she dolgo potem zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.