Guest mačona 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 a ne no, kaj bi brez Metelkove. treba je zrušit ene zavore v njihovih trdih bučah, da jim na pamet ne pride, k bom še sama šla kaj zrušit z buldožerjem, sam ne na Metelkovo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Avtor Prijavi Deli 5. september 2006 leklerka na metelkovomercatorja mam pouhn kuracche mi ydele rata otroka narest bo zih mercator zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Po miru se kolca samo znanemu kolumnistu M.C. , iz tebi verjetno "ljubega" največjega (po formatu) Slo cajtnga Ostali so se že sprijaznili Itak, ko so naročili merjenje hrupa, so mojstri takoj, ko je mimo pripeljal prvi rešilec spakirali opremo koncert je bil cca 50 dB tišji Če si želiš nočni mir, se preseliš v predmestje Center je center mestnega življenja, tudi ponoči x!x Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 aha thanx za obvestilo, mi je ze M rekel, cudn da mi ni Primoz se nc poslal. fajn, upam da nou dezeval. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 lutkovni festival 2006 ni ravno party, sam mogoče bo pa koga zanimalo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 lutkovni festival 2006 ni ravno party, sam mogoče bo pa koga zanimalo... ena kolegica je šla včeri Hamleta gledat (lutke), pa me kliče na pol predstave, da je tko moreče, da je šla kr vn Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 aha thanx za obvestilo, mi je ze M rekel, cudn da mi ni Primoz se nc poslal. fajn, upam da nou dezeval. Je bilo objavljeno na programu obletnice pa še vstopnine ni (naj je ne bi bilo ) zna bit gužvastično, spet bom do plesišča čakal do jutra :xx!: Al pa pri Bancu na "žgance" skakal in mahal s čupo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 zna bit gužvastičnoja saj Al pa pri Bancu na "žgance" skakal in mahal s čupo ja, oh ja... ti bombasticni eventi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 zanimivo, jaz pa sploh še nikol nism bla na Metelkovi, v K4 pa zadnje hm...'98 se mi zdi gužve pa tudi jaz ne maram Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Mačona stanuje v bližini, pa je šele v soboto odkrila MMesto nikoli ni prepozno Gužva zna biti v majhnih placih :xx!: in stric Murphy se vedno potrudi da je tam tudi najboljši program Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 ja, sam mačona ni z Ljubljane, jaz pa Ma ne, to je vpliv tega, da so mi še kot najstnici vsi govoril kako se pa tam ja vsi zadevajo in kakšno narkomansko leglo je to.Sicer nikol nisem čist verjela v to (ker sem poznala čist normalen folk, ki je tja hodil), ampak sem se vseeno vzdržala obiska Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 poznamo to, ja pejd enkrat, je čist kul plac Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 poznamo to, ja pejd enkrat, je čist kul plac Konec koncev sva se prvič ravno pred Jallo srečala Mana, če nocoj ne bo deževalo se kar oglasi mimo, zna biti zabavno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 zvečer bom gotovo v mestu sem že nekaj zmenjena dež me sploh ne moti razmišljam ali čem obuti japankulje ali kake druge smrdokavre verjetno se danes ne oglasim mimo, mogoče pa, predvsem odvisno od obutve (ne bom razlagala mojega ufuravanja) imam še čas in itak se zadnje čase obračam po vetru (mogoče bo vetr spihu dež in pridem...še zmeri me skrbijo japanke...vem ne paše v to temo) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Welcome anytime, anyday Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 danes (nocoj) po pink-ponk turnirjudogaja MIZZART zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 danes (nocoj) po pink-ponk turnirjudogaja MIZZART zlomk...tralala plemensko srečanje, a :onfire: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 plemensko srečanje, a :onfire: jaaaaaaaaaaaa............. zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 de naumo sam za trance reklame delal....:Sobota / 23.09.2006 / 22.00RDYO BB2K PREDPARTI~ drum.n.bass, breaks, funk, hiphop, reggae in dubstep Za gramofoni RDYO in P4B DJji...na gramofonih pa drum.n.bass, breaks, funk, hiphop, reggae in dubstep. Video:Rasta on the mouse Breakbeatnikk Festival, ki je hkrati tudi okrogla Desetletka delovanja kolektiva glasbenih entuziastov Radyoyo, bo 14. Oktobra v Ljubljani.Glasbene delavnice in predavanja; zanimivi, prodorni in vplivni gostje iz tujine; ter hip hop, breaks, reggae, funk, dubstep in drum.n.bass v živo, so samo nekateri sestavni deli četrte edicije unikatnega mini festivala maxi razsežnosti Breakbeatnikk 006. Zagotovi si svojo BB2K vstopnico po nižji ceni in pridi po več informacij in celo noč nabrejkane muzike 23.09. v 4ko na Breakbeatnikk predparti. Vstop:500 sit Web:www.myspace.com/breakbeatnikk www.breakbeatnikkk.comwww.place4bass.com............ zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Sobota / 30.09.2006 / 23.00AUDIOGALAXY~multimedijski večer eklektične psihadelije Big Bang:Sound powered byAudiodevlishGuest:Nova (Edge Dept) From dusk till dawn:FastFooD Video&dekor:Dekaos & AD Psihadelija. Fenomen, ki nas doseže in nas draži skozi zvok, sliko in prostor. Za rajc in slast maksimalno poskrbljeno. Posebno prirejeno »psy-tech« okolje in umirjeni eklektični zvoki, (zdaj že zelo) širnega produkcijskega spektra, t.i. psytrance-a. Za razgibano žanrsko psihadelijo bodo v prihajajoči sezoni skrbeli tudi gostje iz ostalih »galaksij«. Malce zgodnja napoved ampak bo tema še enkrat, pravočasno, osvežena Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Sobota / 30.09.2006 / 23.00AUDIOGALAXY~multimedijski večer eklektične psihadelije Big Bang:Sound powered byAudiodevlishGuest:Nova (Edge Dept) From dusk till dawn:FastFooD Video&dekor:Dekaos & AD Psihadelija. Fenomen, ki nas doseže in nas draži skozi zvok, sliko in prostor. Za rajc in slast maksimalno poskrbljeno. Posebno prirejeno »psy-tech« okolje in umirjeni eklektični zvoki, (zdaj že zelo) širnega produkcijskega spektra, t.i. psytrance-a. Za razgibano žanrsko psihadelijo bodo v prihajajoči sezoni skrbeli tudi gostje iz ostalih »galaksij«. Malce zgodnja napoved ampak bo tema še enkrat, pravočasno, osvežena saj sem pomislila, da kako da ni osvezen, ko sem vidla v dnevniku pa se spomnila Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Zadnje dni sem mal manj tu preveč angažiran na drugih področjih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 Sreda / 04.10.2006 / 22.00M_NUS BUS TOUR WITH RICHIE HAWTIN~IntoSomethinG & K4 odpira letošnjo sezono z svojim prvim medtedenskim dogodkom in to z ekskluzivnim in celovečernim gostovanjem Richie Hawtin-a... Main:RICHIE HAWTINTROY PIERCEJON GAISER Bar:Intosomething crew allnight Video:Dekaos + Rasta & Log Info:Po uspehu lanskoletne severnoameriške turneje, začenja ekipa "m-nus" svojo prvo "avtobusno turnejo" po Evropi, ki jih bo v dveh tednih popeljala od premierne noči v ljubljanskem K4 do Leipziga , Luassana, Pariza, Madrida, Španske Obale in potem preko Stuttgarta nazaj v Nemčijo.Richie Hawtin je eden od redkih "legend" techno glasbe, ki si še dandanes zasluži svoj "legendarni" status. Njegova današnja dejanja so dokaz, da ne počiva na lovorikah; od glasbe ki jo izdaja na svoji založbi m-nus, DJev in producentov ki jih zastopa njegova agencija clonk (magda, troy pierce, marc houle, marco carola, mathew dear…), do sodelovanja z Allen & heathom pri razvoju najsodobnejših inštrumentov za ustvarjanje nepozabnih elektronskih dozivetij. V nasprotju z gostojučimi "m-nus-i", bodo to noč IntoSomethinG residenti umirjali razburjene duhove in istočasno pripravljali teren za svojo prvo jesensko "vikendaško" zabavo, v Petek 13 Oktobra z "lordom" teme Konrad Blackom in njegovo Londonsko pomocnico Heidi. Pomembno – karte in predprodaja!Poudarili bi, da je zelo redko, kjerkoli na svetu, da lahko vidite in slišite Richie Hawtin-a s svojo ekipo v tako "intimnem" prostoru kot je K4! Zaradi prostorske kapacitete Štirke smo se odločili, da uvedemo omejitev kart oz. starosti (pod 18 ne bo šlo)! Predprodaja kart po ceni 2500 SIT bo od srede 20.09.2006 do torka 03.10.2006. (Pred) prodajna mesta:Metropol cafe, Kersnikova 6, Ljubljana (ponedeljek-petek 10.00-20.00)Blagajna kluba K4 ob dogodkih (petek, sobota, nedelja 22.00 - 04.00) Vstop:predprodaja: 2500 SIT / 10,4 €študenti, letak: 3000 SIT / 12,51 €ostali: 3500 SIT / 14,6 € Web: www.m-nus.com............................ zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 tole se ze komaj caka...upam le, da bodo resnicno upostevali omejitev kart , ker drugac bo savna pa guzva za popizdit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 aja pozabu povedatGESTLISTE NI!!!!!zhal... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.