Onix 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 tole se ze komaj caka...upam le, da bodo resnicno upostevali omejitev kart , ker drugac bo savna pa guzva za popizdit Savna je itak zagotovljena ne glede na omejitev v petek se mi ni zdelo da je huda gneča, ampak je z mene teklo mogoče me pa samo ljubezen tolk greje Mogoče bi tistim dvem tonam cevi za zračenje pomagalo, če bi odvod toplega zraka povečali pa kakšen ventilator mlajši od 40 let tudi Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 a nimajo zdej nove klime?....ja mas res, savna bo itak v vsak primeru, upam da bo RICI navdusil oz. pokazal kaj zna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 v petek je bla savna pach samo zato, ker se predragimnam kelnerjem ni ljubil na, dvojko preklopitsta pach dve komandi...pr men za not pihat, pr unih pa za venche se bi onix potrudu do zadnje klime na velkem floru stopit, bi vidu, kuko prazen kozarc prsesa na odprtino... to itaq najvechja zabava tam pochet.. zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Sej pravim da me je mogoče samo ljubezen in pogled na mojo drago grel ampak bi vseeno lahko nabavili ventilator, ki je mlajši od mene Ker gre samo za prezračevanje, ne pa tudi klimatiziranje bo pozimi bolje, ko bo zunanji zrak že naravno ohlajen pred vstopom v K4 Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 no....pr nas vsej smrdi ne po potrebnem babjem shvicutko k recimo v petek v GLOBALU :xx!: :xx!: :xx!: za bruhatpa same 30-35 let stare tajnice pa rachunovodkinje :xx!: mam pa zhe nash klub raj...pa poprechno starost 15-20 zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Stara koka - dobra supa Pri piščancih je meso OK ampak ni pravega okusa, rabiš priloge da je sploh čemu podobno Itak pa obiskovalce-ke "sexa nad mestom" vidim samo, ko čakajo na dvigalo, noter me še niso (in me verjetno tudi ne bodo) videli nimamo prav veliko skupnega, razen poželjivih pogledov do moje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 Stara koka - dobra supa Pri piščancih je meso OK ampak ni pravega okusa, rabiš priloge da je sploh čemu podobno zhe res...ampak...mam raj che po ribah dishi kokr de po njih smrdi zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 V Globalu vonj ne pride do izraza so noski zamašeni s raznimi substancami Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 V Globalu vonj ne pride do izraza so noski zamašeni s raznimi substancami njihovi zhe...samo....gre za mojga obchutljivga noska zlomk....talala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 V Globalu vonj ne pride do izraza so noski zamašeni s raznimi substancami Če so zamašeni, to še ne pomeni, da ničesar ne zavohajo. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 že danes pa vuk v kunilingusu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 že danes pa vuk v kunilingusu aja.... nben nch povedu... hehe...de vidm face k se tam namalam... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 ne lub se mi it....predelch pa itaq jutr ludnica zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 sej vem, de se bo trapast slishal... sam res.....odkar je spet K4 odprt...se mi chez teden spljoh ne lub vech okol hodit pa zhurat zhe tistle jutr mi je chist odvech zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jest pa ze komi cakam ...pa upam da prehlad dokoncno izzenem iz sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 pa upam da prehlad dokoncno izzenem iz sebe 2 EX-tasija, ful vode pit, pa celo noch plesat....pa prehlad papa zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja sam jest bi rada prehlad ze dans prgnala, da bom jutr v vrhunski formi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Aakhut, ti moraš vedet tole ... sem gledala spored dogodkov na Metelkovi ... nobenga duba ta teden. ali je skoz v Jalla Jalli dub in orientalska in podoben staf in niti ne dajejo na spored pol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja sam jest bi rada prehlad ze dans prgnala, da bom jutr v vrhunski formi pol pa k men ulet...pa trije EX-tasiji...pa skupno lezhanje v bani polni vroche vode....z musko jasno zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 rajs na after v cetrtek, brez ex-tasijev.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 rajs na after v cetrtek, brez ex-tasijev.... okmam nove gobe zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 pa skupno lezhanje v bani polni vroche vode....z musko jasno zlomk....tralalaMuške vode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Mačona, dub je vsak ponedeljek v Garaži (kunilingus), Jalla je pa bolj vzhodnjaški etno stalno (so sicer kakšni glasbeni izleti ampak ni napovednika ) V soboto je bil ful dober koncert ciganske muzike pa v ponedeljek je bil nek etno v Menzi, nisem poslušal, sem pa bend vmes spoznal Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 thanx Onix. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2006 Sobota / 14.10.2006 / 22.00K4 GOES LIVE!~prvi sezonski live večer Live sound stage:PSYCHO-PATH Live!Jambreaker & Dulash Der DJ punkfunk setDJ Motorhed Ballon Bar (A-live and kicking b-day party):PertzPlivertSectorMexico Info:Poskusimo razumeti nemogoče. Vzemimo (za primer) »coolness« Girls Against Boys in še nekatere druge bande s težkimi rockovskimi riffi, vse skupaj zapakirano v paket kitarskega zvočnega zidu, ki je baziran na groovy ritem sekciji, zaokrožen v celoto s seksi in prodornim ženskim vokalom. Nič posebnega? Predstavljajte si, da vam je mrzlo in vroče, da ste zmedeni in mirni, obupani in srečni, pasivni in agresivni, doom in pop obenem.»If you cannot it is a lie. You are living all of that at the same time.«Brez pričesk (no, skoraj), brez modnega topogana, brez poze, brez žanra, brez ničesar. Brez fasade – eklektični, iskreni, potni, seksi in zelo kitarski. Mogoče jo to razlog zakaj Meli in fantje niso dobobili priložnosti, ki si jo definitivno zaslužijo na evropski glasbeni sceni. Ali si jo res? Dokažite nasprotno!Neglede na to so si Psycho-Path pridobili spoštovanje večih mednarodnih person alternativne glasbe, kot so Scott McCloud (GVSB), Dälek, Josh Homme in še mnogi drugi. Scott McCloud je celo sodeloval kot sopisec besedil na tretjem Psycho-Path albumu in dodal svoj glas h komadu »Airrager« (cd Terminal, Multimedia Rec/UMG, 2000). Will Brooks, oz. Dälek, pa je sodeloval na doomerski, pasivno-agresivni anti-himni »Weapon of Opportunity« (cd Désinvoltura, MNLM Rec/EOM Rec, 2004).Ampak tisto kar najbolj šteje je, da se Psycho-Path najbolje počutijo na koncertnem odru. Ampak ne pričakujte divjega headbanginga in poskakovanja/poziranja na odru. Ne! Psycho-Path svoj koncertni nastop počasi stopnjujejo skozi simbiozo energije med občinstvom in njimi samimi, kar privede do končnega rezultata – ekstaze urbanih ritmov in divjega temperamenta slovanske krvi! Prevereite jih! Ne bo vam žal! Web: www.psycho-path.com / www.myspace.com/psychopathmusic Vstop:1000 SIT / 4,17 €............. zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.