Skoči na vsebino

P A R T Y Y Y Y Y

Recommended Posts

tole se ze komaj caka...upam le, da bodo resnicno upostevali omejitev kart :), ker drugac bo savna pa guzva za popizdit

Savna je itak zagotovljena :o|o: ne glede na omejitev xrolleyesx v petek se mi ni zdelo da je huda gneča, ampak je z mene teklo :eek: mogoče me pa samo ljubezen tolk greje xnckrivx

Mogoče bi tistim dvem tonam cevi za zračenje pomagalo, če bi odvod toplega zraka povečali x;)x pa kakšen ventilator mlajši od 40 let tudi xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 329
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

v petek je bla savna pach samo zato, ker se predragimnam kelnerjem ni ljubil na, dvojko preklopit

sta pach dve komandi...pr men za not pihat, pr unih pa za ven

che se bi onix potrudu do zadnje klime na velkem floru stopit, bi vidu, kuko prazen kozarc prsesa na odprtino... x:Dx x:Dx x:Dx

to itaq najvechja zabava tam pochet.. xrolleyesx x:Dx :inocent:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sej pravim da me je mogoče samo ljubezen in pogled na mojo drago grel x;)x ampak bi vseeno lahko nabavili ventilator, ki je mlajši od mene xrolleyesx

Ker gre samo za prezračevanje, ne pa tudi klimatiziranje :o|o: bo pozimi bolje, ko bo zunanji zrak že naravno ohlajen pred vstopom v K4 x:Dx

Nejc Zaplotnik

no....pr nas vsej smrdi ne po potrebnem babjem shvicu

tko k recimo v petek v GLOBALU :xx!: :xx!: :xx!:

za bruhat

pa same 30-35 let stare tajnice pa rachunovodkinje :xx!: xrolleyesx

mam pa zhe nash klub raj...pa poprechno starost 15-20 x:Dx x:px :vio:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Stara koka - dobra supa x;)x x:Dx

Pri piščancih je meso OK ampak ni pravega okusa, rabiš priloge da je sploh čemu podobno xrolleyesx

Itak pa obiskovalce-ke "sexa nad mestom" vidim samo, ko čakajo na dvigalo, noter me še niso (in me verjetno tudi ne bodo) videli xnckrivx nimamo prav veliko skupnega, razen poželjivih pogledov do moje xsrcx

Nejc Zaplotnik

Stara koka - dobra supa x;)x x:Dx

Pri piščancih je meso OK ampak ni pravega okusa, rabiš priloge da je sploh čemu podobno xrolleyesx

zhe res...ampak...mam raj che po ribah dishi kokr de po njih smrdi x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

V Globalu vonj ne pride do izraza :o|o: so noski zamašeni s raznimi substancami xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

V Globalu vonj ne pride do izraza :o|o: so noski zamašeni s raznimi substancami xrolleyesx

njihovi zhe...samo....gre za mojga obchutljivga noska x;)x

zlomk....talala

sej vem, de se bo trapast slishal... xrolleyesx

sam res.....odkar je spet K4 odprt...se mi chez teden spljoh ne lub vech okol hodit pa zhurat :inocent: :inocent:

zhe tistle jutr mi je chist odvech :vio:

zlomk....tralala :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Guest mačona
Aakhut, ti moraš vedet tole ... sem gledala spored dogodkov na Metelkovi ... nobenga duba ta teden. :C: ali je skoz v Jalla Jalli dub in orientalska in podoben staf in niti ne dajejo na spored pol? :inocent:

ja sam jest bi rada prehlad ze dans prgnala, da bom jutr v vrhunski formi x;)x

pol pa k men ulet...pa trije EX-tasiji...pa skupno lezhanje v bani polni vroche vode....z musko jasno x:px x:px x:px

zlomk....tralala

Mačona, dub je vsak ponedeljek v Garaži (kunilingus), Jalla je pa bolj vzhodnjaški etno stalno (so sicer kakšni glasbeni izleti ampak ni napovednika xrolleyesx )

V soboto je bil ful dober koncert ciganske muzike :palec: pa v ponedeljek je bil nek etno v Menzi, nisem poslušal, sem pa bend vmes spoznal :mex: x:Ix

Nejc Zaplotnik

Sobota / 14.10.2006 / 22.00

K4 GOES LIVE!

~prvi sezonski live večer

Live sound stage:

PSYCHO-PATH Live!

Jambreaker & Dulash Der DJ punkfunk set

DJ Motorhed

Ballon Bar (A-live and kicking b-day party):

Pertz

Plivert

Sector

Mexico

Info:

Poskusimo razumeti nemogoče. Vzemimo (za primer) »coolness« Girls Against Boys in še nekatere druge bande s težkimi rockovskimi riffi, vse skupaj zapakirano v paket kitarskega zvočnega zidu, ki je baziran na groovy ritem sekciji, zaokrožen v celoto s seksi in prodornim ženskim vokalom. Nič posebnega? Predstavljajte si, da vam je mrzlo in vroče, da ste zmedeni in mirni, obupani in srečni, pasivni in agresivni, doom in pop obenem.

»If you cannot it is a lie. You are living all of that at the same time.«

Brez pričesk (no, skoraj), brez modnega topogana, brez poze, brez žanra, brez ničesar. Brez fasade – eklektični, iskreni, potni, seksi in zelo kitarski. Mogoče jo to razlog zakaj Meli in fantje niso dobobili priložnosti, ki si jo definitivno zaslužijo na evropski glasbeni sceni. Ali si jo res? Dokažite nasprotno!

Neglede na to so si Psycho-Path pridobili spoštovanje večih mednarodnih person alternativne glasbe, kot so Scott McCloud (GVSB), Dälek, Josh Homme in še mnogi drugi. Scott McCloud je celo sodeloval kot sopisec besedil na tretjem Psycho-Path albumu in dodal svoj glas h komadu »Airrager« (cd Terminal, Multimedia Rec/UMG, 2000). Will Brooks, oz. Dälek, pa je sodeloval na doomerski, pasivno-agresivni anti-himni »Weapon of Opportunity« (cd Désinvoltura, MNLM Rec/EOM Rec, 2004).

Ampak tisto kar najbolj šteje je, da se Psycho-Path najbolje počutijo na koncertnem odru. Ampak ne pričakujte divjega headbanginga in poskakovanja/poziranja na odru. Ne! Psycho-Path svoj koncertni nastop počasi stopnjujejo skozi simbiozo energije med občinstvom in njimi samimi, kar privede do končnega rezultata – ekstaze urbanih ritmov in divjega temperamenta slovanske krvi! Prevereite jih! Ne bo vam žal!

Web: www.psycho-path.com / www.myspace.com/psychopathmusic

Vstop:

1000 SIT / 4,17 €

.............

zlomk...tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...