aakhut 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 bemu....nben objavu...c c c....:Sobota / 28.10.2006AUDIODEVLISH: DEVLISHED YOUTH~hitropokajoči psy-trance Young Energy:DJ YOUNG (Etnicanet Rec,Ultragroove Rec. / KOREA)Cuich (Audiodevlish)Zvuk (Audiodevlish) Breathe In:Wupe (Sintetika)Plesti (Sintetika)Knez (Sintetika) Video:Dekaos Info:Dj Young aka Young Kim, dj in član kreativne sekcije Etnicanet rekords (Ibiza), ki je v lasti legendarnega benda Etnica in label dj Ultragroove records, prihaja k nam skoraj direktno iz dvomesečnega tura po Braziliji. Predstavil nam bo svojo zadnjo kompilacijo, ki izide pri srbski zalozbi Ultragroove. Od starega mačka Younga lahko pričakujemo dovršen in dorastel set, katerega glasbeni razpon lahko obišče prav vse kotičke psihadelije. Kot vedno bo ob boku stala ekipa Audiodevlish,l etos razdeljena na dva sveta, saj je Naveen odšel po nove percepcije na daljni vzhod. Vstop:do 23h: 1400 SIT / 5,84 €študenti, letak: 1700 SIT / 7,09 €ostali: 1900 SIT / 7,92 € zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2006 danes dogaja metelkova:chanelzero trance partygarazha pri bancu DUB (rola pa CU) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maj_ja 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 (popravljeno) smo bli v ch0! kul je blo Popravljeno 8. november 2006 -> maj_ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 chanelzero?! bla sem to soboto tam na hellectru (no coment) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 jest grem pa ta vikend po dolgem casu spet mal na Metelkovo pogledat...gala hala-DNB, pa se kolega rojstni dan praznuje....komi cakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 chanelzero?! bla sem to soboto tam na hellectru (no coment) Včeraj je bilo "nadaljevanje" v Garaži (Galerija Kunilingus), dark elektro do jutra vsako drugo sredo Tomo & friends božajo ušesa Soncnica: še K4 - petek 17.11.06 DNB in Dub večer Renegade dungeon:VICIOUS CIRCLE (Renegade Hardware / London, UK)Markoman (Illegal)PlankTon (Illegal)Tsunami (Illegal) Dubsystem:AtaR (Dubsoundsystem)D*Sun (Dubsoundsystem)Cuich (dublab/audiodevlish) Video:Dekaos Info:Po uspešni otvoritvi temnice ILLEGAL v klubski sezoni 2006/07 z Američanom Gridlockom, se vračamo na Otok. K nam prihaja en najbolj sočnih mladih kolektivov, ki je na sceni komaj slaba štiri leta, a je že dobro uveljavljen in cenjen. Neposredno iz Londona: Vicious Circle!Vicious Circle je kolektiv, ki je v svetu temačno-težkega drum and bassa precej dlje od leta 2002, ko se je pod tem imenom združili v stanovanju v južnem delu Londona. Prav zven njihovih zgodnjih del, ki je kazal njihov talent in bil različen od produkcijskih sodobnikov, jih je naredil prepoznavne, zbudil zanimanje legendarne založbe Renegade Hardware še pred izidi prvih vinilk ter jih pripeljal med tiste, ki so jih med prvimi vrteli Pendulum, Keaton in Technical Itch. Skozi prve remikse, ki so jih naredili (Jackhammer za Universal Project) se je zanimanje še večalo…Do danes so se uveljavili z nizom vinilk - od Apparitiona, pa do The Grudge in Hellrazorja, ki sta sekala med zadnjimi. Slovijo tudi po njihovih dinamičnih in zvočno bogatih živih nastopih, ki so jih izvedli na številnih Therapy Sessions nočeh po vsem svetu ter izjemnih Renegade partijih v Londonu. Odličen prikaz njihovega vrtenja je letošnji miks CD Future Beats 05, ki je precej dobra preslikava temnice, ki jo pričarajo s svojim naborom plošč in komadov ter lastne produkcije in dodelave drugih skozi remikse, najdete jih pa tudi na letošnji kompilaciji Renegade Hardware Carpe Diem.Kot gost ilegalne Digital Dungeon noči v ljubljanskem klubu K4 v petek, 17.11.2006, bo kolektiv Vicious Circle zastopal Simon, izmed domačih DJ-jev ILLEGAL kruja pa bodo podporo nudili PlankTon, Tsunami in Markoman.Na malem flooru pa bodo obračali plate Ata-R, D*Sun in Cuich dr.umILLEGAL Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 ja sej vem...v petek povsod dost DNB...bomo pomoje mal leteci na relaciji K4-METELKOVA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Včeraj je bilo "nadaljevanje" v Garaži (Galerija Kunilingus), dark elektro do jutra vsako drugo sredo Tomo & friends božajo ušesa ... tok pa nisem na tekočem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Soncnica, potem se sigurno srečamo (a ne prepoznamo ) ker sem jaz nonstop na tej relaciji z žura na žur do jutranjih ur Sheboom, če te zanima lahko jaz večkrat objavim program prireditev, ampak je tega veliko, povej kaj te zanima Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hvala onix ... bom sporočila, če mi bo kdaj zapasalo, pa res ne bom vedla kam se dat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Metelkova mesto redkokdaj ponuja manj kot 3 evente na večer se ne bojim da bi ne vedela kam se dat Veliko prijetnih in dobrih žurov ti želim, obveščal bom pa vseeno, sicer bolj občasno (kot do zdaj ) Sicer pa: K4 - program In Metelkova mesto Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 z žura na žur do jutranjih ur da ne omenjamo se drugih fantasticnih shpur. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Soncnica, potem se sigurno srečamo (a ne prepoznamo ) ker sem jaz nonstop na tej relaciji z žura na žur do jutranjih ur Sheboom, če te zanima lahko jaz večkrat objavim program prireditev, ampak je tega veliko, povej kaj te zanima sej jest se tud dost gibam tko v k4 kot na metelkovi....sej mogoce se pa celo poznava, pa tega sploh ne veva ...haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Bojda je težko ne opaziti me, ker me je, prav tako bojda, povsod preveč Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 tko kot mene, no mene zadnje cajte ni povsod prevec, sam se me *bojda* tud kar nekak opaz ponavad. aja, dons je party, trans (Zvuk&CU) v Ch0. *sam ne vem kako so zamutili, k pise da CU tud v K4 dons rola. cist bizi, bo tekal sem pa tja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Audio hudički so itak hiperaktivni so znal tudi na treh partyjih na večer rolat se ni dalo pobegnit od njih A prideš? Trashiva Kaj: Klubski večerKdaj: pet, 17.11. ob 23.00Kje: Metelkova mesto - Channel Zero, Ljubljana Vstopnina: 1000 Sit (4,17 €) psy-trance Trashiva razstreljuje nevronske blokade s pomočjo zvočnega orožja digitalijakov CUICHA in ZVUKETA,ki vam bosta skozi noč in svoj projekat Tech-Killah predstavila širne krajine moderne psihedelične plesne in chill produkcije, skupaj in individualno. Na hlapih punkafunkajunka dojemašne!!! Kva že? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zvuketa. kwa pa vem... saj ves, €.... (mdr. - pa se z onim avtom... bom vidla.. pocas ze bi spet mal densala pa tko, boma vidl).Ti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 sej jest se tud dost gibam tko v k4 kot na metelkovi....sej mogoce se pa celo poznava, pa tega sploh ne veva ...haha ... you never know ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Psy v Channel Zero....pomoje bom kr tlele pristala, k ze dolg nisem bla na kaksenm psy eventu (zadnjic poleti v Bovcu na open.air-u) Marsa, Onix....widmo ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Po moje se vidimo, sem še z eno lunatko načeloma zmenjen, ampak je Metelkova mesto tudi njena opcija K4 je pa itak na potiZlomčija pogledat, če se že tu noče oglasit Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 onix, vidim, da si tud na neversunu aktiviran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Jaz povsod isti nick uporabljam ker si ne bi zapomnil vseh Pa ljudi od tam itak srečujem na raznih electro zadevah Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chao 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Danes ch0 menda treba, družinsko srečanje pa to Drgač pa sem bil tudi jaz prejšnjo soboto v darkerskem ch0. Finec najprej rolal veseljaški elektro pol pa 2uri trensa, ista muzika ko na psy eventih, sam drug folk.In je v bistvu nice videt to hellekro populacijo , da so še ljudje ki se upedenajo in skrbno namalajo za na party, tko da je res event tapravi.Ne ko mi drugi, ki gremo v istem outfitu v službo al na Metelkovo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 In je v bistvu nice videt to hellekro populacijo , da so še ljudje ki se upedenajo in skrbno namalajo za na party, tko da je res event tapravi. In se pritožujejo če na WCju ogledalo ni pravilno osvetljeno make up zahteva redne korekcije Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 ko bi vsaj vedel v kateri košček ogledala se sploh pogledat ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.