orientalka 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ja, a maš kaj proti . merkaj, sm pravnica. ta blond smo najhujše če ma kdo kako idejo... jebiga, nikol nism bla kuharca pa tud ne bom. Citiraj hmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. december 2006 Avtor Prijavi Deli 22. december 2006 na skatlici bi moralo pisati. sicer sem mnenja, da je bolje, da menjas proizvajalca! jaz jemljem vitamin C, pa mi ječist vseeno, če je sintetičen. edino nekaj mi ni jasno, če mi kdo lahko pomaga. piše na škatlici, da je ena noževa konica praščka 60 mg. ja, kolk je to noževa konica? pa od kolkšnega noža? rada bi na dan vzela 500 mg pa nimam pojma kolk je to. a se komu sanja? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ..men je pa dbest ta vitamin C pulver... vsak dan ga vzamem tam cca. tretjino cajne zlicke... drgac pa v primeru bolezni(ki se mi sicer sila redko pripeti, ampak kaka viroza sem pa tja-cca. 1x na 2 leti le potrka na vrata) tut po 20g... jebes a je organski al sinteticen... mislim vsekakor bi blo boljs da je organski... ampak ce se miram odlocat med sinteticnim ali nic, se brez premisleka odlocim za sinteticnega... ..tko ko nasopam doze na 20g/dan se ponavad pocajtam v dveh, treh dneh... vcas sem pa rabu vsaj kaxen teden... ...kar se pa vprasanja kok je 75mg oz. 1 nozeva konica tice pa: dej ne ga srat... a je to kaxna doza?????RDA standard je bil oblikovan na minimalnih(da preprecili deficitnost) in ne na optimalnih dozah.. tko, da ce pojacas tam do 2g na dan, res ne bi smel bit nobenih tezav... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 ja, a maš kaj proti . merkaj, sm pravnica. ta blond smo najhujše Moja bivša snaha tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.