Skoči na vsebino

Lilit

TAYRA17

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 10 months later...
Guest VilaSonca
ej, jaz jo mam v Vodnarju v 3. hiši v natančni opoziciji z Marsom. x:Dx mi pogledaš pomen? a to iz C. Aubier?
Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca
In če grem gledat tranzite, mi glih na Veneri tiči. :sori: (eksaktno)

da dela tranzite celo, pa pojma nisem mela. :eek:

aja moja lilith je tud v 3. bajti in tud v vodnarju

z bratom se sploh ne zastopim..svoboda mi je pa itak kot zrak...

drgač mi pa tvori kvadtrat s soncem in venero ter sekstil z kironom

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Diktatorske tendencije su prisutne. xsmx xsmx xsmx Ne me basat.

Jaka volja zna da bude blagoslov koji omogućava osobi da dosegne svoje ciljeve, ali može biti i problem ukoliko ona ne uspeva da je realizuje i nametne. Tada dolazi do stresova, glavobolje i srčanih smetnji. Refleksno se može odraziti i na bol u drugim delovima tela. tole pa ... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

:inocent: Mysti, kako si bova razdelila ta planet, da bova oba zadovoljna x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

sej če plonkaš te slej kot prej dobijo ha ha

sam res je, da je bolj učinkovit tisti, ki iz lastnih izkušenj podaja svoje znanje naprej :)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

aja x:Dx ... teh astroloških strani in forumov je na spletu kolikor češ x;)x ... sama kdaj zbrskam kakšnega v srbohrvaščini ... čisto za osebno rabo x:px ... tako, da se sigurno najdejo tudi ponudniki astroloških uslug, ki plonkajo :sori: xnckrivx ... na veliko žalost posameznikov, ki se leta trudijo in učijo na lastnih spoznanjih in izkušnjah x:)x

dol je "scena" kar razvita, meni je pa tudi dosti lažje brati v srbohrvaščini kot recimo v angleščini, tako pač je xnckrivx

Tam kjer hodim smo zdej imeli točno o Lilit debate, pa kliknem tvoj link in direkt isto x;)x

a kr na tečaj si se vpisal :palec: ... mene je držalo že pred 15 leti ... sem predelala knjigce, ki sem jih dobila v naši knjižnici ... da bi se pa resneje poglobila v študij mi pa ni x:Dx ... tko, ko se razpišete in kaj vprašate dobim navdih ... pa grem malo brskat in še zase preverit, kaj pravijo zvezdice x:o)x

Zaenkrat se prav resno nisem poglabljal, tako ko me zagrabi takrat se mal zakopljem, čist po moje w:Iw

Vidiš, da obvladaš. x:o)x

Yeeess :onfire: :onfire:, midva sva to dobr zastavla x:px, bova izvedla etnično čiščenje vsak na svojem x:Dx

Lilit, lilit :inocent:

Mystiii x:o)x, jst sem pa ja bikec x:px, veš kolk je men lepo videt kakšno rdečelasko ali pa malo na oranžno,

v glavnem se mi pa zdi, da je pri blond barvi prišlo do overdose, tako da se mi zdi, da če bi ti kakšno po pomoti dobila :inocent:,

bi bila edino blond :P

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
V 3. hisi daje interes za erotsko literaturo, ljubezenska pisma, pa v nasi moderni dobi mogoc je tud virtualni sex xDDx Bolj mentalen je kot fizicen tip, puno beseda, malo resnih dejanj, druzabna, okretna, iznajdljiva, vcasih spisateljski dar.

x:Dx x:px x:Dx

Interes za erotsko literaturo in ljubezenska pisma....Ja.definitivno.

Virtualni sex...eh...se mi ne ljubi s takimi bedarijami ukvarajati... xcivx

Bolj mentalen kot fizičen tip...Zgleda da res. x8Dx

Puno beseda...MHM...

Malo resnih dejanj...MHM.

Družabna,okretna,iznajdljiva....Da.

Spisateljski dar....Občasno ga imam.Ne vedno.

Ampak pomena kojukcije z jupitrom pa nisem našla.

Mogoče kdo ve ,kakšne energije prinaša konjukcija Lilith - jupiter v 3.hiši v biku??

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

• 1 month later...

*me ni blo v tej temi dolgo... in ne vem, ce je ze kje podana razrpedeilnica...

v glavnem, me je prosila frenda ce ji pogledam kje ma Lilit in nasla tale naslova:

http://www.astrology.dk/12hus/ephemeris/lilith/index2.htm

http://www.chrismitchell.bristolastrology.net/lilith20.pdf

Pa postam se sem, da bo na broju. xDDx

** no zdajle sem sla pogledat mal po temi, pa vidim da je svake tolk podan kak link. kul, jih mamo ful. xokx x;)x

hm, sem chekirala zdajle tud oni link na ono stran v hrvascini in je sicer fajn da je tok napisan, vendar se mi ne zdi, da bi bil vpliv Lilit ravno tak oz. da bi prav tko deloval - na osebnost v takem smislu kot je podano.

No jaz ga mam v Strelcu, a je se v 1. hisi, tvori eksakten kvadrat z uranom na mc v 9. (in ink. z mc, pl), eksaktno inkonjunkcijo z venero v 6. in eksaktno inkonjunkcijo s severnim vozlom in vertexom v 8.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hmmm... zakaj pa različni izračuni?

12:43

mean: 12:42

true: 21:49

Je pa Lilith v Vodnarju...

Luna pa v Ovnu

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

• 7 months later...
  • 1 year later...

Ja, vec je teh pozicij Lilit razlicnih...

Ce ti na astro.com izracuna, da ga imas v Raku, ga imas najverjetneje tam (nisem sla niti pogledat tega linka, ki pravis, ker sklepam da je bilo objavljeno vec let nazaj)..

Tudi pri meni je nekje bilo, da ga imam v Levu, po drugih izracunih pa v Strelcu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..a ni tko da je niki lilith neki pa black moon lilith... pa de to ni čist enintaisto???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Lilith je asteroid... lahko pa govorimo tudi o hipotetični točki, ki je tud poznana pod imenom Lilith al pa black moon lilith.... sam to vem, kaj prevec se v to nisem poglabljal...

http://www.aquamoonlight.co.uk/lilith-dark-moon.html

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja, mislim da imas prav, Samson, tudi jaz si tako zamisljam/predstavljam.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...