mushi 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Mene zanima kje najdete take agencije neko Ponte?No jst k sem kr tko strahopetna glede komplikacij.. midva sva se za Kefalonijo odločla za last minute in to s Kompasom. Pa je blo vse OK!Ker če bereš revijo VIP ma vse te neke čudne agencije so čist v kurcu.. pardon izrazu, skratka več problemov kot koristi. Ampak zdej se potrudi maksimalno da dobiš keš nazaj.. pa vse pravice uveljaviš! Cosmica vidla magnetke, kolk jih je blo! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 kulsko! torej ma turcija mars v skorpiji al pa levu!! ----------------... ne pozna nezaposlenosti, vsi nekaj muvajo.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 a lev v naravi kaj blazno muva?mislim ajde se pac, ce ze mora , zazhene pac ono minuto dnevno, da lohk pol SPI in LENARI.tko da leva kar odpis v tejle navezi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ha ha, sej res! kwa, a pol pa skorpija? hm, vbistvu dobr, k lahk tut prek astrota pogledamo kam gremo na dopust, ce gremo, ane!? ceprou, bi blo ze mal orto... pa lahk se pogleda kaka pozicija planetov je recimo v avgustu drzava turcija? pa tako; seveda ce obvladamo astro you are the sunshine of my life... that's why I'we always beeen around... dans je odbit dan Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 tle je boljs gledat svoje povezave, druge simbole...recimo - kjer ti je kul? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ja, itak da je; sam useen zate k znas gledat in te, kakor one pa velja! ma dej, mal bluzim grem vn dokler je se sonca kej! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Mene zanima kje najdete take agencije neko Ponte?No jst k sem kr tko strahopetna glede komplikacij.. midva sva se za Kefalonijo odločla za last minute in to s Kompasom. Pa je blo vse OK!Ker če bereš revijo VIP ma vse te neke čudne agencije so čist v kurcu.. pardon izrazu, skratka več problemov kot koristi. Ampak zdej se potrudi maksimalno da dobiš keš nazaj.. pa vse pravice uveljaviš! No, ce tako gledas, so tako ali tako spljuvali vse agencije kar jih je, tud Kompas in Globtur. In jih hkrati pohvalili (celo Iliriko).V velik agencijah sem videla kataloge od Ponteja. Bog pomagej, mogoce pa zato ljudje raje potujejo na Hrvasko. Kakor gres kam dlje, so komplikacije bolj mozne. Lep pozdravcek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta ponte je ocitno res en kurc.... :xx!: jaz sem sla lani prek ilirike in ilirika nas je v turciji predala agenciji ponte-katastrofa...sej sem itak ze na prejsnji strani pisala o tem. Ja sej Ponte in Ilirika sta sodelovala, dokler (baje) ni Ilirika zacela kradt Ponteju strank in ga na kant spravila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene zanima kje najdete take agencije neko Ponte?No jst k sem kr tko strahopetna glede komplikacij.. midva sva se za Kefalonijo odločla za last minute in to s Kompasom. Pa je blo vse OK!Ker če bereš revijo VIP ma vse te neke čudne agencije so čist v kurcu.. pardon izrazu, skratka več problemov kot koristi. Ampak zdej se potrudi maksimalno da dobiš keš nazaj.. pa vse pravice uveljaviš!No, ce tako gledas, so tako ali tako spljuvali vse agencije kar jih je, tud Kompas in Globtur. In jih hkrati pohvalili (celo Iliriko).V velik agencijah sem videla kataloge od Ponteja. Bog pomagej, mogoce pa zato ljudje raje potujejo na Hrvasko. Kakor gres kam dlje, so komplikacije bolj mozne. Lep pozdravcek! tud ja! Sploh pa vse v povezavi s Turčijo tistala A... karkoli..Upam, da se bo tole porihtalo, pa res tko da bo potrošnik mal bolj upoštevan in mal prej težave rešene. Morš bit pa zaguljen, sam res se človk pol vpraša če je vredno kam kje it, a ni boljš it kr v Portorož.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mukica 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Potrošniki bi res mogli bit bolje zaščiteni. Res je čas dopustov, ampak iz Zveze potrošnikov in z Urada za varovanje potrošnika še kar niso odgovorili na maile. Sem jih pa poklicala. Denar ti morajo vrniti takoj, sicer lahko zahtevaš obresti. No, dovolj bo že, če bo danes res nakazan Čeprav Portorož in Hrvaška ti pa prej ali slej dojadita... Lepe počitnice, kjerkoli že boste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 ja lahko povem , da so turki zlo zlo dobri fukači res je , velik slovenk dol hod samo zarad sexa pa ne se zdej fine delat sem na lastne oči vidla no ja pa probala tut, sej sm slovenka zavedna prjatlca sam zdej bodo bombe začel podtikat, bolš da se preusmerte v drug sex turizem da boste potešene rečmo grčija al pa španija pa maroko in italija pa črna gora vsepovsod tipčki da padeš dol.. Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 kako je pa v turčiji glede cen pijač, hrane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ja lahko povem , da so turki zlo zlo dobri fukači res je , velik slovenk dol hod samo zarad sexa pa ne se zdej fine delat sem na lastne oči vidla no ja pa probala tut, sej sm slovenka zavedna prjatlca sam zdej bodo bombe začel podtikat, bolš da se preusmerte v drug sex turizem da boste potešene rečmo grčija al pa španija pa maroko in italija pa črna gora vsepovsod tipčki da padeš dol.. upam, da ste vsaj tok pametne, da se zaščitite s KONDOMI!!!!! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Nism glih cot mislna kupvat...ampak bolj njihove izdelke...kaksno vodno pipo, mal cajev za domov...pa tko... Res lahko barantas tut v zaprtih trgovinah, al samo na bazarju? lahko, barantanje je povsod, to jim je v krvi da se cenkajo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 lahko, barantanje je povsod, to jim je v krvi da se cenkajo Če ne barantaš, jih "žališ"; to je nek obred. Zbijaj, dokler lahko, ti že dajo sami vedeti, do kje je meja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2006 Avtor Prijavi Deli 3. april 2006 kako je pa v turčiji glede cen pijač, hrane? Takole bom povedala...zdaj sem bila in hvala Bogu uspešno prišla nazaj... pa mi ni bilo ne vem kaj... Glede pijače v kafičih, je potrebno vprašat PREDEN se vsedeš, koliko stane pijača, ker se zgodi, da jo kar podražijo...najbolj znosne med sezono so cca. 2 do 2,5 EUR...znajo pa prodat tut za 5... sam kregat se ne z njimi, plačaš in greš... Aja...da se ne boš zafrknila, kot smo se mi, Dolar je bolj cenjena tuja valita kot EURO... menjajo itak 1:1. Z domačini se pa nisem zapletala, tako kot Modratrobentica, ni pa ravno najbolj karkoli imeti z njimi... Zavedaj se tudi, da ti včasih nekdo ne bo hotel prodati blaga, ker nimaš s seboj moža... ali pa bo drobiž vrnil možu...oboje se mi je zgodilo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 kako je pa v turčiji glede cen pijač, hrane? Kava je draga, kot bi bila zlata. :xx!: Polpenzjon, futr je pocen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.