cosma 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mogoče bi ti tole kaj pomagalo Produkcijska šola Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 si preveč borbena in svobodnega duha Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 zanimivo, Cosma, hvala za link. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ja, za to produkcijsko šolo sem pa slišala-mislim da je bilo na tv nekaj-pa sem si rekla, končno so se spomnili nekaj fajnega. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>si preveč borbena in svobodnega duha tole najbrz name leti (mater sem samozavestna a ne? ) - jah, sam moras met se jajca pa nekaj v glavi - buni se lohk vsak, pa upira, pa solo pusti.sam da nekaj pol naredi s sabo, je pa pol v bistvu se tezje.... Tko da ne bi rada furala kake propagande - v resnici sem zelo za znanje in izobrazbo.Sam pac - se ne pustim opeharit za lastni nacin priti do znanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala bogu, da je mami verjela vame in me spodbujala * jaz pa sem zadovoljna, da sem jaz sama verjela vase, kaj drugega mi ni dost preostalo, ker kar je mene zanimal, nic ni blo 'pravo'. (*iscem temo, kjer smo na veliko govoril ze o izobrazbi, pa je sploh ne najdem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ja, se strinjam marsa Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, za to produkcijsko šolo sem pa slišala-mislim da je bilo na tv nekaj-pa sem si rekla, končno so se spomnili nekaj fajnega. Zelo fajn, za vse otroke in mladostnike, ki se nekako ne znajdejo v sistemu,ki obvisijo v nekem medprostoru, niso ne tu ne tam....zelo prijeten prostor za bivanje in ustvarjanje, zaposleni so zelo fajn in znajo motivirati učence. za ta korak, saj pred tem, ni bilo za te otroke, čisto nič preskrbljeno, razen ulice, ni bilo dostopno skoraj nič drugega. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče bi ti tole kaj pomagalo Produkcijska šolaBravo! Tega se ne bi spomnil, čeprav sem pred leti eni osebici, ki mi je bila tudi zelo blizu, zelo zelo priporočal po tistem, kar sem slišal in videl o tej šoli v eni od tv oddaj. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 15. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2005 hja hja, jaz sem po pravici povedano ena velika lenčina, ne zanima me nobena šola ne nobeno delo. Vendar, ker mora vsak človek nekaj nardit če hoče živet me zanima po kakšnem načinu naj izberem šolo (zanima me nobena), ali naj izberem kar se da lahko ali kar se da splošno? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>me zanima po kakšnem načinu naj izberem šolo (zanima me nobena), ali naj izberem kar se da lahko ali kar se da splošno?No kaj te gotovo zanima, jasno - pac sola ti ne disi, nisi edini. To je hecno postavljanje, vendar - ce ze tkole, pol si raje izberi karseda splosno (ce ti recimo ipak veliko pomeni izobrazba, da bos lohk sel se kam naprej). ker ce si bos izbral specifiko, si bos omejil moznosti, v bistvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ce ne ves kaj bi...pejt na ekonomijo. Jaz sem tko naredu in mi ni zal...dobis eno znanje, ki ti bo prislo prav ne glede na to kaj bos potem v zivljenju pocel. Po mojem je ekonomija dandanasnji se najbolj splosno uporabna zadeva... Ker to ni tko zlo zahteven studij se bos pa ob studiju lahko se iskal v razlicnih aktivnostih in ni vrag da se bos do konca faxa nasel! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 šola oz. šolski sistemi pri nas so za EN VELIK DREKsory sam tko je.....govorim iz izkušnje z 2 faksov..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 Mah ne vem, če se mi sploh splača na silo vpisati na neko srednjo šolo, ker da grem že vnaprej na njo, s tem da me ne zanima in potem zdržati vsak dan 6 ur na tej šoli poslušati nove sitne profesorje in novih 30 mulcev. Ali obstaja kakšna 4-letna šola v Ljubljani, ki je malo lažja kot kot druge? No, glede ekonomske pa sta na razdalji 100m v Ljubljani kar dve ekonomski šoli pa me zanima katero mi bolj priporočate, Suaš ali Šolo na Roški? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>šola oz. šolski sistemi pri nas so za EN VELIK DREKsory sam tko je.....govorim iz izkušnje z 2 faksov..... hehehe.. jah takega mnenja sem tut sam... prevec memoriranja in premal ustvarjalnega dela... absolutno(sej ne da bi se prtozeval-mam kr dobr spomin in mi je v bistvu na kozo pisan...sam vseen). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Dan... lahko še jaz nekaj???Torej...Šola...Khm...ravno teden nazaj v solzah ugotovila, da ta fax pa ni zame...da to pa nism jaz...da ta fax pa dela iz mene nekaj, nekoga, ki sem ga mogoče kdaj, dolgo nazaj srečala v nekem romanu...lik...Kljub vsemu obupu inn strahu sem se odločila, da presedlam...mora...Nikjer nobenga, ki bi znal svetovati...tete v referatih so bile popolnoma pobesnele...Mogoče me je še zdej strah....ziher si še nism čist odpustila da sm tako pošteno zasračkala...vseeno... neki sm se naučila...bit zvest sebi...vzeti si to kar rabiš...vzeti si ko rabiš...ne čez 5 let, ko si že ves nesrečen in vsesplošno zagrenjen...napake so ful fajn stvar (khm saj ne da bi bila mazohist, ampak...)če se ne zmotiš ne veš, da delaš narobe in če ne veš da delaš narobe kako lahko potem veš, da delaš prau???? ojoj...sm si mal duška daladrugače pa...šola je zakon... Manka Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julij 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Čist slučajno sem dons prvič na tem forumu, pa bi blo mogoče pametn, da se obrneš na MISSS-Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije, tel.: 01/510 16 70, 510 16 75. Tam lohk dobiš informacije iz prve roke, sej so povezani z šolami, šolskimi svetovalnimi službami, majo vsa šolska pravila iz ministrstva, pa še potrudjo se, da ti pomagajo oz. dobijo informacijo. Tolk od mene.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 O, dobrodosel, Pa kar prec tko konkretno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 hmmmm šola...ja še kar pacam skup vsesorte torte....To je tako,če nimaš podpore doma,pa dva otroka.....skratka ma še zadnji izpit narest z diplomo,k jo moram še mal dodelat in to je moj končni najvišji možni cilj...VISOKa izobrazba...(diplomiran pedagog da nau zablode...)No leta nazaj že ulala,sem redno pridno zaključila srednjo šolo,šla potem na višjo tudi redno...jo tudi nardla brez problema...no zdej visoko pa pacam ma kar en čas že.....Priznam nimam volje prave hmm ka na nardim da spacam še ta zadnji izpit..uffffff sej sem sama nase jezna..ampak to mi nau pomagal nič....!!1 :xx!: :xx!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 prišla sem do zanimivega zaključka, da šola še zdaleč ni merilo inteligence,znanja in uspešnosti.. zelo važna je čustvena inteligenca in pa sposobnost prilagajanja in komunikacije na vseh delovnih področjih......sploh v času, kjer deluje VIP sistem pri nas so na žalost od nekdaj veljali papirji medtem , ko si se v tujini moral izkazat predvsem z znanjem in pa delom... to je pogoj za napredek in uspešnost...in poznam veliko ljudi, ki nimajo visoke izobrazbe pa so mnogo bolj uspešni in produktivni na delu in pa v življenju, sem pa mnenja, da vsako delo, ki ga opravljaš s srcem in veseljem prinaša v življenje radost in uspeh.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 hehe, principesa, sedaj si odkrila toplo vodo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, principesa, sedaj si odkrila toplo vodo vem ja, se že dolgo umivam, samo z mrzlo.... za lepoto... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 sej res, jasam za to toplo vodo ljudje sam v teoriji vejo, v praksi pa ne.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej res, jasam za to toplo vodo ljudje sam v teoriji vejo, v praksi pa ne.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 a dj noka mi spet ene ikonce mečeš Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.