principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a dj noka mi spet ene ikonce mečeš PA ZAKAJ NISI Z MALIM ZADOVOLJEN Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 sej sem no... sam mal drezam da vidim kaj bo.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej sem no... sam mal drezam da vidim kaj bo.... hadič bo...heheheheh ne klič ga ti rečem.))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 pa menda ne od take nežne dušice kot je princ(ip)eska!?! Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ona je res zelo nežna....tuki je bingo...... sam hudič prleti z drugega vogla... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 a tako..... ma sej to pa poznam sm dvojček Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mi trije smo narboljši par... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 matematika res ni tvoja najboljša točka, nede Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 mam preveč drugih najboljših točk.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hm...........a bo spet kšno sporočilo od Marse, zdej razmišljam Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 dej marši pošlji poljubčkeeeeeeeeee Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 bom bom....... ona pa meni nazaj nej zgineva na chat oz. v čvekarije xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julij 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 Če res rabiš pomoč, lahko pokličeš tudi na MISSS-Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije. Tel 01/510 16 70 ali 510 16 75, vsak dan med 8-17 uro. Radi ti bomo pomagali pri iskanju informacij in prave odločitve. Tam je ažuren dostop do vseh aktualnih info. ter direktna povezava z šolskimi svet. delavci. Pogumno!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 24. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če res rabiš pomoč, lahko pokličeš tudi na MISSS-Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije. Tel 01/510 16 70 ali 510 16 75, vsak dan med 8-17 uro. Radi ti bomo pomagali pri iskanju informacij in prave odločitve. Tam je ažuren dostop do vseh aktualnih info. ter direktna povezava z šolskimi svet. delavci. Pogumno!!! Ja sam ful se mi zdi, da bojo sam rekli kliči unga, un pa kliči tega. Ali mi kaj lahko predlagaš (če sem prav razumel delaš tam) pametnega prek foruma, ker ful ne zaupam. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julij 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Midva z maticml, sva zadevo uspešno rešila. To pomen, da je že bil na novi šoli in, da je zadovoljen. Fajn, a ne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Živjo! Veliko dijakov in tudi sam se zanimam za šolanje z izpiti, saj je večini jasno da gredo šolske ure praktično v nič. Malo jih je, ki so sposobni 7 ur na dan poslušati razlago in poleg tega delati še zapiske in so zbrani v zatohlih učilnicah s starim in neudobnim pohištvom. Ob vsem tem pa si še pod stalnim pritiskom, saj si lahko usto ocenjen kadarkoli pride to na pamet pofesorju in če nisi na to pripravljen, kar pri 13 predmetih na srednji šoli ne moreš biti, kaj hitro pogoriš z negativno oceno in slabim vtisom. Torej kaj menite o izrednem študijo na srednjih šolah in ali imate kakšne izkušnje s tem. Ali se vam zdi finančno sprejemljivo? P.S. Lepo bi prosil, da se izogibate pogostim komentarjem na tako vprašanje: Mulci v šolo, tudi mi smo hodili. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Ja jaz ti ziher ne bom pametovala... Srednjo šolo sm zaključila po izpitih, ampak samo zaradi tdravstvenih vzrokov in sicer na podlagi pedagoške pogodbe. Torej šolnine nism plačevala!!! (vsaj nekaj) Sicer ne vem kolk stane, vem pa da je potrebno kr dost discipline...za katero SŠ se pa zanimaš? Če si se "zameru" profesorjem je mogoče clo fajn menat šolo, čeprav bi se ponovno vpisal izredno (to je moj skromen nasvet)... Povej za kero SŠ gre pa se mejbi lahko kej pozanimam. velik sreče pa volje Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Mene zanima samo na splošno kako približno deluje izredni študij srednjih šol. Ali si ti bila izredno kot vsi drugi izredno ali si imela še kakšne privilegije zaradi zdravja? Sicer pa na kateri šoli si bila in kakšna je bila zahtevnost, ...itd. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Gimnazija...samo jaz nism bla izreden dijak, ampak reden ki dela šolo po pedagoški pogodbi (to je možnost, če maš probleme z zdravjem, si kulturnik ali podobno),,, Jaz sm hodila na konzultacije pol pa vse doma sama preštudirala.Sm slišala zlo pozitivne stvari o Poljanski gimnaziji, ki ima izredne programe. Baje se res potrudijo, predavanja so popoldne, vseeno maš domače naloge itd (sam da ni obvezno),. Katero šolo si pa delu?...kam bi šou pa zdej? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 Delav sem že dve srednji šoli gimnazijo in turistično in naredu 1. letnik pri obeh, zdej bi pa šel nekaj izredno, torej to pomeni brez preavanj in samo z izpiti. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Mene pa zanima, če je kdo že slišal za zavod za alternatovno izobraževanje...Ima kdo kakšne izkušnje?...danes sem videla oglas in sem šla na net pogledat kaj to je... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Kaksno pa naj bi bilo alternativno izobrazevanje? Men sola prevec pomeni ( zame, za druge mi je vseeno, kaj imajo)...dolocene stvari se prav rada ucim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja js tud, sm pršou do tega, da sm dojel, da je najbolje energijo vlagat v knjige, znanje... tko da šola prou ROX! pa tud to, pač živimo v takem času, da niti s faxom nisi dost... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Misliš ZTI? Jz sm se učila tam refleksne masaže stopal...no, glih v eni drugi temi sm pisala, kk mi ni blo ok. Verjetno ni vse tako kot sm jaz to doživela- odvisno pač, za kaj se odločiš...Mi je pa fina tale kozmetična šola...ampak 600k šolnine, pa še vsak izpit posebej ful keša wow...600jurčkou pa še vsak izpit posebi??? :xx!: to pa ni za nikamor...fuj in fej udiranje ljudi... www.zavod-gesd.si Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Najbrž misliš na Zavod za alternativno izobraževanje GESD... jst tam študiram Grafologijo... študij mi je ful ful ful všeč, organizacija malo manj, cena pa še manj :xx!: Info: Zavod GESD koliko pa plačuješ ta progma? če lahko vprašam...cenikov namrč ni na netu Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.