Skoči na vsebino

Napoved za 24. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=24"][b]Napoved za 24. teden[/b][/url] - [b]13. - 19. junij 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 58
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
ne saj je zlo spremenljivo, nic cudnega, sam ne v osnovi tolk bad oz. s tezho, pa sem pol rajs kar ta boljse izpostavila, ko sem jih koncno enkrat lohk mal.
sicer pa je sonce opp. pluton kar ornk frka lohk.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Melodie' date='13. Jun 2005 ob 11:49'][post="473913"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Sej je šele začetek ponedeljka, v par urah se lahko vse spremeni  :palec:[/quote]xokx that's the spirit! :palec:

Picasso

hm, Pluton :o|o: trenutno pri meni v konj. z IC, kvadrat z Asc,
Sonce tvori konj. z MC, Merkur v kvadratu s Plutonom.. ej sej bo - mam filing da mi danes malce veneraa v kvadratu s Kirončkom nagaja...
tko da bom jst šla še enkrat napoved prebrat in izlušit dobre stvari - voda, meditacija, poz. afirmacije...
sej se ne dam x:o)x

[quote name='Selene' date='13. Jun 2005 ob 11:55'][post="473918"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
sej se ne dam x:o)x[/quote]
:vtz: x;)x

Picasso

Ja, sem se odločila, da je bilo dovolj travmiranja :xx!: Always look on the bright side of life... x;)x Upam, da me bo ta optimizem dolgo držal x:Dx Marsikaj se da na ta način na pozitivno spremenit. Skoraj kot kakšna kineza deluje x;)x

aaa...sonce op. pluton....men pa v kvadratu natalno....pol se pa čudim, da sem rahlo :vragec: ...pa sej me bo minilo, mi je čist jasno....evo, še en trening potrpežljivosti al pa raj vztrajnosti x:Dx

mal je divje bit skoz :vtz: ....sam če je treba, je treba.... ni kej! x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

men tud - eksaktni Tkvadrat steliju v ribah (sonce, luna, merkur mars).

jah, trening potrepezljivosti men traja ze vec kot 13 let, odkar je sel pluton cez asc, pa se vedno je v 1. hisi!!!!!!!!!!!!!!!!! halo! x:o)x

Picasso

Oh Contesa, hvala ti, mi je vsec, ko je tebi vedno kul, ne glede na to ce je cist divja. xDDx x:o)x
tko da -tale ti je pol itak tud kul. xDDx

Picasso

oooo superca, marsa....to je pa pravi trening....se zmer spomnim na ZRMK, kjer delajo poskuse in preskušajo trdnost različnih materialov na take in drugačne obremenitve....to je prav preskus na utrujanje materiala in njegovo zdržljivost x:Dx ....poznam!......sej, zato smo pa pršli na ta svet tako oboroženi....vsak po svojih potrebah x:Dx

včasih je tako zaj*, da je že prav komično.... x:Dx

[quote name='Marsa' date='13. Jun 2005 ob 13:32'][post="473954"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]men tud - eksaktni Tkvadrat steliju v ribah (sonce, luna, merkur mars).

jah, trening potrepezljivosti men traja ze vec kot 13 let, odkar je sel pluton cez asc, pa se vedno je v 1. hisi!!!!!!!!!!!!!!!!! halo! x:o)x[/quote]
Napoved mi je razumljiva, tole pa prav nič x:Dx .Marsa, hvala za trud in vestnost pri napovedi, prav je, da dobiš tudi feedback...Torej: vsi moji dnevi so trenutno zelo dinamični, veliko je dela, kljub temu se mi zdi, kot bi nosila rožnata očala.Oglasili so se ljudje, s katerimi nisem imela stika že zelo dolgo...vesela sem bila.Očitno sem v optimistični in pozitivni fazi življenja.
Aja, prejšnji teden sem povečala družina , za dva mačja smrkolina( ali smrklji, kaj pa vem)...živahna, razvajena, prijazna in požrešna mucka :palec:

a ne, ja, kar ful folka enga 'starega' se narola zdaj, pa tud 'novega'... tega nisem posebej izpostavljala, ker sem mensezdi ze dva tedna to pisala...

jah, dinamicni, to je tud zarad premika marsa v ovna, ribje energije marsa folku navadno ne sedejo, ker niso vsi umetniki. x:o)x

aha, zdaj ste jih ubodli. x:Xx
Kaj pa kure?
so na varnem? x:px x;)x

Picasso

Marsa x:Xx ...sicer od vsakega pomalo. Uran šiba nazaj, Merkur **kvadrira** Jupiter, ostali so kao znosno prenašajo z opozicijami in triangelčki.

Dinamika pa itaq. Bo že v redu. Mora bit!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

aha...vam folk, men pa mrk....kar se folka tiče....vse nekam poniknjeno....in to že nekaj časa....hm...zanimivo....

[quote name='Marsa' date='13. Jun 2005 ob 13:51'][post="473976"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]a ne, ja, kar ful folka enga 'starega' se narola zdaj, pa tud 'novega'... tega nisem posebej izpostavljala, ker sem mensezdi ze dva tedna to pisala...

jah, dinamicni, to je tud zarad premika marsa v ovna, ribje energije marsa folku navadno ne sedejo, ker niso vsi umetniki. x:o)x

aha, zdaj ste jih ubodli. x:Xx
Kaj pa kure?
so na varnem? x:px x;)x[/quote]
Ja, kot si napisala....polno ljudi, neznanih in znanih...hiter tempo, vendar se delo opravi z lahkoto...
Vse živali so "pod kontrolo":konj je z družbo sovrstnikov čez poletje na paši- uživa v svobodi :palec: , kuža smrči v veži, kokoši uživajo in mucke večkrat počohljam po njunih debelih trebuščkih x^x

O Cosma, vidim da si cist na tekocem! xDDx x:Xx

Amis, cudno, da se ni zaktiviral tvoj dvojcek (aja saj se je rpej, zdaj sta merkur in venera ze v raku).

Enja, debelckana trebuscka? Iiiiiiiiiiii kok so mehki tkole majhni, grem prec osebno fotko zamenjat. xDDx

Picasso

Pa recimo, da je sredina tedna še najmanj tud četrtek in petek..... x:o)x K jaz bi, da me kdo mal cartlja in razvaja x:)x :inocent: , čist konc tedna pa se lohk tud sam, no..... x:o)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...