astra 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Fajn napoved, čeprav je men prejšnji teden kar odgovarjal, ja bi još... Tole mi pa diši po miru, ljubečem vzdušju, ljubeznivosti in tako.. , ni glih zame... No, pa se dajmo presenetiti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 [quote name='astra' date='13. Jun 2005 ob 16:41'][post="474173"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Tole mi pa diši po miru, ljubečem vzdušju, ljubeznivosti in tako.. , ni glih zame... [/quote] to je ena plat... druga pa je sonce opozicija pluton! tko da nam vseen nou dolgcajt, tud *nam*, ki smo bolj za custveno in drugacno telovadbo (v ektremnem smislu). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Men se pa danes ful megli pred ocmi Tko, kot da bi mi nekaj plavalo skoz v levem ucu, pa pecejo me, pa ful moram mizikat, da izostrim vid.. Kr neki... Sem dala lece po par urah ven, nisem mogla nosit.. [quote name='Mick' date='13. Jun 2005 ob 15:31'][post="474049"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Pa recimo, da je sredina tedna še najmanj tud [color="purple"]četrtek[/color] in petek..... K jaz bi, da me [color="purple"]kdo mal cartlja in razvaja[/color] , čist konc tedna pa se lohk tud sam, no..... [/quote] hmm... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 to sodi se v paket prejsnjega tedna, podobno kot sem dva tedna nazaj napovedovala strasne vetro0ve, pa ni blo nic, pac pa so pretekli teden bli kar ornk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ja.. sem mislila v kino it al pa kak filmcek pogledat, ap bom po moje rajs ucke pocivala.. hja, lahk grem flat pospravt, tle ni treba nic oci napenjat.. pa se napovedi se pol drzim.. res ni slaba ideja, v bistvu.. Evo, se kar lotim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 [quote name='aliana' date='13. Jun 2005 ob 17:46'][post="474206"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ja.. sem mislila v kino it al pa kak filmcek pogledat, ap bom po moje rajs ucke pocivala.. hja, lahk grem flat pospravt, tle ni treba nic oci napenjat.. pa se napovedi se pol drzim..[/quote] Ja ampak sklanjanje ni zdravo v tem primeru. Pritisk v očeh in to Previdno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 [color="brown"]Kolk je fina tale lunca v devici.... [/color] [color="lavenderblush"] ....mam vsaj enkrat v mesecu pospravljeno sobo.... [/color] [color="green"]Sam neki se mi vrti že ene par dni, pa sem najprej mislila, da je pač kakor toksični šok zaradi menstruacije, no, menstruacije nimam več, vrti se mi pa še kar! A naj si kak čaj skuham? Kateri? [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 meto si skuhaj al pa kamilce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 [color="green"]Tnx Marsa, mam oboje na broju. Si grem kar skuhat. [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 kul. Pa mal dihaj. je pa verjetno na podnu pritisk pa zato tko cutis. Saj bo kmal boljs. Pusti sam 5 minut odstat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 kle napovedan en bl u izi teden (vsaj prvi del) ampak pr men pa vse okol obrnen... samo norim... hehehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 niti ne, saj sem rekla ful opravkov... sam tud bolj ljubecega filinga, vec s custvi ukvarjanja pa taksno... No jaz sem cist off. Nobenih zelisc, vlaganja, kuhanja, pospravljanja... nobenih izpitov in studija... cist sem se izneverila svoji napovedi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 [quote name='Marsa' date='14. Jun 2005 ob 17:53'][post="474962"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]No jaz sem cist off.[/quote]pismo, kaksni dnevi ... spanje imam cist zabrkljano. Prejsnji teden nisem spala ne podnevi ne ponoci, ta teden pa zaspim ob cist nemogocih urah, se zbudim sredi noci v trenirki, vse luci prizgane, televizija spila,... zjutraj se komaj skupaj sestavim... tale sonce - pluton opozicija me je najbrz dodatno mal trescila, pa se uran se nekaj ustavlja al kaj, jasno v op. na moje sonce/pluton... cist zblj ... zdaj pa pocasi in veselo novim dogodivscinam naproti (solsticij, polna luna, luna konj. pluton... jiiihhhaaa ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 glede na to, da je konec tedna - totalna zbrka, utrujena, brez energije skoz... pa tko fajn mi je že šlo ma ja sej bomo pregurali Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 mah... :||| vedno ko mal 'zanemarim', 'zignoriram' kak slabsi aspekt (ces da ne prednastavljam, placebo pa to), je pol pomanjkljivo in ne dela cist. Sem namenoma mal zignorirala plutona, pa ni slo cist skoz. sem rekla ledvicne tezave in tole - moja znanka je imela kri v urinu!! (*je vse kul zdaj) Prebavne motnje - Mitja ni sel v sluzbo v cetrtek zarad krcev, jaz pa sem bila tud boga (sam ne tolk kot on). Drugac bo pa prihajajoci teden mi dal priloznost, da bom spet upostevala pluton. Konc koncev se ti tud ne da iz tedna v teden sama sranja pisat. ker zdajle bo pa spet... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Marsa, najbolj da nanizaš dejstva, kakršna so, sej kaj drugega nam pa preostane kot da preživimo še en teden... sicer pa večkrat preberem napoved in velikokrat me je rešila neprimernih situacij ki bi jih povzročil moj jezik tko, da če ne drugega se bomo naučili ob takšnih tednih ceniti tiste lepe in dobre trenutke, dneve .... kolk se men ne da pospravljat danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 men se tud nic ne da... :| ja, no, saj niso 'dejstva', so moznosti, vedno in vse se ne manifestirajo.... ... thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 prebavne motnje - sestra je dva dni bruhala in driskala... pa ledvicne tezave moje... pa glavoboli in tako... drug teden pa ima Dasa vsak dan ustni del mature... klasika pri njej - v najvecjih stalah ona pedena pomembne reci funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 kot ich. saj to smo ze vecx ugotovil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Meni pa ne samo, da se mi nič ne da, še neka čudna slaba volja se me loteva. Jo čutim nekje zadaj, ni še čist vame zlezla. Moram prekinit tole Marsa, po moje je za slabe aspekte dobro vedet, da nekak delujemo v smeri, da se izognemo neprijetnim situacijam, ampak to mora vsak zase vedet, kako bo ob slabi napovedi ravnal. "Negativci" pa pol te slabe aspekte nase navlečejo in majo zato placebo učinek. Tako jaz vidim celo stvar. Razumljivo pa je, da ne moreš ves čas samo dobrih izpostavljat, ker potem so na škodi tisti, ki znajo reagirat ob slabših napovedih. Sem približno razumljivo tole napisala? Se vidi, da danes nisem ravno dobro naštelana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 vem kaj mislis in tud zato tko furam, ker tud sama tko menim. ampak... no ja, saj ni sam to - gre tud za to, da se mi preprosto NE DA vsak teden sam sranj pisat.. npr. cim je tko mal, da ni glih najvecja frka, pol skusam vsaj temu tednu mal odvzet te tezhe blazne kao. saj vem, da nisem kompetentna za odvzemat in dajat... samo... ce ni tko ono res frka, se mi zdi cist kul, da nekdo vidi aja saj, ni tko hudo, pol je pa recimo sam prehodno al pa clo sam tak trenutek - sibkejsi recimo. ce pa se tle prebere, si pa se potrdi oz. morda se neguje pol dodatno. Itak pa pisem nekak impulzivno, ena napoved ni enaka drugi. Tud 1x jo zacnem z lunino, drugic z nasvetom, vcasih kar namecem v vse malo, kot mi pade na pamet, pa kasnej oblikujem. Tokrat imam recimo merkur ze napisan. tko mi je pac potegnil misel, ko sem gledala aspekte v tednu. Tko da nimam glih nekega blaznega sistema. kar vidim pa kar lohk ubesedim. vcasih pa je torej bolje ne spravljati v besede, ce imam tolk tezav z izbiro slednjih. recimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Spontanost je super Ko nekaj vidiš, začutiš, napišeš... Izkušnje pa verjetno prispevajo svoje, da napišeš ravno prav vsega. Ti popolnoma zaupam Saj, če upoštevamo še razmišljanje, ki ga je napisal tomazslo o univerzumu, je pa itak boljše pazit, kaj v vesolje sputimo, ker se vse nekje udejanja. V tem primeru so zagotovo boljši pozitivni vidiki O spet sem pametna To se mi ponavadi ob nedeljah dogaja, ko je preveč časa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 [quote name='Melodie' date='19. Jun 2005 ob 12:01'][post="478431"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ti popolnoma zaupam [/quote] Thanx! [quote]Saj, če upoštevamo še razmišljanje, ki ga je napisal tomazslo o univerzumu, je pa itak boljše pazit, kaj v vesolje sputimo...[/quote] saj... .... nekdo je skoz zlo 'pozitiven', vse steka... in vendar - je kaka *frka* ( ), zapanichari, govori, joj tega ne bom nikol zmogel itd. Ja, vem... rabi pac, da mu reces, joj ne, seveda bos zmogel to, saj ti si tolk kul... ampak DEJSTVO () pa je, da si on to prednastavlja. ja, kao, kar nekaj cveka iz zmede... meni morda, da 'vesolje ze ve', da pa on itak misli drugace... da je 'v bistvu pozitivc'. vendar ni tko. ko/ce si recemo - nikol ne bom.. je pac nikol.. tko je s tem. vendar ce recemo - enkrat bo - bo pac enkrat... nikol ne bo glih zdaj. ZDAJ. je point. Zato je napoved po eni strani nesmiselna (ker saj - bodi pac ZDAJ TUKAJ - ker vedno to pac si ), po drugi pa smiselna, ker so 'vsi cvetovi bodocnosti v semenu sedanjosti'. In torej DANES, tukaj in zdaj, LAHKO - in je to edino mozno - vplivas na svoj jutri. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Ravno zadnje čase (beri mesec, dva) ugotavljam, koliko uspem z vesoljem zdilat. Zdi se mi, da sem prej veliko več energije porabila, ko sem čakala, da sem še od drugih dobila določene potrditve, danes pa je bolj tako, kot sama hočem. Samo glede enih zdravstvenih težav bi se morala s kom posvetovat, ker se bojim, da izvirajo iz kotička, ki ga sama ne bom našla (ker ga očitno nočem). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 si na pravem mestu v pravem trenutku in pocnes pravo stvar. Ko bo vzorec zrel za opazit in pol odvrec, bo tedaj ZDAJ. ja, ce delujes v skladu z... imas manj tezav.. logicno... prej sem nekje uporabila isto prispodobo, pa jo bom se zdajle, ker tud pashe (ker je univerzalna - zame, ker je pac mdr. to moj element): ce mene vrzes v vodo, plavam. ne utonem. ne borim se z vodo (skoda energije za 'kontra'). Plavam Z VODO. s taksnim in drugacnim ciljem, namenom, motivacijo, potjo samo oz. metodo, nacinom... bodisi da sam dosezem kopno, bodisi da si recem, glej, plavam, kolk uzivam, sem v svojem elementu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.