Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 18

Marsa

Recommended Posts

Uh, jutri komaj čakam koncert Bajage v Križankah, pa še CD dobimo zraven karte.

prej sem gledala film Profesionalac na TV- super!!

samo prej bo treba še en butast seminar odbrenkat... w:Iw

:onfire:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>pih, pa po moznosti same skorpije... xDDx x;)x x:Xx

*

astra, mi je vsec tvoja/vasa @internacionalnost@. x^x x8Dx

jaz pa na ibize pa na tenerife pa v montecarle pa v londone ne grem, a nisem butasta v bistvu? x:o)x xDDx

tle zhdim... kot bi bila kak rak trapast. x:o)x x;)x :vragec: x:px

evo zdaj pa ze sonce skoraj...

kok mam svinjski avto. :||

... pojedla vse mandlje, dons kupila pistacije, saj res!.. sam moti me, ker je vse v tej butasti soli, natriju temle, ko te cist nasichi. :sick: .. in avokado kupila!! xsuperx

mater tole zretje se mora nehat! :att: x:o)x

*in inchune s kaprami. x:o)x x:px

ejj. halo, cist pozresna. xDDx :8):

**ko smo glih pri hrani, kaj bi pa recimo jedla... ribo kaksno dobro... x:px

npr. salpA?? :8): (na zharu).. morda sem se zmotila (dlje ko razmisljam, bolj se mi vse bedast in nepravo zdi), ena taka dobra za zhar in okusna... al pa brancinchka kakega, oradico.. joj kar sline se mi cedijo...  xDDx  x:px

Za potešit željo po morski hrani, zelo tekne bel kruh, ki ga po koščkih pomakamo v domače dalmatinsko olivno olje, zraven paše paški sir ali Grana Padano. Čist shizim na to. x:px

ewo jz pa zmenjena z eno kul bejbiko... pa po izvide... in tko naprej... še v prometeju se bom ustavla če nau prevroče... rabm nov čopič... xokx

lep dan xloveyx

spet se mi je na bolš poslabšal

Zdaj jaz tukaj berem časopis in zagledam naslov"tragična nesreča v mariborski porodnišnici.A ste slišali kaj se je zgodilo??!!Mamica je med dojenjem tri dni stare bejbike zaspala in se tako nesrečno nagnila čez bejbiko,da jo je zadušila.Si predstavljate!Komaj rodiš bejbi.Ves si srečen xDDx ,pol ga pa ubiješ.Ves svet se ti poruši nate.Joj,groza :O:

o groza in to je strah po mojem vsake matere... jaz si sploh nisem upala dihat, se premikat, pa da mi bo dol padel pa vse..

Joooj, grozno, uboga mati! :V: :C:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Še en deloven dan zame, potem pa prosta, do ponedeljka! :palec:

Danes greva s Chrisom po rolerje, ima stare že čisto boge, je več na rolerjih, kot pa peš x:Dx pa še noga mu je zrastla x;)x Bo to darilo za učni uspeh-odličen seveda! x^x Dobre rezultate je dosegel tudi pri športu, pravi, da bo še ena medalja več, na tekmovanju iz matematike tudi drugo mesto, na tekmovanju višje stopnje v angleškem jeziku, prvo mesto :palec: sem ponosna nanj, glede na to, da je prešišal učence osmega in devetega razreda v jeziku, v nemškem jeziku drugo mesto! x:px Zelo je priden moram rečt, kljub vsem spremembam, ki jih doživlja zadnje mesece! xsrcx

Brez besed... x:)x :palec: Ni kaj, res je priden! x:Ix :palec:

Radni narode, Franjo jede dorucak, a za vas malo muzike... :vragec:

Moram it spat, je ze 1:17, vstat moram pa ob 7ih....pa ni panike. Lepo bodte in ne delite prevec, ker...saj veste...delo krepa cloveka! :vragec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>Joj. Šele zdaj sem opazila tvoj post. Nimaš kaj, bom kar direktna: prijatelj je imel tudi 13 let staro psičko z enakim potekom bolezni kot tvoja. začelo se je pri 11 letih z rakom na sesku, ta se je razširil še drugam, ker ta vrsta raka (mastiocitom) je zelo agresivna. Psica je postala apatična, na koncu ni mogla več vstat, tudi na pljuča se ji je razširilo in je začela hropsti! Ker je moj prijatelj slabič, seveda ni bil sposoben psice peljat k vetzerinarju in jo odrešiti muk, zato je to storila njegova mama. Seveda to ni lahko, ampak v primerjavi s pasjim trpljenjem to ni nič. V očeh živali je baje opaziti neko olajšanje. Nič ne boš prtidobila, če jo boš še kratek čas gledala, kako se muči. Zaradi koga pa se mora mučiti? Zaradi tebe. In ko bo umrla naravne smrti, se boš žrla, zakaj ji nisi prej pomagala. Take so zgodbe ljudi, ki so dali to skoz. In še to: psa naj vedno pelje k veterinarju na evtanazijo oseba, ki jo je imel pes najraje. Če si to ti, si ji to dolžna in popolnoma normalno je, da ljubljeno bitje odrešiš muk. Vzemi oddejo s sabo, prosi veterinarja, da pride ven na travo, dal ji bo pomirjevalo, nato bo čisto umirjena kot da spi. šele potem ji da v žilo evtanazijsko sredstvo. Potem bo bilo le še srce in na koncu se bo tudi to ustavilo. Važno je, da si z njo in jo imaš v naročju, ko odhaja. Zavij jo v oddejico in jo pokoplji na lepem kraju. Nikar je ne puščaj pri veterinarju. Na začetku ti bo hudo in boš jokala, a zavest, da si jo odrešila trpljenja in da si ji omogočila smrt brez trpljenja ti bo vedno v olajšanje, bolečina pa bo čez čas manjša.

ne zameri, ker sem malo groba, a kadar kdo takole cinca, žival pa trpi, postanem jezna. Upam, da boš zmogla. :palec:

ja hvala ti. Velik si mi pomagala, tud sama razmisljam v tej smeri. Bom videla kaj se bo se danes dogajalo, ce bo treba bom sla domov pa potem to naredila.

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

:palec: Jaz tud tko mislim, a se mi je itak zdel, da se bos sama tud tko odlocila... en dan si pa vseen lohk damo... da ti ne bi kasneje bilo zal, da si se v impulzu in prehitro odlocila... si morala tud mal prespat vse skupaj.

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sploh nisem mislila na kocine x:Dx  (ne prenesem ptičev goličev :xx!: )

No, gospodična, potem pa, lepo prosim, razložite, na kaj je to letelo??? x:Ix x;)x

Dons sm v mečkatorju kupvala nektarine in sm šla mimo krožnikov in so se eni imenovl Primavera...sm se režala v štacuni pol...hehe :lol: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jst mam pa spet pokvarjen dan.  :V:

Stara mama je bila že dobra, danes so jo pa spet odpeljali z rešilcem v bolnico, ker ji je voda zalila pljuča.  :V:  :cry: 

mah ...

Mystica moja...držim pesti za babi... x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Tak, pa so šli še zadnji koščki Lindtke  x:px

Pa kako lahko maš eno čokolado (sploh pa tok dobro) par dni??? Ti s čist prtegnen! :eek: x:px :D

Tai-chi, tud tebi pobož, pa da bo vse ok....prej ali slej za vsakogar napoči njegov/njen čas in takrat jih blagoslovimo in pustimo, da odidejo...imamo jih pa v ljubečem spominu, kjer živijo naprej...če se muči, potem ni treba dolgo spraševati, kaj je najboljše zanjo...na žalost! x:Ix xsrcx

No, včer je biw prov fajn dan...kupla depilator, pa prov fajni zgleda...nism se ful vstroške metala, ker sm za ta prvega dala 20 jurjev 3 leta nazaj in mi ni bil ne vem kaj....bomo vidl, kako bo s tem... x:Ix

No, pol zvečer sm sestrično pelala v kino (Več kot ljubezen). Luštn filmčk...za smejat tud kr...sm mal folka prestrašla v dvorani, k sm se dobesedno režala k ena kobila zmešana! Rezgetala sm.. :lol: ... no, to sm hotla povedat, da mi je za rojstni dan prinesla moj edini parfum, ki mi je zelooooooooo pri srcu in ga že ene 5 let nikjer ne dobim, ker so ga v Sloveniji umaknili (baje) iz prodaje...osli butasti! Od Nine Ricci - Almond love...mater je dober...teta je bla v Franciji in ji je tamala naročila, da nej mi ga kup za rojstni dan....skor me je kap, k sm zagledala škatlo.... :eek: :O: :2src: in zdej bom spet lepo dišala... x:px Ful sm bla vesela. Tko da hvala Metka!!!! x:Xx

Lačna sm....bom eno nektarino maznla...to je pa meni ful dobro sadje...komaj čakam poleti, ko pridejo na tržnico...mjam! x:px Samo ne smejo bit une...k so take.. ma ne znam opisat...sej veste! Sočne morjo bit! x;)x

No, zdej grem pa na faks se z eno profesorco zment glede enga izpita....držte pesti, da bo ratal kej pametnga... :palec:

Lep dan, ldje! xsrcx x:Xx

hvala vsem za podporo.

skusam razumeti, da tko mora biti ampak vseeno zlo boli ... nekak po intervalih prihaja. je dobro, pa zacnem razmisljat o njej ... zacnem jokat. Pol se spet skuliram, ja saj tko mora biti, saj je vse naravno ... in niham.

Posiljam ji ljubezen.

:C: :V:

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Ojla, xDDx, a se nisi ze navsezgodaj tule potikal? xDDx :8):

aja da si bil na koroskem, pa zakaj tko dalec zhure delate, pa tko dolgorocno se ment, pismi, konc avgusta, do tedaj lohk ze mrknem.. x:o)x

*

in kaj pa pricakujete, 5 avtov ljubljancanov in par al pa pac ful koroscev? xDDx

Mislim kje je pol finta?

zakaj ne narest pac nekje okol LJ al kaj jaz vem, ne tolk delc, no... x:o)x

Picasso

:vragec:

in pol po tvoji logiki pride pet avtov koroshcev... x:Dx

finta je v tem, de ni samo party, ampak festival....ergo traja tri dni...zvrsti se prenblizhn 30 DJ-ev, trije florji (trance, chill pa dub), hrana, pijacha....delavnice....+ tega je avstrijcem mal blizhi prit tja kokr v ljubljano...pa kle itaq ni tazga placa....zhal

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aja ornk kao in cika se na avstrijce/ke x;)x x:px

stekckam... xDDx

Ultra zabava... x:Dx

a ste ze zrihtal k4, a bo jutr ze zur? x:o)x :8):

Picasso

Dober dan x:)x xDDx

Dan se je začel odlično!!! x:)x se mi zdi da sm zdrava x^x in spet sposobna za delat kej drugega kot ležat cel dan... spet je vroče, fajn x:)x bi šla najrajš do kakšnega jezera ... težka bo, se moram učit, zadnji izpit imam v torek... :o|o: sej to je v bistvu že kmal, potem pa samo še pikniki pa morje pa koncert U2... komej čakam ...

Lep sončen dan vsem skupaj :flower:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

kolk se prileze kaksen takle dan x^x x8Dx :palec: ... Dasa zakljucila z maturo :onfire: , jaz sem dobila izvide iz tistega biokemicnega laboratorija in stanje ni tako tragicno, kot so strasili (sploh kri je ful okej in nobenih znakov kaksnih okvar, tumorjev in takega) x8Dx ... in mami je danes dobila obisk svojih mladostnih prijateljic (so se videle po kaksnih 30 letih... tko lepo se mi je zdelo, da so jo prisle obiskat zdaj in nic kevkev, kolk si boga in to) in ji je to cist dvignilo razpolozenje in voljo :palec:

lustno se mejte x:Xx :palec:

<{POST_SNAPBACK}> in stanje ni tako tragicno, kot so strasili

a smo rekli, vedeli, nismo kupili!!! itak! xsrcx :palec:

same dobre novice! x:Xx :palec: x8Dx

Picasso

a ste ze zrihtal k4, a bo jutr ze zur? x:o)x :8):

Zdaj je najlepši, glih za party, bodo bolj migal, steklena volna namesto amfetaminov x:Dx

Muska je bolj tkotko, Mtv, Viva, etc :xx!:

Sam en TV je za zabavo :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>steklena volna namesto amfetaminov x:Dx

x:o)x :sick: x:Dx

*

drgac smo pa mi zasquotal v bistvu prvi K4...

smo spodaj hokej pa fusbal igral, ko je bila se razpadalina menze nekaksne, pa skrival smo se v nekaksnih enormnih kotlih, pa svasta smo pocel. x;)x xDDx x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>o groza in to je strah po mojem vsake matere... jaz si sploh nisem upala dihat, se premikat, pa da mi bo dol padel pa vse..

Joooj, grozno, uboga mati! :V: :C:

Mislim,da po porodu si utrujen in izčrpan.Po mojem ni dobro,če je bejbi skozi s tabo,ker tudi mamica mora malo počivat.

<{POST_SNAPBACK}>x:Ix ..hehe, pojma nimam. Sem že kdaj razmišljal o tem. Mogoče je povezano tud s tem, da so bili moji starši v času mojga otroštva z dnarjem zlo na knap in se je precej varčevalo, čokolada in podobne dobrote niso bile nekaj običajnega in vsakdanjega. Je pa tud res, da v vsem rad uživam čim dlje časa..... x:px  :vragec:  x:Dx

Jaz mam tud lahk eno cokolado za en teden.. en koscek, dva, cist dovolj.. pa se to redko.. kaksni ferreroti al pa kaj takega.. pa mam skatlico 3 tedne na mizi.. Pri men pomoje glih obratna varianta.. nikol pogresala tega.. so mame in ati skoz neke cokoladice nosil, sem jih komaj odvadla... :o|o:

hja, pol se pa pelmo s frendicama prvic skupaj v Spanijo... vozim, pa si odprem eno cokoladico.. si vzamem en koscek in lepo pocas.. pa cez 5 minut hocem se enga, cokolade nikjer vec :eek: mi ni blo nic jasno.. Pol smo ugotovile, da mata obe ful bratov in sester in se je treba zagrebst, ce hoces kak koscek dobit x:Dx in sta pol se mene navadle, da sem si tri koscke cokolade na svojo stran avta pospravla... x:o)x

Drugac pa.. mi bo tole vstajanje se vsec ratalo.. lahko mirno dve uri na kavi presedis, pa prides domov, pa je ura sele 1 x:)x noro... Itak kaze, da bom primorana mal bolj zgodaj vstajat.. neka kul sluzbica na vidiku x8Dx

Zdaj pa se mal za faks pobluzim, pol pa v mesto, ko se malo ohladi.. mamo jutr predstavo, pa moram se par stvari nabavit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...