Trinity 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Jaz bom pa zaklenila vrata od pisarne pa mal zaleglna kr tlele pod mizo! ne morem verjet da sem po osmih urah spanja še vedno totalna koma! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hehehe.... kok je res fletn dan dons... jzbi si kr zdele en pir odprla pol pa nazaj u postla... k bo normalna ura in nau noben nker več razgraju... xrosex k to je treba na vse zgodi.... pol je pa mir po 10 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 jah....tale vikend bo hud.... dons zhiri....jutr after od meet me.... bogi jst....jao ...jao....jao zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 bogi bogi sej mogoče bo pa enkrat tud zate pršu dan k se boš lahk u miru naspal.... enkrat... nekoč... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bogi bogi sej mogoče bo pa enkrat tud zate pršu dan k se boš lahk u miru naspal.... enkrat... nekoč... ja..... k se bo K4 spet odprl zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 no do takrat pa zobe stistn pa zdržat... jz grem pa u akcija, morm pospravt... mam cel đumbus spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> no do takrat pa zobe stistn pa zdržat... jz grem pa u akcija, morm pospravt... mam cel đumbus kakshen BUS?? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 đumbus mam sred sobe. kaj ni jasn? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>đumbus mam sred sobe. kaj ni jasn? kwa a ti avtoBUSe vozish zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nene... ne jz ga ne vozm. sam kle je parkiran sred sobe. pa ga morm odstrant... mi plac jemle...no zdej pa dost. grem res mal zbrcat stvari v kote... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lej lej, ti mene spremljaš, še ena več, haha Ej, na glavnem trgu je ene 33 lokalov Berem forum, opazim narečja. Težko bi bilo zgrešit tvojo mariborščino Na glavnem trgu ni 33 lokalov Če te zanima, kje je tisti Planet bar, naslednjič malo poglej okrog Sicer pa če nisi bil tisto ti, potem sploh nima veze. Lep dan vsem skupaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ah melodie ne se pustit ne vidš da mu je dolgčas spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Saj se mu ne, samo danes sem slabe volje in se mi ne ljubi hecat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Jutrček Od osmih naprej sem se iz pojstle spravlju, zdaj je ratal Sploh se ne naspim, pa berem da nisem edini :xx!: 1, 2, 3, 4, izgubljeni, ima nas još ... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Ti tut! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Mater, kok je težko zjutri vstat...pa sploh ne vstajam tok zgodi...ob 8h...pa spim tud vsaj 8 ur...ma, prtegnena sm dons. Pa tečna, pa zoprna, pa sitna...sej to je eno in isto, a ne? Jebena občutljivost! Vsaj nč kej tazga ni za delat dons! Sam pol popoldne morm eni kolegici pomagat ene članke pisat...najraj bi jo nekam poslala, k se mi ne da. :xx!: Ma vsaj zvečer bo kul, k grem v kino pa najbrž v kitajsko se nažret...le kaj bi brez hrane? Si slabe volje, pa se nažreš, pa je! Briga me. Kok si grem na jetra....tok se ne maram, kadar sm tečna...kr skloftala bi sama sebe...to bi bli eni veseli... :xx!: Mah...raj grem brat, kaj kej pišete, da nom kle zasmradila teme. Vseen vam želim lep dan, čeprov me po eni strani en klinac briga! Sm neznosna, a ne? ZASE SE BRIGITE! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 zamorjenost kr seva iz vaspa sj ni tko hudojs sm pa dve uri prej v službo pršla kr nekipa telefon so mi ukradlpa učit se morm,oh kva se mi ne da k je tok lep sončk nč več nam morila k nimam za kj čist fajn se počutmlalala Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Pikica Mystica Pa še vsaki eno rožco, mogoče bo kej pomagalo... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Hvala, ribica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Anytime... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 danes srkam kri devic Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 buuuuti si pa hudo vn prpelune verjamem,da se ti bo kšna brhka javla Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 bom zašil deviško kožico in bom imel devico prasico Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hehe, ze vidm, da bo spet zabavno tlele Uredila vse, kar sem mela za uredit, zdaj pa en jogurtek za malco, pa mal ucit se... hmm.. a bi se al se ne bi domov na kosilo povabla... Aja, pa dons me ze cel dan neki ven mece iz foruma.. ene errorje kaze.. zihr me Marsa ne mara WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 vceraj sem sla s kolesom do sadinje vasi-podlipoglav-potem pa po hribu na mali in velik lipoglav-pa nazaj. Superca to je bila letosnja prva tura, sva rekla, da greva sam po ravnem in cist na easy, ja valda dva norca skupaj ... pa sva sam sla. Sam me cist nic noge ne bolijo, mogoce bolj nekaj drugega pa kolk je pasalo pa duhas zrak, narava, zeleno vcasi pa sem kolesarla noro ... enkrat sem nardila 157 km po otokih v enem dnevu. Tk da je bicikl zame bi sla prav s kolesom mal na morje cez vikend pa na kolpo , da se malo osvezim in relaksiram ... mam prav svoj plac, en otocek, okrogli kamencki, slap ... res je super ... sam kok casa bom se tako uzivala, ker turistov je cedalje vec in po mojem bodo tud to kmal zvohali no tko je to ... Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts