aakhut 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 oho ho....marsa ga zhurala neki chist nouga.... bi blo fletno vedt, kje si bla....tko k zhe tolk pishesh zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 iiii enja kok je cukrčkan mami jih ma na morju... celo familijo hrani... vsak večer pridejo na orehe nazadnje jih je 6 naštela... tud ful luštni... lepo zvečer sediš in jih opazuješ spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja zmaj valda ...z vsemi pritiklinami ja saj se mi je zdel, da sva ze 1x ugotovila. <{POST_SNAPBACK}>Hahaha, glej ga modela, kdo to piše.... Ej, mulo zakompleksani , daj se raj mal vase zazri .......boš mel tolk dela, da neuš meu več časa se stalno slint za mojmi posti......če pa se boš še naprej..... si pa vsaj slinček nabav <{POST_SNAPBACK}>haa, stari dobri Miki <{POST_SNAPBACK}> oho ho....marsa ga zhurala neki chist nouga.... bi blo fletno vedt, kje si bla....tko k zhe tolk pishesh zlomk aja. v zhireh - kamor si tud ti mal namen mel se odrolat. je blo v bistvu cist spontano - do zadnjega nisem vedela, ce (in kam, ker je bil v igri se en party) bom sla.. pa sva se slisali s frendico okol 18h in se odrolali skupaj na pot okol 19:45.Smo te v bistvu pogresal, ker ni blo nekak pravih luck.... pa smo te prav omenili, da kje si in da skoda ker te ni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 rada imam vročino, ampak tole tu notri je za znoret... sem danes v drugi službici ene pogoje postavila in zmagala, se mi prav dopade, da sem se začela malo zase postavljat.pa glava me boli, pa kronično mi spanja primanjkuje... aja pa eno dobro krilo sem si ubodla mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Uh,svinjsko vroče. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 jz pa kup opravkov, pa še jutr... pol pa v petek začnem delat. hehe.... kok fajn... v petek grem u službo... pol je pa itak vikend tko zdej pa spet vn šibam treba u šumo pobegnt... k med tem betonom se ne da žvet... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm si enga pirčka odprla,je tk grozno vroče, mene bo neslo tole ne vem kam bi se zavlekla, da bi bla bol kulturna temperatura.......pa še na trebuh sm se z pegleznom opekla sm kr umetnnik Been there, done that... <{POST_SNAPBACK}>js še zdej nism čist iz postle....... Zdej tud še ne, a ne? <{POST_SNAPBACK}>V drvarnici ima ježevka mladičke...tale junak mi je danes prekrižal pot in pogumno poziral.....srečno ježek in izogibaj se ljudi! Joj, kok so men ježki všeč...taki, k bi jih skos cartal, če ne bi pikal...srčkani so, res... Ma, ne da se mi nč pisat. Nism pr volji. Lahk povem sam, da sm bla včer v Škocjanskih in da so ful lepe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Micky, a si na Lentu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 A lohk jest pridem??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V drvarnici ima ježevka mladičke...tale junak mi je danes prekrižal pot in pogumno poziral.....srečno ježek in izogibaj se ljudi! waaaaw Prezivela dan ob nekaj dela, teku in kvihtkanju in dve urnem pogovoru po telefonu, kjer sem morala prijateljico poslusat, kako je pri 24 letih prepricana, da so vsi tipi kreteni No ja no.... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 od kdaj pa je Lent v Lablana...... cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A lohk jest pridem??? Veš da lohk. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Ja, sej res neb blo slabo...dons bi se ga na mrtvo napila in opravlala...hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Hehehe, jst se bi ga sam napil, opravljanja mam dost za nekaj let..... :xx!: No, tak bl dobrovoljno pa bi že lohk koga mal okrcal..... Sicer pa baje tko al tko na javno povem koga imam rad in kdo mi je brez veze :xx!: , tko da, ti sam vprašaj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Mick, dali me voliš???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Spet so me ujele dezne kaplje , a ni panike, je ful pasal "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Dežek ja, je blo pa fajn ane... Pa tko lep nebo uau... Z enega konca cela megla dežja, na drugem pa tko sonček prekrit z oblaki, res lepo Kakšn fajn dan, ful sm dobre volje, celo učila sem se pa nism več žalostna... mal sm jezna na vsake nekaj časa pa ta izpit jutr mi gre mal na živce ampak je zadnji, potem sem pa free Zdej s tamalmu gledava Polar Express, risanko, jst mal škilm zraven , je ful luštna tko res domišljija jst mam take stvari ful rada... včasih Res zanimivo, kako ti eni dogodki dajo mislit, pa spremenijo tolk enih stvari... Lep večer še naprej Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 Dobila palicni mesalnik Takega, kompletnega, z metlico za stepanje in z lonckom za miksanje Bratec prejle prinesel.. Je mami kupila.. Kr tko mal.. Kok sem pa vesela, si kupujem to ze odkar sem se preselila... Hehe, pa ne bo treba vec na roke smetane miksat Pa milkshake si bom lahk delala zjutraj, pa sokce Ej, kok sem pa vesela Vcasih kar preseneti, tale moja mami, moram priznat... Mam vsa okna in vrata odprta, tko prijetno sveze je zunaj Se kako urco dela me caka... Ma ful fajn dan je se je se bratec prej povabil na kosilo, sva ful cvekala.. Tok mi je fajn, da vsake tolk casa pride mal.. Pa D. odsla v London.. se sploh nisva poslavljale.. oz. tko, v stilu kot da se itak jutri vidiva.. ni se nama dal nekaj travmirat.. saj grem septembra jaz gor za kak teden.. ceprav.. bom pogresala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 tkole spet en zanimiv dan za mano. matr kok je dogajal že na vse zgodi. že ob osmih zjutri je prva padla. ampak se je vse tko fajn rešl no zdele sem pa tko zmatrana k sem mn k 5 ur spala ponoč in podnev nč štukala, da se grem počas ulečt.... pa eno fajn knjigo mam za sabo vzet... in danes se mogoče celo naspim... lalala nč mi ne manka spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Včeraj prvič po devetih dnevih med sprehodom psa (dopoldne ali zvečer) nisem naletel na nobeno srno. Sicer pa čisto vsak dan vsaj na eno. Namnožile so se valjda toliko, da silijo iz hoste, po našem koncu jo vidiš pravzaprav, kjer hočeš. Ene par sem jih slikal, samo niso dovolj dobre fotke za sem gor. (Če bo kakšna, jo pripopam ...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 jaz sem pa v teh dneh razmišljala, da sem lani vsak dan kakšno videla, sedaj pa ne... samo en srnjak se pase vedno na istem mestu, čist poleg steze ter vikendov, da ga ne bo kdo nepravi videl...je pa ptičev ogromno letos, vsaj tu pri nas... so naredili umentni ribnik sredi mesta, pa dva nova malce večja pod letališčem, pa še stari ribnik tko da mislim, da imajo tule pri nas idealne pogoje...dobro jutro vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 dobro jutro Bern in Selene ... pa res, toliko srn tudi jaz se nisem videla, kot letos. Posebno na poti na Golnik sem jih vsak dan srecevala, kako so se mirno pasle na jasah cisto ob cesti... lepo videti te mile zivalce, a ni funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Jutro WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts